Tresemme

Har ni testat TRESemmé schampo och stylingprodukter?
Ni vet de som är precis som på frisörsalonger fast till ett betydligt vänligare pris? Det är i alla fall vad de utlovar och jag har testat det nu ikväll!

Måste säga att jag har varit väldigt skeptisk till det schampot och balsamet, jag menar, det är bara ett schampo och det som jag använder nu är riktigt bra. Använder Sunsilk och var tredje tvätt kör jag den för färgat hår, var tredje tvätt den för torrt hår och var tredje tvätt den för silky hair och det gör håret perfekt! Perfekt struktur (lite överkurs kanske, men that's me). Så jag har bara tyckt att TRESemmé har varit löjligt och fruktansvärt överdrivet, men jag älskar reklamen, så jävla rolig! ^^

Men jag måste buga och bocka och be om ursäkt. TRESemmé är SKITBRA! Och det gör håret, ja jag vet inte hur man ska beskriva det, det känns som att håret är lättare, det flyger, det lyfter, och det är skinande och glansigt och alledeles lent och underbart. Tänk att det skulle vara så bra! Kanske får ta med detta i min hårtvättsplan också och köra det var fjärde gång, vem vet? ;) hihi!

Puss


Trender

Jag älskar verkligen trenderna som är just nu vad gäller kläder, smink, håruppsättningar, you name it!
Det jag älskar är att det är så mycket! Så många olika stilar och trender och det gör att man kan variera sig, vilket jag älskar. Tycker det är så tråkigt när man kör på samma stil dag ut och dag in, nej usch.

Jag har verkligen fallit för denim-stilen,j eans, jeans, jeans! Jeans är ett klassiskt plagg som följer med oss dagarna i ända, men nu tycker jag att den är något extra. Grejen med jeans är att de finns i så många färger och former och alla, verkligen alla kan använda jeans. Det hetaste plagget just nu på jeansfronten tycker jag är jeansskjortan, åh! Jag älskar den och den finns också i alla möjliga former och färger.

HM har gjort ett suveränt jobb med denimtrenden, så kolla in deras hemsida och inspireras av deras denim-look, you're gonna love it, I promise! ;)

Något annat jag älskar just nu är det transperenta och the nude-look + en kavaj på det! Såg världens mest underbaraste lilla blus på HM häromdagen men jag köpte den aldrig och sen travade jag iväg till Gina tricot och hittade världens coolaste kavaj i färgen nude, oh dear mother of christ! Den var underbar, men dock lite för dyr...

Hoppas snön smälter bort snart så att man kan börja använda sina snygga klackar även utomhus ^^
I och för sig använder jag mina höstklackar, världens bästa vinterskor faktiskt, eftersom det bara är att köra ner klacken i snön så kan man inte halka, love it, men i alla fall. Inget går upp emot att sätta på sig ett par snygga pumps i bara fötter.

Nej, nu ska jag se på Project Runway :)

Puss



Älskar min svarta kavaj :)
Kom ihåg att lägg mindre pengar på typiska trendplagg som inte varar så länge och lägg mer pengar på klassiska plagg som en kavaj, eller ett par snygga jeans, en skinnjacka kanske.



Älskar min jeansskjorta <3
Den har värsta Rocky Horror / Science fiction axlarna, love it.
Den är från HM och är TILL OCH MED miljövänlig!
+ poäng till mig ^^

Och icke att förglömma, mina snygga ormskinnspumps som älskling köpte åt mig
Jag har världens bästa pojkvän :)


Balladernas final

Melodifestivalens 32 bidrag för 2010 är nu sjungna och spelade och jag kan summera detta med ett ord: KATASTROF

Vad in i helvete är det som har hänt?!
Vart är alla fartfylla discodängor som vi ska skaka loss till på nattklubbarna?
Vart fan är alla bra låtskrivare som skrev Michelangelo, Fångad av en stormvind, Diggilo diggiley, Waterloo, Tusen och en natt, När vindarna viskar mitt namn, vart fan är dom?!

Det finns på fullaste allvar ingen av låtarna som jag har känt, wow! Vilken låt, och även om det inte är så många bra låtar som ställer upp i Melodifestivalen så brukar det ändå finnas någon, någon som man hejar på lite extra, men i år, nä. Stor besvikelse faktiskt. Jag kanske behöver lyssna på låtarna en gång till, flera gånger till och vänja örat vid de nya. Men för tillfället så är det faktiskt Salem Al Fakirs låt Keep on walking som ligger bäst till för min del.

