Små saker gör stora ting...

Åh, jag säger bara åh!

För inte så länge sen så satt jag och jobbade mig igenom skjutlagslistorna  till skyttiaden, åt en bit mat och ville spela WII, men det var upptaget av brorsan och hans kompisar, så jag satte mig här istället och kom på att jag inte har bloggat på länge! (Där är till och med min pojkvän bättre!)
I alla fall, jag hade fått en kommentar! (Eh.. ja?)
Men hallå,det var ju inte vilken kommentar som helst ifrån VEM SOM HELST, det var från Världens Bästa Calle och jag har inte hört av honom på evigheter! Så jag blev jättelycklig och det är därför som mitt leende gick från spikrakt till böjt som en varmkorv uppåt! :)

Calle, jag älskar också våghals! Så jävla roligt å bara skämma ut sig sådär! HAHA!
Å jag vet, av... erfarenhet? att du skulle äga på Våghals! :)

Ja nej.. jag har blivit lite av en tv-spelsnörd, och det känns faktiskt bra att säfga det! OH MY GOD!
Emelie Larsson, har blivit en tv-spelsnörd och hon skäms inte för det! Vad är det som händer?!
Vi fick WII  i julklapp och det är ju så roligt så man bara kan dö för det! Famijen nördar sig igenom sportgrenarna och det är asaroligt! Jag har blivit lite av en expert på Bowling, faktiskt! Golfen har jag tappat totalt, men nåt mer som jag är bra på är, ja vad heter det, olympic game med Super Mario och Sonic, det är också svinkul!
Där är jag fan bäst på trampolin för jag tar OS-guld hela tiden! (Det känns ju faktiskt bra att kunna göra det på låtsas när man inte lyckas på riktigt) Haha!

Men tillbaka till bowlingen. :)
Jag har rekordet i familjen, jag är mycket stolt faktiskt! Jag är ett "proffs" som man så fint blir efter 1000 ihopsamlade skills. Den bedriften lyckades pappa med tidigare idag och gissa om han var stolt?! Jajemen, det kan man säga! Han blev tvåa i familjen att bli det och då växte han väl en si sådär tre meter rakt upp i taket. Dock när han hade uppnåt den bedriften så spelade han dåligt och förlorade lite skills, man han spelade dom tillbaka förut. :)

Annars idag har jag varit i Ekshärad och skjutit tävling. Bra gick det inte om man jämför med vanliga dagar, men otroligt bra för jag har faktiskt inte skjutit på en månad bortsett från två gånger, så de så! Jag har varit konstant sjuk i en hel jävla månad och det har fan tagit knäcken på min kropp! Den orkar ingenting och har rasat kollosalt mycket i vikt, men jag får pumpa upp musklerna igen så löser sig den biten med, haha!
Så jag får faktiskt vara nöjd. :)

Annars så saknar jag min älskling ganska mycket men jag åker upp nu på tisdag igen så.. det är inte så länge kvar. :)

Puss // Ems ♥

(O)skyldigt vit/Svart som lucia

Just nu känns allt så jävla jobbigt..
Hur långt ska man behöva gå?

Det var ju lucia i lördags, lucia = fest.
Det började ju helt oskyldigt, lite soft sådär. Sen övergick det i en massa skratt och tårar av glädje då vi spelade "Våghals". Vi bjöds på en amanda som fick smisk av sofie samtidigt som hon skrek och stöna: "I'm so nasty!" Inte en helt vacker syn kanske, men bland det roligaste jag sett på länge!
Som om inte det vore nog så skulle den stackars människan behöva dricka mjölk med majonäs! (Jag blandade drinken och kände genast då att jag borde ha blivit bartender!) HAHA!
Sofies ben blev ur funktion den närmaste timmen, så om hon skulle gå någonsans var vi tvungna att bära henne överallt. Carl skulle blöda kraftigt näsblod den närmaste timmen och stoppade upp tidningspapper i båda näsborrarna och jag, jag skulle ligga på golvet, se ut som en säl som tappat bort sin familj och låta som en säl som desperat försökte finna den! Ja, där kan man ju snacka om att jag höll på att skratta ihjäl mig!

Efter många timmar i Linas lägenhet så drog vi på hörnet och Sanna var värsta söt och happy! ^^ Hon skulle för övrigt köra en breakdance på krogen och ha plåster på näsan samtidigt! (Men vi glömde plåster)
Sen så var det ju killarnas tur att stå i centrum så jag, Frida, Sanna och Martina dansade runt dem på krogen. :) HAHA! Vad Sofie gjorde vill ni nog inte ens veta! Men hon såg ju ut att ha roligt i alla fall.

Men nu till problemet, som jag verkligen tycker är jättejobbigt!
Jag är så jävla svartsjuk och jag HATAR det!
Det spelar ingen roll hur jävla mycket jag anstränger mig för att inte kolla svart åt människan, det blir så i alla fall. Och det spelar ingen jävla roll hur jävla mycket jag fokuserar för jag blir det i alla fall, och jag orkar inte mer. Vad fan ska jag göra?!

