Min älskling är bäst

Älskling är hemma!
Han är äntligen äntligen hemma!
Han har varit på praktik i en vecka, sen har han varit i Strömsund i en vecka och nu är han hemma hos mig! :D (i två och en halv dag) För sen åker han iväg på praktik igen i två veckor, men då kan han i alla fall komma hem på helgerna :)

Det var så skönt att se honom!
Jag fick ett jättefint halsband av honom, utan någon speciell andledning. Undrar vad han smörar för nu, först ger han mig rosor helt utan anledning och sen ger han mig ett halsband helt utan anledning trots att vi hade vår tvåårsdag för några veckor sen och trots att jag fyllde år för två veckor sen.

Men det gör inget! För han är världens bästa och jag blir glad när jag får saker ^^
Halsbandet var jättefint! Äkta sötvattenpärlor var det och sen hängde det ett hjärta och så lite prismor i det :) Men det var så jävla roligt när han skulle ge mig det, såhär sa han:
- Och så måste du ta av dig ditt halsband så att du kan sätta på dig det andra.
- Vilket halsband? sa jag då.

Alex blev arg på sig själv och började svära över vilken idiot han var, en gullig och söt idiot i så fall ;)

Tack älskling för det finfina halsbandet! Älskar dig! :)

Puss

Shopping på stan

Jag har shoppat, jag har shoppat, jag har shoppat, jag har shoppat! ^^
Ja, det har jag! Jag har handlat en så jävla underbar klänning på BIK BOK som jag ska ha på julafton! Helt otroligt! Jag har alltid tyckt att BIK BOK har så jävla tråkiga kläder förut, men den här säsongen har de varit riktigt jävla bra! Jag har handlat jättemycket där den här hösten, det gillas!
Den här klänningen asså, åh, den är röd och fin! Ville faktiskt ha en röd klänning på Julafton i år eftersom jag hade en svart förra året och så en svart två år innan det, emellan där hade jag en grå. Så i år ville jag satsa på en färg som man syns i och vad passar väl bättre då än röd? :)

Dessutom var klänningen jätteläcker till mitt mörka hår! ^^
Åh, de hade en sån jävla fin champagnefärgad klänning och en päls i nästan samma färg fast pälsen var en nyans mörkare, fatta vad snyggt att ha de matchande till varandra! Åh, jag vill ha! Men pälsen kostade 799:- och det känns inte så lockande just nu faktiskt... Men man kan ju önska sig av Tomten ;)

Handlade en massa annat idag också, bara julsaker! ^^ och en foundation och puder, men det glömmer vi. Julsakerna är på topplistan och jag visar bilder på min julblogg, när jag orkar lägga ut dom ;)

Puss

Julblogg

Okej, jag är galen, jag har gjort det.
Jag kunde inte hålla mig längre!
Jag har skapat en julblogg faktiskt! Ni hittar den här. Asså, jag hade glömt hur jobbigt det är i början när man startar en blogg, man skriver och skriver för att man har så lite inlägg och designen tar tid och sen är det en massa annat, nej, det tar lite tid faktiskt. Sen är det svårt att komma igång med julbloggen på riktigt nu eftersom man inte har tagit fram några julsaker eller så än, men vänta ni! Om tre veckor är jag på intågande och då kan jag lova att jag ska skriva som en tok!

Jag ska ju faktiskt till Ullared näsat vecka, underbart!
Då ska jag julhandla in en massa saker som en tok, jag har en hel lista! En lååååång lista för att vara mer exakt!

Nej kolla in min vackra blogg nu, Jul i Tomteverkstan, och ja, jag vet att designen inte är så vacker, men skit samma! Det är julstämning och glädje vi ska skapa, inte priset för bloggens finaste design ;)

Puss

...

Jag har ju faktiskt fyllt år och jag har varit slarvig och inte orkat lägga in bilder och bla bla bla.
Ja, jag fick i alla fall världens finaste underbara pedal av älskling! Så nu låter det rent och flytande när jag spelar på keyboarden, yeej! Sen så fick jag pengar av honom. Sen så fick jag pengar av svärföräldrarna, en chokladask och ett presentkort på SF Bio av Ludvig, ett jättefint kort av Linda som hon hade gjort själv med ett presentkort att hon och jag ska gå på bio (jag får välja film, woho!) och så bjuder hon på filmen, dricka, popcorn, godis, ja, allt jag vill ha helt enkelt. Av mamma och pappa fick jag en mössa och ett par vantar, jag älskar mössan! ^^

Det var en bra födelsedag :)
Och jag är nöjd med allt jag fick. Tänk vad mycket bio jag kommer få gå på! ^^
Överst på listan just nu är Bröllopsfotografen med den värmländska dialekten, man bara måste se den!