Men en sak vi kan konstatera är att det hittils är balladernas final, och oavsett vilka låtar som går vidare från andra chansen så kommer det vara 50/50, weired...

Vi har Salem Al Fakir som är på håret till en ballad, det är ju lite drag i den i alla fall, vi har Andreas Johnson, vi har Darin, vi har Anna Bergendahl och vi har Peter Jöback. Otroligt! Fem ballader, i melodifestivalens final som brukar präglas av två stycken, max.

Jo det blir ju en sleepy finale detta, asså jag vettu tusan vem fan vi ska skicka till Oslo, det här är galet!
Vi har de fem ovanstående, Ola, Erik Saade och de där töntiga tjejerna vad de nu heter, Timoteji..?

Väldigt spännande, verkligen!
Gud, jag dör. Jävla skitfestival. Nej! Ge mig de gamla mästarna, det borde vi göra till nästa år! Mästarnas mästare i melodifestivalen, som de gör med sportstjärnorna. Ställa de fantastiska låtarnas låtskrivare mot varandra och tävla med nya låtar, det skulle vara fantastiskt!

Puss

/

Jag hatar csn. punkt.

Let's dance - musikal

Åh, jag längtar så till 20:00 ikväll för då är det Let's dance och ikväll kommer det vara underbart för det är musikaltema! :D JA! Paso doble OCH musikal, kan det bli bättre?!

Det skulle vara riktigt bra låtar på deltagarna också, så som What a feeling från Flashdance, Don't cry for me Argentina från Evita, Voulez vous från Mamma mia, Operafantomen från Fantomen på operan, I got life från Hair och (I've had) the time of my life från min älskade älsklingsfilm Dirty Dancing.

Det enda med det här som jag absolut inte tycker om är att Stefan och Malin ska dansa till min låt, min Dirty Dancing-låt! Nej, det gillas inte, för jag tycker inte om honom. Visst, han kan dansa sina danssteg, han kan le lite också, showa lite, liiiiite. That's it. Jag tycker att Claudia och Tobias skulle ha haft den, för 1. Hon är en mycket bättre dansare, 2. Hon är en mycket bättre skådespelare och 3. Hon och Tobias är fan så mycket roligare att titta på. De hade gjort det så himla himla bra!

Men nu är det Stefan som har fått den och då hoppas jag vid min gud att de kör det underbara, fenomenala, förbaskade, skitsnygga, otroliga, häftiga, rysande, gåshudframkallade lyftet. För om de inte gör det, det enda som verkligen symboliserar den låten, det som gjorde filmen sååå mäktig, då hoppas jag de åker ut mer än Willy och Charlotte och om de inte gör lyftet, då kastar jag ut tv:n, utför balkongen, det svär jag på!

Puss

/

Idag blir det stan. Åh, mitt älskade älskade stan som jag inte har besökt på... evigheter! Ja, hur länge som helst! Därför är det på tiden att jag åker dit igen, så att det inte känner att jag överger det. Man vet ju aldrig! Hallå?

Ska bara kika lite :)
Och kanske ta en fika på Espressohouse, vi får se hur det blir. Ska i alla fall kolla in den nya frisörsalongen som de öppnat inne i Mitt i City. När man har kikat in genom skyltfönstret så har det stått så många hårprodukter där och man riktigt ser hur gott de luktar och man blir så sugen på att köpa en massa! MEN, jag ska bara kolla vad de har för priser på klippning och färgning för mitt hår är i desperat behov av en make-over! Kan inte ens minnas sist jag gick till en frisör, men jag tror det var i somras, i juli. Sen dess har jag klippt mig själv för att jag tycker att det är så onödigt att betala typ 350 spänn (om inte mer!) för att bara klippa topparna, det kan jag lika gärna göra själv. Men nu känner jag att jag kan unna mig ett besök hos frisören. Jag vill ha ljusare hår igen, någon nyans. Är så jävla trött på det mörka och trista, och då måste man besöka frisören. Dessutom är det en frid och fröjd att gå till frisören för de tar hand om ens hår så jävla bra! :)

Sen ska jag posta en ansökan om ett jobb idag också, gud vad jag känner mig duktig!
Synd bara att det är molnigt idag, nu när solen har lyst så mycket de senaste dagarna kunde det väl hålla i sig, men icke.

