Det närmar sig...

I morgon åker jag till Göteborg och Falling Target SM, wiihoo! ^^
Jag längtar, längtar, längtar! Tänk va skönt med lite semester :)
Jag ska bara njuta och lämna allt skolarbete hemma, sen skiter jag fullständigt i om det inte går vägen på redovisningen på måndag, för om det går käpp rätt åt helvete så var det ödet att det skulle gå så.

Har börjat med det där, att om jag t.ex ser en tröja, men så tvivlar jag lite på om jag vill ha den, då tänker jag att: Jag kan komma tillbaka sen och köpa den om jag verkligen vill ha den. Då brukar någon annan säga: Ja, men tänk om den tar slut i din storlek då? Då säger jag: Då var det helt enkelt inte ödet att jag skulle ha den.

ENKELT!
Allt här i livet har en mening och när man väl förstår det så har man börjat leva, grattis! :)

Puss

Desperate Housewives

Oh my goooooood!!!!
Sitter och tittar på Desperate Housewives och gud vad jag älskar den serien, jag kan inte slita mig!
Är ÄNTLIGEN inne på den tredje säsongen eftersom jag ÄNTLIGEN har fått lånat den av Nathalie för att hon ÄNTLIGEN kom ihåg att ta med den! :D

Man blir helt kär i serien, besatt!
Man kan verkligen inte säga att man bara ska se två avsnitt och sen får det vara nog, för man vill bara se nästa och nästa och nästa och så kan det hålla på i evigheter. Avsnittet jag såg nyss var det där när Carolyn skjuter på sin make för att han avrit otrogen, ni vet i matbutiken när hon tar gisslan och Lynettes mans barns mamma blir skjuten och dör, ja spännande nåt så in i helvete var det i alla fall! Men nu har Alex tvingat bort mig från tv:n, taskmört! Men det var i gott syfte för jag måste plugga och leta information om den politiska och juridiska ställningen hos Radio Solsta, vi ska nämligen göra en powerpoint i morgon, så tack så mycket övriga gruppmedlemmar som informerar mig och Nathalie om detta IDAG, för ungefär, TRE timmar sen!

Skit samma, jag ÄLSKAR Desperate Housewives och jag kommer kolla nästa avsnitt igen efter oskyldigt dömd! ^^

För övrigt så älskar jag omslagen till alla säsonger!

Season I


Season II


Season III



Season IV



Season V

Visst är omslagen skitsnygga?!


Larsson ryter till!

Nu har jag varit iväg till skyttehallen och avverkat ett pass, riktigt skönt måste jag säga!
Det var ett tag sen jag gick upp så tidigt för att träna, men vet ni? Det var det bästa jag kunde ha gjort!
Det var underbart skönt, dock så kände jag att ryggen inte var vaken så det tog ett tag att få igång den, men i alla fall, det var så tyst och skönt i skyttehallen. Jag älskar att vara där själv (så man slipper alla ungarna som springer runt och skriker och alla vuxna som står och glor på mig när jag skjuter!) Inte för att det gör något att de glor på mig, det har jag inga problem med, nej då, men det är den där blicken de har, den där som säger:

- Guuuud vad hon är duktig! Jag hoppas att min unge kan bli som henne en dag, ska jag våga gå fram och snacka med henne, be om lite tips kanske? Nej, det är oartigt, hon tränar ju faktiskt, men jag vill ju... Jag gör det sen, eller en annan träning, hon kommer säkert tillbaka! Om hon ser att min unge skjuter bra så kanske hon kommer fram frivilligt och hjälper till, ja, det tror jag, vi kör på det!

Det är DET som stör mig!
Herre hud, jag är inte farlig! Vill de ha tips är det väl bara att komma fram, och jag snackar mer än gärna med dem. Förresten så har jag hjälpt några skyttar och fan så mycket bättre de har skjutit då!

Ett stort plus med träningen var att jag sköt så förbaskat jävla bra idag! Riktigt bra!
Längtar till Falling Target också, åker nu på fredag, underbart, underbart!
Älskar den tävlingen, det är en av de roligaste jag vet och jag säger som Sara, den har en hög mysfaktor på sig och det spelar inte så stor roll hur det går för tävlingen är så rolig i sig! :)
Självklart betyder inte detta att jag ska åka dit för att skjuta dåligt, no way! Men jag ska ha roligt för det är någonting jag har lärt mig sen jag slutade i Ström, att ha roligt när jag skjuter.

