Jag hittade den <3

Fattar ni hur jävla länge jag har letat efter den här låten eller?!
Det har funnits med i scener från Days of our lives och jag älskar refrängen!
Nu, äntligen! Hittade jag den :D

Och tänk att det skulle vara så enkelt som en Rolling Stones låt, very good! :)
Fast det visste jag förstås inte och därför tog det mycket längre tid att hitta den, haha!Dansmaraton på sats

Nu har jag varit på sats och tränat - dansmaraton! Finns det något mer underbart?!
Vi dansade bodyjam, afrojazz och bollywood. Bollywood var lätt roligast! Afrojazz var också roligt men jag gillar den vanliga afron bättre faktiskt, roligare koreografi i de danserna. Bodyjamen var enligt mig helt onödig. Det var tråkiga steg, tråkig musik och det var bara en konditionsdans, så den var väl bra på det viset att man aldrig stod stilla, men kom igen! Man vill ju dansa roliga och häftiga steg! :D

Nej, bollywood, mer bollywood tack! :)
Sen var det jättebra idag! För sats är med i en organisation som heter Dance for life och de samlar in pengar till HIV och AIDS forskning så idag fick man lämna bidrag, jättebra! :)

Jag har blivit riktigt duktig på det där med att lämna bidrag de senaste veckorna!
Jag lämnar bidrag till Haitikatastrofen, till HIV och AIDS forskning, till röda korset, till bröstcancer forskning, jag blir ju näst intill ett helgon här och det tycker jag att Gud ska ha i sina tankar! När jag är så givmild mot världen så måste väl ändå han vara lite givmild mot mig och ge mig ett jobb! När jag faktiskt anstränger mig och försöker få ett. Jag sitter ju inte direkt bara hemma och glor som vissa andra.

Nej, nu ska jag laga Lasagnette.

Puss

Robinsson var en rysare!

Thank god!
Robinssons final är nu över och det var Hans som stog som segrare. Han var en värdig vinnare, han hade viljan och han representerade det som jag tycker är en värdig Robinsson-vinnare. Han stod för egenskaperna att överleva, många egenskaper för att vinna tävlingar. Jag har aldrig förstått mig på det här med pakterna, jag tycker att det är så jävla dåligt! För med en pakt så röstas de bästa och starkaste ut för att de andra vet att de ändå aldrig skulle kunna slå de personen, dåligt. Så rätt åt dig Jimmy, din lilla paktmästare! De goda segrade och du var bara ond och jävlig så thank god! Thank god att Hans med den största viljan vann. Det var viktigt, annars hade jag stängt av tv:n ögona bums!

Usch, det var så spännande! Jag och älsk satt och hoppade i soffan och jag var riktigt nervös! Nervös för att bli besviken om Jimmy skulle vinna, det hade varit så fel. Men precis innan de skulle läsa upp den sista och avgörande rösten tittade jag på klockan och upptäckte att de dragit över programtiden, så om det hade blivit oavgjort hade de ju fått gjort ett moment till för att avgöra vem som skulle vinna och den tiden fanns ju inte, så jag visste att det skulle stå Hans på den sista rösten, god I'm so clever ;)

Robinsson är bra, det lockar fram min tävlingsinstinkt, min vilja att träna, min vilja att tävla, min vilja att vinna.

Jag vill vinna. Jag kan vinna. Jag vågar vinna. Jag ska vinna.

Punkt.

30/1-10

Idag är det lördag. Mm. Men jag orkar inte göra något. Nä. Älskling ligger på soffan i morgonrocken efter att ha festat järnet igår. Jag tog mig ur morgonrocken för tio minuter sen. Yey.

Nej usch!
Jag borde verkligen göra något!
Solen skiner, jag borde ta en promenad. Jag är träningssugen så jag borde åka ner på sats och träna. Jag är godissugen så jag borde gå och köpa det nu och inte ikväll när det är mörkt och kallt. Jag vill köpa nya träningskläder för det kan jag inte ens minnas när jag gjorde sist, så jag borde åka ner på stan. Men jag har ingen lust att åka ner på stan, nej fy! Det är lördag och det betyder att det är jättemycket folk i affärerna och då får man trängas och köa till provhyttarna, dessutom är det löningshelg vilket betyder att det är ännu mer folk ute!

Men jag skulle verkligen behöva de där träningskläderna, ska eventuellt ner på sats i morgon. De har dansmaraton! :D Det gillas! Ska dansa satsafro och bodyjam hela dagen, och vad var det mer? Afrojazz tror jag. Kommer bli hur roligt som helst! Dessutom ska älsk med tror jag för han tyckte det avr skitkul att dansa och i morgon får man ta med sig en vän som inte är medlem och så får den träna gratis så han skulle dra med sig sin kompis Simon, det här blir kanon! :) Ska bli roligt att se Simon dansa, jag kan inte ens tänka mig det! ^^

Men det kommer bli skitbra!
Och jag kommer bli lycklig inombords av all dans vi ska dansa i morgon :)

Puss

28/1-10

Uschameja, jag är så lej just nu, förbannat in i helvete jävla lej!
Men i morgon är det helg och det ska bli underbart! Även om jag är ledig dagarna i ända så känns det ändå skönt på något sätt när det blir helg, för då är ju alla andra också lediga :) Dessutom känner jag att jag förtjänat lite ledighet för det har varit en bra träninsgvecka för min del, ska nog träna på lördag också, men fredag har alltid varit som en icke-tränande dag (bortsett från skyttegymstiden) och det ska jag fortsätta med om det inte är tävling dagen efter, då gäller andra regler ;)

I morgon vill jag göra något roligt, jag tror jag ska åka och shoppa! :)
Eller så kanske jag ska ta och baka, gud jag har varit sugen på chokladmousse hela dagen, men jag borde inte äta alla de där onyttigheterna! Det är galet! Jag är beroende av socker, galet beroende, förbannat beroende, det är jobbigt faktiskt. Jag försöker ersätta det med vatten med is i, mitt andra beroende, men sen tar sockersuget över, ja ja... I morgon är det fredag så då kan jag unna mig något sånt och jag längtar till i morgon kväll! Då ska jag göra mig en nachostallrik och fy helvete vad gott det kommer vara! LÄÄÄÄÄNGTAAAR!!

För övrigt så måste jag bara berätta det här! (och nej det är inget intressant skvaller)
Idag var jag och älsk på Espressohouse, herre jösses amalia, de har så gott fika!
Idag så testade jag en ny kaka, Manhattan Brownie hette den, kände att den passade mig perfekt för en dag ska jag ha en lägenhet på Manhattan, faktiskt! (Då när jag har gjort karriär som skådespelerska och har miljoner på kontot) Jaja, i alla fall, det var bland den godaste kaka jag någonsin ätit! Det var två brownieplattor med någon vit pacannötkräm emellan och så var den toppad med pecannötter, kolasås och minimarshmallows, så jävla underbart god! Åh, det är ju nästan så att man måste dit och fika i morgon igen om det blir en tur på stan, helt klart! :)

Puss


Jag ska förklara ett och annat!

Vet ni hur jävla värdelös och meningslös man känner sig som arbetslös?
Inte? Åh, då ska jag förklara hur det känns!

Det känns, så mycket kan vi alla vara överens om. Det känns förjävligt! Man känner sig så jävla dum, som en idiot! Som att man verkligen inte kan få ett jobb! Man oroar sig hela tiden över pengar, hur man ska fixa hyran, hur man ska kunna betala alla räkningar, hur man ska kunna tillfredställa sina behov i att shoppa. Jag oroar mig över allting och jag kan inte sova om nätterna!