Amanda är i Ghana nu! GALET!
Hon har i och för sig varit där i några dagar nu, men i alla fall! Det är fortfarande lika galet och sååå jävla häftigt!
Fast jag längtar till maj när människan kommer hem igen!

Puss

En dag som alla andra

Har varit nere på sats och tränat ett pass, riktigt skönt faktiskt. Fast idag hade vi en annan tränare, Anna hette hon. Elin var ledig och därför hade vi henne och jävlar i havet! Så annorlunda! Jag slet som ett djur och var nära att spy där på slutet för att jag tog i så mycket! Men som sagt, det var ett skönt pass (bortsett från den lilla biten då). Annars så har jag bakat bullar idag, mumma! :)

Nej jag har fakiskt inte så mycket att säga.
Jag lever, andas, städar, handlar, tränar, söker jobb, spelar piano, ja, inte så mycket alltså.

Nu ska jag titta färdigt på OS för nu har Alex äntligen tittat klart på sitt jävla skitprogram.
Ibland skulle man ha två tv-apparater fan.

Puss

När man saknar

Vet ni?
Jag skulle göra vad som helst för att få vara med min gamla underbara estetklass just nu.
Göra vad som helt för att få dela deras skratt och dåliga humor.

Göra precis allt jag kunde för att få gå i gymnasiet igen!
Det var de bästa dagarna i hela mitt liv och man slarvar bort dem för att man går och längtar efter studenten, något som inte gör en gladare eller klokare.

Jag älskar mina estetare och vi ses ju om 24 år på våran återträff! ^^ (då är förhoppningsvis de flesta av oss samlade igen) tillsvidare nöjer jag mig med de underbara som man fortfarande håller kontakten med :)




Sug efter längdskidor

Sitter och tittar på OS och skidskytte och plötsligt känner jag ett sug efter att åka längdskidor! Jättekonstigt, jag hatar vintern och jag har aldrig varit särskilt förtjust i skidor faktiskt, men på äldre dar så har jag testat det två hela gånger, en gång med pappa och en gång med älsk och det är faktiskt riktigt roligt! :)

Suget kom när det gick så dåligt för svenskarna. Jag vill testa skidskytte! Jag vill veta hur svårt det egentligen kan vara! De skjuter som enna krattor, och ja, jag vet att de har åkt skidor för fulla puckar och har pulsen på högvarv, och ja, jag vet att de inte har några stabila skyttekläder utan bara en ynklig liten skiddräkt, men kom igen! Hur svårt kan det vara? Hålen är ju gigantiska! Liggandehålen är väl lika stora som vidden av en sjua på en korthållstavla och stående är ju hela svarta pricken, vilket gör att det krävs en fyra för att få igen den. Så hur kan de missa?! Puls. Nerver. Slarviga avfyrningar. Vind. Solljus. Dimma. Eller bara dåligt tränade i skyttet?

Jag har faktiskt testat att springa emellan skjutningarna. Vi gjorde det en sommar bara för skojs skull och när jag la mig så gick gevärspipan som en jävla duracellkanin, upp och ner, men jag sköt ändå nior och tior. Så, ja, jag hade puls, men träffade hyfsat i alla fall. Och det var ju första gången jag testade! Då får vi tänka på våra skidskyttar nu, de är tränade i detta! De är vana att ha puls! De är mer vana att geväret skakar än står blick stilla. De är för fan med i OS! De ska kunna träffa utan några problem för hålet är stort, verkligen stort! Och jag kan inte ens förstå hur mycket man kan vingla och skaka för att dra ut ett skott i det vita på stående när man bara behöver skjuta en fyra.