I Ström var det så mycket press på en tycker jag, för mycket. Speciellt när det kom till allt fokus runt att man skulle skjuta pers och bli belönad med en guldpeng, det är väl klart att alla vill skjuta pers! Men det funkar inte om man är fixerad vid poängen hela tiden, fattar faktiskt inte vad de där perstavlorna ska vara bra för, egentligen. Förstör är vad de gör om något! Fatta inte allt detta fel nu, jag älskade Strömsund, men det var liksom det där som tog bort det roliga i skyttet.

Skönt att man hittat tillbaka och verkligen känner hur roligt det är!
Jag riktigt längtar efter att få skjuta, hela tiden! Och när jag är i skyttehallen så känner jag mig så lycklig, för det är den där lukten, atmosfären, ja allt i en skyttehall får mig att vilja stanna där och bosätta mig där! :)

Nu väntar Univeristetet, sen bussåkning till Hagfors, suck

Puss

Fantastiska underbara människa

Det finns få av dem, få av dessa fantastiska människor som berör, med bara sin röst.
Det finns verkligen få av dem, men är det inte underbart när man hittar dem?
Då är det som att allt får liv igen, som att man kan andas igen, som att man ler, men inte visar det.
En av dessa fantastiska är Helen Sjöholm. Hon är otrolig. Jag kan inte ens beskriva med ord och jag vet inte om man måste ha musikkunskap för att förstå, (hoppas inte!) men hon berör, hon får mig att vilja skratta, gråta, skrika, hoppa, springa, gå, sova, sitta, flyga, hon får mig att vilja göra allt. För när jag bara lyssnar på henne så känns allt så rätt, och det känns som att jag kan göra allt jag vill.

Lyssna, bara lyssna...



Du måste finnas
Musikalen Kristina från Duvemåla



Gabriellas sång
Filmen Så som i himmelen


Fredagsmys hos Linda

Igår kväll var vi hemma hos världens bästa Linda och hade det mysigt! :)
Vi åt en förbaskat god middag och sen tittade vi på IDOL och så blev det en massa singstar ^^ (Linda vann för övrigt över alla som hon utmanade, men va fan, hon har ju säääääkert övat jättemycket!) Nä då, jag är bara avundsjuk ;)

Nej men igår var en riktigt bra kväll!
En massa massa skratt, en massa massa brownies, en massa massa sång, en massa massa galenskap framfört av mig och Linda som fick något utbrott där i IDOL-pausen och så blev det förstås en massa massa skitsnack, vad annars liksom?! Linda lockade också håret på mig och det blev gorgious! Dock så blev det mesta förstört när jag och Alex skulle ta oss hem i den snöstormen som hade erövrat Kronoparken och inte blev det bättre när vi var tvungna att stå och vänta nere på Stora torget. Det var så lång tid tills bussen hem skulle gå så vi lyxade till det och tog en taxi hem, det är det inte ofta man gör, men det var helt klart värt det! :)

Jag, Linda och Nathalie ska ha spakvällar och det gillas!
Inte bara gillas, det älskas, helt klart!

Nej, nu ska jag återgå till lördagsmys :)

Puss

Jag ÄLSKAR att träna

Jag älskar att träna! Vet ni varför?
För att man känner sig så nöjd med sig själv efteråt, känslan är obeskrivlig. Man känner att man har gjort något nyttigt, något som gör att man mår bra och något som faktiskt är bra.
Idag har jag kört två pass. Det första blev ett styrkepass, SKÖNT! Känner att mina muskler och leder blev bra mycket lyckligare av att jag körde ett styrkepass blandat med lite smidighetsövningar, än om jag hade struntat i det... Nu mår de bra och jag känner att hela kroppen sprudlar av energi! Mitt andra pass blev ett skyttepass på två timmar, SKÖNT! Jag känner i ryggen att det var ett bra träningspass och att jag sköt bra var bara ett plus! :)

Icke att förglömma är att jag och Linda var ute på stan och shoppade idag och med tanke på vilken powerwalk vi använder så kan man räkna det som ett tredje pass! ;) hihi!

Puss

Kvällens konstaterande

Jag har pratat med folk hela kvällen. Det ena samtalet efter det andra. Till slut var jag så less på att telefonen ringde hela tiden, för var det inte när jag satt och åt mat så var det när jag tränade, och var det inte när jag tränade så var det när jag låg i badet. Så när jag hade avslutat mitt sista samtal så skulle jag titta på Oskyldigt dömd på Tv4play då jag hade snackat i telefon när det gick på tv. Tror ni inte på fan att det är folk som börjar skriva till en på msn då! Jojomen! Idag har jag minsann varit populär!