Idag har jag varit ute och sökt jobb i fem affärer, alla har de sagt samma sak. Att de inte är i behov av personal. Nähä! Good for you! Du står där nöjd för att du har ett jävla jobb, och ja, jag undrar seriöst hur in i helvete vissa av dom kan ha fått det jobbet de har! Titta på dom! Bara titta! De står där sura som fan, bitchiga som fan när man frågar något, klär sig som hej kom och hjälp mig, är de inte medvetna om att de jobbar på ett MODEFÖRETG?! Jävla idioter, jävla idioter som har KONTAKTER. Den lyxen har ju inte en annan! Den där lyxen när man kan säga till sin mamma eller pappa att de behöver ett jobb och så ringer de till någon och vips så har de ett jobb, för nog fan är det så det går till! Det är orättvist! Alla är lika värda och alla har samma chans, yeah right! Bullshit! Fan man blir så jävla förbannad! Jag ska fan starta en kampanj för alla vi som har rätt i samhället att få det jobbet vi verkligen vill ha och inte ge bort det till nån äcklig och flottig tant som aboslut inte kan ett jäkla piss om mode!

USCHAMEJA SÄGER JAG FÖR ALLA HELVETS JÄVLA FITTOR!

Men... Jag fick i alla fall lämna ett cv + personligt brev och på HM var butikschefen helt underbart trevlig! Och hon sa att jag skulle lämna det på internet och hon frågade vad jag hette flera gånger så man kan ju hoppas att hon la mitt namn på minnet :)

Men jag är i alla fall förbannad och ska använda det och skjuta bra som fan nu på träningen! Jag ska även spöa älsk i 5-0 (han skjuter sitt och jag stå, då tävlar vi på samma nivå) Dessutom behöver jag tävlingsträning och de i skyttehallen är ju inte mycket till hjälp. För det finns ju ingen som skjuter stå typ, två stycken? Den ena är nybörjare, den andre är grym men det är ju inte alltid han är där på torsdagar tyvärr. Ibland saknar man Strömsund asså...

The big day

Idag är en mycket viktig dag!
Idag ska jag nämligen ta mig ut på stan och alla dess affärer och lämna cv och personligt brev till en massa, uschameja... Jag tycker inte om det! Men det är något som måste göras, snabbt.

Även om jag måste göra det så betyder det inte att jag tycker att det är roligt, tvärtom! Det här är hemskt! Men varje gång jag står i en tävling och är nervös och tycker att allt känns jobbigt, de gångerna jag inte får geväret att stå stilla eller de gångerna mina ben skakar för att de är så spända fast man försöker slappna av men det går inte, DÅ ska jag tänka på hur hemskt det är att söka jobb och då kommer den nervositeten jag känner på tävlingen vara en liten smula jämfört med att söka jobb! Så jag får ju i alla fall ut något positivt ur det här!

Puss

Skyttepass x2

Nu har jag varit iväg och haft mitt första träningspass med de autistiska ungdomarna och det var riktigt roligt faktiskt! Okej, vissa lyssnar inte, vissa lyssnar men bryr sig inte, och de skulle jag personligen gärna vilja kasta lång bort eller skrika åt dom att nu helvete är det ni som lyssnar eller så kan ni lämna lokalen, det är ingen som tvigar er att vara här! Men sen finns det de som faktiskt försöker och som faktiskt vill lära sig skjuta och skjuta bra. Det var en tjej där som sköt ganska bra, inte bra poäng, men samlingen var bra, dock så satt hon som en kratta bokstavligt talat. Stolen var åt fel håll, hon hade inget stöd av stödet, bakkappan var galet fel, och det var en himlans massa fel bara. Så jag tog tag i det, för sådär kan hon ju inte sitta tänkte jag. Så jag ändrade på alla de ovanstående felen, sänkte bordet och skruvade in henne, tada! Hon sköt tia efter tia och hon blev så glad! Hon sken upp som en sol och när träningen var färdig kom hon fram och sa:

- Tack så jättemycket för hjälpen Emelie.

Och då kändes det bra!
För då visste jag att jag hade hjälpt henne och hon hade blivit bättre :)

Tränade även ett pass efter att deras träning var färdig, och idag gick det förbannat jävla dåligt. Usch, jag tycker inte om att skjuta 48:or, det är dåligt, dåligt! Och sen vettu fan vad det är med ljuset i den där skyttehallen, för efter att jag skjutit bara 20 skott så blir det som att jag får in en slags zoom i mitt öga, som man zoomar på en kamera, så blir det med mitt skjutöga, och jag vet inte om det beror på ljuset eller om jag faktiskt måste gå till en ögonläkare och kolla min syn. Kanske skulle behöva de där skytteglasen som den där dorotealäkaren tyckte jag skulle ha, men usch... Va jobbigt att skjuta med glasögon!

Puss

Dans + skytte

Ikväll har varit en toppenkväll!
Var och dansade SATSAFRO på SATS och det var så jävla roligt! Det var bland det roligaste jag har gjort på evigheter, och helvete vad svettigt det blev! Men det gillas, då vet man att man har slitit häcken av sig. Det var gryyyymt kul och jag tycker faktiskt att alla borde testa det. Man fick dansa STORT, i STORA rörelser, slänga med kroppen fram och tillbaka, ta ut svängarna, hoppa, skaka, DANSA. Funderar på om jag ska gå på bodyjam i morgon, det är också en av danskurserna :) Och på söndag är det dansmaraton på SATS och då får man ta med sig en vän alldeles gratis som inte är medlem. Så om det är någon som vill så säg till :)I morgon ska jag vara skyttetränare för en grupp autistiska ungdomar och det ska bli riktigt riktigt roligt och spännande! Blev så glad när de frågade mig om jag kunde ställa upp som tränare och självklart! Jag tvekade inte en sekund. Ska träna dem fem veckor framöver nu och jag hoppas verkligen att jag kan tillföra dem något, men det tror jag absolut! Det ska bli jätteroligt och spännande som jag sa, men samtidigt känns det lite läskigt (men bara lite) eftersom de har autism. Jag har kollat upp vad det är för något så det vet jag ju, men Gun berättade en historia om förra gången de hade en grupp autistiska och ja, då blev man lite rädd... Men det här kommer gå bra! Så jag behöver inte oroa mig ett dugg, mitt namn är faktiskt Emelie Larsson ;)

Nope! Nu blir det sängen, ska träna dem klockan 12:00 i morgon och vara i hallen 11:00. Efter att vara tränare i ett skyttepass ska jag ta och träna mig själv i ett pass efteråt, det kommer bli skitbra!

Natti natti

- - -

Nu har jag tittat på Guldbaggegalan och jag är så nöjd! Min favoritskådespelare Noomi Rapace som jag har tjatat om ända sen jag såg Stieg Larsson filmerna vann priset för årets bästa kvinnliga skådespelare, yey! Ni ser! Ni ser! Vem är det som har öga och talang för sånt va, va? ;)

Jo just det, Män som hatar kvinnor vann priset för årets bästa film också + biopublikens bästa film och det har jag också sagt! Ingen big surprise kanske att den vann då den har hyllats av förbannat många människor, men jag är i alla fall glad över att de båda vann, faktiskt. :) Både filmen och Noomi Rapace berörde mig något så gruvligt när jag hade sett första filmen.

Idag har jag varit i skolan och suttit på en introduktion till den nya kursen i två timmar, och herre gud vad läraren babblar om allt och inget! Jag herre jösses amalia! Efter det åkte jag hem och gjorde en massa och efter det åkte jag ner till skyttehallen och tog ett pass med Felix. Tränade med stativ hela träningen. Ni förstår, jag håller på att försöka vänja mig vid att skjuta med stativ. Jag skjuter alltid med det i korthåll och jag älskar det där, men i luft! Nej, vi fick en dålig start från första början och jag har inte gjort något för att det ska bli bättre. Men för några veckor sen gav jag det en chans, 50/50 - halva träningen med stativ, halva utan. I början stod jag och höll kvar geväret i axeln i 10 skott, sen tog jag omtag, det utvecklades till 20 skott och sen omtag, men idag mina kära vänner stod jag en hel 40-skottsmatch + provskott och det kändes bra! Håller fortfarande på att vänja mig men det blir bättre :) Sköt 390 poäng i alla fall och jag är inte riktigt nöjd, men hyfsat i alla fall. Jag jagar de stora poängen!

