Varför denna elaka bloggvärld?

Det här med att blogga känns faktiskt inge roligt längre. Inte ett jävla dugg faktiskt. I ärlighetens namn funderar jag på att ta bort den, sluta skriva offentligt, sluta bry mig om vad alla ni andra tänker. Jag har ju inget att skriva!

Jag minns när jag gick i ettan på skyttegym. Det var ju då alla fortfarande hade lunarstorm ni vet och där fanns det ju också en dagbok/blogg man kunde skriva i och då tyckte Sara att jag skulle skaffa en riktig blogg. Detta hände inte förrän kanske ett drygt halvår efteråt, men grejen är den att då hade jag roliga saker att skriva! Intressanta saker och inte bara vad fan jag gör om dagarna, för det är egentligen helt jävla ointressant och helt jävla oväsentligt för alla ni andra som inte känner mig eller egentligen har någonting med mitt liv att göra.

Nej fy, jag är så less på det och jag är så less på anonyma kommentarer i min blogg och i andras bloggar. Ska man kommentera och ha en åsikt, ha åtminstone stake nog att ange ditt namn, speciellt när man har en åsikt om att någon är en idiot, ett svin, en tönt, en med dålig klädstil, whatever. Vad är annars meningen? Jag yttarar mina åsikter, men ni vet ju att det är jag som säger dom. Ska man vara elak, fine, go a head, men då kan ni i alla fall stå för vad ni säger, och det här gäller allt i livet! Alla bloggar! För ärligt talat, varför skriver man något nedvärderande till andra, vad vinner man själv på det?

Jag har aldrig gjort det och jag kommer aldrig att göra det heller. Tänk vad många elaka kommentarer som alla stora bloggare får stå ut med varje dag, jag fattar inte varför människor runt om i Sverige sitter och skriver elaka saker till dom. Är det för att de lyckats och inte ni? Är ni avundsjuka på dem? Var inte det, beundra dem istället! Beundra dem för att de gjort något stort, för tro mig, de har kämpat för att få det de vill ha och visst, lite tur har vi alla, men i grund coh botten finns det mycket jobb bakom all framgång. Jag beundrar dem!

Det jag ville ha sagt var:
* Sluta vara så avundsjuka så att ni sänker er själva till en låg nivå
* Sluta kommentera elakt till bloggare, folk ni egentligen inte känner
* Ska ni kommentera elakt, ja men stå för din åsikt! (och nej inte under ett falskt namn)
* Och sist men inte minst, ta reda på fakta INNAN du dömer folk.

// Slemie

Resultatet minus gardiner

Ja som sagt, ni vet ju att gardinbeslagen inte är på plats och att betongväggar är rena skiten!

FÖRE







EFTER

KÖKET







VARDAGSRUMMET







Min finfina fondvägg ♥
Den glänser i verkligheten



så, en smygtitt.
Men det ska som sagt upp gardiner, vita i båda rummen :)


.

Idag har jag städat hela lägenheten och gjort i ordning med att inreda och så. Det blev riktigt bra! Inte alls som jag hade tänkt mig, tyvärr måste jag säga. Jag har många visoner och jag ser precis hur jag vill ha det men det var ju det där med att ha en fet plånbok också... Helst av allt vill jag ha shabby chic/romantisk lite lantlig stil nu till sommaren, ljust ljust ljust! Men det blir för mycket att införskaffa på en gång, så det får väl bli lite i taget. Nu är det i alla fall black&white i vardagsrummet och det är väl inte fy skam det heller men jag är så trött på svart!

Städningen och allt pågick i totalt sex timmar och då ska ni veta att jag inte dammsög för det gjorde vi igår, men det var en massa annat som tog fasligt långt tid, usch.

Men nu är det klart! Och jag är nöjd :) Det enda lilla, pyttelilla felet är att jag, som ni säkert redan har listat  ut av förra innlägget, inte har fått upp gardinbeslagen, vilket betyder att jag inte har några gardiner... Förutom det är det bra! :)

Och jag är helt slut... I fötterna, armarna, huvudet! Det tar mycket energi och ont i ryggen har jag som fan. Jag hatar min rygg! Men min älskling har ställt upp som frivillig massör, jag behövde inte ens be honom, så han ska ta bort alla knutar i den stackarn jag har till rygg ^^ tack gode gud... jag ser ut som en gammal kärring som jämrar sig för tillfället, haha!

Puss

För de med kunskap

Asså, en snabb fråga:

Hur fan får man upp gardinstänger när det inte finns några gamla hål att fästa beslagen i, när jag inte äger någon borrmaskin och när det är betongväggar i hela jävla lägenheten?

Den som svarar på den kan gotta sig med att ha ett oerhört bra huvud!

Nytt!

Äntligen har vi tapetserat klart i lägenheten och det är sååååååå jävla fint! :D Ska ta kort när jag har fått upp alla saker och gardiner och sånt :) Men vi är supernöjda i alla fall! ÄNTLIGEN SÄGER JAG! Hela dagen tog det, från tio på morgonen till drygt sju på kvällen, och ändå gick det ganska snabbt, vi var ett good team with a great teamwork! Simon och hans tjej var här och hälsade på också för att han hade lämnat in sin bil under dagen så han var frivillig att hjälpa till, byggare ända in i själen som han är, haha! Sen bjöd vi våra medhjälpare, det vill säga mamma, pappa, matilda, simon och caroline på grekisk pyttipanna, njami njami njami!!! Skitgott var det!

Längtar till i morgon då jag ska försöka inreda det mysigt här :)

Ciao!

Somethings up!