Men när jag äntligen hade avslutat det samtalet så kunde jag äntligen få se min favoritserie och avsnittet var jättebra! Men nu, när jag väl har sett det så känner jag att jag vill prata med någon, för nu känns det alldeles tomt. Fruktansvärt tomt faktiskt. Ensamhet är något jag inte lidit brist av de senaste veckorna i alla fall (på kvällarna) men snart är de äntligen över. Fast på sätt och vis har det varit skönt att vara själv de här veckorna, faktiskt.

Men jag vill i alla fall ha någon att prata med, trots att jag snackat i telefon hela dagen, för nu har jag så mycket mer att säga! Nu när jag är uppdaterad ;) Jag vill ringa till Linda, men hon sover antagligen och jag vill ju inte väcka henne och stackars Magnus. Träffar i alla fall Linda i morgon för vi ska ut på stan och shoppa :) och vi skulle shoppa tidigt så jag borde väl bege mig till sängen jag också, men det är tråkigt att sova på kvällen! Men det är underbart att sova på morgonen, de ni!

God natt, eller G'natt som de säger på pistvakt ;)

Mästerkocken lagar...

... Spaghetti och köttfärssås!

Jajemen! Det är första gången, någonsin, som jag lagar köttfärsås. Och vet ni vad? Den blev riktigt jävla god! Jag är supernöjd! Och tänk, det var superenkelt också, pluspoäng!





Mums! :)


My new bathroom

Som ni alla vet så har det pågått en renovering i min lägenhet. Ja, inte bara i min lägenhet utan i alla lägenheter här på Horsensgatan. Renoveringen ägde bara rum i badrummet dock (synd... ska försöka fixa tapeter till de andra rummen också). I alla fall, jag är så jävla nöjd med mitt badrum! Det är sååå snyggt!







TADA!
Jag är såååå nöjd!

Puss


Ullared, here I come!

Ikväll åker jag till Ullared, woho! :D
Jag ska inhandla en massa julpynt till min lägenhet, det är trots alt 45 kvadrat som ska fyllas ut och än så länge är det lite tomt på den fronten. Så 23:00 sätter jag mig på en buss mot Ullared och Gekås, är framme i morgon vid 06:00 och då har jag och mamma värsta taktiken!

Vi ska springa efter två kundvagnar och ställa oss i kön, tada! Sen ska en stå kvar medans den andre går iväg för att sminka sig och fräscha upp sig efter bussresan. Det bästa med allt är att julsakerna står först, så det tar vi direkt, sen matar vi oss in men de avdelningarna vi inte behöver vara på skippar vi totalt! Jag har till och med en karta över alla avdelningarna, är det inte bra så säg? ;)

Förresten, såg ni Ullared när det gick på kanal fem i måndags? Jag trodde att jag skulle dö!
Det var nog inte många som missade familjen som åker dit varje sommar och är där och handlar i två veckor. De handlar in allt som du behöver i ett år framöver, schampo, tvål, kläder, skor, julklappar, födelsedagspresenter, allt! För den fina summan 50.000 kronor.

Ja, nog har de blivit kändisar alltid för i förrgår när jag stod i kassan för att betala min julmust så var mamman med på förstasidan på Aftonbladet, helt otroligt. Man kan bli känd för allt nu!

Sen var det väl ingen som missade Miss Blondie and Mr. Blondie, eller båda borde kanske ha hetat Miss?
Ja, mamma och son, überblonda båda två, lika blonda till sättet båda två. Sonen var makeup-artist tydligen och det syntes verkligen! Ja, herre min jä! Smink var det enda man såg när man tittade på honom och det überblonda håret förstås, och just ja, de ljusrosa tjejbyxorna, de glömde jag totalt bort.

Haha, det värsta var att jag skrattade som en galning när jag såg dem och när de pratade, jag tyckte de var skitcoola! Men det var lite pinsamt att de var så lika och att de gick runt i samma kläder på gympapasset, men skit samma. (Det var väl det som var meningen, att sticka ut och synas)

Det näst värsta var att Alex ringde efter programmet och sa att vi hade sett den där killen i Karlstad och att vi hade tittat på honom och tänkt: Men gud... Och jag har inget minne av det! Alex var bombsäker på att det var han och jag kommer inte ihåg... Alex blev skitsur i alla fall, men ju mer jag tänker på det ju mer känns det som att jag faktikt har sett honom förut. Vi såg honom på stan och HM trot jag och han hade en massa tjejer till sällskap, men ja... Herre gud vad världen är liten!

Måste ladda upp för shopping!
Inköpslista och taktiksnack med mamma väntar ;)

Puss

.

Älskling är borta, igen...
Och nu är det lika tomt och ensamt som förut, igen...

I morgon har jag tenta och jag mår illa, igen...

Fan vad igen är ett bra ord, men väldigt onödigt!
Men fan, fan, nu svor jag, igen...

RSS 2.0