Grejen som är nu är den att jag faktiskt börjar tycka om stativet och jag börjar vänja mig vid det, men samtidigt finns det en liten osäkerhet i det hela, jag vet inte varför. Även om jag tränar bra med det så vet jag inte om jag skulle våga skjuta med det på tävling. Jag har gjort det förut, en eller två gånger, men båda gångerna gick käpp rätt åt helvete och det slutade med att jag kasserade stativet och fortsatte som vanligt. Men jag ska träna på och hoppas att jag kommer använda det på skyttiadens regionsfinal (som är om mindre än två veckor) för det är ju faktiskt Megalinc så då är det inte lika jobbigt, eftersom man inte behöver flytta tavlorna. Ni skyttar fattar! :)

Puss

Desperate Housewives maraton

Idag hade jag och Linda äntligen (äntligen!) Desperate Housewives maraton, wiihoo! ^^ Gud, man blev ju nästan tårögd när vi satte igång första avsnittet och man äntligen fick följa intrigerna igen!
Ja det var en fröjd att se igen, det kändes som att nu var man hel och den där pyttelilla smulan som hade varit borta var äntligen tillbaka, tummen upp för det! Tänk vad lite DH kan göra gott för en ;)

Sen blev vi hungriga. Så vi försökte oss på konsten att steka pannkakor, vilket är något som både jag och Linda suger på, ärligt talat. Plättar och våfflor är inga problem, men pannkakor. Vi gjorde ett tappert försök genom Lindas recept som seriöst var den tunnaste smeten jag någonsin skådat, den var som vatten! Hon mosade första pannkakan, andra blev i två delar. Jag tog över, mosade första, andra blev någorlunda hel, men vi kom båda fram till slutsatsen att steka pannkakor är killgöra och ingenting för oss tjejer. Alex är ett bra exempel, för han har blivit expert. Han kastar upp pannkakorna i luften och vänder dom på det sättet, snacka om stilpoäng, men han är så jävla säker på det och jag blir lika imponerad varje gång ;)

Puss

Få ro i själen - shoppa!

Idag var jag äntligen nere på stan och vilken lättnad, vilken befrielse! Ja, det var en underbar känsla att svassa runt bland affärerna igen och se alla nyheterna. Det var ju clubdag på HM idag också, men så fort jag kom in där höll jag på att spy, bokstavligt talat. Gud så jävla tråååååkigt! Man möts av alla reaskyltarna fortfarande och det som hänger kvar är gamla paltor som ingen vill ha, kul? Nej. Ge mig sommarnyheter! Vem fan vill gå runt i sånna där tråkiga kläder från vinterkollektionen när vi går mot sommaren? Inte jag i alla fall.

Nej, jag drog mot Mitt i City istället och upp på Gina tricot. Där var det i och för sig också rea, men inte lika hemsk! Hittade den här fina, ja vad ska man kalla den? T-shirt/minitunika kanske? Det är en sommarfärg och den är underbar! Väskan är ett fynd och den ska bäras till många kläder vill jag lova.T-shirt/minitunika 49:-
Väska 49:-


Gamla minnen

Jag sitter och tittar igenom en massa bilder och det tråkiga är att jag upptäcker att jag bara har bilder från 2007 och framåt. Mm... Jag vill ha alla bilder från innan det! Tänk alla bilder vi tagit på skyttetävlingar, alla skytteminnen, vart fan är de bilderna? Vill ha dom nu!

Fast det är klart, som Ludvig skulle sagt, så behöver jag inga bilder för jag har ett superminne, och det är faktiskt sant, om det gäller saker från länge sen. Säger du en sak till mig idag har jag glömt bort det nästa dag, hahahahaha!!! Men så kan det va! Lägger bara viktiga saker på minnet, fast det är klart, vad är det för viktigt med att veta vad man sköt för resultat och vilken placering man hamnade på på Paradisträffen 2004..? Nä, just det. Men! Resultaten hör ihop med mina andra skytteminnen, så de så! Och jag tycker att det är så roligt att tänka tillbaka till de åren, 2004, 2005 :) Det var underbara skytteår, mm... (Jag drömmer mig bort)

Puss

Made in Sweden

Jag älskar programmet Made in Sweden, jag tycker verkligen att det är skitbra!
Jag tror det kan ha att göra med att jag gillar Laila, Anders och Andreas så mycket, de känns så riktiga på nåt sätt och inte så plastiga som många tv-stjärnor annars känns. Laila är verkligen en sprudlande våg! Hon är en sån där person som jag skulle vilja känna och om jag skulle välja att träffa en kändis en dag så skulle det bli hon eller Johhny Depp faktiskt.

Har precis tittat på del två. Jag vet inte vad jag tycker om den där nya medlemen Sanne som de tagit in, jag menar, sådär kan hon ju inte bryta ihop heller! Hon måste väl ha vetat vad hon gav sig in på när hon väl började, hon måste ju ha vetat hur stor musikbranschen är och hon måste ju ha vetat allt hon måste göra. Då kan hon ju inte bara komma och säga: Nej men det går för fort och jag känner mig så stressad. Jaha?
Gud jag skulle vara överlycklig om det var jag! Det ser ju verkligen hur roligt ut som helst! Nej, man blir less, vissa människor förtjänar inte ens chanser som de där, verkligen inte.

Jaja, ska inte klaga på henne. Tycker bara att hon beter sig så konstigt. Säger ingenting och sen exploderar hon, stackars de andra bandmedlemarna, fattar hon inte vad hon kommer skada dom i fall hon hoppar av?! Ja herre min skapare.I morgon är det Clubdag på HM, det gillas!
Ska faktiskt åka in till stan och spana om man hittar något roligt, tveksamt, men jag ger det ett försök.
Har inte varit inne i stan på flera dagar nu, faktiskt inte sen i lördags vilket är väldigt väldigt konstigt eftersom jag i stort sett tillbringar alla mina dagar där i vanliga fall! Så nej, det ska verkligen bli skönt att komma dit. Ska försöka köpa mig en fika på waynes coffee också, mums :)

Puss

Kort stubin - ja

Asså, något jag verkligen hatar är när folk ber om hjälp och råd. Och när man har gjort det och sagt vad man tycker om det hela, då blir de skitförbannade. Jaha?
Om man ändå inte får säga vad man tycker om sager och ting, varför in i helvete frågar de om hjälp då?!
Enda anledningen till att de blir förbannade är för att de i själva verket vet att vi har rätt men de vill inte höra sanningen, too bad! Verkligen skitsynd om er! BUHU!

Gud, snälla rara människor!
Fråga ingenting som ni egentligen inte vill ha svar på!

Punkt.


I'm ready to kill for shoes like these

Har man tråkigt så tittar man efter kläder och skor. Det är faktiskt en gyllene regel.
Kollade sidan GoJane nyss och de har sånna underbara skor! Gud, man blir ju helt galen! Måste beställa därifrån snart, det enda kruxet är väl att det ska beställas från USA, det har jag aldrig gjort förut... Men GoJane är bra. Det är snyggt som fan OCH billigt, + + + !Dessa påminner i och för sig om ett par jag redan har, men vadå?
De är skitsnygga ju!För att inte tala om de här!
De är underbara...... och de här med!Hahahaha!!!
Hittade dessa stövlar, så jävla coola!
Men jag skulle aldrig sätta på mig dom, nej usch, de skriker!
Men de va i alla fall hur häftiga som helst!Jag är en less is more tjej så jag tycker dessa passar bättre.
Gud, jag har fått nån kärlek för zebramönster, konstigt.
Men snyggt som fan!


-

Idag är ingen bra dag. Nej verkligen inte. Jag har ont i magen och ryggen och jag vill spy för att det gör så ont. I morse var det hemskt. Jag låg och skakade och kallsvettades, nej uschameja. Jag vill inte ens prata om det. Men jag försöker muntra upp mig själv!

