Desperate Housewives

Jag har fastnat för Desperate Housewives!
Jag har aldrig sett det förut, anledningen?
Jo, det var ju så att jag missade den första säsongen, och sen fick jag ju höra hur bra det var! (Enligt alla andra) MEN, hur roligt känns det egentligen att dyka sig in i en serie när man missat en hel säsong? Nej, så jag struntade totalt i den serien och fortsatte med mitt liv.

I dagens läge studerar jag vid Karlstad Universitet och har blivit kompis med tre helcoola tjejer, Linda, Natalie och Gabriela. Nu är det ju såhär att både Linda och Natalie är helt besatta av Depserate Housewives och snälla som vi är, så ville vi göra varandras filmsortiment lite bredare, vilket resulterade i att jag lånade första och andra säsongen av Desperate Housewives. Satte på första avsnittet i fredags och jag tittade på sex stycken i rad, sen kom jag på att jag hade en massa att göra så jag var tvungen att slita mig, men det var svårt! Och hela tiden medan jag utförde mina sysslor så kunde jag knappt bärga mig tills jag fick sätta mig i min soffa, dra över filten över mina ben och sätta på ett avsnitt för att få reda på hur det ska gå för alla!

Nu har jag tittat klart på säsong ett och jag skulle helst av allt vilja börja på sösong två, nu!
Men.. jag sparar nog det tills på söndag eftersom jag ska bort nu ett tag. Ska hem i morgon för att träna och sen på fredag åker jag till Eskilstuna för att skjuta elitseriefinal på lördag och om jag längtar!

Baconfrukost <3

Kanske ska jag ta och starta ett avsnitt av den andra säsongen i alla fall..?
Eller ska jag verkligen orka hålla mig ÄNDA TILLS PÅ SÖNDAG..?

Puss!

Lördag den 26/9-09

Igår var jag på bio minsann :)
Jag var och såg "Flickan som lekte med elden" och vet ni? Den var faktiskt bra! Jag vet inte riktigt om jag tycker att den var lika bra som den första filmen "Män som hatar kvinnor", det var antagligen för att man aldrig kom ikapp den där känslan, den där spännande ni vet. Men jag bara måste säga att jag älskar, ÄLSKAR Noomi Rapace!

Det var så jävla bra i slutet och det gör ont att inte kunna skriva om det här (jag vill ju inte avslöja något för er som inte sett) men FAN va bra hon spelade! Och FAN vilken gåshud jag fick över hennes skådespeleri! Det var enastående, man kände det, det var äkta, äkta! De ni! Det är det fan inte många som lyckas med ska jag be att få tala om för er. Det är sällan en skådespelerska eller skådespelare får allt att kännas så äkta, när man känner allt de vill att man ska känna. Smärtan, ilskan, aggresiviteten, sorgen, allt!

GOD I LOVE HER!

Hon gör den där rollen som Lisbeth Salander så förbannat jävla bra! Och hade jag filmerna skulle jag se dem om och om igen för att hon spelar något så otroligt jävla bra!


Efter bion gick vi ut på Score igen :)
Tog några öl, spelade lite biljard och jag måste säga att jag var bäst den här veckan också! De var lika dåliga som förra veckan, too bad boys! ;)

Kvällen var bra :) Den var rolig!
Och det var länge sen jag skrattade så mycket, så det var ett + i kanten ^^

Pusselipuss!

. . .

I morgon bllir det en snabbvända hem faktiskt!
09:45 tar jag bussen in till stan. 10:00 står jag redo vid dörrarna för att ta en sneakpeak. 10:40 sitter jag på bussen hem till Hagfors. 12:30 är jag framme redo att åka direkt till skjutbanan för att panga lite :) 16:10 sitter jag på bussen hem till Karlstad och 17:35 är jag hemma i min penthouse (jaja, drömma får man väl? Om det ändå vore så väl)

Jaja, som ni ser så har jag ett hektiskt schema i morgon, endast för att jag ska få tillbringa lite tid med min älskling på kvällen faktiskt :)

Det är faktiskt lite jobbigt att åka fram och tillbaka såhär och träna, men det behövs ju bara göras i en vecka till! Sen börjar luftsäsongen och dit har jag ju inte alls långt, tio minuter kanske? Det ska bli skönt, men samtidigt kommer jag sakna korthållsskyttet, det är ju det jag brinner för! Men luft är ju inte så pjåkigt när man väl kommit igång, hoppas att det går bättre än den förra jävla skitsäsongen, den är något som jag STARKT vill glömma!