Nä, det skulle vara riktigt roligt att testa skidskytte!
Jag tänkte faktiskt att jag skulle börja med det för några år sen så jag satte på mig längdskidorna och for ut i skogen med pappa. Jag hade inte stått på ett par längdskidor sen jag var fyra år (och då är man ju inte särskilt duktig, eller hur?) Det första pappa gör är att dra med mig UPP FÖR EN BRANT BACKE. Jag stakade och stakade, gled bakåt, tog mig uppåt, mössan gled ner, jag gled ner, jag blev förbannad, jag tog av mig skidorna och gick upp istället. Väl upp skulle jag NERFÖR EN BRANT BACKE och att svänga med längdskidor är inte detsamma som slalom, så jag höll på att slå ihjäl mig då jag kastade mig åt sidan för att inte köra in i ett träd, fort som fan gick det också! Men när det blev plant så gick det bättre och jag fick in tekniken. Men efter det passet gav jag upp och det var inte förrän förra året när Alex tvingade med mig ut i Rotnäset som jag åkte igen.

Undrar om det är lättare att vara skytt och lära sig åka skidor,

eller...

Om det är lättare att vara skidåkare och lära sig skjuta.

Jag tror helt klart på det nedersta alternativet, det är ju så det varit för alla våra svenskor i landslaget, men det kanske är det som är felet! Jag kanske skulle göra det bakvända och förvåna hela Sverige-eliten!
Jag kanske ska satsa på det här, bli skidskytt, komma med i deras landslag och om si sådär åtta-tolv år så är jag med i OS och dominerar och visar att alla har levt med fel vision i alla tider. Man ska vara skytt och sätta på sig skidor, inte vara skidåkare och lägga till ett gevär.

Puss!

Baka baka kaka

Mmm... Jag håller på att baka något alldeles nytt och det luktar så jävla gott från köket!
Jag blev så chokladsugen och det första som dök upp i mitt huvud var kladdkaka, mest för att det går så fort, är enkelt, jag kan receptet i huvudet och behöver inte leta upp något, men sen tänkte jag, nej gud så tråkigt. Det nästa som dök upp i mitt huvud var brownies, men jag har inga nötter hemma och jag vill gärna ha det i mina. Men då hittade jag ett recept i min chokladbok! Sandwich med glass emellan.

Så nu håller jag på och gör små söta, runda sandwichlock och sen när jag gräddat färdigt dem och de har svalnat så ska jag lägga glass emellan och njuta, mmm! Egentligen så skulle man göra egen glass, men den här glassen krävde glassmaskin, dåligt. Tänk på de som inte har någon!

Återkommer med bilder på mina godingar! ^^

Alice in Wonderland

Nu har jag bokat biljetter till premiären av Tim Burtons Alice in Wonderland 

Och jag är glad för jag känner på mig att den kommer att vara riktigt riktigt förjävla bra! ^^





God I love Johnny Depp! <3


Dagens skytteträning med min träningsgrupp

Är precis hemkommen från träningen med de autistiska ungdomarna och idag var det riktigt roligt! :)
För det första så var det en tjej med som aldrig skjutit förut så jag fick lära henne från början med allt, och när jag förklarade så såg det ut som om hon förstod vad jag sa, men inte förstod hur hon skulle göra, så jag fick förklara samma sak flera gånger och sen började hon skjuta. Hon sköt sina skott överallt, verkligen överallt! Hon träffade det svarta, det gjorde hon, men skotten gick höger, vänster, upp, ner, klockan fyra, klockan elva. Så jag gick fam till henne och sa att hon skulle titta mitt i pricken och inte runtom, att hon skulle tänka att geväret stod stilla och att det inte rörde sig överhuvudtaget och att fokusera. Tänk på tior sa jag, så ska du se att de dyker upp snart. Jag gick iväg för att hjälpa några andra och sen när jag kom tillbaka, då sköt den här tjejen jättebra! Bara nior och tior! Det är coolt! Att gå från fyror-femmor i snitt till nior-tior på tjugo minuter!

Alla andra som var där och sköt idag har ju varit där förut så jag kände att de var mogna för en tävling, utslagningstävling. Det här är roligt! Många av dom sköt hyfsat men inte mer först, MEN... när tävlingen började så var alla så fokuserade och de sköt bra, riktigt bra! Jag har aldrig sett dom skjuta så bra förut. De sköt nior och tior, nån åtta, nån sjua, men det är sånt man får räkna med. Det var en tjej som jag blev grymt imponerad av för hon har aldrig skjutit riktigt bra förut, men hyfsat, men idag satt det! Hon sköt tia efter tia, nån nia, tia, tia och jag blev så glad för nu visade hon att hon verkligen lyssnade på det jag har sagt. Och det var ruggigt bra tior hon sköt också! Det enda jag tycker är synd är att de är 14-15 år, vilket gör att de inte får tävla med stöd längre som de tränar med. Det är synd för det är några som har potential till att bli riktigt bra, men åldern hindrar dom.