Har hittat en massa snyggt från HM som jag vill ha, bland annat detta. :)Den här underbara skönheten ska jag ha!
Den ska matchas upp med ett sött smalt bälte med rosett i midjan och mina älsklingsklackar med nitar
Åh!Jag vill verkligen ha en gul bikini i sommar!


Ge mig regn så att det kan komma solsken

Nu har jag ringt till den där Carl, Pekåschefen ni vet. Ja, så farligt var det faktiskt inte, han var så trevlig och glad i telefon så de va no problemas. Han sa att de inte hade några jobb lediga som det såg ut nu i Pekåsbutiken ute på Rud och sen började han tracka mig med frågor. Han frågade hur gammal jag var, varför jag bodde i karlstad, vad jag studerade på universitetet, vad jag studerade på gymnasiet, vad jag hade gjort innan, hur länge jag hade tänkt jobba på Pekås om jag skulle få jobb och då skulle jag ha ljugit känner jag.

Ärlig som jag är så sa jag att jag tänkte mig ett-två år eftersom jag ville göra något annat än att bara plugga och då sa han att de tar in de som tänker sig en framtid inom handelsbranschen allra först, great. Han sa att jag därför inte är idealpersonen som de söker, men att jag skulle gå ner på till butiken och lämna mina papper till en kille som heter Emil eftersom de sätter in alla sökande i en pärm och om det skulle dyka upp något i framtiden så skulle de höra av sig, great.

Det är ju inte ens värt att gå ner och lämna in papprena, vad skulle det tjäna till?
Jag är tydligen inte deras idealperson så varför skulle de vilja ha mig i framtiden?
Nej, just det.

Nej usch för att säka jobb säger jag!
Hittills har min dag varit ett helvete. Jag unde inte sova ett piss i natt, skyttet gick som en berg-och-dalbana, sen var det någon jävel i sporthallen som sköt en fotboll i ansiktet på mig, sen var bussen försenad och så nu det här med jobbet. Och ovanpå allt det här är jag dödstrött och vrålhungrig och jag har pissont i min rygg, yey.

Zzz

Usch för denna natt säger jag, USCH!
Jag har sovit en timme och 40 minuter totalt, fattar ni! Knappt två timmar!
Jag var så jävla trött när jag gick och la mig igår, och när jag är för trött då kan jag verkligen inte somna. Ju längre tiden gick ju varmare blev det och sen bara låg jag där och vred på mig fram och tillbaka. Under den korta tid jag sov så hann jag drömma att jag var på liseberg och sen helt plötsligt var jag i en lägenhet där jag stod och spydde ner för balkongen, underbar dröm, verkligen. Så när jag vaknade igen efter det så mådde jag bara illa och kunde verkligen inte somna. Och det här är inte alls bra!

Jag är dödstrött, verkligen och jag skulle behöva sova några timmar för att komma i form igen. Men det går inte. Jag ska ner och träna med Felix nu och sen ska jag hem och ringa den där Carl och sen ska jag skynda mig att laga mat och sen ikväll, håll i er nu, ska jag och Alex testa på SATSAFRO. Afrikansk dans på SATS, HAHAHAHAHA!!! Det kommer bli svinroligt! Sen i morgon ska jag på bodyjam, dans till moderna låtar, men det gör jag själv tack, ska bli hur kul som helst! :) Alex är lite tveksam till det här, jag med förresten, men gud så skönt det kommer kännas efteråt när vi har skakat loss allt vi har! Och tänk! Vi kanske får göra den afrikanska myrsloksdansen (min segerdans) Ni vet den som de dansar i en av mina favortfilmer Can't buy me love, hihi!

Nej, Felix väntar.

Puss

Mitt hjärta

Det här mina kära vänner är min pojkvän, Alexander Myrén.
Han är min bästa vän och guldvärd på alla sätt! Han peppar mig till att göra det jag vill och han stöttar mig alltid. Han hjälper mig att komma fram till lösningar och han finns alltid vid min sida. Han vet vad jag behöver göra och han låter mig göra det. Han är den som betyder väldigt mycket för mig och jag älskar honom.

Han är villlig att släppa iväg mig runt halva atlanten för att göra det jag drömmer om och han är villig att flytta inom sverige om det är det jag vill. Bara det finns tillgång till en lärarutbildning så att han kan fortsätta det han påbörjat. Hur många killar är villiga att göra allt detta? Få. Men det är de få vi älskar och jag älskar dig Alex :)

Det var bara det jag ville säga.

Och just det! Han stöttar mig till 100% i mitt sportintresse.
Jag lyckades till och med få på honom en av mina landslagströjor under en fotbollsmatch :D
Han stöttar mig i mitt skytte och förstår när jag behöver träna.

Tack


Stort steg och i rätt riktning - äntligen!

Idag har jag, tack vare en massa tjat, nej förresten, efter oändliga klagomål och en massa massa tjatande från Amanda, Joel och Alex tagit mig i kragen och gjort något! Jag gick faktiskt ner på Pekås för att träffa personalchefen för att prata om jobb. Jag stod där i affären i säkert en halvtimme och velade fram och tillbaka och det var nära att jag bara rusade ut ur butiken flera gånger! Men det var en liten röst långt långt inom mig som viskade:

- Om du går nu Emelie, då kommer du ångra dig. Om du går nu, då kommer det gå utför. Om du går nu Emelie, då går du emot allt du står för.

Så, jag lyssnade faktiskt för en gångs skull och gick bort till frysdisken där det stod personal och frågade vart den ansvarige för butiken fanns. De svarade att han var bortrest för tillfället och att det var den ena killen som jag snackade med som var biträdande. Jag förklarade att jag sökte jobb så glatt jag kunde och han sa att det inte riktigt var hans bord. Jag svarade artigt att det förstod jag. Men då gav den där killen mig numret till han som ansvarade för butiken och helt plötsligt kändes allt mycket mycket bättre! Carl hette förresten han så i morgon ska jag ringa honom och hoppas på tur!

Visst, jag har inget jobb ännu men det här var faktiskt ett stort steg för mig och nu känner jag att jag är på rätt väg! Inget ska stoppa mig. Jag ska spara pengar, jag ska resa, jag ska på resan sakna alla och fundera ut vad jag verkligen vill göra i livet. Sen ska jag åka hem, jag ska göra det jag vill och jag ska lyckas!

I'm gonna dress för success!

Idrottsgalan 2010

Ikväll sänds en av mina höjdpunkter på tv-fronten, nämligen Idrottsgalan.
Peter Settman är programledare i år och jag känner på mig att det kommer att bli riktigt riktigt bra!
Så gör som jag och sätt er framför svt ikväll klockan 20:00 och hylla våra svenska idrottsstjärnor för deras prestationer under året som var.

Det ska jag göra :)

Är du en av de olyckliga som inte får ha tv:n ifred?
Misströsta inte! De sänder hela galan live på svt play, wiihoo! ^^


/

Ja nu har jag verkligen fått mig en tankeställare, tack för det Amanda. Du har skapat kaos i min hjärna! Men det gjorde du så gärna, ha! Fyndigt ;)

Jag vill åka utomlands och lämna allt, men jag vill inte lämna alla längre. Jag vill inte lämna Alex, jag vill att han följer med, men det går inte för han pluggar. Jag vill göra så mycket, men allt jag vill göra är så orealistiskt. Varför kan jag inte vara som den där pojken på Vattudalsskolan som sa att han ville bli Ica-chef som hans pappa? Varför? För att jag inte är han! Jag är en människa som lever i centrum, åtminstonde så gjorde jag det, har dalat lite på den fronten och det är lite synd faktiskt. För när man väl är tyst så tänker man för mycket och jag tycker inte om det.

Jag tänker för mycket och gör för lite, varför?

Varför?

Varför?!

Cross the line

Nu är jag arg, arg arg arg!!! Jag tror nästan att jag förvandlas till en röd jävla tomat!
För en kvart sen kom det en gubbe hit ner till vår lägenhet. Jag satt här i mina sköna ro coh lyssnade på lite musik, lite "Show must go on" lite "Pokerface" och vet ni vad den jäveln säger?