Nu ska jag återgå till Desperate Housewifes :)

Puss

Crazy night

Igår kväll var en bra kväll :)

Jag och älskling kom hem till Karlstad runt halv fyra så det var snabba puckar som gällde då! Vi skulle nämligen få besök och jag är ju som jag är, det SKA vara tipp topp i mitt hem när det kommer folk, så är det bara. Det är typ en oskriven regel att det ska vara städat när det kommer folk.

Efter städandet och duschandet åkte jag ner till stora torget för att hämta Ludvig, min besökare. :) Vi gick runt lite på stan, köpte risen <3 (eller hur det nu stavas..?) och sen tog vi bussen hem till lägenheten. Väl där var vi alla tre vrålhungriga så vi köpte pizza och om det var gott! Efter pizzaätande sprätte vi första ölen, tittade, eller ja, tittade..? Jaja, i alla fall så fick "Kung fu Panda" joina oss bara för att vi skulle ha lite ljud omkring oss (istället för Alex uttjatade skivor) Men det dög ju inte det heller så efter ett tag så fick väl Ludvig syn på en hårdrocksvideo och ja..? Den startade de, naturligtvis!

Äsch fan, efter ett tag lessnade vi på den skiten också och drog ner på Score (en krog) på den fina lilla kroggatan där. Det var pepole överallt! GALET! Väl inne på Score beställde vi in lite dricka, tog några parti i biljard och jag ägde grabbarna som fan! Redan på första stöten stylade jag som fasen och sköt med kö:et bakom ryggen och satte kulan rakt i hålet, de ni! :) Vi skulle ju egentligen ha hunnit med att spela lite bowling där inne också, men vi hann aldrig? Eller så glömde vi bara! (Högst troligt!)

Det blev en massa biljard och en massa snack, pommes med krydda och massa massa ketchup på Sibylla mitt i natten, gott gott gott! Men sen dumpade vi krogarna och drog hem till lägenheten och då gick ju som sagt skräckisen "House of wax" på tv:n och den skulle vi ju se! (Fast att jag HATAR skräckfilmer och inte kan sova när jag sett dem..?) Jaja, vi fastnade vid den och ja, den är inte läskig egentligen, den är äcklig, grotesk! MEN, ikväll var den läskig och jag ville inget hellre än att stänga av. Alex somnade efter en halvtimme - borta. Ludvig var faktiskt vaken men somnade när det var 20 minuter kvar - borta. Så där satt jag, själv, i mörkret, med en läskig skräckfilm, själv som sagt, japp, det var ingen höjdare, nej fy..

Jag lyckades i alla fall somna till slut efter en massa pepp-sms från en massa folk klockan 04:00 på morgonen, vem fan är vaken då? Jaja, skönt var det i alla fall för nu kunde jag somna mycket snabbare, tada!

Bra kväll, bra sällskap, fan vi borde göra detta oftare! :)

Puss

Valsarna vs Örnarna - Resultatet

Igår var det magisk stämning på Tallhult! Helt jävla magisk!
Minns ni att jag sa att Valsarna var tvungna att köra in elva poäng för att vinna och tio för sudden death? En ren omöjlighet i mångas ögon! MEN, Valsarpojkarna visade faktiskt vart skåpet skulle stå och körde i kapp de där 10 poängen så att vi slutade på 53 till Valsarna och 43 till Örnarna, bababambambaaaaaam! (Fanfar) Och detta ljuvliga och underbara resultat innebar SUDDEN DEATH.

Sudden death går till så i speedway att man nominerar de förarna som man vill ska köra heatet och sedan kör man såklart. Om man får siffran 3-3 i heatet så får man köra ett till, blir det likadant där så får man köra ett tredje och om det slutar 3-3 i det tredje heatet också då kör man MAN MOT MAN.

Första sudden death-heatet trodde jag att jag skulle dö!
Båda förarna för Valsarna fick vråldåliga starter och kom efter uttav bara helvete! I första kurvan var det 5-1 till bortalaget och jag tror att alla kände att nu var det kört! Dumt gjort av oss för i andra kurvan så kör en Valsarförare förbi och sen den andre så att heatet slutar 3-3, ooohhh! Spänningen är på topp asså! Detta innebar att vi fick köra ett heat till! (AAAAHHHHAHAAHHA!!!!!)