Detta finfina kort hade Linda gjort till mig ^^



Denna chokladen är nog ta mig fan en av de godaste jag ätit! Synd att det inte var mörk choklad i hela, det var 50/50, men den mörka är godast, men åh så gott! Måste köpa en sån, Alex älskade den där chokladen också och har nog ätit mer än jag ur asken, pojkvänner asså!



Min JÄTTEMUMSIGA marängglasstårta med en massa chokladsås och After Eight på, mums mums mums!
Jag vill ha mer av den läckerbiten!

Puss


Ömmande muskler och värkande leder

Jag är trött, förbannat trött, ursinnigt trött, ledsamt trött, trött så jag vill gråta.
Varför går jag inte och lägger mig då undrar ni?
Ja, jag är inte trött i huvudet, nej där är jag fortfarande klarvaken. Jag är helt slut i min kropp. Min stackars lilla tunna kropp som orkar mindre och mindre för varje dag på grund av allt släpande på tunga saker...

Jag hatar att bo i Karlstad när det kommer till mitt skytte. Jag hatar att inte ha körkort när det kommer till mitt skytte. Jag hatar att ingen jävel i min vänskapskrets har körkort när det kommer till mitt skytte. Jag hatar att jag inte får lämna kvar mina skyttegrejer i skyttehallen!

Idag skulle jag iväg och träna. Det spöregnade. Jippi. Så där gick jag, den där långa långa oändligt långa förbannade biten till busshållsplatsen, väntade på en buss, hoppade på och stressade som fan med min skytteutrustning. Satte mig ner, höll på att slå ihjäl mig då busschauffören körde som en idiot (hon borde aldrig få ha tagit körkort!) hoppade av bussen vid Sundsta Badhus. Gick den där långa långa oändligt långa förbannande biten till skyttehallen i blöta löv och stora sjöar av vatten. När jag kom ner var jag dyblöt (tur att man är rutinerad och har extrastrumpor med sig i skytteväskan!) sköt två timmar, det gick riktigt bra faktiskt. Gick tillbaka den där långa långa oändligt långa förbannade biten, väntade på bussen i 25 minuter. Det blåste. Det var kallt. USCH. Steg på bussen, stressade, det var massa folk, svårare att ta sig förbi med skyttegrejerna. Sen klev jag av, en hållplats för tidigt! Jag var trött och less och nu fick jag gå ÄNNU LÄNGRE! Det spöregnade, jag blev dyblöt, jag trodde jag skulle svimma av utmattning när jag tog mina sista kliv upp för de långa trapporna.

Nu sitter jag här, kan inte lyfta mina armar, de har burit för mycket idag. Min rygg smärtar av allt bärande upp och ner för trappor, mina axlar värker, riktigt värker sådär ohyggligt som det bara gör när man har ansträngt dom FÖR MYCKET! Jag är helt bombsäker på att jag kommer åka på en muskelinflammation om jag fortsätter såhär!

Jag älskar Karlstad och jag skulle kunna leva utan körkort under tiden jag bor här, FÖRUTOM NÄR JAG SKA TRÄNA VILKET JAG GÖR GANSKA OFTA OCH DÅ BLIR JAG SÅ FÖRBANNAD PÅ MIG SJÄLV! VARFÖR HAR JAG INTE (MIN IDIOT) SKAFFAT KÖRKORT??????!!!!!!!

Sen är jag arg över att jag inte får lämna mina skyttegrejer i skyttehallen, så de så!
Eller ja, geväret får jag lämna men då är det inte säkert att jag får ut det ur vapenskåpet för att människan med de nycklarna kanske inte dyker upp för det gör de tydligen inte alltid har jag hört, och märkt!
Så nej, jag litar inte på att de alltid kan fixa fram mitt gevär, i torsdags var det ju knappt så att de fick ut det! Och gubben som kunde få ut det till 100 % dök aldrig upp, fast det var HANS träning!

NEJ! JAG HETER EMELIE LARSSON OCH JAG LITAR INTE PÅ NÅGON SOM INTE HAR FÖRTJÄNAT DET!

Puss


Jul jul jul

Här sitter jag i min lilla lägenhet och äter pepparkakor och dricker julmust, mums!
Tittar även på The Holiday och spelar en massa julsånger på pianot (eller ja, keyboarden, men det låter mäktigare om jag säger pianot och det är mer julkänsla över ett piano än en liten keyboard, inte sant?).