En bra dag i skyttehallen helt klart! :)

Puss


/

Jag orkar inte ha det såhär längre.
Jag orkar inte vakna sent om dagarna och inte göra någonting under hela dagen, bara gå och vänta på att klockan ska bli sent så att man får gå och lägga sig och sen leva om samma dag igen.

Det är jobbigt.
Och jag vet inte hur jag sak ta mig ur det.
För jag har verkligen ingen lust till någonting längre. Och jag vill känna lust! Jag vill brinna för någonting igen!

Jag vill veta vad jag vill. Jag önskar att jag en dag bara vaknade upp och visste precis vad jag ville göra, för då skulle jag göra det! Utan att tveka!

Jag tog i alla fall tag i att kolla nya kurser idag och jag hittade en som jag verkligen ville gå, en danskurs, jag älskar att dansa och jag blev så glad att jag hade hittat den! Men då var det ju så att man var tvungen att ha studerat dans i gymnasiet, man var tvungen att ha erfarenhet av det och vet ni? Jag blev så jävla förbannad! För ska det verkligen behöva vara så jävla avgörande redan vid 16 års ålder?! Att det man väljer att studera i gymnasiet ska påverka en resten av ens liv?! FAN TA SVERIGE, FÖRBANNADE JÄVLA SKITLAND MED DERAS JÄVLA SKITSYSTEM! (Jag älskar Sverige i vanliga fall, men ibland blir det för mycket!)

Ingen kan veta vad de vill göra med sitt liv vid 16 års ålder!
Så varför finns det sånna jävla skitregler?! ÅÅÅÅHÅHHHÅHHÅHÅHH!!!!!!!!!!

Sverige vs Broadway

Asså jag kollade runt lite. Jag tycker att låten I know him so well från musikalen Chess är så jävla grym! Men jag tycker att låten är väldigt fin på svenska också, men det är så roligt att se. Kolla här.
Vilken skillnad på scenen och kläderna jämfört med Sverige och Broadway, fast det är Björn och Benny som skrivit och bestämt över båda.



Vilken är bäst?
Sverige eller Broadway?


Rally Sweden 2010

Har varit i Hagfors sen i onsdags och det har varit skönt att komma bort ett tag!
Har ju varit på Rally Sweden faktiskt, och det piggar ju upp vem som helst! :D

På fredagen var vi på servicen och kollade, häftigt. Jag och älsk var inte så utrustade med vinterkläder så innan åkte vi och köpte ett par termobyxor var, väldigt vackert måste jag säga! Vi köpte ett par likadana i olika färg, så där kom vi, matchandet paret, så fult! Men vi betalade hellre 149 kronor istället för 299, och vem gör inte det? Det är ju inte direkt så att vi ska bo i dom.
På lördagen blev det tidig utgång! Och det var nära att det inte blev någon alls! Hade klockan på 07:00, gick upp och tittade hur kallt det var, 26 minusgrader! 26! Nej uschameja tänkte jag, gick och la mig igen och frågade älsk om vi verkligen skulle ut på första sträckan. Efter många om och men så var det faktiskt JAG som bestämde att vi skulle ut.. Förvånad? Jag med! På med alla kläder, långkalsonger, två par mjukisbyxor, termobyxor, strumpor, två par socker, rejäla vinterskor, en tröja, en t-shirt, en tjocktröja, en fleesetröja, en tjock jacka, en mössa, två par vantar och jag var redo! :) Mina kusiner kom med sina partners och jag, älsk och pappa satte oss i deras bil och så stack vi upp mot Uvanån, Sågen och skogen.