Andra sudden death-hetat, brum brum och iväg! Valsarna kommer efter (igen) men i första kurvan kör de båda på ytterspåret och jagar sig förbi örnarna, båda två! De pressar sig förbi och tar en ledning med 5-1! Ni ska veta vad hela stadion skrek! Vilket tryck, vilken stämning, vilket jubel, så jävla underbart! Jag vrålade hela matchen så jag trodde jag skulle dö och det märks idag (hes som fan...) När Valsarna går i mål så har heatet slutat 4-2 till oss och därmed har vi Valsarna som segrare och därmed har vi ett ELITSERIELAG igen!

GO VALSARNA GO VALSARNA GO VALSARNA!

VI ÄR TILLBAKA, VI ÄR TILLBAKA, VI ÄR TILLBAKA!!!!!

Det var fullt kaos på arenan när de vann, det var folk överallt som skrek av lycka, alla sprang in på banan, alla förarna showade med sina speedwaycyklar och min lillasyster Matilda fick åka med på en cykel! (Hon var så stolt!) Det var helt underbart igår, JAG ÄLSKAR SPEEDWAY! (Jag är ju uppväxt med det, jag bor ju bara högst 500 meter från arenan) Tihi.. :)

Vi ses nästa år Valsarna, då krossar vi de andra och vinner SM-GULD! 

Valsarna VS Örnarna

Ikväll är det finalmatch mellan Valsarna (<3) och Örnarna (BLÄ!). Nu har jag ju fått informationen att Valsarna MÅSTE vinna med 11 poäng över Örnarna, annars kommer de tvåa. Jag tycker det suger, det här med poängskillnaderna. Vore det inte bättre om man körde tre, fem, sju matcher och bäst av de vinner?

Mycket enklare vore det i alla fall!


Ja ja, jag har då inte givit upp hoppet om mina Valsare, de kommer klara detta!
De har kört så bra den här säsongen och Örnarna vet att om de vinner matchen ikväll så vinner de allt och kvalar upp i Elitserien, och vet ni vad? Det sätter fjärillar i magen på de stackars förarna! Medan Valsarna egentligen inte har något att förlora då de redan ligger under, så allt de behöver göra är att köra som de alltid gör. Ja, ni ser, alla odds är ju mot Valsarna och jag tror stenhårt på dem! Jag har ju till och med åkt hem i från Karlstad för att se den här matchen, jag har till och med dissat biopremiären av "Flickan som lekte med elden" Del två i Stieg Larsson-serien.

Så nu jävlar Valsarna, nu KÖR vi så det ryker! (Bokstavlligt talat, haha!)

Öpp på Tallhult, öpp på Tallhult, ja där är det alltid fest!
Öpp på Tallhult, öpp på Tallhult, där är Valsarna som bäst!

Om ni kommer hit till Hagfors, för att hämta mer poäng, kan ni glömma det medsamma för här åker ni på däng. Vi är Valsar allihopa, ja vi e ju som vi e, och när vi väl tagit starten ja då ligger vi i led!

Öpp på Tallhult, öpp på Tallhult, ja där är det alltid fest.
Öpp på Talhult, öpp på Tallhult, där är Valsarna som bäst!

GO VALSARNA GO VALSARNA GO VALSARNA!!!

Puss

Vive le shopping

Idag unnade jag mig minsann en shoppingrunda och för ovanlighetens skull så sa jag inte nej till mig själv när jag såg något snyggt och för ovanlighetens skull så citerade jag in en shopoholics bekännelser med att säga:
- Do I need this?

Nej, jag gjorde precis som jag tyckte, tänkte och kände och gud vad skönt det var! :)
Vanligtvis så har jag en förmåga att sätta mig i sitsen att kläder, skor, väskor och smycken går före allt annat, men inte nu längre. Så bara för den sakens skull och att jag faktiskt lärt mig att jag inte behöver allt så fick jag köpa vad jag ville för att jag har varit sååå duktig, tada!

Detta köpte jag idag (Och jag är riktigt riktigt nöjd med mina köp!)