Det roligaste med det hela är att min mamma sitter och tittar på The Holiday hon också 10 mil ifrån mig. Hon messade och frågade vad jag gjorde och sa att hon tittade på The Holiday och jag bara, what?! Hon också! Vilket sammanträffande! (Mammor och döttrar är allt bra lika ibland asså) ^^

Jag längtar till julen och funderar seriöst på att starta en julblogg jag också. Det finns faktiskt några stycken men jag tycker att det fattas så mycket på dem och jag tror att jag skulle kunna göra en riktigt bra julblogg. Min favorit är fortfarande denna som jag tipsade om för några veckor sen. Men jag känner ändå att jag skulle kunna göra lite till! Jaja, vi få se om jag orkar starta en, jag har ju sååå mycket annat att göra! ;)

Nu ska jag fortsätta med min julstämning :)

Tjing!


. . .

Jag sitter på Universitet och det har gjort ett tag nu. Orkar inte vara hemma.
De där byggarna tar knäcken på mig! Visst, de gör bara sitt jobb, men nog fan tycker jag att det är lite onödigt av dom att riva sönder alla lägenheterna och inte göra färdigt dem på fem veckor när de skulle kunna göra allt på en vecka! Jag förstår inte vad de sysslar med och jag fattar faktiskt inte varför de fortfarande håller på att borra nu när allt ä sönderborrat och det sitter sånna där skivor på väggarna som jag inte kan stava till.

Ja nej usch!
Det ska bli förbannat skönt när det här helvetet är över och jag har VATTEN igen!
Det sak bli förbannat skönt när det här helvetet är över så att jag kan DISKA ORDENTLIGT, LAGA MAT ORDENTLIGT, BARA GÅ OCH TA ETT GLAS VATTEN OM JAG KÄNNER MIG TÖRSTIG och inte behöva tänka hela tiden: Nej, det där kan jag inte ta för då måste jag använda ett glas och jag kan inte diska det. Jag kunde ju i och för sig ha köpt papptallrikar och plastmuggar och plastbestick, får nog göra det idag annars svälter jag väl ihjäl.

Ska i alla fall iväg och skjuta sen, SKÖNT!
Jag längtar efter att sätta på mig mitt underställ och mina skyttekläder som sitter alldeles alldeles perfekt och jag längtar tills jag avfyrar det första skottet, mmm... Det är det bästa jag vet :)

Ska snart iväg på lektion, handledning i IA, ja just det! Det är precis det du tänker! BRA JOBBAT DU SMARTE FAN!
Det är lite intressant faktiskt för en del i uppgiften var att vi skulle se vilka de 10 första nyheterna på tre olika webbsidor var. Vi skulle välja en lokal (VF) en nationell (Expressen) och en internationell (Gardien): Vet ni vad nyheterna på VF handlade om som jag undersökte?
- Strömlöst i Karlstad
- Problem för VF.se när strömmen försvann
- Det droppar
- Bla bla bla...

Det var så jävla dåligt att jag skäms!
Finns det verkligen inget viktigare att skriva om än att strömmen försvunnit i Karlstad eller att det droppat in vatten i någons hus?! Vattenskador är bland det vanligaste som finns, varför skriva om det? Strömlöst blir det väl ofta nog att man inte ens ska behöva nämna det, GAAHAHAHAHA!! Jag blir less!

Skriv om något vettigt istället
Lektion väntar

Puss

Ensamhet har en stor makt

Jag känner mig ensam...

Jag sitter här, i min lägenhet på 45 kvadrat. I vanliga fall tycker jag att den är ganska liten och jag brukar tycka att det är trångt utrymme! Nu känns den stor, väldigt stor faktiskt, för jag sitter i den alldeles själv med tv:n och datorn som sällskap, keyboarden finns här också när jag vill ersätta ensamheten med musik.

Alex är ju som sagt på praktik, i Hagfors.
Jag är här, i Karlstad. Alex ska vara i Hagfors tills på fredag, då ska jag antagligen åka hem och då åker Alex till Karlstad (vi åker om varandra, hur typiskt är inte det?!). Alex ska hem och packa för sedan på lördag morgon klockan 10:00 så ska han åka upp till Ström och vara borta i en vecka, och jag blir kvar här, ensam i min lilla lägenhet på 45 kvadrat som känns väldigt väldigt stor just nu.

Jag saknar honom, jag är inte van att vara själv såhär, det tär på en, helt klart.
Jag vill också åka upp till Ström, men jag har ju GIVETVIS en förbannad jävla tenta som ligger och väntar på mig, usch, jag vill inte. Ni fattar inte hur jävla mycket man ska plugga egentligen!

I morgon ska jag i alla fall iväg och skjuta igen, det ska bli skönt. Det var så jävla roligt när jag avlade första passet i måndags, så goo känsla att skjuta av mitt i och det sitter verkligen mitt i! :) Det var skönt att skjuta en 50-tavla stående igen faktiskt. I morgon blir det fler! ^^

Puss

Hjälp! Det brinner!

