It's coming back to me

Jag hatar när hösten kommer. Det är alltid, ALLTID samma jävla sak.

Jag vill alltid klippa lugg!

Och jag borde ju ha lärt mig vid det här laget att ha lugg är fruktansvärt jobbigt! Speciellt om man heter Emelie Larsson för den står antingen rakt upp eller rakt ut på morgonen som hornen på, ja jag vet inte vad, i alla fall, och då krävs det att man plattar den, luggen, varenda jävla dag, och ibland lyckas man inte få den att ligga i vilket fall som helst! En lugg är alltså skitjobbig att ta hand om och det blir varmt och det är så mycket friare att inte ha lugg för då kan man dra håret åt alla håll och kanter och göra alla möjliga, roliga frisyrer som jag älskar.
Man behöver inte heller oroa sig över att det ska se dumt ut när man har mössa på sig, en befrielse helt enkelt! En lugg kanske helt enkelt inte är för latmaskar, eller..?

Men så värst lat är jag faktiskt inte.
Men nej, jag tror nog faktiskt att jag skippar detta med lugg.

Men det är ju det att det är så jävla snyggt och därför kan jag inte släppa tanken på det!

Från sensommar till höst

Sommar och sol är över vad det verkar. På ett sätt gör det ont så in i helvete för jag hatar snö! Jag hatar slask och jag hatar regn och jag hatar när det är kallt! Men jag kan inte låt bli att längta till hösten i alla fall. Hösten är underbar för oss som älskar mode och kläder, massa lager på lager och massa snygga skor som stövlar och boots och pälsar! Åh, jag älskar min päls, den är så jävla varm och skön, ett bra köp! (Den är fejk naturligtvis! Skulle aldrig falla mig in att sätta på mig ett riktigt dött djur,usch!) Jag ska köpa en ny päls nu i vinter och en fårskinnsjacka, har sett en skitsnygg i ellos som är i ljus mocka (tror nog att det är fejk det också faktiskt) och massa fårskinn och det är vrålsnyggt! Men samtidigt vill jag ha en skinnjacka med fårskinn, ni vet som den typiska pilotjackan, åh, underbart!

Nä, hösten blir nog inte så hemsk i alla fall nu när jag kan börja använda alla mina snygga kläder igen, jag vet, jag säger så inför varje säsong, sommar som vinter, men nu är jag faktiskt trött på dessa jävla gladiatorskor och bara ben, det är fan inte ens snyggt längre! Det ser ju fan inte klokt ut när de kommer strosande i sina gladiatorskor, barfota i dem förstås och till det har de en fet höstjacka, som om det vore skitkallt ute men att det inte gör någonting för deras stackars fötter, let's face it! Sommaren är över och långt långt borta!

Här nere är min skitsnygga kakigröna långklänning som kommer att användas flitigt i höst. Med höststyling naturligtvis! :) Ett bar feta klumpklackar i trä och en snygg jacka på det, fårskinn helst ^^Fall fashion 2009

De här bilderna är från H&M:s höstkollektion förra året och de är så jävla undebara! Detta är konst! Gud jag kan sitta och stirra på bilderna hur länge som helst och det är så jävla snyggt med det knallröda håret till, det är fan pricken över I:et! Förra året blev jag till och med sugen på att färga håret så rött, men det var nog kanske bäst att jag inte gjorde det. Jag tror faktiskt inte att jag skulle kunna bära upp den röda färgen och göra den rättvis, fast Alex däremot, han insisterade bestämt på att jag skulle färga håret rött. Haha, det hade varit bättre om han sagt att han inte ville att jag skulle göra det eftersom jag alltid, i alla fall till 95 %, gör tvärtemot vad folk tycker att jag ska göra.

Som igår!
Jag tittade på ett par döläckra skor och Alex tyckte att jag skulle köpa dom. Men nej, jag ställde tillbaka dom för det var inte lika roligt när han verkligen tyckte att jag skulle köpa dem, jag tror nog att jag undermedvetet tycker om att trotsa människor, men... jag älskar det! ^^ÅÅÅÅÅÅHHH!!!!!!


RSS 2.0