Åh... Jag sitter inne på facebook och ser att de som tar studenten i år uppe i ström hade sin ölbrännboll igår och fasen vad jag blir avundsjuk! Det var bland det roligaste med att ta studenten och jag vill ta studenten igen! Det var så roligt! Jag älskar min gamla klass, ES3 <3

Nog om det.
Idag fick Alex något fnatt och ville att vi skulle åka och köpa kläder till honom! What? Är han sjuk tänkte jag, men nej, han ville verkligen shoppa. Så vi åkte ner på stan och hittade en massa snyggt åt honom. En härlig ljusgrön t-shirt, en härlig vit, slapp t-shirt med snygga knappar, en döläcker jeansskjorta, ett par shorts i beige, och nej, det var inte safarivarning för då hade han aldrig fått köpa dem! Och en skitsnygg klargrön sjal och han var så stilig och han älskade allt :)

Men sen när vi skulle gå ut... så föll mina ögon på ett bar blåa shorts med vita prickar... och jag ville ha dom... men jag hade ju inga pengar... och jag ville faktiskt inte att Alex skulle betala dom, på allvar! Så jag slet mina ögon och gick därifrån... men då tyckte Alex att jag skulle ta dom för att jag ville ha dom... och jag tog dom... och jag älskar dom! :D Tack älskade babe! Du är bäst! <3

Och inte nog med det!
I morse trollade han fram en lakrisal ur mitt öra, bara sådär! Han är både bäst och trollkarl! Haha!

Nej, nu ska jag laga spaghetti och köttfärssås, vilken fredagsmat va?
Alex kommentar på det: Ingen annan köttfärssås är det, men DIN är det för den är så jävla god!

Jag tackar ödmjukast, min älskling är bäst helt enkelt :)

Anna Bergendahl floppade totalt - vem hade inte kunna förutspått det?

WTF?! Vi missade finalen i Eurovision song contest 2010!
Jag menar, seriöst, hallå? Kunde vi kvala vidare med förra årets skitlåt så kunde vi fan ha gjort det med årets skitlåt också! Nej nu skäms jag över att vara svensk, faktiskt.

När fan missade vi finalen senast?
Har vi missat den överhuvudtaget, någonsin?!

Nej usch säger jag. Ja, jag vissste att låten inte skulle gå bra i Europa, men jag trodde väl i alla fall på final, nu är det ju inte ens minsta värt att se finalen på lördag, yey, då kan vi partaja istället, moahahahaha! Nej men gud, det är lite ofattbart. Sverige har blivit ett av de där muppländerna som Nederländerna och Slovenien och blä!

Minns ni när Anna Bergendahl hade vunnit svenska och så sa hon: Ja, nu jävlar är det fan på tiden att vi tar dom! Och jag minns att jag tänkte: Ja du kan ju försöka ta dom så mycket du vill men med den där skitlåten kommer du fan inte längre än till Blomsterhult (vart fan ligger det förresten?) och jag hade rätt! Det är en skitdålig låt och Salem Al Fakir hade vunnit hela skiten OM INTE DE JÄVLA SVENSKARNA SOM RÖSTAR SOM IDIOTER HADE VARIT SÅNNA STORA OCH DÖVA IDIOTER. TACK SVERIGE, TACK! (vad fan tänkte de med, röven? Högst troligt!)

Nej, jag skrattar mest bara för att det är så komiskt alltihopa.
Och det mer komiska är att norrmännen sitter och skrattar åt oss medans de är värdar för årets final och vi tog oss bara så lång som semifinal, great.

Puss

Bullar med somrig touch

Jag måste visa mina fina bullar som jag bakade häromdagen. Klassiska bullar i all sin enkelhet är fint, men just då ville jag göra somriga och fina bullar därför blev det formar med rosor på och grönt och rosa pärlsocker som jag färgade med karamellfärg, mycket roligare och finare somriga dagar! :)







Fint och sommar, mmm!


270510

Ja herre gud! Man hinner ju inte med någon dator överhuvudtaget när man håller på och renoverar, för det första så tar det lång tid och för det andra så tar det all ens energi så man orkar ingenting efteråt. Men nu är jag här! :)

Ja, nu ska vi se.
I tisdags skulle vi ju ha varit på grillfest men det regnade och var kallt, så jag och Alex tog fram spontaniteten och gick ut på restaurang och sen gick vi på bio och det var mysigt :) Vi såg filmen Kick-ass och den var inte alls som jag trodde! Jag trodde att jag skulle få se en störtskön komedi och garva ihjäl mig (som jag och Alex har en förmåga att göra vad vi än tittar på!) men nä... det var ytterst få skratt i den här filmen. Jag vet inte ja, den hade sina ljusa stunder men totalt sett, nej.

Igår var vi hos Magnus och Linda för Magnus fyllde år. Vi spelade alfapet och älskling vann! Gud va han va stolt då, hihi. Innan vi åkte dit hade vi varit nere på stan och vem möter vi inte? Björnaldo! I egen hög person och det var... weired,, ja det är precis det rätta ordet. Det var bara skitkonstigt faktiskt.

Med det sagt så väntar frukost :)

Bonnie Tyler

Jag älskar hennes röst, hon är en av de bästa rösterna jag vet och det ryser i mig när hon tar höga toner med den hesa rösten och det skär sig lite men det blir ändå så rätt! Hon har en stark röst och hon berör mig, underbara människa! Bonnie Tyler ger mig gåshud and I love her!

Här nere har ni två låtar, ni känner igen dem och det är därför jag lägger upp just dessa låtar, enjoy :)

Och just ja!
Ta fram texten och sjung med, det är underbart hur det växlar ellan låga toner och höga, svårt! :)






250510

Åh fy fan, det regnar, fy fan va tråkigt!
Ja, ikväll är det ju meningen att vi ska på grillkväll uppe på campus men lycka till med det ifall det är sånt här skitväder!

