Twilight

Ja, nu har även jag sett denna film och jag måste säga att det verkligen var på tiden!
Alla har tjatat och sagt att jag måste se den för att alla jag har snackat med tycker att den är skitbra!
Så, vad tyckte jag om filmen då?

Jag måste erkänna att jag var riktigt skeptisk till den först. Det var hur filmen började och ljuset i filmningen, jag tyckte inte om det. Sen var det hennes ögon, Kristen Stewarts, ni vet hon som spelar Bella, jag tyckte inte att hon hade nåt liv i sina ögon när hon spelade, till skillnad från den förbannat sexige Robert Pattinson som spelar Edward, oh my god! Han har verkligen stått och tränat på den där blicken i spegeln.

Ju längre filmen gick ju mer tyckte jag om den, jag tror allt handlade om att vänja sig.
Så nu när jag har sett klart filmen så är jag alldeles tagen och funderar på att gå och se uppföljaren - New Moon på bio :)

Alla vet ju att jag älskar tjejfilmer, de där typiska romantiska komedierna där man får drömma sig bort ett tag och uppleva filmkärlek. Inte för att den här filmen är en romantisk komedi, men här får man uppleva äkta kärlek och det var det som jag älskade med filmen! Deras djupa kärlek till varandra, ja det var ju inte som Jack och Rose i Titanic, men ändå, ni fattar. Edward gjorde allt för att skydda Bella, han gjorde allt för att motstå hennes lukt och lockande, men det gick inte för han älskade henne. Det kan jag känna att jag saknar med filmen, att de aldrig sa "Jag älskar dig" till varandra, men å andra sidan, det finns faktiskt en uppföljare så jag kan ju alltid hoppas på att det kommer där då! ;)

Jag tyckte om hur filmen slutade, spännande så att man känner att man verkligen måste se den andra delen och det har jag en väldigt stor lust med!
Alex och hans studiegruppskamrater ska på den i morgon på bio och han frågade om jag ville med, får se hur det blir för jag tror att de redan hade bokat biljetter, så det sög ju... Men jag kan ju gå någon annan dag i så fall :)

Jag ger filmen 4 toasts av 5 toasts, de skulle ta mig fan ha sagt att de älskade varandra, även om man förstod det så ger det en annan innebörd när man väl säger det, hihi! :) Men det var inte bara därför de missade fullpoängaren, det var lite småsaker här och där också som gjorde att de inte nådde ända fram.

Puss


Gårdagen

Igår fyllde ju älskling år och Linda och Magnus kom över på middag.
Jag hade lagat fläskkottletter med potatisgratäng, mums!
Och till efterrätt min berömda pms-tårta, ja ni vet den där med massa massa choklad och nötter! Alex älskar den tårtan, vem gör inte det förresten? ;) hihi!

Gott som fasen var det och mätt uttav bara helvete blev jag! (eller ja, vi, allihop)
Alex hade fått Ice age 3 av sin brorsa i födelsedagspresent så vi tittade på den på kvällen och jävlar vad jag skrattade! Den var ju asrolig ju! Verkligen skitbra! Sen så fick han en parfym av mig och en jättesnygg stickad tröja, han blev kär i båda och kutade runt i den där tröjan hela kvällen ^^ hihi! Av Magnus och Linda fick han en bok, Slash självbiografi tror jag det var och så fick han en blombukett. Ja, han tyckte det var en jättebra födelsedag i alla fall, vilken tur! Eftersom jag hade stått i köket i fem timmar med maten och tårtan :)


Nu ska jag snart hem till Linda för vi ska göra årets julkort :)
Det ska bli roligt! Jätteskoj faktiskt! Hoppas fantasin löper med mig idag annars blir det jobbigt...
Sen ikväll ska jag och älsk ner på SATS och träna lite, undra vad man ska köra idag, lite boxning kanske eller bodypump? Hm.. tufft val!

Puss

Grattis älskling!