- Nu får du stänga av oljudet. Det skakar i väggarna och det är på tok för högt. (På sån där typisk äcklig värmländska som de gamla jävlarna har. Och hans blick eller skjorta gjorde inte saken bättre!)

Artig som jag är så säger jag att jag ska sänka ljudet vilket betyder att jag lika gärna kan stänga av för inte fan spelade jag högt!

Tänk er en normal nivå på musiken. Ni vet en NORMALNIVÅ och ni som känner mig vet att jag inte gillar att spela musik på tokhög volym för då piper det i mina öron, men nu jävlar är jag så förbannad på den jävla fittgubben! Vad fan lyssnar han med, röven eller?! Jag spelade normalt, fan, vi har grannar som brukar spela som idioter det kan jag erkänna, men fan, det här var inte ens högt! Och jag blir så arg för den jävla äckelgubben har förstört hela min kväll och jag ångar något så gruvligt att jag var artig mot honom!

Jag skulle ha skrikit åt honom och bett han dra åt helvete och säga att han kan köra upp sin jävla hörapparat i sitt håriga jävla arsle! Eller att han kan ta sin förbanande jävla skjorta och dra någon annanstans!

Varför in i helvete finns det sånna där idioter som tror att de äger stället bara för att de gått över åldern 55?! Gud jag blir så less, nej det är inte ens rätt ord! Om den där förbannade jävla kossan kommer hit och säger en sån sak en gång till då jävlar är det jag som berättar ett och annat för honom, fy fan!

Fy fan säger jag!!!

Pokerface

Jag älskar att sjunga den här låten!
Texten är underbar, störtskön!

Lyssna och sjung för guds skull! :)


(m-m-m-ma) (4x) I wanna hold em' like they do in texas, please fold em', let em' hit me, raise it, baby stay with me (I love it) love, game, intuition, play the cards with spades to start and after he's been hooked I'll play the one that's on his heart oh o-oh oh oh, o-o-o-o-o-oh I'll get him hot, show him what I got (2x) can't read my, can't read my no, he can't read my poker face (she's got to love nobody) (2x) p-p-p-poker face, p-p-poker face (m-m-m-ma) (2x) I wanna roll with him, a hard pair we will be a little gambling is fun when you're with me (I love it) russian roulette is not the same without a gun and baby when it's love, if it's not rough it isn't fun (fun) oh o-oh oh oh, o-o-o-o-o-oh I'll get him hot, show him what I got (2x) can't read my, can't read my no, he can't read my poker face (she's got to love nobody) (2x) p-p-p-poker face, p-p-poker face (m-m-m-ma) (2x) (m-m-m-ma) (2x) I won't tell you that I love you, kiss or hug you 'cause I'm bluffin' with my muffin I'm not lying, I'm just stunnin' with my love-glue-gunning (ma) just like a chick in the casino, take your bank before I pay you out I promise this, promise this check this hand 'cause I'm marvelous can't read my, can't read my no, he can't read my poker face (she's got to love nobody) (6x) p-p-p-poker face, p-p-poker face (2x) (she's got to love nobody) p-p-p-poker face, p-p-poker face (m-m-m-ma) p-p-p-poker face, p-p-poker face (m-m-m-ma) p-p-p-poker face, p-p-poker face (m-m-m-ma) p-p-p-poker face, p-p-poker face (m-m-m-ma)

Linda - Girltalk!

Nu är det såhär att jag saknar ett girltalk med min Linda.
Det var så länge sen vi hade ett riktigt smaskigt ett! Hon har ju varit hemma hos sig i Sandviken nu under jul och sen så har hon pluggat, hon är så duktig :) Sen träffade vi ju faktiskt henne och Magnus i onsdags när vi var på bio, men hallå? Under en bio ska man vara tyst, möjligtvis skratta lite då och då. Så då kunde man ju inte ha ett girltalk heller eftersom vi hade boysen med.

Men nu du min lilla vän!
Vi måste ha ett girltalk och en spakväll och desperate housewives maraton, jag håller på att krivera här!


- -

Asså, jag vet inte vad jag ska skriva, så egentligen borde jag inte göra det, men på nåt sätt känns det som att jag behöver skriva, fast jag inte vet om vad...?

Igår gjorde vi inte särskilt mycket.
Vaknade, älskling var söt och stekte pannkakor till frukost, underbar frukost! Sen tittade vi på Nord och Syd, sen åkte vi ner på SATS och tränade och det var så jävla skönt! Biffade mina magmuskler så nu jävlar får alla komma och känna på min stenmage! Sen när vi hade tränat promenerade vi bort till Nöjesbutiken och sen tog vi en buss hem. Väl hemma lagade jag en underbar middag! Vitlöksmarinerad kycklingfilé med kroketter och sallad och sås och det var så gudomligt jävla gott! Kycklingen var så saftig och perfekt, helt enkelt perfekt. Alex åt som om han aldrig hade sett mat förut så jag brydde mig inte ens om att fråga om det var gott. På kvällen tittade vi på Robinsson, mer Nord och Syd och bara tog det lugnt och det var så jävla skönt! Att bara vara tillsammans och ta det lugnt för en gångs skull!

Idag blir också en latdag. Jag hade tänkt åka ner på SATS och träna ett pass i gymmet, men bara tanken på att gå ut skrämmer livet ur mig. Usch, det blåser och det är svinkallt och mulet, grått och trist. Sen en annan sak!
Det står en bil parkerad utanför vårt fönster, och man får inte parkera där, jag fattar inte ens hur den har tagit sig dit för det finns inte direkt någon väg dit. Det läskigaste är att bilens motorhuv pekar rakt mot vårt fönster, som om någon spionerade på oss! Jag upptäckte det igårkväll när jag skulle lägga mig och idag står den fortfarande kvar, och vet ni? Det ser faktiskt ut som om någon sitter i den jävla bilen och det är det som är så läskigt!

Totalt onödigt inlägg, jag vet.

Puss


.

Jag peppar inför Let's dance!
Det är faktiskt en av mina drömmar, att få vara med där en dag, antingen som kändis eller proffsdansare.
Då skulle jag nog säga att det är lättare att bli proffsdansare, så det kanske är det jag borde göra?

Jag älskar att dansa, det får mig att känna, verkligen känna. Jag känner mig så lycklig när jag dansar, och det spelar faktiskt ingen roll vad för dans det är jag dansar, de får mig alla att känna samma sak:

De får mig att känna mig levande.


Jobb är jobbigt

Gud, jag känner att något verkligen måste göras!
I morgon är det jag som pallrar mig ut i alla affärer och butiker jag kan tänka mig och lämnar ut mitt CV + personliga brev (om inte chefen är tillgänglig). Såhär kan man ju inte fortsätta.

Dessutom är det fredag i morgon och då är alla på glatt humör eftersom det är helg snart så då kanske mina chanser är en aning större, smart taktik, inte sant?! ;)

Men det är i alla fall skrämmande att tvinga sig ut sådär, vad ska man säga? Vad ska man göra? Gud, jag kommer se ut som ett fån! Se alldeles uppstoppad ut eftersom det är vinter och man tvingas gå med stora halsdukar. Det vore mycket bättre om det var sommar, då kunde man ha snygga kläder och känna bättre självförtroende, men nej nej, skit samma. Jag ska ut och söka jobb i morgon, punkt.

Förresten så är jag en glad och trevlig tjej med bra utseende och kämparglöd, så varför skulle de inte anställa mig? Något annat vore ju bara konstigt!

Puss

En ängel skred in i rummet och den ängeln var du

Världens bästa Amanda är en underbar människa som jag är arg över att inte få träffa så ofta.
Hon är en av de finaste människorna jag vet, vet ni varför?

För att hon ger mig styrka och BONK BONK BONK.