I morse slog det mig att det är den 25 maj, vilket betyder att det alldeles snart är juni och jag får panik. För det första så växlar vädret mellan högsommar och tidig vår, det vill säga 30 grader enda dagen, 9-10 grader den andra. Det suger och jag är så less på att behöva ha vinterjacka ena dagen och springa runt i gladiatorskor den andra. För det andra så åker Alex upp till Ström snart och han ska vara där hela sommaren och jobba, det suger kuk och jag vill inte att han ska åka. Jag kommer ha fullt upp med tävlingar, han kommer ha fullt upp med jobb så jag vettu fasen när jag ska peta in ett besök till Ström. Upp måste jag i alla fall, har inte varit där sen juli förra året which is crazy! Fan, det här blir tredje sommaren, tredje! Som vi inte kommer att ses någonting, och personligen tycker jag att det är på sommaren man ska vara med varandra för det finns ju tusen saker man kan göra! Och jag hatar vintern för att man måste vara innomhus typ hela tiden och det suger ännu fetare.

Nej, jag får panik över att det snart är juni och jag går inte ens i skolan längre! Haha! Galet. Trodde verkligen att man skulle komma över det där när man hade slutat skolan men tydligen inte. Stackars lyckliga satar som tar studenten säger jag bara. Det var en av de bästa och samtidigt värsta dagarna i hela mitt liv, ganska roligt om man tänker efter.

Nej!
Jag hoppas på bättre väder till ikväll så att det blir grillpartaj och nu ska jag går och fortsätta, har en plåt med bullar i ugnen, a little surprise for my darling :)

Pusselipuss

Trötter

Åh, nu är jag äntligen hemma i Karlstad igen. Gud, jag är så trött efter helgens skyttebravader, fruktansvärt trött faktiskt, t.o.m så trött så att Alex fick laga maten, men det kunde han gott göra! Haha! Lasagne blir det och det luktar gott gott gott! :)

Innan jag åkte till Hagfors i onsdags så var ju min familj minus pappa här och då tog jag och Alex med oss Matilda till parken vid Värmlandsmuséet och det var så fint så vi tog en massa bilder. Mamma och Jonatan var hos ögonläkaren ifall ni undrade varför de inte var med.

Och jag bara måste säga det att så fint som det är utanför mitt fönster nu, så fint har det aldrig varit! Det är ett jättestort träd fyllt med tusentals vita blommor och grenarna tar sig nästan in på balkongen, det ser ut som när körsbärsträd blommar fast de här är större, underbart and I love it :)

Puss
































200510

Asså, seriöst?!
Jag var inne på hm.com nyss för idag släpps ju deras nya kollektion fashion agains aids och det är sånna vrålsnygga plagg i den kollektionen! I alla fall så gick jag in där och när jag skulle klicka upp ett plagg så stod det att jag försökte komma till en kollektion som har upphört och inte längre gäller, hello? Wtf? Den släpps ju idag! Är de helt knäppa i huvudet eller?! Kanske har blivit nåt tekniskt fel så att det funkar sen, men va fan? Deras nya kollektioner säljer ju slut lika fort som man kan säga hej! Eller lika fort som man somnar om när man stängt av väckarklockan.

Typiskt. Det är ett halsband i kollektionen som jag är ready to kill for! Och ett par vrålsnygga mösntrade morotsbyxor! Och en skitsnygg lång klänning! Äh va fan, hela kollektionen är fantastisk.

Puss

190510

Tjabba tjena hallå!
Dagen började bra med mycket sol, stark sol! Värme utan dess like och nu, ja..? Mulet, men fortfarande varmt i och för sig men man blir ändå deppig när inte solen skiner. Sitter här och väntar nu i alla fall. Mamma och mina syskon kommer till Karlstad idag. Jonatan ska till ögonläkaren och mamma ska med honom och Matilda har spring i benen och klarar inte av att sitta stilla så jag ska ta med henne på stan. Så nu väntar jag på att de ska hämta mig :)

Sen ska jag följa med dem till Hagfors och träna.
Ja, vad ska man säga, en tråkig dag som alla andra. Varför kan det inte hända något spännande och roligt?! Ett ufo kunde slå ner! Jag kunde bli miljonär och resa jorden runt! Eller jag kunde vinna en shoppingrunda där jag får handla hur mycket jag vill på tre timmar! Ja, jag vet att man skapar sin egen lycka, men lite hjälp kan man väl få? Förresten så var det inte lyckan det var fel på, jag har bara väldigt tråkigt för jag är en sån som vill leva i fläkt och fart hela tiden! :D

Puss

Nostalgi

Åh! Jag fick sån nostalgi, jag tror att jag är inne i ett sånt flow just nu :)

Min absoluta favoritserie när jag var yngre - REDERIET.

Varje torsdag (dagen då serien sändes) så hade jag gymnastikträning och varje gång, varenda liten gång så frågade jag alltid: Vem mer än jag ska se på Redeiret ikväll? Haha! Inte en enda gång missade jag det. I början frågade jag för att jag ville veta men sen blev det som tradition för alla och om jag inte frågade så påminde de mig, haha! Ja, sånna minnen! :)

Nä, idag har varit en riktig nostalgidag. Jag har tittat på första avsnittet av serien Tre kronor, den minns ni väl också! Och nu på kvällskvisten fick det bli Rederiet :)

Älskar musiken i introt så varsågod, just for you babes!


Glass

Vi skippade kladdkaka och tog oss en långpromenad och avslutade den med glass, riktigt gott och riktigt skönt! :) Herregud, jag har trakasserats av samtal idag, usch! Jag hatar när det ringer och man inte vet vem det är, konstiga nummer, hemliga nummer, you name it.