Va är det för en dag?
Är det en vanlig dag?
Nej det är ingen vanlig dag,
för det är älsklings födelsedag
hurra hurra hurra!


The good old times

Gud vad man längtar tillbaka!
Jag längtar tillbaka till ettan och Strömsund. Jag satt precis och tittade igenom en massa gamla bilder från ettan och det slog mig att jag såg så lycklig ut då! Jag säger inte att jag är olycklig nu, men jag log på alla bilder jag tittade på :) Sen hittade jag en massa gamla bilder på mig och Björnaldho, hahahahahaha!!!!
Vi ser ju ta mig fan inte kloka ut! Men det gör inget för det var skitkul på den tiden ^^

Nej ibland önskar jag verkligen att man kunde vrida tillbaka klockan, fast om man kunde det, skulle man verkligen gå och längta tillbaka till det som varit, i och med att det då skulle vara lätt att återuppleva det? Nej, jag tror inte det. Vi människor fungerar så att vi vill ha det vi inte kan få, och när vi väl har fått det så vill vi inte ha det längre för att sedan upptäcka vad vi gick miste om när det försvann.

Jag borde bli psykolog! Helt klart!

Puss

Galna människor slås ihop

Min kompis Joel har varit på besök :)
Han kom igår efter att han hade avslutat sitt skift på jobbet och åkte tillbaka idag typ vid halv två för att börja jobba igen, usch, stackaren... Han jobbar så mycket! I alla fall. När Larsson och Bohlin är i farten så går ingen säker! Och helvete vad roligt vi hade!

Åkte på shopping med honom och vi stannade till på Carlings.
Inne på affären spelade de julmusik så Bohlin och jag började knäppa i fingrarna och digga lite smått, då hör vi ett skrik från andra sidan av affären: - Inte kan man digga till julmusik, skäms!
Jag tänkte vad är det för människa?! - Julmusiken är hemsk i sig men att folk börjar digga till den gör saken ännu värre! Hahahaha! Han skämtade givetvis och man kunde inte undgå att skratta! Den här killen var ascool!

Han hjälpte oss att hitta kläder, eller ja, hjälpte? Han tryckte på oss en massa kläder! Först var det jeans och de stod han och höll värsta föredraget om, (snacka om att han var påläst!) sen var det en massa t-shirts Bohlin skulle testa, det blev väl runt omkring 12 stycken han testade...? Sen så var ju linnen jättebra! I och med att Joel är så lång (1,95...?) så är det bra att ha linnen under t-shirts och skjortor så att det inte står ut i ryggen (som den där snubben så fint citerade) Som om inte det vore nog så matade han på oss en massa cardigans och bälten, matchade värsta outfiten. Jag bara skrattade och skrattade för han var så jävla rolig och jag tänkte att han nog hade det jävligt tråkigt innan vi kom dit! Nej, det var en skön snubbe, verkligen! Och han grät ju nästa floder när vi flydde stället, men Bohlin fick ju med sig en påse med kläder därifrån i alla fall :) Efter Carlings drog vi till HM och där hittade vi en t-shirt till och den var till och med billig så den fick det bli! Efter det så gick vi till parkeringshuset för att åka hem och när vi står i hissen så vänder Bohlin upp och ner på mig. Ja, ni ska veta att det är en av hans favoritsysslor! Jag skrek som en galning så när jag klev ut ur hissen med håret åt alla håll och halsduken helt gaaal så vettu fasen vad de skulle tro..?