"Låt Det Finnas Frid Inom dig. Låt dig känna Att du är precis Där det är meningen Att du ska vara. Låt dig inte glömma de tillitsfulla, gränslösa möjligheter du och Alla andra föddes med. Må du Använda de Gåvor du mottagit och förmedla den kärlek som har givits dig. MÅ du vara nöjd med dig själv PRECIS SOM DU ÄR. Låt den här vetskapen sjunka in i hela din kropp och tillåta den Att fritt Få sjunga, dansa, berömma och älska.
Den finns för envar och alla. "Usch vad jag saknar dig! <3


Sherlock Holmes

Ja ikväll har jag varit på bio och sett filmen Sherlock Holmes, och vilken film!
Det var en upplevelse, precis som när jag såg Män som hatar kvinnor första gången. Ni minns kanske att jag berättade om början när de visar förtexterna och de zomar in på fotot av kvinnan som är försvunnen, minns inte vad hon heter i filmen, men i alla fall. Det var en mäktig upplevelse, hur filmningen var och musiken till, sådär mäktigt så man ryser och känner att det kommer att bli en sån jävla bra film, bara två-tre minuter in i filmen. Det var precis likadant nu! När jag såg Sherlock Holmes, underbar känsla faktiskt!

Filmen handlar om detektiven Sherlock Holmes och hans medarbetare Dr. John Watson. De löser de mest enastående fallen och är väldigt noga med de små detaljerna. För alla vet väl att det är de små detaljerna som räknas? Vi kastas in i en värld fylld av mysterier med allt från uppståndelse från döden till svart magi.
När alla tvekar och är som mest rädda dyker han upp, Sherlock Holmes och löser mysterierna. Love it.

Vill inte avslöja filmen för jag tycker verkligen att ni borde se den!
Den innehöll allt. Spänning, humor, rädsla, romantik, action, ja men, tänk er allt! Klockrena skämt, en bra tolkning av både Robert Downey Jr och Jude Law. Roberts skådespeleri var lite i klass med Johnny Depp faktiskt, så om jag skulle ha valt en annan skådespelare för rollen som Sherlock Holmes så hade jag valt Johnny Depp. Däremot så är det inte nödvändigt för jag tycker att Robert spelade rollen kanon! Mer än kanon, det var riktigt riktigt bra! Sen så har vi ju Jude Law som verkligen var en positiv överraskning! Det var roligt att se honom i något annat än bara romantiska komedier, det visar verkligen hans skådespelartalang. Sen kan vi inte glömma att berätta om musiken. Musiken var underbar! ÅH! Man vill ha noter och starta en stor orkester och spela låtarna, eller så vill jag använda musiken och sätta ihop en dans och gymnastikshow, fy fan vad undebart det hade varit! Jag såg bilder framför mig hur man kunde ha gjort ett enastående skitbra program med den musiken.

Nej, se Sherlock Holmes, verkligen!
Kan inte ge den fullt betyg för det kom tyvärr små svackor där det blev lite för mycket information. Synd, för annars hade den varit perfekt. Men... ingen är perfekt, så jag ska inte klaga ;)

Filmen får ♣ ♣ ♣ ♣ / 5

Puss


. . .

Usch, jag mår verkligen inge vidare, men jag försöker peppa!
För ikväll ska jag, Alex, Linda och Magnus gå på bio. Vi ska se Sherlock Holmes och det ska bli riktigt spännande! Tror faktiskt att den filmen kommer att vara en riktig höjdare :)
Så om två timmar ska jag befinna mig vid SF bio, och jag som inte ens har tagit mig ur morgonrocken idag för att jag mår som jag gör. Helt plötsligt måste jag klä mig och fixa till mig, typiskt.

De senaste tre timmarna har jag tillbringat på soffan med serien Nord och Syd. Fick ju den serien i julklapp av mamma. Har faktiskt aldrig sett den innan, men jag älskar ju Patrik Swayze och det vet hon så det var väl därför jag fick den. Och den är riktigt bra! Riktigt bra! Hemsk emellanåt, underbar emellanåt, brutal emellanåt, rolig emellanåt, sorglig emellanåt, fin emellanåt. Ja, den innehåller allt faktiskt, så nu har jag sett de två första avsnittena som var 1 ½ timme vardera, långa avsnitt! Men det är en bra serie så det gör inget :)

Nej, duschen nästa.

Puss

Smärtan kommer smygande

Jag börjar bli sjuk.
Varje gång jag tar ett djupt andetag är en ansträngning. Hjärtat bultar snabbare, så fort så att det känns som att det skulle hoppa ut. Sådär snabbt som det slår när man blir rädd eller nervös, eller sådär snabbt som det slår när man står öga mot öga med killen man gillar. Mm... det slår snabbt och jag gillar det inte, för det betyder att jag är på väg att bli sjuk. Jag vill inte!

Är lite smått förkyld, eller det kommer mer och mer och halsen värker, den skriker efter halstabletter och självklart glömde jag (min glömske fan!) att köpa det igår, och att gå ut när man känner sig såhär är ju inte särskilt lockande... Öronen har också börjat kännas av lite smått, så... ska vi slå vad?
Om en vecka ligger jag sängliggandes och gråter mig till sömns för att jag har ont i halsen, huvudet, öronen, ryggen och nacken. Jag kommer att ha tappat känseln i mina ben så att så fort jag ska upp och gå kommer jag nästan falla ihop för att mina muksler inte kommer kunna bära upp mig.

Ja det är inte så att jag är negativ eller nåt! Det är bara det att det alltid händer samma sak när jag får influensa, och jag tillhör ju inte direkt gruppen som får liiite halsont, liiite förkylning, liiite ont i huvudet, nej, jag tillhör gruppen som inte kan göra någonting när det händer för då svimmar jag. Jag tillhör gruppen som blir beroende av folk för att jag inte kan göra någonting själv och jag gillar det inte! Hatar att vara beroende av folk, man SKA klara sig själv! Influensan brukar vara i en och en halv-två veckor och sen släpper det mesta, men man går ju och hostar i en månad efteråt och får ont i bröstet av allt hostande.

Nej usch!
Jag har inte tid att bli sjuk, elle ja, om jag ska bli sjuk så är det väl lämpligast att bli det nu, eftersom jag har tre veckor till nästa tävling, men i alla fall. Jag har inte tid att bli sjuk, nej. Jag måste träna! Träna!

Puss

My new hair

Och här har vi det nya håret, tada!


Angry Larsson

Gud! jag blir så jävla arg, ARG ARG!

Jag hade skrivit av mig allt jag behövde skriva av mig här i bloggen och så skulle jag publicera det, men vad händer inte, jo datorn kraschar, woho! Förbannade jävla fittdator, jag hatar den mer än jag hatar den här jävla situationen jag är i! Och då ska ni veta att jag hatar den förbannat mycket!

Nu är jag så arg att jag inte ens har lust att skriva om allt! Nej, för nu kan jag inte formulera orden lika bra som jag hade gjort förut... FAN! JÄVLA OFLYT HELA TIDEN!


Igår blev jag så less på allting så jag gick in i badrummet och klippte av mitt hår. Eller ja, klippte av, jag klippte topparna och så klippte jag lugg, I love it.

Men jag har i alla fall problem så det hjälpte inte att klippa håret.
Jag måste söka jobb, jag måste ha ett jobb snarast möjligt! För jag ska hoppa av den jävla visuella kommunikationskiten för det är seriöst ett av de största misstagen jag någonsin gjort, att börja på Karlstads Universitet. Idiot. Det enda bra som kom ur det var Linda. Världens bästa Linda som jag älskar.

Så nu vill jag bara ha ett jobb, men det är så svårt!

* Vilka affärer ska jag gå till?
   - Vad som helst duger i och för sig, men det finns ju vissa gränser. Det är rena djungeln fast samtidigt känns det som att det finns så lite.
* Hur ska man uppföra sig?
   - Jag kan ju inte bara säga: Hej, jag vill ha jobb. Eller kanske ens komma dit på platsen?
* Inte pepp på att lämna fram mitt CV.
   - Nej, varför skulle jag vara det? Det består av tre jobb (sommarjobb) och det är ju inte särskilt imponerade + en punkt där det står att jag ej har kökrkort, yey! Kul att lämna fram det och se deras besvikna miner, nej tack.