Jag önskar de kunde ta tillbaka Magnum Double till GB glass! Varför in i helvete slutade de med den förbaskat goda glassen?! Det var min absoluta favorit och när de slutade med den ville jag gråta. Nu tvingas man stå ut med de inte alltför goda glassarna, yey. Nej, ta tillbaka den! Ska ta coh skriva ett brev till dem! Hur kan de bara sluta med den glassen som säljer bäst? Idioter. Och solero shots! Den goda isglassen med gröna kulor, den vill jag också ha tillbaka! :D Den var en räddare i nöden när det var riktigt varmt ute, svalkande på hög nivå.

Tjao!




Mmm!!!!!!!!!!


180510

Jag hatar arbetsförmedlingen! HATAR! De suger kuk och är idioter hela bunten och tror att man är helt jävla inkompetent!

Med det sagt, så är det en alldeles förträffligt underbar dag. Solen skiner och det är varmt och skönt ute, gött! Såhär såg jag ut idag :)

Nä, nu tror jag att jag ska gå ut i solen och njuta med glass, fast jag är bra sugen på kladdkaka också så man kanske skulle ta och baka en först? Ja, det blir bra! ^^

Puss




Dagens fynd!

Håll i er nu! Håll i er riktigt hårt för här kommer dagens fynd!
Är ni beredda? Lovar ni?

KYCKLINGFILÉ för 29,98:-! ASBILLLIGT!

Gud jag vart så lycklig eftersom jag lagar så mycket med kyckling och nu jävlar köpte vi massa, haha! Jag slår vad om att ni trodde att det var ett klädesplagg men icke! Mat ska det va! :D haha!

Idag har jag tränat nere på sats, ett riktigt bra gympass. Sen så har jag handlat (naturligtvis!) städat hela lägenheten, städat bort påsken! (haha! redan..?!) och ätit en hel vattenmelon, mmm! Jag älskar vattenmelon, så jävla gott! Nu håller jag på och lagar mat, yey, va roligt. Tråkig mat, Alex som valt och då blir det oftast pasta och korv, pasta och köttbullar, bla bla bla... Det sistnämnda står på listan idag men jag avancerar och tar mos till istället! Mycket godare!

Jag längtar till i morgon, då ska vi äta fläskfilé, ris och rosépepparsås ♥ Det är en va mina favoriträtter och bland det godaste jag vet! Mmm... Nej, nu väntar mat och sen Top Model och Svenska Hollywoodfruar ^^

Puss

Spice Girls

Åh jag fick en sån där underbar flashback! :D

SPICE GIRLS!

Gud, jag var helt beroende av dem i deras bästa dagar, jag älskade dom! Mina kompisar älskade dom och herre gud, jag hade en orange t-shirt med dom på och jag hade deras platåskor i svart med brittiska flaggan på som de släppte och minns ni alla idolbilder som man samlade och bytte med varandra? Ja herre jösses vad många sånna bilder jag hade! Sen kom barbiedockorna och jag älskade att leka med barbie, men det var faktiskt en av få saker jag aldrig hade... I alla fall, jag och mina kompisar dansade och sjöng alltid till Spice girls och gjorde uppträdande och lekte att vi var dom, vem gjorde inte det? Min favorit var Victoria och Melanie C (stavas hon så?) den eleganta och den sportiga, passar mig perfekt! ;) Minns ni filmen! Den med utomjordingar och massa, den är ju riktigt rolig ju, haha!

Nej de var fan riktigt bra!
Men sen vart det ju töntigt att lyssna på dom men va fan, de är ju coola ju! :D

I give ya this song in true spice girls spirit!


It's a beautiful day!

Igår var en bra kväll, en riktigt bra kväll faktiskt!
Vi började förfesta hos Simon med tv-spel och Buzz - sport. Simon var ju lagom kaxig innan start så det var väl tur att han vann då, och jag var skitduktig! Jag var bra mycket bättre på sportfrågorna än när vi kör musik ^^ Vi korkade upp öl efter öl och hade det svinrooligt. Nån gång vid nio stack vi iväg till Sara Myrén, liten och klen, nej då, jag bara skoja, jag brukar kalla Alex det, de har ju samma efternamn! Haha! Hon fyllde år i alla fall och det var värsta party party. Efter många låtar av skitmusik satte jag på Dead ringer for love och då jävlar fick jag liv i dem alla! Vi dansade järnet och jävlar va roligt det var! :) Haha! Bäst av allt var när Simon immiterade stureplanare med gayton, ja vi höll på att skratta ihjäl oss! Fy fan så klockrent, jag kunde ju självklart inte hålla mig så jag hakade på och vi gjorde värsta showen, haha! :D

Massa snack på balkongen, massa dricka, massa dans, massa bra folk och taxi hem, ja visst, vi lyxade till det ^^

Idag vaknade jag bakis som fan och illamående uttav bara helvete, usch. Efter frukost, ytterligare tre timmars sömn, dusch och lunch så var jag pigg och tur var väl det för jag och Alex tog bussen till Hagfors, haha! Jag var så bakis så att vi fick ta en senare buss än vi planerat, men wtf. Här i Hagfors är det marknad så vi tog oss en sväng där och nu har jag varit ute och gjort säsongspremiären av 6,5 och 300 meter, love it :) Och bra gick det också!

Enda minuset med gårkvällen - jag glömde min kamera!

Nu vankas nygrillade hamburgare (hemmagjorda såklart!) och gott dricka i det underbara vädret! (vart kom det ifrån förresten?) Det är asvarmt och solen skiner! :)

Ha en bra kväll! Ciao!

Mat mat mat mat mat (Pumbaa)

Mmm... Mat!