Tröja - HM
Kjol - HM
Armband - HM



Väska - Gina Tricot





Tröja - Gina Tricot
Jeansleggings - Gina Tricot

Jag älskar den där tröjan, den är underbar!
Den ska jag gosa ihop mig riktigt med i höst :)

Puss!


.

Vad är egentligen meningen med detta?
Lever jag i en förnekelse, eller lever jag kanske inte alls?
Inbillar jag mig en massa, för att sedan inse att det aldrig riktigt existerade?

Jag hatar detta, hatar


JSM i bilder

Tänkte lägga upp lite bilder från JSM faktiskt :) Och ja, om ni tycker att bilderna är suddiga eller är lite mysko tagna, så är det min kära fader som har tagit dem! (Inget illa menat..)

Dessa bilder får mig i alla fall att längta tillbaka som satan, även om jag inte har några bilder från dansen och Lasse Stefanz, men det är sånt som jag bevarar i mitt minne och som jag inte ens behöver dela med mig av.





Värmland tar GULD för tredje året i rad





Hagfors tar GULD för första gången i historien :)



Kortspelande på rummen och ett tappert försök till att köra CHIP! ^^



Okej, vi hade en hl minibuss som tar nio pers, men tror ni inte på fan att vi var tvugna att sätta två stackare i bakluckan för att få plats? Jojomen!



Här skjuter jag 6,5!
(På hemmabanan i och för sig, men jag ser så jävla ball ut!) :D

Puss!


Patrick Swayze

- Silvia?
- Yes Mickey?
- How do you call on your loverboy?
- Come here loverboy!
- And if he doesn't answer?
- Oh, loverboy..
- And if he STILL doesn't answer?
- I simply say: Baby, oh baby, my sweet baby, you're the one!

Jag älskar Dirty Dancing och jag älskar Patrick Swayze och nu har min tonårsförälskelse lämnat vårt jordeland för att bege sig uppåt molnen och himmelen. Han är död, jag tycker inte om det, men det är väl på ett sätt tur för nu slipper han lida och ha ont i alla fall, han slipper ligga och vänta på att han ska dö.

Jag älskar Patrick Swayze. Hur jävla sexig är han inte när han kommer där på kvällen i Dirty Dancing, till avslutningsfesten, när han ställer sig framför Jake och säger:
- Nobody puts Baby in a corner.

Åh, gah, jag döööör! Det ä så jävla bra och han tar med henne upp på scenen, ställer sig framför publiken och säger i micken:
- Sorry about the distruption folks, but I always do the last dance of the season, but this year someone told me not to. So I'm gonna do my kind of dancing, with a great partner, who's not only a terrific dancer, somebody that have taught me that there are people that will stand up for each other no matter what it cost them. Somebody, who's taught me, about the kind of person that I want to be. Miss Frances Houseman.

Sen sätter han på skivan, tar av sig skinnjackan, tittar på henne sådär sexigt och underbart och lockar henne med fingret. Sen börjar det, dansen, den underbara historiska dansen med det fantastiska ögonblicket som ingen kunde glömma - lyftet! <3

Jag har sett filmen 100 gånger, jag har sett den scenen 1000 gånger, men än idag ryser jag lika mycket för att det är så jävla bra! Jag får gåshud, jag ryser, jag älskar och jag gråter för att det är så jävla mäktigt!

Now I've had the time of my life
No I never felt like this before
Yes I swear it's the truth
and I owe it all to you

'Cause I've had the time of my life
and I owe it all to you

I've been waiting for so long
Now I've finally found someone
To stand by me

We saw the writing on the wall
As we felt this magical fantasy

Now with passion in our eyes
There's no way we could disguise it secretly
So we take each other's hand
'Cause we seem to understand the urgency

just remember!

You're the one thing
I can't get enough of
So I'll tell you something
This could be love because

I've had the time of my life
No I never felt this way before
Yes I swear it's the truth
And I owe it all to you
'Cause I've had the time of my life
And I've searched through every open door
Till I found the truth
and I owe it all to you

Hey Baby!

With my body and soul
I want you more than you'll ever know

So we'll just let it go
Don't be afraid to lose control

Yes I know whats on your mind
When you say:
"Stay with me tonight."