Usch. Jag tycker inte om det här, inte ett jävla dugg!
Nu vill jag bara jobba, tjäna pengar och resa bort. Långt långt bort så långt bort från allt och alla som möjligt! Och sen när jag kommer hem ska jag göra det jag vill, men det är problem nummer två. Jag vet inte vad jag vill arbeta med i framtiden. Jag älskar kläder och jag älskar mode, något där vore inte helt fel, men det är ändå svårt att veta vad man ska arbeta med inom det området. Jag funderade på kläddesigner för det ville jag när jag var liten. Jag minns hur jag och mina kompisar alltid satt och skissade kläder och lekte modeföretag och jag minns hur vi rotade ur min garderob med jättemycket kläder och satte ihop olika klädkombinationer och fotade oss.

Alex tycker att jag ska bli musikalartist eller showartist. Inte mig emot! Det är det jag helst skulle vilja. Att dansa och sjunga och spela teater för jag älskar det. Det är det bästa jag vet! Jag brinner för det. Alex tycker att jag skulle passa bäst som det, han kan riktigt se det framför sig säger han, men problemet är att jag inte kan sjunga. Han kontrar med att det kan ingen i Sverige nu för tiden. Åh, det bringar hopp! Men i alla fall...

Sen har vi ju Joel och Ludvig som tycker att jag ska bli frisör. Jag ville det när jag var liten, i flera år faktiskt, men det växte bort. På ett sätt vore det kul, men samtidigt inte. Tänk så mycket slitningsskador de får i axlarna och knäna och ryggen, det skulle inte vara bra för mitt skytte.

Sen har vi mamma och pappa som tycker att jag ska bli polis. För det har ju faktiskt också alltid varit en dröm, men Alex vill inte att jag blir det. Han säger att han skulle vara så rädd att något skulle hända mig och det är ju gulligt i och för sig, men seriöst, ur ofta händer det något? Kriminalinspektör Larsson, wow! Det låter snyggt!

Usch. Det är svårt. HJÄLP! Kan inte någon ge mig en hjälpande hand. Hur/vart/när söker man jobb och vad fan ska jag bli i framtiden? Förlsag skadar inte. jag bryr mig om folks åsikter även om jag nästan aldrig följer dem, de betyder mycket, faktiskt.

Puss

En ljusglimt i mörkret

Jag längtar till sommaren, big surprise va?
Men tänk, bara tänk! På sommaren slipper man jobbiga skor, stora halsdukar, vantar, mössor, täckjackor. Man slipper oroa sig över att det är svinkallt ute, man behöver inte ha långkalsonger (som för övrigt är ganska osmickrande!) nej! På sommaren kan man svassa runt i SNYGGA KLACKAR, man kan använda UNDERBARA KLÄNNINGAR, man kan ha snygga accessoarer som SOLHATTAR OCH SOLGLASÖGON. På sommaren kan jag använda mina underbara älsklingar som min JEANSJACKA OCH TRENCHCOAT, på sommaren kan man gå MED BARA BEN OCH INGA FULA STRUMPBYXOR, och på sommaren får jag använda ALLA MINA SNYGGA SHORTS, åh! Ge mig sommar nu! För på sommaren kan jag skjuta korthåll och 6,5. På sommaren får jag skjuta utomhus! På sommaren får jag äta jordgubbar! På sommaren åker man till underbara ställen och njuter av livet, på sommaren badar man i havet, men åh!

Nu när man längtar så mycket till de ljusa tiderna så är det verkligen underbart när man får hem en katalog med sommarkollektionen från HM. Jag riktigt hoppade av glädje när jag fick den! Däremot blev jag ganska besviken första gången jag bläddrade igenom den, skittråkiga kläder. Men ju mer man kollar i den, ju mer hittar man och man kommer på olika kombinationer, love it. Så nu har jag hittat några favoriter faktiskt som jag måste införskaffa!Den här underbara klänningen kommer vara så snygg till bara ben och mina älsklingsklackar!Sen måste jag ha den här skinnjackan.
Min gamla är i och för sig snygg men den har gjort sitt nu.Jag tyckte de här skorna var tuffa, fräcka!
Lite annorlunda och snygga :)Sen är det alltid bra att ha söta linnen :)

Och den här väskan från Jimmy Choo är UNDERBAR!


Och de här skorna är också för underbara!'Cause I had a GOOD day

Ikväll har jag minsann varit duktig!

Först läste jag ur min bok. Min älskade älsklingsbok är redan utläst! (Jag hatar att läsa böcker i vanliga fall) men den här bokserien är ju underbar! FAKTISKT! Har nu läst En shopoholics bekännelser och den andra delen En shopoholic i New York och jag fullkomligt älskar dem! Och slutet i den andra delen var ju grymt mot oss läsare, GRYMT! ELAKT! Det första jag gör i morgon är att ta bussen ner till stan och mina fötter och pallrar mig in på Akademibokhandeln och köper den tredje delen, jag måste fortsätta läsa!

Sen när jag väl hade läst ut boken så åkte jag iväg till skyttehallen och tränade ett pass och det var riktigt skönt! Jag har varit vilse ett tag, ett bra tag faktiskt. Gång på gång har jag tänkt tillbaka till tvåan då jag sköt så jävla bra! Jag tränade gudomligt bra och jag tävlade jämna, hyfsade resultat. Länge har jag undrat vad fan jag gör för fel eftersom det bara går sämre och sämre. Igår kom upptäckten!

Jag satt och bläddrade igenom gamla skyttefoton på datorn och drömde mig bort till olika tävlingar. Efter en stund hittade jag foton från lägret i Söraby som jag, Karin, Niklas och Johanna hade tillsammans med vår tränare Micke. Jag sköt så jävla bra då! Så grymt jävla bra! Eftersom allt gick så bra då så sa Micke att jag skulle ta kort på min skytteställning. Vi tog från alla vinklar och till sist tog jag kort på mina fötter, vet ni vad jag upptäcker?! Att mina fötter ser galna ut nu jämfört med då! Jag har känt av en spänning i höger vad och flyttat fötterna fram och tillbaka men det har aldrig känts riktigt bra. Nu, idag när jag tränade, så ställde jag fötterna och kroppen precis som jag hade på fotona och vet ni? Det har aldrig känts så bra att skjuta! JAG VAR AVSLAPPNAD OCH ALLT KÄNDES BRA! Tänk att några foton kan göra så mycket! En sån liten sak som att flytta fötterna kan göra så jävla mycket! Vi tog kortena som vägledning om jag skulle gå vilse, och det var ju precis vad jag hade gjort, så tack! TACK MICKE!

Sen nu på kvällskvisten har jag gjort hemmagjord pizza till mig och Alex och den blev faktiskt skitgod! Så då blev jag jätteglad! :D Alex har ätit som en tok så jag vet bestämt att han också älskade pizzan, hihi!

Vi summerar detta som en bra dag, okej?

I morgon blir också en bra dag. Jag ska upp och skjuta på morgonen sen ska jag shoppa med Ludvig som kommer hit och sen på kvällen om jag hinner ska jag dra ner på SATS och boxas :D

Puss

Det är inge fel med att vara stolt över sig själv, så de så!

Ibland när man får tid över ni vet, kanske när man ligger i badet eller sitter på bussen, står i kön på Ica eller kanske när man tittar på tv så börjar man tänka på roliga saker man har gjort i sitt liv. I alla fall jag :)
Det är mycket jag har gjort som jag är stolt över faktiskt, sen finns det ju såklart saker som jag gjort som jag ångrar mer än någonting, men de sakerna är det ingen idé att tänka på för de går i alla fall inte att ändra på.

