Page

Jag är så sugen på att klippa page!
Oh my god oh my god oh my god! Jag vill och jag vill inte. Jag älskar mitt långa hår, det är fint på nåt sätt, men jag hatar det! Det är förbaskat långt och det bara hänger, tråkigt, dötrist faktiskt. Jag har haft samma "frisyr" på tok för länge och jag känner att jag vill ha en förändring. Jag är alltid så vid den här tiden på året, undra varför?

Nä, usch, jag vet inte vad jag ska göra. En page skulle ge mig en helt annorlunda look! Men samtidigt kanske en färgning räcker gott och väl? Tro det eller ej men jag är sugen på att färga det rött! Oh, fire! Inte skrikrött utan mer matt rött, snyggt! Men hur skulle jag då kunna matcha alla mina kläder? Ja, bekymmer bekymmer...

Jag skulle antagligen sitta och gråta flera veckor om jag klippte page. Jag skulle vara nöjd de tre första dagarna och sen skullle jag gå och dra efter mitt långa hår. Färgade jag det rött skulle jag spy redan dagen efter när jag skulle välja kläder, så... jag kanske ska hålla mig till det tråkiga som jag har, det kanske är lika bra.

Men jag vill inte!
I need a change!

En längre page är det tänkt så nu får inte tro att jag klipper av pagen vid slutet av öronen! Usch, hemska tanke!


Lite rufsig sådär :)
Och hade jag dessutom page kunde jag styla det såhär fint när jag skulle ut! Och det har jag verkligen velat hur länge som helst! :D Emelie goes Marilyn Monroe ^^


Lite färgklickar här och var

Häromdagen införskaffade jag mig nya vårblommor.
Det finns ingenting som är så underbart som riktiga blommor! Dom ger en värme och mer liv i hemmet och vad kan vara bättre än en liten färgklick just nu när vi är i den mest dystra tiden som jag vet, fast samtidigt den härligaste. Dystert är det dagar när det är grått, kallt och slaskigt. Härligt är det dagar när solen skiner och man känner att det luktar vår :)

I alla fall.
Jag hade inga krukor som passade till blommorna så jag var lite uppfinningsrik och tog vanligt notpapper och knöt runt gammalt snöre (stoppade blommorna i plastpåsar först). Jag tycker att det blev fint faktiskt! Enkelt och det kostade mig ingenting heller ;)

För er som inte hängde med i min julblogg kan jag berätta att notpappret har jag färgat med te för att få det att se mer gammaldags ut. Så jag kopierade bara ett vanligt notpapper med mycket noter, kokade te, penslade på ett tunt lager, lät det torka och voila! Du har ett notpapper som ser ut att vara från Mozarts tid ;)

Det kan ju inte bli bättre eller hur? :)
Välkommen våren!

Idag har det varit en helt underbar dag här i Karlstad. Solen har stått högt på himmelen och värmen har varit kanon! Jag och älsk tog en fika nere på stan och jag passade på att införskaffa mig lite små detaljer :)

Tog mig även en titt på Noll 54 och jag fullkomligt älskar den butiken! Åh, världens finaste och mysigaste! Jag önskar att jag var rik så att jag kunde köpa allt dom har där inne. Hittade en lite småkul grej som jag inte köpte idag för jag såg den precis när jag var på väg ut, så jag går nog in där på måndag igen och köper den.

Igår var jag förresten på IKEA och kolla vilket fynd jag hittade!
Denna jättesöta pall som man kan ha lite som man vill. Jag har varit på jakt efter exakt en sån här ett bra tag nu så det var ju givet att jag köpte den för ynka 99 kr (så slapp jag snickra ihop en själv! Eller ja, pappa slapp...) haha! ;)

Här har vi då den jättefina pallen :)Och den dekorerades såhär :)


Dressing problems

Jag vet inte vad jag ska skriva om?
Jag kanske ska besvära er med mina JÄTTESTORA klädproblem! Det vore icke ett problem om jag inte arbetade på Åhlens, men nu när jag gör det så är det ett STORT problem! Det är verkligen svårt att klä sig där. Dels för klädpolicyn, men dels för att det är så kallt där hela dagarna vilket gör att det krävs att man har en tjock tröja på sig, och att vandra omkring i klackar (som jag jäääääääämt gör) är ju ett big no no! För usch vad ont i fötterna man får om man kutar omkring i klackar en hel dag, man får nog ont i fötterna som det är!

Jaja, mina klädproblem är inte särskilt intressanta att läsa om!


Tjolahopp tjolahej!

Nu är julen och över och därmed mitt julbloggande, vilket betyder att det nog kommer dyka upp några fler inlägg än vad det gjort de senaste månaderna på denna blogg.
Egentligen funderade jag faktiskt på att ta bort den här bloggen för jag hade ingen lust att skriva överhuvudtaget, eller ens någon lust att folk skulle lägga sin näsa i blöt i mitt liv, för det är väl det man vill på något sätt när man skriver ett inlägg och skapar en blogg, man vill att folk ska veta, man vill vara tillgänglig för allt och alla, inget ont om det, men ibland är det jobbigt...

Men å andra sidan!
Så är det ganska roligt när folk lägger sin näsa i blöt och kommenterar och tror att de vet allt om en för att de läser några ynka inlägg och på så sätt bildar sig en hel uppfattning om hur personen i fråga är. Och dessutom kan det vara riktigt roligt att dela med sig av vad som händer i ens liv, för det kan inspirera andra till att göra det som jag gör eller så kan det göra tvärtemot och inspirera till vad jag absolut inte vill göra, vilket är en win win-situation! Gud va bra, eller hur! :)

Okej, så jag fortsätter blogga, nu är det bestämt.
Så, när vi ända är igång tänkte jag uppdatera er lite.

Sen oktober 2010 har jag läst en service och försäljningskurs hos utbildningsföretaget MiROi och just nu är jag och praktiserar på Åhlens här i Karlstad och jag trivs som fisken i vattnet! Det är precis ett sånt företag som jag vill arbeta på och jag har haft så himla roligt. Jag verkligen känner ända in i själen att detta är precis vad jag vill jobba med :) Nu när jag praktiserar i en butik som Åhlens så ger det mig lite möjligheter och efter detta skulle jag gärna vilja gå vidare med det jag påbörjat och utveckla mig inom service och försäljning samt affärsekonomi. Om några år vill jag bli butikschef för någon butik och då ska jag ändra lagarna vad gäller dresscode! Fan vilka tråkiga och neutrala kläder man måste bära, jag tycker att man ska inspirera!

Ja, det var allt för mig.
Nä, såklart inte, jag har tusen saker att berätta men jag hinner inte just nu! :)


RSS 2.0