Det är en sån konstig känsla, för jag har aldrig varit svartsjuk NÅGONSIN i hela mitt liv förut! Däremot så har jag bara varit tillsammans med folk som är svartsjuka av sig och jag har hatat det! Så varför in i helvete har jag drabbats av detta syndrom nu? Det är verkligen SKITJOBBIGT!
Behöver väl inte säga mer än att jag drabbades av det i lördags också, men jag försökte ju dölja det så gott som det gick. :) Men de är ju inte alltid lätt..

Men allt är i alla fall jobbigt! Känns som att alla andra går sönder, det är väl bara en tidsfråga innan jag också gör det..

Puss // Ems ♥

Vintersnuva och idol

Japp, nu har den kommit, som (o)planerat - Vintersnuvan.
Egentligen borde jag inte kalla den vintersnva för det är fan så mycket allvarligare än så!
Mitt huvud sprängs snart av smärta, det känns som att det är en kanonkula inne i det eller nåt, min hals bränner och svider och skaver, min näsa måste snytas var femte minut ungefär (ingen nödvändig information) och mina öron, ja vad ska man säga om dom mer än att det gör så ont att jag inte kan höra något högt ljud! Mina ögon värker det inte i, thank god! men jag ser suddigt, säkert på grund av den höga febern.

Jag hatar att vara sjuk, förkyld!
Många tycker om att vara sjuk, eller ja.. i alla fall ha en anledning till att slippa skolan i några dagar, men då önskar man ju egentligen att man var frisk men låtsassjuk så man fortfarande kunde göra roliga saker, det orkar inte jag.

Jag orkar ingenting!
Så fort jag gör någonting ett tag så måste jag gå och lägga mig för det börjar snurra i huvudet, typiskt..
Jag som har tävling och allt i morgon, bye bye Reg-kval! :(

Just nu är det IDOL-tittande som gäller.
Seriöst, vad ser folk i Alice?
Hon sjunger inte bra överhuvudtaget! Det är falska toner och en mass djupa andetag (Fel på lungorna eller?) sen så HATAR  jag att hon drar upp sina axlar till öronen och kutar med ryggen som en gammal kärring på 98 år!

Svenska folket, skärp er!

Att Johan Palm åkte ur förra veckan var en skräll som många inte hade räknat med. Många blev överlyckliga, änne fler grät med brustna hjärtan.
Jag tycker faktiskt att han hade något. Visst, okej, Johan var inte den bästa sångaren av dem som fanns där, däremot så hade han något som alla andra saknar, möjligtvis inte Kevin, och det var utsrålning och personlighet, de andra känns som plastdockor!
Något plastigt och oäkta som dom tror funkar i tv, lägg av! Det enda som funkar i tv är personlighet, det som funkar ännu bättre är utstrålning och det saknar ni, ALLIHOPA!

Så, nu har jag sagt min åsikt och vet ni vad?
Jag är STOLT över den!
För Johan Palm var faktiskt något, och jag hoppas att han blir något, bara han får lite bättre teknik på sin sång!

Nej, time for bed again..

Puss // Ems ♥

Bygga, knåpa, klistra = Kortslutning!

Jag får panik!
Allmän panik! Den hörs överallt, märks i alla fall!
Jag har så jävla mycket att göra, god, help me!

Satt och väntade på utvecklingssamtal igår, tränarna drog över med tiden som fan så jag satte mig för att skriva en lista på allt jag har att göra, när jag väl var färdig så trodde jag inte att det var sant!
Listan var så lång att den hade passat ett barns önskelista till tomten, och det värsta med det hela är att allt ska vara klart den här veckan och nästa. Utöver det så ska jag träna, vart fan har all tid tagit vägen?!

Innan jag satte mig ner för att skriva den där listan så hade jag så mycket i skolan att göra så att jag glömde bort vad jag hade, jag fick kortslutning, totalt!
Jag fick verkligen anstränga mig, gå igenom alla ämnen för att se om jag hade någonting att göra, och ja.. det visade sig att jag hade någonting att göra i ALLA ämnen, utom svenska, då vet ni ju alla hur många ämnen det är!

Och jobbigt är allt. Jag orkar inte plugga, jag orkar inte vara bäst på allt, jag orkar inte anstränga mig för någonting, det är så tråkigt och jag känner ingen motivation! (Och det är ju SKITBRA!)

Vart är min gnista?

Gnistan som gör att jag alla träningspass i skyttehallen lägger ner 110% på min träningskvalité, gnistan som gör att jag gör de bästa arbetena för att få MVG i allt, gnistan som gör att jag ens överhuvudtaget tycker att det är roligt att gå till skolan, träffa kompisar, umgås, nej, allt är borta!

Som om inte allt annat vore förjävligt så fyller Alex snart år, vad fan ska ge till honom?!
Jag hatar att köpa presenter till killar, det är så jävla tråkigt!
Man vet ju fan aldrig vad de vill ha, och köper man något man själv tycker verkar spännande och roligt, ja, då duger det inte!
Sen så är det snart Julafton också, och ja.. Jag har inte köpt något till Alex där heller, eller till hans föräldrar, för det känner jag at jag måste eftersom jag är där så ofta.
Vad ska jag köpa till dom?

Det enda jag har lyckats med är att köpa julklappar till min familj, allihop! Så det är i alla fall färdigt. :)

Nej, nu måste jag fortsätta med min religion, ja, vi håller på att bygga vår egna religionl, och tror ni att det är lätt eller, NEJ!

Puss // Ems ♥

RSS 2.0