Okej, nu är jag riktigt jävla förbannad!
Nu har de lyckats sätta igång mitt brandlarm också! Och innan jag förstod vad det var så blev jag ju skiträdd och började springa omkring som en yr höna! Jag trodde att det brann någonstans, i brödrosten eller vad som helst! Men nej nej, det är de där byggarna som råkat stöta till det och kunde inte komma och säga det DIREKT! Nej jag var tvungen att gå omkring här och fundera ut vad det var som orsakat pipandet, thanks! 

Det är helt otroligt att jag hörde det överhuvudtaget! Så jävla högt ljud som det är på den där borrmaskinen, men det är det jag alltid har sagt - Jag har jävligt bra hörsel faktiskt!

Nej, nu ska jag kila iväg till skolan och ha en redovisning, igen..
Fan, vi gör inget annat och jag tror jag ska svimma inför varenda en! BRA LARSSON!

Puss

Please, help me!

Jag blir gaaaaaalen, galen!
Det är byggare i min lägenhet nu, de borrar, de slår sönder en massa, det är bara ljud ljud ljud överallt! Snälla kom och ta mig härifrån någon, jag står inte ut snart längre!
I fyra timmar har jag lyssnat på det förbannade ljudet som är värre än värst! Det är värre än tinnitusljud (det vet jag för jag har halvt tinnitus) det är värre än att stå på en konsert med massa högt ljud! Det är värre än att vara på en krog och stå precis vid högtalaren och det är värre än när Oscar spelade skithögt på sina trummor! Fattar ni då hur förbannat jävla jobbigt det här jävla ljudet är?!!

Det går inte att gå ut i hallen, för det är folk överallt! Det är verktyg överallt! Det är damm överallt! Och ljudet är ännu värre där ute när man har öppnat dörren! GAAAAAHAHAHAHAH!!!! Varför in i helvete gjorde de inte det här förbannade jobbet INNAN JAG FLYTTADE IN?!

Nej, i fem jävla veckor ska jag stå ut med den här skiten!
Och som om inte det vore nog så ska jag leva utan toalett och dusch i fem veckor! Och som om inte det vore nog så ska jag leva utan vatten i köket i en och en halv vecka, hur fan överlever man det? Hur fan ska jag kunna laga mat?

Linda erbjöd mig att flytta in i hennes lägenhet, hur länge jag vill. Igår kände jag att jag nog bara tränger mig på, men efter fyra timmar i detta oväsen så har jag insett att det gör jag inte alls! Jag gör mig själv en tjänst och undviker att få men för livet! Så ikväll är det jag som packar väskan och bosätter mig hos henne :)

Puss

Min födelsedag :)

Vad är det för en dag?
Är det en vanlig dag?
Nej det är ingen vanlig dag, för det är min födelsedag,

Hurra hurra hurra!

Nu har jag fyllt 19 fantastiska år :)
Eller ja, vid 16:07 för att vara exakt!




Last day as eightteen

Ikväll tänker jag sitta och njuta av min sista dag som en ung och fräsch 18-åring för i morgon har lilltjejen blivit ett år äldre, huuvva... Tiden bara springer iväg! Vart tog all tid vägen?

VART TOG MINA TRE ÅR I STRÖMSUND VÄGEN????!!!

De SPRANG och jag menar bokstavligt sprang iväg från mig och tiden jag får nu springer iväg hela tiden! STOPPA TIDEN! Jag hatar tid, jag hatar klockan. När jag gick på gymnastik så fanns det en övning som kallades för klockan och det var ju mitt forum, det som jag hade med i alla programmen och det jag kunde bäst, lättförtjänta poäng liksom, men jag hatade den övningen för att det gjorde så ont i ryggen efteråt. Jag hatar klockan när jag skjuter för jag blir stressad av den, usch!

Ja, jag HATAR klockor i alla former helt enkelt!

Jaja, i morgon fyller jag år och det ska bli roligt på sätt och vis!
Ludvig, Linda och Magnus kommer hit så jag ska bjuda dem på middag, sen ska vi gå ut på SCORE och bowla och spela en massa biljard! ^^ Det kommer bli jätteroligt! Jag ska dansa också! Jag och Linda ska dansa för det är VÅRT forum! HA!