Jag har blivit sjukt matgalen, jag fattar inte vad det har blivit med mig. Jag äter och äter och äter och så äter jag lite till och sen vilar jag och sen äter jag igen. Wtf? Man skulle kunna tro att jag levt på Robinssonön i 70 år med tanke på hur mycket jag äter!

Istället för att äta en chokladbit så vill jag hellre ha en god kycklingfilé med god potatis till och massa grönsaker, mmm! Fast nu ska jag inte ljuga. När jag väl fått det första jag vill ha (mat) så slinker chokladbiten ner, haha! Tur att man är smal och aldrig går upp i vikt ^^ Jag kan äta vad jag vill, yey!

Nu blir det kvällsfika!
Det var länge sen. På det sättet kan jag sakna Sörgård faktiskt. Kvällsfikat var det bästa målet på hela dagen, men nu är det frukost! Gud, jag längtar redan till frukost :)

Puss


130510

Idag är det kristi himmelfärd eller kristi flygare eller vad man nu tycker om att kalla det. Det regnar, det är grått, det är mulet, det är kallt, det är blött och jag vägrar att gå ut. Jag vägrar också att klä på mig! För tillfället i alla fall. Jag har så jävla tråkigt så jag vet fan inte vart jag ska ta vägen och det finns inget att göra. Typ allt stänger tidigt idag och det finns inget att göra nere på stan heller, bussarna går inte lika ofta för att det är en röd dag, och jag har redan städat, diskat, duschat, ätit frukost och pluggat. Gud, vem fan kom på denna sjukt löjliga dag?! Seriöst?! Det är ju bara en jävla anledning för att få vara ledig!

Nej fy fan säger jag.

The girl is back in town

Nu är jag hemma i Karlstad igen! :)
Bussen var en kvart försenad, good job! Men jag ä int bitter för jag har fått paket som jag ska hämta ut sen när jag ska ner och handla :) Undra vad det kan vara, jag har mian aningar, men man kan ju aldrig vara säker, hihi!

Det är i alla fall skönt att vara tillbaka i min älskade lägenhet, jag älskar den verkligen och jag kommer älska den så mycket mer när jag har bytt tapeter, yey! ^^

Pusselipuss

120510

Igår var en av de sämsta speedwaymatcherna jag någonsin har sett i hela mitt liv. Förarna var okoncentrerade, de höll inte måttet alltså. Visst, det var jämnt fram till det 13 och 14 heatet då Lejonen drog iväg, men det var aldrig spännande. Det var en tråkig match. Ljudet glappade hela tiden och fan vad irriterad jag var. Hur jävla svårt kan det vara att fixa det jävla ljudet?! Hade Viktor varit här hade han säkert fixat det på nolltid. Sen så har de en ny ledning, så allt är nytt för dem och det var kaos när vi kom dit och skulle hämta våra grejor igår, ha! Vilket skämt.

Idag åker jag hem till Karlstad igen i alla fall.
Skulle ha tagit åttabussen men tror ni inte på fan att jag missar den?! Och jag är arg för jag ville ta den för den tar bara drygt en timme hem till mig och den andra som åker den förbannade långa vägen tar två! Nej usch.
Tävlingen i Ekshärad är inställd till helgen också, great, jag som har tränat som en tok! Men på söndag ska jag till Edsbjörke och skjuta 6,5! :D (som jag inte har tränat...) haha! Det löser sig, det gör det alltid :)

Frukost väntar!

Puss

110510

Idag ni är det en stor dag för lilla lilla pyttelilla Hagfors. Idag kommer nämligen Robert Aschberg och Gert Fylking till Hagfors då de vandrar genom Sverige i form av mustaschkampen. Så idag ska de hålla i en auktion utanför ica och detta tycker ju mamma och pappa är jättehäftigt så de ska iväg och kolla och jag ska hänga med. Efter detta spännande så ska jag iväg och träna 50-meter, igår gick det bra faktiskt. Visst, det blåste fan storm (som vanligt) men igår var det lätt att skjuta, vissa dagar är det jobbigt som fan, men igår flöt allt på bra :)

Efter skyttet vankas det mat och sen ska jag dra iväg till Tallhult, ja, det kommer ALLTID heta Tallhult för mig, alltid, för ikväll är det speedway ^^ Årets första hemmamatch och i år kör de ju faktiskt i elitserien, spännande spännande ;) Så jag antar att jag ska jobba med att sälja sittplatser tillsammans med pappa som jag har gjort de senaste 75... 78... nej jag bara skojade, de senaste 5-6 åren i alla fall, kanske längre, who knows?

Have a nice day!

Puss


100510

Örnen har landat i Hagfors! Nä då, jag bara skoja, men visst är jag i Hagfors. Kom hit igår och körde första skyttepasset och jävlar vad kallt det var! Det är sjukt jävla kallt och så blåser det hela tiden och det här gör att det är skittråkigt att skjuta 50 meter just nu, faktiskt. Det blåser ju inte bara inne på banan utan bakifrån också och så fylls hela jag med den kalla vinden och så ryser jag så att, ja det går inte ens att förklara!

Ska iväg och skjuta snart igen. Solen skiner för visso men va fan, det är ju direkt jävla svinkallt ute vid den förbannade jävla skitbanan. Så, nu har jag avreagerat mig, great!

Ciao

080510

Dålig uppdatering idag, jag vet, men vad ska jag skriva liksom?
Jo jag kan berätta att jag köpte en klänning igår med etnostil, endast 69 kr, det gillas! Jag kan också berätta något som jag glömt att berätta. När jag var och fikade häromdagen så såg jag Claes Malmberg! Ni vet han som spelar Lotta på bråkmakargatans pappa och han som är så cool i sing a long, jag tycker om honom, han är rolig och cool men jag måste erkänna att han såg riktigt stressad ut när jag såg honom, stackarn, han hade säkert fullt upp med sitt säkert jätteroliga liv.