Väl i bilen så ville han inte styra så han överlät det jobbet till mig! Jag trodde han skojade först så jag tog väl inte tag i ratten, men när vi var på väg att köra över mittlinjen och vi fick möte av en annan bil så fattade jag allvaret och greppade ratten. Jag fick köra hela vägen hem! (Jag satt på passagerarsätet, men styrde och växlade ^^) hihi! Men gasade och skötte kopplingen gjorde Bohlin! ;) Men när vi kom till Rud Centrum var vi chipssugna så vi svängde in där, och ni ska veta att det är svårt att parkera när man inte kan sköta gasen själv! Parkeringen överlät jag till Joel och ja, ska vi ens prata om den? Nej, jag tror vi utelämnar det, det räcker med att jag och han vet vilken jävla galen parkering det blev! I alla fall så satt vi och skrattade konstant i säkert fem minuter innan vi äntrade Pekås. Snabbt in, plocka chips, dipp och gräddfil, limpa och rakhyvlar, snabbt ut, snabbt in i bilen, snabbt iväg från parkeringen och när vi kom hem till mig fick faktiskt jag parkera! :D Ja, det var galet roligt för snabbt som fan gick det! ^^

På kvällen var mamma, Matilda och Jonatan här på besök också :)
Jag bjöd dem på lussebullar, chokladhattar, knäck, trillingnötter och snickers, mums! Efter ett tag kom pappa. Sen åkte de hem och jag, Alex och Joel tittade på den nya Harry Potter filmen, sen tittade vi på Dirty Dancing (Joel hade inte sett den, DET ÄR EN SKAM!) sen tittade vi på Flashdance (har aldrig sett den innan) sen somnade vi!

Snipp snapp slut, så var sagan slut!

Puss ♥

Melodifestivalen 2010

Nu har jag tittat på listan över alla artister som kommer att vara med i Melodifestivalen 2010 och jag blir verkligen chockad av att se vissa namn! Ännu mer chockad att det inte är sååå många gamlingar med, alltså kända artister. Förut tycker man ju att det har kryllat av dem och det har varit få nykomlingar, men i år tycker jag att det är en liten skillnad i alla fall. Här är bidragen!

Deltävling 1

Anders Ekborg
Frispråkarn
Jenny silver
Jessica Andersson
Linda Prichard
Ola
Pain of Salvation
Salem al Fakir


  • Deltävling 2
Andra generationen + Dogge
Andreas Johnsson
Anna Maria Espinosa
Erik Saade
Hanna Lindblad
Kalle Moraeus och Orsa spelmän
Highlights & MiSt


Deltävling 3

Alcazar
Crucified Barbara
Darin
Elin Lanto
Erik Linder
Getty
Johannes Bah Kuhnke
Timoteij
Deltävling 4

Anna Bergendahl
Lovestoned
Neo
Noll disciplin
Pernilla Wahlgren
Peter Jöback
Py Bäckman
Sibel

Okej!
Jag är lite chockad över att se Erik Linder i melodifestivalen, på ett sätt men ändå inte. Han medverkade som vi alla vet i Talang 2009 och var med i finalen där han sjöng min favoritlåt "Ingen kan älska som vi". Jag tycker att han sjunger bra, faktiskt, men är han ett melodifestivalmaterial? Ja det är ju Bert Karlsson som har fixat det där! Sen min stora överraskning är Anna Bergendahl, ni vet hon som var med i IDOL 2008. Hon sjunger grymt bra! Men är melodifestivalscenen en scen för henne? Sen har vi ju Sibel som varit med i IDOL och i melodifestivalen förut och jag säger då bara det, go away! Jag tycker inte om hennes röst och jag tycker att det blir så jävla uttjatat att ha med henne, nej usch. Hennes desperata försök till berömmelse och den stora karriären känns mer och mer löjligt för varje gång! Jag tycker om att Andreas Johnsson är med igen! (Utan Carola, de passade aldrig som ett par!) och jag ÄLSKAR honom! Och jag älskar hans röst och stil, ja! Glöm inte hans andra och tredjeplacering tidigare år, sjukt bra låtar! (Sitter fortfarande och nynnar på dem) hihi! Nej, det ska bli spännande när det drar igång den 6/2 då vi drar upp till Norrland och Örnsköldsvik :)

Vad tror ni om startfältet? :)
Jo just det! Jag kan räkna till att det är fyra stycken som varit med i IDOL tidigare som ska medverka!

