Hyllan i hallenVisst är det väl trevligt att mötas av nåt vackert även i hallen? Hallen är ett rum som alla glömmer bort och speciellt jag i vår tråkiga lägenhet, men det tänkte jag ändra på och därför gjorde jag en hylla med lite roliga småsaker i hallen också :) Här samsas lite sängkläder med ljus och andra roliga saker :)

I den lilla zinkkrukan fick de minsta ljusen, nämligen julgransljusen, samsas för att den inte skulle välta och appropå jul så måste jag erkänna att jag längtar lite, jämt bara lite och detta ledde till att jag gick in på min julblogg och till min stora förskräckelse (eller förtjusning..?) så såg jag att det är folk inne för att se om jag skriver något, men hallå? Det är mitt i sommaren och inte ens JAG är så galen ;)

Ni får vänta kära läsare :)


Fint i låda
Jag har fått en förkärlek för massa trälådor och MASSOR med glasflaskor, älskar det verkligen och det ser så himla mysigt ut. Nån helg när jag är ledig så ska jag ta till hemmafrun i mig och göra egen saft! Det är sommar för mig, så det ska jag sätta mig själv på prov med :) För övrigt så håller jag på att odla fram en liten söt mårbackapelargon i den lilla krukan, önska mig lycka till! (Mina gröna fingrar är inte de bästa...)


RSS 2.0