I morgon ska jag till Hagfors för att träna upp mig i form, ska stanna tills onsdag morgon för på tisdag kväll ska jag på speedway, yey! Det är något riktigt mysigt med speedway som jag inte kan förklara, men jag är uppväxt med speedway. Tallhult (motorstadion) eller ja, Emtbjörks Arena som de så jävla fult har döpt om det till, ligger bara några hundra meter från mitt föräldrahem så jag har varit på varje match i princip hela mitt liv :) Jag har till och med testat att köra de där speedwaycyklarna! Jag hade en skitsnygg rosa dräkt på mig och en rosa hjälm, jävlar va snygg jag var, liten var jag också, 10 år kanske och skitskoj var det!

Nej, nu väntas andra saker!

Pusselipuss

En kväll i tunnelbanan

Den här låten är fan en riktigt skön låt, ni vet en sån som man bara vill gunga med i, love it.
Leadsingern har en asball röst!

NOICE


Bikinihysteri på H&M

Idag när jag var inne på H&M så hade de fått in en massa nya bikini och baddräkter och vet ni vad det bästa var?! De var asbilliga! Bikinitopp 49 kr och trosor 49 kr, jag menar en bikini för 98 spänn, hallå? BILLIGT!

I år ska jag ta mig fan köpa en ny, Det har varit som en tradition i hela mitt liv men förra året köpte jag ingen då jag älskade de jag hade redan, men nu är jag trött på dem (big surprise!) så i år ska det införskaffas nya!
Är riktigt sugen på någon av dessa! Och en massa andra givetvis, vem kan bara vara sugen på tre?



Vitt är snyggt, speciellt på mig som har mörkt hår, nu ska jag bara smörja in mig med 70 liter brun utan sol och bli riktigt brun och fin så att jag inte ser ut som ett vandrande lik i den där!


Färg är också riktigt snyggt! Däremot så fanns denna i en mer ljusare färg i butiken och jag tror jag gillade den mer faktiskt.

Kolla vilken grym baddräkt! 199kr

Och kolla! Det är samma, så man ska matcha! Haha!
Det hade jag väl inte tänkt göra men jag testade den här klänningen förra veckan och jag blev fullkomligt kär! Men jag hade en tom plånbok... men jag älskar den och jag MÅSTE ha den!

Någon som vill vara så snäll och köpa och skicka en xs/s ^^
Jag tar emot utan motstånd! :D HAHA!

Skoja bara, halvt om halvt :P


Friday I'm in love

Jag har blivit kär i den här låten, den är riktigt skön och förvånande nog förbannat svår att sjunga och hitta tonerna i! Gud, jag och älsk satt här förut och ingen av oss hittade tonen, till slut gick det men jag kunde bara hitta den när jag sjöng mörkt med värsta basrösten, haha! Vackert! Jaja, den är busenkel att spela i alla fall, thank god för det!


Fika och buzz

Idag har jag och Alex fikat med Linda och Simon nere på stan. Det blev en fika på Wayne's coffee och jag måste erkänna att jag nog är en av de få som absolut inte gillar det stället! Det är så dyrt och det är tråkiga saker att äta, nä, tacka vet jag Espressohouse, de har ju inte ens riktiga brownies på Wayne's ju! Bara torra och äckliga, blä! Men trots det missödet så var det riktigt mysigt. Vi satt vid uteserveringen i solen och snackade om allt mellan himmel och jord och Simon berättade en klurig historia som det inte finns något svar på! Faktiskt! Och detta visar att matematiken inte är fulländad! Jag borde kanske göra ett försök och skicka problemet till Sara för hon älskar matte och är riktigt bra på det, men hur mycket hon än vrider och vänder på det så kommer hon aldrig få till något svar...

Efter fika blev det en snabbis på H&M då de skulle ha strumpbyxor och kallsipper som Simon så fint uttryckte det, haha! Efter det hade vi ingen lust att åka hem till var och en så vi följde alla med hem till Simon uppe på campus och där lirade vi fotboll och helvete vad jag var grym! Jag var kungen på plan! Näst efter Simon kanske... Men han har ju faktiskt gått på fotbollsgymnasium! Till mitt försvar alltså. Men sen kom regnet! Och då begav vi oss in igen och spelade buzz och det kan jag erkänna att jag suger på, helvete vad dålig jag var. Jag låg sist i alla ronder fram till den sista då man plockar asmycket poäng och då jobbade jag ikapp dryga 2000 poäng och blev tvåa ^^ yey!

Vi lyssnade på musik, snackade en massa och nu sitter jag här och väntar på god, grekisk mat som Alex, dagen till ära, lagar :) En bra dag alltså och ovanpå allt det här så blev det ett inköp av CHICs nya nummer som kom ut idag! Jag fick till och med tvinga de på pressbyrån att plocka upp dem eftersom de låg där inbundna i en bunt när vi kom... Jaja, jag älskar tidningen, okej?

Puss

R.I.P Andra Avenyn

Jag sitter här i tårar! Det var det allra sista avsnittet av Andra Avenyn, inte sista för säsongen, inte sista för uppehåll, sista, det absolut sista avsnittet och nu är serien död, varför?!
Jag som faktiskt hade blivit frälst i serien, jag missade många av de första avsnitten när serien gick så ofta, men när jag väl kom igång så har jag följt den som en hök!