Sen kanske familjen kommer. De pratade på det först, men sen lät det som de ångrade sig. Men de där är ju som en jojo, en studsboll. Ena dagen är det det ena och andra dagen är det det andra, så.. det återstår att se om de knackar på min dörr i morgon :)

Nu fortsätter IDOL med Michael Jacksson-tema! <3

Puss

UKM

Ikväll har jag och min sambo, Linda och hennes sambo varit iväg och kikat på UKM :)
Ja, det överträffade ju inte riktigt mina förväntningar om jag säger så, men den lille trollkarlen var grym! GRYM! Hampus hette han visst och han trollade en massa, han var så söt och charmig så om jag hade barn som skulle ha barnkalas så skulle jag ha hyrt in honom till deras kalas! ^^

Det var i alla fall jätteroligt att få träffa Magnus, jag har aldrig gjort det tidigare och det var säkert lika roligt för Linda att få träffa Alex.
Alex och Magnus gick ihop som korven med brödet, som musen med osten, ja, de snackade musik och de bestämde, eller jag tror det i alla fall, att Alex skulle vara med och spela gitarr i deras nya band, det var något sånt. Så nu är älskling glad över att äntligen få dra till sina kunskaper i ett nytt band och skriva en massa massa musik! :)

Jag och Linda hade så jävla roligt ikväll!
Det var så roligta att se på alla fjortisar som var där och de smittade av sig så jag och Linda ställde oss och snackade så jävla överdrivet löjligt till slut och bara fjantade oss, BARA FÖR ATT LIKSOM!!!

Och Calle var jätterolig som konferencier! :D
Micken ramlade ner "Oj då, nu slakar den" HAHAHAHAHAHA!!!! Nästa som skulle sjunga "Ja, nu är den i alla fall styv igen" HAHAHAHAHAHAHA!!!! När han hade sjungit färdigt : "Ljudtekniker, nu drar jag ut den!" (sladden asså) HAHAHAHAHAHAHA!!! Ja, ni fattar! Nej, bra jobbat världens bästa Calle! :)

Jaja, kvällen var rolig och nu väntar sömn!
LÅÅÅÅÅNG SÖMN förresten för jag börjar klockan 13:00 i morgon, jippi!

God natt

Din lilla rackare!

GAAAAH!!!!
Ni ska veta vilken liten fillurig förbaskat begåvad kille jag råkade ut för idag!

Jag och Linda var nere på stan och shoppade lite (jag tittade mest, eller ja, VI tittade mest eftersom båda är pank, titta är tråkigt!), efter att vi hade fikat så fick Linda världens sug efter sånna där långa lakritsremmar ni vet, så jag försökte luska ut en godisaffär som kunde sälja sånna. När jag väl kommer på det så sticker vi med full speed till den lilla, mysiga godisaffären och vad tror ni hände när vi kommer dit? Den har stängt, den är borta, GONE! Jag och linda står som två fån i säkert en minut och bara stirrar på den platsen där den var men som det nu är en jävla sportaffär vid, vad fan hände med godiset?!!!!

I alla fall så kommer en bekant röst rakt fram ifrån och avbryter mig ur mina sorger, och det är ingen mindre än Calle! :) Och vet ni vad han hade med sig? Jo, en kameraman och en liten kille på 12 år och vet ni vad den där lilla knutten sysslade med? Trolleri, jojomen! Han gick runt och trollade för stans invånare och självklart skulle han försöka lura mig också! Och JA, jag föll för det, jag fattar fortfarande inte hur han gjorde!

Först så kom han med en vanlig svart påse och en golfboll, och den trollade han bort (hur gjorde han..?) Sen så är det JAG, EMELIE LARSSON som ska gå sköta nästa trick! Jag skulle då hålla i påsen med båda händerna först, sen släppa den ena så att jag höll i den med en hand. Med den andra handen skulle jag kalla att jag greppade en golfboll i luften och sedan kasta i den tomma luften i påsen och vad tror ni hände? Den jävla golfbollen ligger i påsen! Hur in i helvete gjorde han?! Jag tittade ju innan, det fanns ingen boll där, jag till och med skakade påsen för att försäkra mig om att inget fanns där!

Det slutade med att jag blev så arg att jag var tvungen att mata ut en massa nya trick ur den stackars killen och när han kom till tricket då man trollar bort en röd duk ni vet, då kunde jag STOLT SÄGA att det där behöver du inte köra, för det kan jag redan, HA HA HA! Men min stolthet fick jag äta upp när han lurade mig igen i nästa trick..

Jaja, han var 12 år och skitcool och charmig på alla sätt och vis! Han var hur grym som helst och han kommer bli stor, STOR! (Glöm inte vem det var ni hörde det ifrån..)

Och varför träffade jag dessa människor nu då?
Jo, de gjorde reklam för UKM som är i morgon, så det ska jag, Alex, Linda och hennes pojkvän Magnus gå iväg och titta på, det ska bli hur roligt som helst! Calle ska ju faktiskt vara konferencier :) Det kommer bli hur bra som helst! En kväll med bara musik, dans, trolleri och en massa massa mer!