Väl där skulle vi parkera, men tro på fan att parkeringen var full! Och det är en lång jävla smal väg in till sträckan och omöjligt att parkera sig efter vägen. PANIKEN kom och vi tänkte att va fan! Vi tänker då fan inte gå en halv jävla mil extra! NO WAY! (För vi skulle ju trots allt gå långt efter parkeringen, ut i skogen för att hitta den bästa platsen) men, vi fick vända, förbannade då det faktiskt fanns platser! Men de var till för media, och till saken hör att det kom endast en jävla mediabil under hela sträckan. Vi vände, körde, mötte ett tjugotal bilar som också fick vända och så åkte vi dryga 200 meter då vi hittade ett hus med en stor infart så vi frågade gubben som bodde där om vi fick parkera där och det fick vi inte eftersom det var VIP-parkering, men min pappa vet hur man pratar i sig hos folk, han sa att vi bara var två bilar och det var okej. Så vi körde in, men sen så hakade ju alla andra bilar bakom oss på också! In på gården och gubben blev skitförbannad! Inte på oss, men på de andra, så vi gick och sen när vi gått drygt 20 meter så kommer gubben ut med hagelgeväret! Och när vi gått några meter till så hörde vi ett skott avfyras upp i luften, då vart det fart på dom! HAHAHAHAHA! Vi var i alla fall artiga ;)

Brasan hade vi fått igång och vi var i ivrig väntan på att första bilen skulle komma! Och den kom, fort som fan kom finnen som vann hela rallyt, Mikko. Bil efter bil kom och vi väntade på att någon skulle köra av vägen, eller fastna, eller välta, för hur hemskt det än låter så är det ju det som är roligt att se. Vi hade nästan gett upp hoppet när Säw kom, och slog i första innerkanten och fastnade i andra! Han satt fast, och alla runt om sprang dit för att hjälpa honom, pappa förstås och Andreas (min kusin) och Robin (min andra kusins pojkvän). De skrek att vi var tvungna att varna de kommande rallybilarna att sänka farten genom att vifta med armarna, bilarna kommer med bara en minuts mellanrum. Så jag och min kusin Elin viftade med armarna när bilarna kom, men de kommer ju så fort att det inte är det lättaste att få dom att sänka farten och när den första bilen kom så var den nära att köra in i Robin och Elin skrek! Hon blev livrädd! Jag förstår henne. Men sen, i ivrig panik så ställde hos sig så nära vägen man kunde och viftade som fan med armarna när nästa bil kom och vi stod ju i en kurva och bilarna får sladd så då var den bilen nära att köra på Elin och jag blev skitförbannad på henne! Jävla unge att stå så nära vägkanten! Så jag skrek åt henne att komma längre upp men då skrek hon att jag skulle hålla käften. Jaja, efter fem minuter av slit så fick de loss honom och sen höll pappa på att bli överkörd och fick dyka rakt ner i snön. Alla överlevde utan skador och sen skrattade jag och Eling åt hela situationen ^^

Efter sträckan åkte vi till Sprinten och det var roligt.
På söndagen skulle vi jobba så då blev det uppstigning klockan 05:00 och dra åt helvete vad trött jag var!
Vi jobbade på parkeringen och fick dirigera vart bilarna skulle åka och parkera, och ja, det låter tråkigt men det var skitkul! :D Man hade sån makt. Du är media, du åker dit, du är vanlig du åker dit. Sen fick man snacka engelska med de utländska medierna och det var skitkul! Och sen när parkeringen blev full så blev det kaos och just för tillfället så är det inte roligt men såhär i efterhand så skrattar man åt att man sprang som en idiot och gjorde allt för att bilarna skulle komma in. Och värst var det när det kom bussar! Ja, vart fan skulle vi ställa bussarna?! Men vi löste det. Sen tittade jag när de flög i guppet i slalombacken och sen skulle jag jobba igen eftersom det sulle komma ännu ett lass med bilar inför den andra sträckan i backen, men jag började må dåligt. Mådde illa som fan och ont i magen hade jag och så var det svinkallt så jag mådde ännu mer illa. Jag försökte, men kroppen orkade inte så jag fick åka hem.

Det var trots slutet en jätterolig helg och älsk var verkligen imponerad!
Världens största vinterrally i lilla Hagfors, det är coolt!

Puss







Världens starkaste man



Jag och mina syskon :)



Solen lös nåt så in i helvete,
det var en underbar dag!