Detta avsnitt var det absolut bästa jag någonsin sett av Andra Avenyn, det var så hemskt! Och så fint! Och hemskt! Ja jag satt och grät som en tok och höll händerna på kinderna genom hela avsnittet i princip, ja ni vet så som man gör när man blir så chockad och inte fattar vad det är som händer.
Förra veckan, eller om det var veckan innan det så var jag så arg över att Kim hade erkänt våldtäkten, för jag visste att han aldrig skulle göra något sånt mot den han älskar, herre gud! Liv har ju varit hans stora kärlek sen begynnelsens tid, men det var ju inte han! Och då blev jag så glad ^^ Det var den sjuke jäveln Marcus istället som var helt psykstörd i det här avsnittet, jag trodde faktiskt att det var han hela tiden, damn I'm good, jag har ju rätt hela tiden, haha! ;)

Jaja, det var ett grymt bra avsnitt! Men som vanligt i alla sista avsnitt så bakar de in allt de kan och ska ordna upp allting, det blir mest en smörja av allt, men här ordnade de upp det riktigt bra! De växlade mellan hemskheter och fina saker, och Katarina då! Hon ville inte ha sitt barn och efter att ha sett bilderna när hon låg där och skulle föda så vill jag aldrig någonsin föda ett barn, nej dra åt helvete va ont det ska göra! Jag vet också att jag ljuger när jag säger det där för jag vill ju väldigt väldigt gärna ha barn, men det räcker för att avhålla mig i några år till i alla fall ;) Gud man blir ju skräckslagen när man hör skriken och ser smärtan!

Nej, jag kommer sakna Andra Avenyn riktigt mycket, onsdagar var ju så bra! Värsta tv-kvällen och nu är det slut med det. Det värsta var att jag tänkte skita i att se det idag för att förra veckans avsnitt var ganska lamt och jag visste inte att detta var det sista, tur att jag inte gjorde det!

Puss



Det här är visserligen en jättegammal bild, men i alla fall.
Jag vill se alla säsongerna!


Det börjar verka bröllop banne mig!

Titta vad jag och min älskling fick med posten idag!
En bröllopsinbjudan till Emil och Kikkis bröllop!
Hela den här dagen blev genast såååå mycket bättre ska ni veta!
Jag tycker att det ska bli så roligt att de ska gifta sig, åh! ^^


Dagens

Idag går jag klädd såhär
När det inte är sååå varma dagar är det smart att ha svart på sig så att solen drar sig till en! ;)





Transparent topp H&M
Jeansleggings Gina tricot
Halsband second hand
Armband ?
Skor DNA


Klipp klipp

I morse när jag tittade mig i spegeln så var det nästan så att jag skrek rakt ut! Mitt hår behövde en rejäl klippning alltså! Då jag inte har någon tid bokad och egentligen inte har lust med det heller för den delen då jag bara vill klippa topparna så tog jag fram saxen och klippte topparna själv. Lite klurigt är det bak i håret men va fan? Jag sparar ju 500 spänn! Och hur nödvädnigt är det att lägga ut den summan på 2 cm? Nej du, icke!

Blev i alla fall nöjd, märker ingen större skillnad förutom att håret är lätt och flyger och inte ser sådär risigt och tungt ut och det gillas skarpt! Mitt hår är även i stort behov av en färgning, jag har tydligen glömt bort hur ljust mitt hår är egentligen så det ser ut som jag är blond i utväxten, och blond har jag då aldrig någonsin varit! Thank god för det, jag skulle se ut som en annans om jag var blond. "How do I look?" "Like a big, blond, pineapple" haha!

Men jag har ingen större lust att färga håret heller. Budgetvarianten gör att jag måste ha samma mörka hårfärg som jag har nu men det dyra alternativet gör att jag måste gå till en frisör för att få det lite ljusare brunt som jag vill ha det, men usch, det skulle kosta mig 700 spänn att färga mig hos frisören! Jävla diskriminering egentligen att jag måste betala 200 spänn mer än en med kort hår för att jag har långt hår, jävla snåljåpar! Det räcker väl med att jag lägger ut dryga 1200 spänn på er när det i sjäva verket knappt är värt 300! USCH!

Puss

050510

Idag skiner solen igen och träning står på schemat! En snabbis på stan också och möjlitgvis en fika. Bra kombination där! Träning + fika = Meningslös träning. Men va fan, who cares?

Gud jag vart så arg när jag såg vädret i morse!
Idag skiner solen, men det är kallt. I morgon ska det vara molningt och kallt och det ska regna, i övermorgon ska det regna, vara kallt och blåsa som fan! Varning för mycket blåst! Jippi! Jävla Vänern-vindar som blåser in över Karlstad. Nästa gång jag flyttar någonstans så ska det då fan inte vara nära till nån stor sjö eller ett gigantiskt hav, nej glöm det! Jag blir så less på allt bara! Varför, varför in i helvete kan det inte bli fint och varmt väder???!!! För när jag bodde i Ström ja då jävlar hade de hur jävla varmt som helst här redan i april! Det är orättvist och jag tror att det vilar en förbannelse över mig!

Nä. Jag ska fan flytta utomlands. Till ett land där det är soligt och varmt året om!

Puss

040510

Jag hittade fyra tröjor till så jag har egentligen 36 tröjor... För den som undrar alltså!
Ganske onödigt vetande egentligen, ja, jag vet, men det är ju rätt roligt att ha en uppfattning om hur mycket man har när man säger: Åh, jag har verkligen ingenting att sätta på mig!

Snart kommer mamma och pappa hit. Pappa har varit på skyttemöte i Karlstad och jag ska med hem och träna i morgon, zzz... jag orkar verkligen inte åka fram och tillbaka hela tiden! Det tar fan knäcken på mig!

Av en ren slump lyckades jag sätta på Biggest looser då det inte var något annat bra på tv och det var så hemskt! Tränaren blev så känslosam att han grät när hans, ja vad ska man kalla dom? De som han tränar fick byta lag och ni ska veta vad arg han var! Det är han som tränat dom, det är han som knytit band med dom, det är han som fått dem att kämpa och nu måste han överge dom? Skitprogram!