I morgon klockan 19:00 på UNO, där hittar ni dessa talanger! KOM!!!

Puss

Emla <3 Almy = 2 år

Idag är det den 11 oktober, vet ni vad det betyder?
Jo, det betyder att det var två år sedan jag och Alexander blev tillsammans.
Tänk, tiden har gått så fort! Jag fattar inte vart den har tagit vägen, den nästan sprang iväg! Men under den tiden har vi hunnit gjort en massa skoj. :)

Vem kan väl glömma allt flörtande i Borgvattnet första gången? För att inte nämna när vi var till Stockholm och såg Bruce Springsteen tillsammans? Eller varför inte nämna den 8:e juni när vi blev balens kung och drottning?
Jag minns alla resor vi gjort, när han varit med hem till Värmland, alla de oändliga gånger jag har stått nedanför scenkanten och beundrat ännu en spelning som han gjort med Black Mamba för att inte snacka om hans låtskrivande! Jag glömmer aldrig när han skrev en låt till mig och jag glömmer aldrig när han skrev den där vackra dikten som jag blir tårögd än idag av att läsa.

Jag älskar honom.
Han är min andra hälft, mitt hjärta, min bästa vän.
Jag har aldrig älskat någon lika högt och jag tror det är svårt att hitta den kärlek vi delar, det krävs tålamod.

Det har varit två underbara år med dig älskling och jag hoppas på många många fler tillsammans!
I sol eller regn, i lugn eller storm, i mevind eller motvind så ska jag älska dig, dig och ingen annan, för du gör mig till en bättre människa och du är den som gör att lyckan lever inom mig.



Så idag gick vi ut på kinarestaurang och om det var gott! JAAAA! Det var länge sen jag åt så god mat, mums! När vi satt där på restaurangen så tog Alex fram ett paket och tror ni jag blev glad när jag fann ett jättefint halsband från Pilgrim? JAAAA!!! Det var så jäkla fint, jag har redan blivit kär i det och i morgon ska ni få bild på det. :)
När vi kom hem därifrån så fick han min present. Filmen "School of rock" som han har suktat efter så länge, så nu äntligen köpte jag den åt honom, och så fick han självklart sitt favoritgodis för att ha och mysa med till filmen :) Jag satsade på att käka marängswish! (stavning..?) Ja, det var skitgott i alla fall och nu är jag så mätt så jag vet knappt vart jag ska ta vägen snart!





Vi ville vara lite extra finklädda när vi skulle gå ut så jag körde på sneknut, det är så jävla läckert!
Det bästa var att jag hade räknat med att den skulle ta upp mot 45 minuter, en timme, för att få den som jag ville ha den, nästa gång ska jag inte underskatta mig själv. Jag fixade den på 15 minuter och på 25 var jag klar från topp till tå, jag har blivit så snabb på sista tiden! ;)

Puss


Inflyttningsfest hos Simon Paj

Last night was a perfect night!

Jag och min kära pojkvän satte oss på tåget klockan 15:34 för att åka mot Värmlands gudanäste Arvika för att fira och festa med Simon som hade inflyttningsfest i sin lägenhet. Han hade en soffa på 80.000 kronor!!!!!

Kvällen var så jävla rolig!
Vi började med att dricka lite välkomstbål som Simon hade gjort och om den var stark! Ja herre gud ja! Var inte så pepp på den bålen vid första klunken ska ni veta, men sen när man hade druckit några öl så smakade den bättre! ;) Simon hade faktiskt (dagen till ära) gjort en smörgåstårta alldeles alldeles själv! Jag blir så brydd på Simon för när man tänker på han så tänker man: Bil, Volvo, Halo, och rolig värmlänning, men sen ska ni veta att Simon faktiskt är jätteduktig på att måla (!) och han är duktig på en massa kreatva ämnen och han slutar aldrig förvåna mig, nej det ska ni veta.

Efter att vi druckit en massa så stack vi iväg ner på stan för att köra Moonlight bowling, god I love it! Det är så jävla roligt att bowla och det är fan så mycket roligare när det är moonlight, massa neonljus överallt, blinkande lampor, you name it! Själv fick jag en uppenbarelse under bowlingen:

- Bowla ALDRIG med alkohol i kroppen!