Puss

De där tunga stunderna

Jag har tappat lusten till allt för tillfället och jag har NOLL motivation till ALLT.
Det har varit såhär i två-tre veckor nu och inte fan blir det bättre heller! Jag fattar knappt själv vad det är som händer. Vad hände med allt jag ville göra, allt jag visste, allt som jag någonsin har brunnit för i hela mitt liv, allt är bara borta... Inte blir det bättre av att alla tjatar på mig att jag ska göra det och det, tvärtom. Jag stänger av och lyssnar inte ens längre. Jag vill vara ifred!

Igår konstaterade i alla fall Alex att jag inte har något intresse som jag älskar och brinner för, något som jag kan allt om och något som gör mig så upprymd och lycklig! Det gjorde faktiskt ont att höra det...

Alla tror att de vet vad som är bäst för en hela jävla tiden. Gör det och gör det! Nej så kan du inte göra, nej det går inte, uschameja! Det värsta med det hela är att jag faktiskt inte bryr mig särskilt mycket längre. Jag bryr mig inte om det regnar i morgon, jag bryr mig inte om smörgåsen är för gammal, jag bryr mig inte om jag missar bussen och jag bryr mig verkligen inte om de jävla grannarnas oväsen längre!

Jag har slutat... bry mig och det känns som att allt försvinner, mer och mer för varje dag.
Och det absolut värsta med allt är att jag inte vet hur jag ska hitta tillbaka...

Hur gör man?


Luftslottet som sprängdes

Idag har jag och en kompis varit på bio. Vi såg Stieg Larssons "Luftslottet som sprängdes" och detta är den tredje och sista delen i serien och jag säger bara det, oh my god!!!

Filmen var skitbra! Jag ville ställa mig upp och jubla när den var slut, applådera för skådespelarnas värdighet och allt deras jobb som de lagt ner. Jag vill ge ett pris till Noomi Rapace för sin tolkning som Lisbeth Salander och jag vill träffa henne och säga att jag tycker att hon är en stjärna! Jag har aldrig skådat något liknande! Hennes roll har inte många ord, oj vad lätt tänker ni! Om man inte har så mycket att säga så kan det väl inte vara så svårt, men kom igen! Hennes kroppsspråk förtjänar fan en guldbagge! MINST!

Redan när filmen började fick jag exakt samma känsla som när jag såg den första filmen "Män som hatar kvinnor". Jag såg bilderna (som var filmade på ett BRA sätt) och jag hörde den mystiska musiken i bakgrunden, jag rös och jag kände att den här filmen kommer vara bra. Jag hade så rätt så rätt! Precis som i den första. Redan när de visade alla namnen på de som är med i filmen i början så kände jag att den här filmen blir succé.

Jag kan ju tyvärr inte skriva om filmens historia här då det är många av er som inte har sett filmerna, ni som ska se den nya och ja, ni fattar.

Jag tycker bara att om ni inte sett några av dem så borde ni se dem, bums!
Ni som sett första och andra borde inte vänta med att se den tredje. För om ni var besvikna över den andra filmen (som jag var, oerhört!) så kompenserar den tredje filmen upp det och hela handlingen binds samman. För er lyckliga jävlar som sett den säger jag bara BRA JOBBAT till! :)

Men ni som sett andra delen måste fan hålla med om att Noomi Rapace spelar som en gud i slutet när hon är alldeles sönderslagen och blodig och skakar som en jävel. Hennes blick! Det är något med hennes blick som gör att jag faccineras nåt så in i helvete! Hon är grym! GRYM!