Puss

Paket ^^

Titta vad jag fick med posten idag! :)
Jag fick dem av svärmor och svärfar and I love them!
They're gorgeus!

TACK! Så jättemycket! :)


God morgon!

God morgon god morgon!
Hör fåglar sjunga glatt, god morgon god morgon i kööööööör!
Idag kanske det inte är en sån god morgon, det är så grått och trist ute, fasen... Kanske ska försöka åka och fixa med tapeterna idag, nu har jag ju faktiskt bestämt vilka jag vill ha! Det var på tiden va? ;)

Dagens outfit


Kläder + kontroll = Good deal!

Ni kan aldrig gissat vad jag har sysslat med idag!
Det har nåt med kläder att göra, och det har någonting med ordning och reda att göra och det har något med matematik att göra - just det! Jag har räknat exakt hur mycket jag har av varje! Hur många toppar och linnen jag har, klänningar, byxor, shorts, tröjor, kjolar, you name it! Det enda som jag inte har räknat med är alla mina mjukisbyxor och träninsbyxor och alla andra träningskläder, so, here we go!

Jag har:

46 klänningar
9 kjolar
20 par byxor
8 par leggings
6 par shorts
79 toppar och linnen
6 vinterjackor
32 tröjor
42 par skor (som jag använder ofta!)
12 sjalar och halsdukar
9 bikinis
22 bh:ar
58 par trosor
6 kavajer
1 jumpsuit
9 sommarjackor

Alltså, jag tycker inte att jag har mycket kläder, men när jag ser siffrorna! Ja då tycker jag faktiskt att det är jättemycket! 46 klänningar?! HALLÅ?! Ja herre gud.

Ni  kanske undrar varför man gör en sån här sak?
Jo grejen var egentligen att jag skulle skriva upp alla plagg jag hade eftersom jag glömmer bort vad jag har, (vem kan anklaga mig?) och så skulle jag sätta upp listorna i garderoben och sen när jag skulle sätta ihop en outfit så kunde jag bara kolla listorna istället för att gräva bland alla kläder och när man väl shoppar något nytt ja då är det bara att lägga till det på listan. Ja det var faktiskt skitsmart! Och det känns mycket bättre nu, för nu ser jag att jag verkligen har mycket kläder och att jag inte behöver shoppa HELA tiden :P

Men... jag vill ju gärna shoppa hela tiden... ^^

Puss

3/5-10

Idag skiner solen, yey! ^^
Och jag har en påfylld telefon, yey!
Och sen idag ska jag ner på sats och träna, yey!
Ja, det här ser ut att bli en bra dag, minst sagt! Tror att jag ska inviga ett av mina nya plagg jag fyndade på shoppingen i torsdags, hoppas bara att det blir varmt! Igår sken solen visserligen, men det var ju direkt jävla svinkallt! Usch! Ja det var så kallt så jag var tvungen att ha två par byxor på mig hemma, jag ville ju vara ute när solen faktiskt sken!

Igår spelade vi pingis och kubb och så studsade vi på studsmatta och så gjorde vi nåt mer, men jag minns inte vad? Jo vi cyklade lite också och det var en spännande upplevelse att cykla på cykeln jag hade när jag gick i trean och fyran, riktigt jävla jobbigt var det! Och jag fick nästan lust att skriva cyklen istället för cykeln, alltså byta plats på e:t och l:et för det är så de säger i Skåne! HAHA!

Men nu är jag hemma och idag ska tränas! Hårdträning ska jag köra!
Nu jävlar är det jag som ska bli redo för beachen med bästa tänkbara kropp (jag menar meeeest mina ben) haha! Och magen! Givetvis! ;)

Puss



Åh vad jag älskar sommaren och stranden! <3
Här på någon i Jönköping, skyttevecka 2009


Första maj - upp till kamp!

Idag är jag nöjd.
Har ätit grekisk pyttipanna (mmm!!!) så jävla gott! Himmelskt!
Sen så har ju en annan visat lite engagemang och gått i första majtåget idag och demonstrerat, ha! Det trodde ni inte va, att Emelie Larsson skulle vara där det fanns politik, inte jag heller, men när jag hörde att det var en tävling för bästa plakat, ni vet med ett citat, ja då jävlar var det andra bullar som gällde!

Jag måste ändå säga att det var riktigt mysigt att gå i tåget, det var gemenskap liksom. Och musikanterna spelade så fint och trummorna gjorde allt så mäktigt! Mitt upp i alltihopa hoppar det in en fotograf i tåget och tar tusen bilder på mitt och alex plakat och på oss, givetvis, så det skulle inte förvåna mig om vi dyker upp i tidningen på måndag.

När vi nådde vår slutstation så var det tal och lokala artister som var där och det var tal på tal på tal och jag tänkte men va fan? Men när siste talare kom så var det riktigt jävla bra! Regnet öste ner från det att vi kom fram till Blinkenberg coh det var svinkallt, men inte fan skulle jag ge vika! Jag hade ju chans att vinna ju, jag tyckte ju faktiskt att mitt plakat var bäst helt enkelt!

Och det tyckte de anda också, för jag vann! :D

Ett enda pris delades ut till vuxenklassen och det var jag som kammade hem det! Det tyder ju bara på en sak, jag må vara arbetslös men jag är fan inte lat! Här har ni mitt vinnarcitat som jag kommit på alldeles själv ^^

Att vara arbetslös idag eller att vara arbetslös om fyra år med hundratusentals kronor i skulder?
Jag vill inte behöva välja!

Bra va? ;)

Puss


RSS 2.0