Det första som hände var att jag skulle gå och välja klot, ja när jag får tag i ett som ser ganska okej ut så ska jag ta tag i det och gå iväg till vår bana, tror ni inte på fan att jag tappar det då? Jojomen! Och då hade vi inte ens börjat och ja tänkte hur fan ska det här gå ikväll?! Men redan på slag två så gjorde jag min första STRIKE och jag var den första av alla oss som gjorde det så jag hyllades som den stjärna jag är! (drömma får man äväl ändå göra lite va..?) Det var grymt kul! Men senare under kvällen vettu fan vad som hände för jag spelade sämre och sämre och käglorna såg ut att vara 72 stycken istället för tio, ja som sagt, bowla aldrig med alkohol i kroppen.

Som om inte det vore nog så tävlade jag och Jonas mot varandra om vem som spelade bästa serien. HA HA HA! Jag låg i underläge hela serien men när vi hade slagit alla våra slag så kunde vi konstatera att vi båda hade hamnat på samma poäng! Just de! Sen skulle vi börja på serie två men då rann tiden iväg så vi hann inte spela färdigt och tror ni inte att han lyckades slå mig med en ynka liten fjuttig poäng? Jojomen! Och det där var han mycket stolt över resten av kvällen och det fick jag höra, om och om igen!

Kvällen var galet rolig, nej den var bättre förresten, den var gryyyym!
Arvikafolket får ta och komma hit näsat lördag, då fyller jag år! :D




Simon (min värmlänning)
Men haaaaj!



Den berömde Jonas som gjorde ett gott försök till att se ut som en tjej på fotot!



Älskling försöker koncentrera sig till max för att inte förlora i Halo, ja.. sen hade han väl fått en hel del i sig också ;)



Sen fick han för sig att vi skulle tävla i vem som hade längst tunga, ja, min är inte så liten som på bilden, men tror ni inte på fan att Jonas var tvungen att vara överlägsen här också?!
Typiskt killar att dominera ;)

Puss!


Baka baka - snart är det jul!

Okej, jag kunde inte stå emot längre, det gick bara inte!
Det kliade i fingrarna på mig, det stack i fingertopparna, det vattnades i smaklökarna, jag var tvungen!

Idag gjorde jag årets första knäck! (och fan vad god den blev!)

Ja, den blev perfekt!
Perfekt mjuk, perfekt hård, perfekt helt enkelt. Som om inte knäcken vore nog så gjorde jag även idag änglakola, eftersom min pojkvän har en tendens till att käka upp dem direkt de har tillverkats, killar asså.. glupska som satan! Men det är ju tur att han äter för det betyder ju att han tycker att det är gott. Därför var det ett smart drag av mig att baka knäck idag för Alex tycker inte om knäck. HA HA HA! Så jag får ha den alldeles för mig själv, jippi! ^^

För övrigt så hittade världens bästa mamma en blogg förut!
Och inte vilken blogg som helst, nej, utan en julblogg! En blogg med bara jul, jul, jul. Tack gode gud! Det finns någon som är lika kär och galen i julen som jag, jag är inte ensam! Här kan ni titta på julbloggen

Nu ska jag gå iväg och gotta mig med min knäck och mina kolor :)

Puss!




Mums! :)


7/10-09

Vad är det med mig och kvällar?
När alla andra svenssonmänniskor är helt slut och säckar ihop framför tv:n för att sedan vara dödstrött och leta sig till sängen, blunda och få en natts sömn, ja vad gör inte Larsson då?

Jo, jag tittar på tv, det kan jag erkänna. Jo, jag är också trött där ett tag, det kan jag erkänna, men skillnaden med mig och alla andra svenssonmänniskor är att jag får så mycket energi på kvällen, det är galet! Jag älskar att säcka ihop framför tv:n på kvällen, det gör jag verkligen, men samtidigt är det punkten på dagen då jag får mest gjort. Klockan tio på kvällen kan jag få för mig att jag vill träna, ja tror ni att klockan hindrar mig då? Icke sa nicke, jag tränar minsann tills svetten rinner! Jag kan komma på att det är alldeles för stökigt i lägenheten klockan tio på kvällen, men tror ni att klockan hindrar mig? Nope, jag städar tills det är tipp topp och skinande rent, för jag trivs verkligen inte när det är stökigt, och jag trivs inte med mig själv när jag inser att det har gått för långt angående min träning och att jag inte tränat de passen som jag borde ha gjort.

Jag kan få lite panikångest över allt ibland, men va fan?
Jag är ju bara mänsklig med mänskliga rättigheter och fånigheter, så de så!