Great day!
And we love hotdogs! xD


Världens bästa filmintro

Okej, nu måste jag be er om en tjänst!
Sen jag började estet så har jag blivit skadad vad gäller musik och filmer. Jag ser saker som är små saker, hur basen låter i en låt, eller den där stämman, hur skådespelarna spelar, deras kroppsspråk etc. Innan såg jag bara helheten, men jag måste erskänna att det är mycket roligare att uppmärksamma de små sakerna :)

I alla fall. Här ska ni få en present av mig! Visst är jag snäll? :)

VÄRLDENS BÄSTA FILMINTRO - KILL BILL VOLYM 2

Titta på de två första minuterna av det här klippet, det är hela introt och det ger mig lika mycket rysningar varje gång jag ser det! Gud, jag kan inte sitta stilla, jag får gåshud! Jag hoppar upp och ner i soffan och spolar tillbaka sjuttielva gånger varje gång jag tittar på filmen.

Så, vad tycker ni om introt? :)


9/2 2010

Nu ska jag snart ner på sats och dansa :)
Ska bli riktigt skönt faktiskt, fast jag har förbannat ont i ryggen, får hoppas att det går bra i alla fall.

Mmm... Jag åt godmat nyss. Hemmagjord potatissallad med fetaost och kött och hemmagjorda baguetter, mm!
Så nu är jag mätt och jag riktigt känner det och det är en underbar känsla för jag har känt mig så tom i magen de senaste dagarna, som om det bara har funnits luft och vatten där fast jag har ätit som en häst hela tiden. Men nu känner jag mättnad och det är en lättnad! HA!

Nä, på med träningskläderna och dansa asset av mig.
Köpte ett par nya träningsleggings förra veckan och de ska invigas nu :)
Och de är så jävla snygga! :D Hihi!

Puss

8/2 2010

Idag blev det stan med Linda och ännu mer shopping. Men innan ni säger något i stil med att åh, har hon shoppat nu igen så vill jag bara att ni ska veta en sak. Jag BEHÖVDE shoppa för jag är förbannad och jag var tvungen för att bli glad, faktiskt! För hur mycket jag än har tröstätit eller snackat om det och tänkt på det så har det inte hjälpt, och då vet vi ju alla att shopping är en skitbra sak att göra! Ja, så är det! Och jag tyckte faktiskt att jag förtjänade att gå och gotta mig där i affärerna, så de så!

Så, nu har jag sagt mitt så ni kan ni hålla käften! BRA!

Jag shoppade en goströja i skitcoolt mönster och skitcoola färger och den sitter jag och myser i nu, skitnsygg till leggings, skitsnygg till mjukisbyxor, skitsnygg till bara ben och klackar, you name it, det var ett fynd från Monki. Sen köpte jag den gorgeus discopärlan som jag såg i fredags och det var 75% på den så den kostade bara 87,50 kronor och den var också från Monki och jag såg ut att vara 180 cm eller nåt så den gillar vi! Visserligen hade nog det med mina killer-jeans och klackar att göra som gjorde en illusion av att jag fick megalång ben, sådär som Amanda alltid lyckas med när hon fotar mig.
Sen så köpte jag en present till Alex också eftersom det är Alla hjärtans dag på söndag och det är min favoritdag på hela året bortsett från julafton så den ska bli megabra!

Efter shopping åkte jag hem, tvättade, handlade. Sen orkade inte jag laga mat så jag och älsk lyxade till det och åkte ner på stan och käkade pizza och fy helvete vad den var god. Efter åkte vi upp till Linda och Magnus och hade filmkväll och proppade i oss en massa popcorn och jordnötsringar och coca-cola, ja uschameja, det får bli sats i morgon och afrodans :D

Filmen vi såg var inge bra, så jag rekomenderar den inte faktiskt. The ugly truth var det och vi skrattade tre gånger i hela filmen, och då var det knappt roligt. Ännu ett dåligt försök att ta sexskämten till level 2010, stort misslyckande, tråkigt, överansträngande. När ska de fatta att det inte alls är roligt med sånna där skämt?! Sexskämten à la 80 och 90-tal är roliga, men kom igen! Gud jag blir så less, jävla skitfilmer som kommer ut nu för tiden. De kan lika gärna skita i att publicera dem för de får bara dålig kritik i alla fall.

Puss

Jag har det alla söker

Jag ska berätta en sak för er och bara för er faktiskt.
Jag är en 19-årig tjej som flyttade hemifrån när jag var 15 år. Om man tänker efter så är man ganska ung vid 15 års ålder, bara titta på allt folk som inte gjort det ännu! Det gör att jag växer lite, några cm sådär, haha! Jag är glad att jag tog beslutet att flytta hemifrån vid den åldern, det har gjort mig mer självständig. Fast samtidigt hade det kanske varit lättare att bo hemma några år till, men varför ska man välja den lätta vägen?