Jag är stolt över att jag flyttade hemifrån när jag var 15 år (skulle fylla 16 år).
Jag är stolt över alla skyttebragder jag har lyckats med! Många individuella SM-medaljer i alla valörer + lagmedaljer så många att jag tappat räkningen!
Jag är stolt över att jag valde att gå Estet - musik och inte något jävla samhälle. (TACK! Amanda och Viktor!)
Jag är stolt över att jag varit och tävlat utomlands flera gånger.
Jag är stolt över att jag varit med i landslaget.
Jag är stolt över att jag står på mina egna ben.
Jag är stolt över att jag känner underbara människor.
Jag är stolt över att jag gör något som jag älskar.

Ni ser, det finns massvis som jag är stolt över!
Och man SKA INTE VARA RÄDD FÖR ATT SÄGA VAD MAN ÄR STOLT ÖVER, NEVER!Jag var stolt när jag och Jan vann guld JSM 2009 i Kristianstad.Jag var stolt när jag kom med i landslaget första året 2008Jag är stolt som fan över Lejonkungen!Jag är stolt över att känna de här underbara människorna! <3Och den här människan som rest runt halva jordklotet till Australien! <3Sen är jag stolt som fan över mig själv och Amanda över de här förbannat snygga bilderna!

JAG ÄR STOLT SÅ DE SÅ!

OCH DET ÄR TA MIG FAN INGET FEL I ATT VARA DET!

Ut och resa - igen...

Okej, jag ska ju inte resa långt eller så, bara en timme och 45 minuter norrut. Det är ju ingenting tänker ni! Nej, det vet jag också att det inte är efter att ha rest 12-16 timmar mellan Hagfors och Strömsund eller tvärtom i tre års tid. Efter att ha flängt över hela Sverige på tävlingar från allt mellan Boden till Ystad. Men vet ni? Ibland reser jag faktiskt hellre så många timmar än den korta sträckan jag ska resa idag. Knäppskalle! Men när man ska resa kort så ställer man in sig på att det kommer att gå så fort och då känns det som att det tar evigheter och när man reser långt så ställer man in sig på att det kommer att ta lång tid och då blir man så paff och lyckligt överraskad när man är vid sin slutdestination och man uptäcker att det gick så fort! :)

Ska resa till Hagfors för att övernatta där i helgen.
Ska tävla i morgon, Skyttiadens förbundsuttagning och jag är så jävla pepp på att tävla! Så jävla sugen på att ställa mig där i hallen och mata tior, för det kommer jag göra, mata tior. Jag känner det ända ut i stortån! :D
AHAHAHAHAAAAHH!!! Ge mig lördag 11:00 så jag får skjuta!

Nope, måste diska innan jag sticker.

Ciao!

Jag vill att posten ger mig paket!

Jag älskar att få paket!
Fullkomligt älskar!
Inte bara paket förresten, utan allt som kan vara roligt att få med posten är såklart skitkul! :)
Så du din lilla rackare som sitter och håller på något spännande, skicka iväg det till mig! :D (Det där var mest tillägnat Amanda som från början skulle skicka ett brev, men som sen matade in en massa saker till ett paket som jag fortfarande inte har fått! xD)

I alla fall så fick jag mitt paket från HM som jag beställde för några veckor sen.
Då undrar ni säkert varför jag beställer från HM när affären ligger sju minuter bort?
Ja men jag ville ju ha de förbannat snygga, döläckra kuddfodralen ju! ;) Och då slank det med en blus också och ett bälte, men skit samma! Jag älskar kuddarna och de gör sig snygga som fan i lägenheten vill jag lova!
Jag har till och med varit duktig ooch städat bort ALLT VAD JULEN HETER FÖR JAG ÄR SÅ IN I HELVETE JÄVLA TRÖTT PÅ DEN! GE MIG SOMMAR FÖR HELVETE SÅ MAN KAN BÖRJA HA SNYGGA KLÄDER OCH SKOR, FRAMFÖRALLT SKOR IGEN!!!!

Visst är de too die for?!
Köpte två stycken av varje :)


Och den fina blusen som är skitsnygg till mina nya jeans :)


Shopping

Har ni tänkt på hur mycket man hinner göra när man inte sitter vid datorn?
Tänk bara! Tänk all tid som du tillbringar vid datorn totalt en hel dag. Du kanske inte sitter där så länge åt gången, men nog fan sitter man där många gånger och då traskar ju tiden iväg faktiskt!

Jag hinner i alla fall med en massa när jag inte sitter här, till exempel att shoppa som är min stora passion och livsstil, tyvärr... Men visst är det roligt?! :D

Var ju på mellandagsrean förra måndagen (dålig uppdatering, skäms...) och fyndade en massa snyggt! :DKort tröja med nitar från Monki (skitsnygg till mina skinnbyxor)
Röd skinnjacka från HM, love the jacket!Jättesöta shorts med hög midja från Cubus, jag äääääälskar dem! <3
Mössa med blomma från KappahlLeopardmönstrad skjorta/blus med puffärmar från HM
T-shirt från HMTunika från Cubus

Sen så var jag ute och shoppade idag också.
Skulle ha ett par skinnhandskar eftersom jag har tappat bort den ena :(
Så då blev det dessa jeans och söta bälteJeans från Gina tricot
Bälte med rosett från HMDenna gorgeus klänning från Gina tricot

Jag måste säga att HM slog alla andra affärer med hästlängder med sin höst och vinter kollektion 2009, men jag säger då bara det, Gina tricot blir den affären som tar sommaren 2010.
Affären var fullproppad med en massa nytt och snyggt och somrigt och hade jag en miljon hade jag handlat upp hela affären! :DSen blev det dessa söta skinnhandskar.
Jag vet inte vad det är med mig, jag har fastnat för rosetter!

Vive le shopping!


-

Har precis kommit hem från ett träningspass med Felix :)
Det var så skönt att skjuta idag! Ryggen riktigt njöt efter skyttepasset och det gjorde jag också. Jag har saknat skyttehallen och jag har saknat Felix. Det bästa med skyttet idag var att jag och Felix jobbade som ett team! Det var länge sen faktiskt, men nu känner jag ända in i stortån att vi är på G!

Vi ska vinna, vi ska ta dom, vi ska göra loosers av dom, Skyttiaden, här är vi! :D

Längtar till i morgon då jag får avfyra ännu ett pass, egentligen skulle jag faktiskt vilja åka ner nu direkt, bosätta mig i skyttehallen och sova nån timme, träna lite, sova nån timme till och hålla på sådär hela natten, hihi!

PussJag och Felix <3


Nytt år - nya möjligheter

Ja ni får usräkta!
Ja, jag vet att jag har varit vääääldigt off på den här bloggen nu ett tag och ja, jag vet att jag inte har skrivit någonting på evigheter och ja, jag skäms. Men nu ska det bli ändrig förstår ni för jag har fått en uppmaning av Julia! Ja, jag måste blogga kom jag på då, för det är egentligen roligt bara man börjar, man ska inte se allt som jobbigt utan bara göra det istället :)

Vi är inne i ett nytt år och jag känner på mig att 2010 kommer bli ett skitbra år, verkligen!
2010 blir året då jag fyller 20 år, 2010 blir året då jag kommer ta körkort, 2010 blir året då jag kommer att åka till Paris och 2010 blir året då jag, Emelie Larsson, ska göra precis DET JAG VILL!

Jag måste säga att min Nyårsafton var, hm... intressant? JA! På alla sätt och vis!
Det var faktiskt den bästa tror jag, för jag hade så galet jävla roligt! Helt sjukt! Vi skrattade och skrattade och drack och drack och dansade och sjöng, och ramlade, och sköt raketer, och söp lite till och spelade musik och hoppade och skrek och kastade pil och tävlade och halsade och tävlade och sprang och kollade på hästar (ja det sista kunde jag gärna ha skippat!) och vi skadade oss och vi spydde och vi gjorde dittan och dattan, men trots det, så var det den roligaste nyårsafton jag upplevt! :)

Vi låter bilderna säga sitt istället ;)
RSS 2.0