Nu känner jag mig för övrigt jävligt nöjd med mig själv för jag har tränat och städat ikväll :)
Så nu förtjänar jag verkligen en natts sömn, jag tycker det är viktigt, att förtjäna saker och att kämpa för dem.
Så nu blir mitt nästa projekt att springa tre gånger i veckan och gå minst en halvtimme de övriga dagarna + att jag ska styrketräna för att hålla formen, och om jag håller detta i en månads tid (till att börja med) så ska jag ge mig själv en morot. Så därför får jag belöningen att åka ner på stan och köpa mig något riktigt fint :) Man ska ha mål om man känner att man fastnat och att allt är tungt. För om man kämpar mot något som man verkligen vill ha så ger man inte upp och på så sätt får man sina sysslor gjorda!

TADA!!!!!! (Och vi spelar en liten fanfar!)

Puss!

Disney

Jag saknar min disney som sitter instängd i en snöstorm alldeles alldeles för långt bort, närmare bestämt 70 mil, usch för dig!







Ja, jag saknar henne helt enkelt..

Puss


Drömmar om Paris

Jag älskar "Djävulen bär Prada", jag kan se den filmen om och om igen och jag tröttnar inte på den, det är galet! Handlingen är ju inge vidare speciell, om man tänker efter, men jag älskar kläderna de har på sig! Jag älskar den graciösa världen (som ju egentligen inte är så graciös, utan mer ett slitsamt obarmhärtigt ställe) men ändå! Hur jävla läcker är inte Anne Hathaway när hon kommer svassandes ner för gatan iklädd den klargröna coaten i ull med leopardmönstrade kanter, vita glamorösa handskar och en skitsnygg väska? God, I love that outfit! För att inte snacka om den undebara klänningen som hon bär i scenen när hon måste fixa fram Harry Potter manusskriptet, den är to die for!

Sen älskar jag Meryl Streep, underbara kvinna!
Hon gör rollen som Miranda Priestley så förbannat jävla bra! Ja, enastående!
Hon är kall, djärv, brutal, hård som sten, stel som en robot och visar inga känslor överhuvudtaget, tills skilsmässan kommer och i slutet när hon faktiskt ler, visst, det är hennes rollfigur som är sådan, men Meryl Streep har verkligen gjort en bra tolkning av den rollen, god I love her!

Jag vill resa till Paris.
Jag och Alex vill resa till Paris.
Vi funderar på att spara pengar och kanske åka till sommaren, det vore verkligen underbart!
Paris är ett ställe som jag alltid drömt om att få komma till. Att faktiskt få se Eiffeltornet, att faktiskt få se Moulin Rouge, att faktiskt få se Parisehjulet, ja, ni fattar! Att få äta en äkta baguette, nybakad från ett mysigt café. En croissant alldeles färsk. Att få prata franska igen! Jag älskar franska och jag avgudar det språket, faktiskt. Tänk er när man går nerför gatorna i Paris och det plötsligt kommer fram en gatuartist och gör en massa konster framför en, underbart! Ja, jag vill resa till Paris, modets huvudstad, jag skulle älska det. Jag älskar det redan och jag har inte ens varit där.

Hanna hade varit där på klassresa med sin franskaklass och vet ni vad hon hade tagit med hem till mig?
Ett foto på Moulin Rouge, för hon vet hur mycket jag älskar Paris och för att hon vet hur mycket jag älskar filmen Moulin Rouge och vet ni? Det fotot och den gesten betyder väldigt väldigt mycket för mig. Varje gång jag tittar på det så påminner det mig om mitt mål och min dröm, att ta mig till Paris, och det ska jag göra, snart.

Puss

Horsensgatan 68

Jag satt precis och tänkte på mitt liv som var i Strömsund. Vilka vanor jag hade, vad jag var lycklig över, om jag hade höga krav på vardagliga saker, på ES3, på alla vännerna och vet ni vad jag kom att tänka på då?

- JULIA!

Jag lovade Julia att jag skulle lägga upp bilder från lägenheten. Men glömsk som jag är (mitt dumma jag!) så har jag ju inte gjort det, och då har jag ändå bott här ett bra tag!
Men jag tänkte att nu när jag väl kommit på det så ska ni få se hur jag och min älskling har det här i Karlstad på Horsensgatan 68 :)







Såhär ser då min hall ut.
Hemska tapeter, jag vet, men förhoppningsvis så kommer de och byter ut dom så fort som möjligt! :)



Vår lilla sovavdelning :)
Här ska det upp ny tapet, lampor och tavlor.





Här är tv-avdelningen.
Det ska upp en massa saker till här innan det är färdigt.







Här mitt kök som ni ser :)



Jag älskar min kaffeburk och teburk! ^^



Och jag ÄLSKAR de här fina ljusstakarna!

Sådär, nu har ni fått en liten inblick av hur jag har det här i Karlstad.
Nu ska jag gå iväg och plugga i min fettjocka engelskabok som jag hatar!
Den har endast 894 sidor, jippi!

Puss


RSS 2.0