Puss

Grekisk pyttipanna

Jag stinker vitlök, rent ut sagt stinker!
Linda och Magnus kommer hit på middag ikväll, det ska bli riktigt roligt faktiskt!
Jag ska inviga mina nya tallrikar som jag köpte, ni vet de där underbara jultallrikarna, åh, jag kan knappt vänta, det kommer bli så roligt! Däremot skippar jag julmaten och bjuder dem istället på Grekisk Pyttipanna med en kall creme fraichesås, så jävla gott! Åh, jag längtar tills jag får ta den första tuggan, jag längtar efter fetaosten! :D

Att det är en pyttipanna lät kanske lite tråkigt, för då tänker man direkt på den där äckliga som vi äter i Sverige, men min grekiska är fläskfilé, klyftpotatis, paprika, rödlök, tomater, fetaost och marinaden är, mmm! Med en massa massa vitlök, ja det här kommer inte bli dumt alls!

Däremot är jag lite nervös över att marinaden inte blev så bra som den brukar bli... Så jag är lite nervös över att köttet inte får den där mumsiga smaken som det brukar få. Jaja, vi får se! Hoppas på det bästa!

Det här är den näst sista idolkvällen, buhu! Nästa vecka är det grand finale och då jävlar är det vi som bänkar oss hos Linda och Magnus, hihi! ^^

Puss


Larsson var stark idag!

Larsson har klippt sin pojkvän Myrén och är förvånande nöjd med resultatet. Larsson hade det svårt i starten och problem med lockar hit och lockar dit, men slutspurten var stark och hon tog en klar seger när hon passerade mållinjen! En kommentar från Larsson:

- Hur var klippningen?
- Jag hade lite problem med lockarna och virveln, starten var lite trög och jag kände mig lite seg, men ju längre klippningen gick ju mer kom jag in i tempot och sista delen av klippningen var problemfri! Jag kände mig stark mot slutet och kände att det bara var att pressa på. En skön seger!
- Tack så mycket och lycka till i framtiden!
- Tack så mycket! :)

Ja, visst har man humor ibland när man är ensam?
Jo jag glömde nämna det. Alex ska ut på party party och jag ska börja skriva på min bok, end of story.

puss

.

Jag ska börja skriva i morgon.
Det är nu det ska hända, jag ska börja leva mitt liv igen.
Jag ska visa styrka och jag ska vinna.

. . .

Äntligen är det december, wiihoo! ^^
Och jag har handlat färdigt alla mina julklappar, wiihoo! ^^



Jag sitter fast. Det känns som att jag sitter i ett rum, fyllt med människor och skriker men ingen hör. Jag vet inte vad jag vill göra! Men jag vet att jag inte vill fortsätta plugga, defenitivt. Det tar knäcken på mig, usch!
Jag hatar att inte veta vad jag vill, har ni känt så någon gång? Den där känslan när ni känner er alldeles tomma och ni inte vet någonting...

Jag vill resa, resa överallt för då är jag glad.
Jag vill skjuta dygnet runt och bosätta mig i en skyttehall utan att behöva vara beroende av andra, för då mår jag bra. Jag vill skriva en bok, men jag vet inte om vad. Låg hela natten och tänkte på en idé, men allt jag kom på var ju bara hemskt och tragiskt...

Sen har jag tänkt. Jag berättade om lite av idéerna till min bok för Alex och han tyckte att det lät mer som en film. Då sa han att jag kan ju bli regissör, vet ni vad jag kom på då?
Jag är inte regissören eller manusförfattaren, jag är skådespelerskan. Jag är inte fotografen, jag är modellen. Jag är inte låtskrivaren, jag är sångerskan. Jag är inte koreografen, jag är dansaren, showaren, den som står på scenen, den som syns, den som är i centrum. Jag är en teaterapa! Jag är inte den som står bakom folk, jag är den som syns. Så varför in i helvete sitter jag och pluggar en utbildning som inte ger mig någonting va det?!

Skit samma.
Det är december och det är den bästa månaden på året om man bortser från sommarens månader om solen skiner och det är varmt. Jag ska baka en massa, spela en massa julmusik nu när Alex sticker iväg (för det är enda gången jag kan spela julmusik utan att han får ett utbrott)

Puss

RSS 2.0