Just remember

You're the one thing
I can't get enough of
So I'll tell you something
This could be love because

'Cause I had the time of my life
No I've never felt this way before
Yes I swear it's the truth
And I owe it all to you
'Cause I've had the time of my life
And I've searched through every open door
Till I found the truth
and I owe it all to you

Now I've had the time of my life
No I never felt this way before

Never Felt this way

Yes I swear it's the truth
and I owe it all to you

"cause I've had the time of my life
No I've never felt this way before
Yes I swear it's the truth
And I owe it all to you

'Cause I had the time of my life
And I've searched through every open door
Till I've found the truth
and I owe it all to you

Patrick Swayze var med i bland annat dessa filmer:
Nord och syd, en tv-serie från 1985
Youngblood, 1986
Dirty Dancing, 1987
Ghost, 1990
The beast, 2009

Och en i rad många andra!

R.I.P Patrick Swayze

JSM 2009

Nu är jag hemma från Kristianstad och för er som inte vet så har jag varit där på JSM i helgen och jag vill redan tillbaka!

JSM är, enligt mig, den roligaste tävlingen som jag vet på hela året, det är JSM och SM-veckan. På bara ett nafs så är den över, båda är över och nu ska jag behöva gå och vänta i ett helt år till nästa JSM, kul? Nej..
Jag hade så jävla roligt under detta JSM, det här är nog faktiskt det roligaste jag har varit på hittills.

Skyttet gick faktiskt hyfsat också, kunde väl ha gått lite bättre, men det kan det väl alltid? Om man bortser från poängen så var det ju ett strålande och fantastiskt skytte! Träffbilderna va kanon och 10:orn och 9:orna höll bra decimal, då är det ju synd att man ska ha den där oturen som altid förföljer en, att skottena sitter precis i kanten.. Men, skjuter man inte mitt i så sitter de inte mitt i, hade jag skjutit mer i mitten så hade jag fått fler 10:or så det är inget att sitta och beklaga sig över. Men jag fick ju faktiskt skjuta alla finalerna så det är jag jättenöjd med! :) Det var ju faktiskt mitt mål när jag åkte dit, att få skjuta samtliga fyra finaler.

Prisutdelningen på lördagen, för både fredagens och lördagens skjutningar, var väldigt intensiv för min del!
Inte mindre än 12 (!) gånger fick jag gå fram för att hämta mina priser. Priser för:

* GULD i förbundstävlingen. Värmland vann guldet i 6,5 - LIGG (För tredje året i rad! Fan va vi är bra!)
* GULD i föreningslagstävlingen. Jajemen! Hagfors vann guld i 6,5 - LIGG för första gången i historien!
* SILVER i förbundslagstävlingen i 6,5 - STÄLLNING
* Fjärdeplats i föreningslagstävlingen i i 6,5 - STÄLLNING
* niondeplats och bronsmedalj till mig själv i 6,5- STÄLLNING
* Sen minns jag inte de överiga placeringarna, men jag fick en massa priser i korthållsgrenarna också.

Sen fick jag en massa skålar, termos, fler skålar i olika storlekar, utformningar och färger och en lergök! (Som det faktiskt gick att spela på!) :D Det jag HATADE med några av skålarna är att det står skåne överallt på dem! (Eftersom JSM gick i Skåne och Kristianstad) Men men, det är väl ett minne. ;)

Efter prisutdelningen var det dags för kamratmiddag. Kött och potatisgratäng blev det och fan vad gott det var! Efter mat och kaffe kom höjdpunkten! LASSE STEFANZ spelade live i en lokal bredvid vår och dit fick vi alla skyttar gå in, gratis! Det var jättemycket folk där! Och det var dans! Jag blev så lycklig och fick tillbaka all Strömsundsfeeling och jag dansade som fasen! Det var så jävla roligt att bugga loss :) Jag dansade mest med Joel (en annan skytt) och han var så jävla duktig! Och till mig hade han sagt i flera veckor att han inte kan dansa, ja men säkert! Han var rena proffset och jag kände mig som en människa som varken kan ta ett danssteg eller hålla takten i början. Men under kvällen fick jag in den rätta snitsen och till slut dansade vi som två gudar! ;) Det var svinroligt! :D Jag vill dansa mer, mer, mer!!! :)

JSM 2009 var något alldeles extra och jag hade kunna stannat kvar där nere hur länge som helst!
Nu har jag bara ett enda JSM kvar, och nästa år går det på hemmaplan - i Värmland :)

Tjing och Puss!