Jag är arbetslös och jag gick en utbildning i gymnasiet som inte har gett mig något i karriärsväg, men det spelar faktiskt ingen roll för att gå estet musik var ett av de bästa valen jag har gjort i hela mitt liv. Att flytta till Strömsund var helt klart det bästa, utan tvekan. Ja, jag är arbetslös och ligger vaken om nätterna och oroar mig för en massa, pengar, boende, mat, shopping, resor, karriär, utbildning, träning, men trots detta, trots alla jävla motgångar som jag har haft de senaste månaderna, så är jag lycklig.

Jag är så jävla lycklig!
Jag har världens bästa pojkvän
och det är inte bara något jag säger. Jag tror inte att någon förstår hur vi har växt samman sen vi flyttade tillsammans. Vi har mognat tillsammans och vi har varit tillsammans i motgånagr och medgångar. Jag älskar honom och jag skojar inte när jag säger att jag skulle kunna tillbringa resten av mitt liv med honom, han är som syre, jag behöver honom. Sen är jag så jävla lycklig! För jag har världens bästa familj. Visst, vi bråkar, vi är irriterade på varandra, vi skriker åt varandra, vi blir trötta på varandra, men det är bara småpotatis. Tänk allt annat! Tänk när vi sitter och tittar på film tillsammans och pappa får ett skrattanfall när han tittar på filmen Kopps och jag och mamma garvar för att pappas skratt är så fult, eller de stunderna vi har varit på semester. Det är inte lätt att resa som en familj för man gnäller om småsaker, men tänk alla minnen vi har ifrån alla våra semestrar. Jag älskar min familj.

Sen så är jag så jävla lycklig över att jag har något som jag älskar - skytte.
Jag älskar att skjuta. Det går inte ens att beskriva känslan när man sätter på sig skyttekläderna och gör första inlyftet och man skjuter och känner att det tar precis mitt i, man behöver inte ens ta tillbaka tavlan för man vet precis vart skottet sitter, det är den bästa känslan som finns och det är det som gör att man väljer att skjuta ett skott till och ett skott till och ännu ett tills man har skjutit så många att man känner sig nöjd.

Jag är arbetslös, jag lever i en liten lägenhet i Sverige bland all snö och slask och kyla, utan utbildning, utan att veta vad jag vill bli, utan att veta vad jag vill göra i framtiden, men jag är så jävla lycklig för jag har det alla söker - jag har kärlek.

2 februari 2010

Nu har jag och älsk precis avslutat Sagan om ringen triologin och jag gråter lika mycket varje gång! Det är ju sånna fina filmer, faktiskt! Historien är jättefin om man tänker efter så det är väl inge konstigt att jag sitter och gråter floder i slutet? Nej, just det.

Annars så har jag skjutit idag och det gick ganska hyfsat faktiskt. Det känns jättebra och med tanke på hur det känns så borde jag skjuta 400 poäng, helt klart! Men det slinker alltid med några nior, det får jag jobba på!
För till helgen är det Skyttiadens regionsuttagning och den måste jag klara av för att få skjuta Skyttiadens riksfinal. Skjuter jag som jag gör på träningar så går det utan problem, men nu är det ju såhär att träning och tävling inte riktigt är samma sak, men jag jobbar på det! Det borde inte kännas någon skillnad för man gör ju precis samma sak hela tiden, enkelt.

Asså, jag vet inte vad jag ska skriva, finns inte så mycket att säga. Jo förrsten! Efter träningen så köpte jag senaste numret av CHIC (min bibel <3) och jag hittade en skitsnygg frisyr! Så den testade jag att göra nu på kvällskvisten och det blev skitsnyggt! Längtar tills jag ska ut på partaj för då får nog den pryda mitt huvud :) Ett + var att den gick att göra på drygt en kvart och det var ganska enkelt faktiskt men det ser ut som att man spenderat tre timmar på den eller något, sånt gillas! ^^

Disney lämnar landet snart!
Hon sticker iväg och kommer hem i maj! Helt rätt, jag skulle också sticka ifrån allt slask om jag kunde.

Puss

RSS 2.0