En hälsning från mig

Hejsan alla läsare!

Jo, som sagt så har jag ju flyttat till Karlstad och börjat installera mig i lägenheten, det är mycket jobb ska ni veta! Och det hela känns ganska onödigt eftersom de kommer och ska renovera lägenheten den 15 oktober, dét mina vänner är på både gott och ont. Det goda är att jag får en ren och fräsch lägenhet med nya tapeter, nytt kök, nytt badrum och mums mums mums! I like it! :) MEN... Ja, jag fyller ju år den 17 oktober, det betyder att jag inte får vara i min egna lägenhet på min födelsedag! Jag får heller inte vara där på fem veckor! Jag ska alltså leva utan mina saker, min soffa, min säng, min inredning, mina grejer i fem hela veckor! Usch, jag tycker inte om det, men, det för ju något gott med sig så jag får stå ut. Den 23 november får vi flytta in igen och då mina vänner är det dags för att julpynta! :D WIIIIIIHOOOOOOOO!!!!!!!!! <3

Jag längtar till julen faktiskt, något fruktansvärt mycket! Jag har julabstinens och sitter och spelar en massa julsånger på pianot ^^ Börjar redan känna lite julstämning i och med att hösten är här och man får dra på sig en massa vantar, halsdukar, mössor, snygga stövlar, snygga kappor och nu när mörkret närmar sig och man får krypa ihop i soffan med en gosig filt, det är gos och mys på hög nivå! :)

Det jag egentligen skulle säga var att jag inte har något internet i lägenheten än, men det är på gång! Så under tiden får ni nog nöja er med liiiiiiite bloggande från min sida. Men sen ni! Sen ska jag ta en massa bilder ifrån lägenheten så ni får se hur jag lever här i Karlstad. :)

Förresten så älskar jag inredningen i mitt kök! Jag köpte bord och stolar igår och piffade upp det. Så om man bortser från de fula tapeterna så är det dööööööläckert i mitt kök! ^^

Nu ska jag iväg och skjuta :)

Puss

Varför denna (o)tur?!

Jag dööööör! Vet ni det?
Jag kan inte andas, tänka, fatta att det är sant! Det är helt sjukt, jag menar verkligen HELT JÄVLA SJUKT ÄCKLIGT! Hur kan någon ens göra sådär, iiiiuuh!

Jag och Alex var och hämtade ut nycklarna till vår efterlängtade lägenhet. Det var två spända tonåringar som var på väg mot Rud, solen sken och det kunde inte vara bättre! TILLS... Vi klev innanför dörren till vår lägenhet och möttes av stora fettfläckar på väggarna, avriven tapet, massa massa hål i de satans jävla väggarna och fruktansvärd gubblukt! (Sån där instängd lukt som det luktar hos gamla folk) usch usch usch! Jag ville gråta! Hur in i helvete kan någon bo sådär?! Att tapeterna var från början av 1900-talet gjorde ju inte saken bättre! Fan va less jag blir, aldrig är det något som får gå enkelt! Hatthyllan var också trasig, de ni! Och kranen i badrummet var densamma till handfatet som badkaret, nej men vilken tur att allting var så jävla påkostat i den förbannade skitlägenheten!

Bättre blev det när vi gick ner för att titta på tvättstugan. Där nere i mörkret mötte vi en jättetrevlig kille som hette Johan och som precis hade flyttat dit. Om inte det vore nog så hade han gått och gift sig i lördags också, så grattis till honom! Vi snackade med honom ett tag coh sen fick vi veta att han pluggade till religion och idrottslärare, vilket sammanträffande va! Så då fick ju Alex något att snacka om ett tag. :)

Efter ett tag kom hans fru ner, hon hette Sara och hon verkade minst lika trevlig som den här Johan. Jag tycker det var jättegulligt att de hade gift sig, för de såg inte alls gamla ut, kanske 23-25 år, högst! Vi bestämde i alla fall att vi skulle komma över på en fika hos våra nya grannar någon dag.

Så lägenheten var hemsk, vidrig, bedrövlig! MEN, grannarna var ju jättetrevliga så de höjde verkligen statusen på lägenheten. Nej, nu ska jag iväg och kolla en massa till lägenheten! :)

Tjing!

RSS 2.0