Sanna banana!

Idag är det Sanna Bananas födelsedag och kan ni gissa vad banangumman fyller?

20 år! ------->> Systemet nästa! ;)

Så ikväll ska vi alla dit och festa gärnet med henne. Träffade henne för övrigt ute på byn förut och kan ni gissa vart hon var på väg? Inte särskilt svårt, nej, hon skulle ju faktiskt till systemet, för att "Utnyttja åldern" som hon så fint uttryckte sig. :)

Träffade en massa massa människor som jag känner ute på byn.
Bland annat träffade vi världens bästa Lina, Amanda och Sofie! Och det gladde mig riktigt mycket att allt var som det skulle igen, att det inte var något strul mellan Amanda och Sofie. :) Så nu är allt precis som det ska vara och alla är lyckliga, om vi bortser från alla intrigerna på skolan, men... det är faktiskt helg och nu har vi faktiskt ledigt från intrigerna, FAKTISKT!

Jag och Alex tog oss en liten tripp till Helens kläder också och jag hittade en liten söt klänning som var marinblå, blir sketasnyggt med mina röda pumps till den. :) Sen en vit, lite längre tunika också en väst som jag ska ha över den och ett jättefint skärp att ha i midjan som jag har kollat på JÄTTELÄÄÄÄÄNGE! Men nu var det ju såhär att Alex föräldrar var med oss och då slutade det med att inte jag fick betala kläderna, nej, det skulle hans mamma gladeligen göra, så det var ingen idé att säga emot. Det är bara att tacka, buga och ta emot. Så Tack så jättemycket! :)

Snart ska jag och Alex hem till Linas place och baka en födelsedagstårta till Sanna, men det är ju en hemlighet så vi får hoppas att hon inte har tid att läsa min blogg idag. :) Tihi.. ^^

Puss // Ems ♥

Let's start our own show!

Drama, drama, drama... All dramatik bara flödar över mig!
Hjalmar Strömerskolan har gått från en skola utan några som helst krussiduller till världens nya och främsta dockusåpa! Intrigerna fortsätter, dramatiken fortsätter och växer sig större, fler och fler människor blir involverade i dessa kretsar och ja, jag säger bara det, Welcome to Days of our lives - Sweden!

Allt började tisdagen den 27/1-09...

Ja, hemlandad från Ungern, skittrött, less på att jag ens var tvungen att kliva upp så tidigt denna morgon, och bara en timme in i skoldagen börjar det!
Jesper har fått reda på att det finns en hatlåt om honom, och ja, det tyckte han tydligen var häftigt först, till en början. "Wow, det finns tydligen en hatlåt om mig, fan va coolt!" (Denna låt har ju jag vetat om ett tag nu och andra ännu längre. Dock har jag aldrig hört den)
I alla fall, jag trodde bara att hatlåten fanns, existerade som en dum grej man gör när man är arg på någon, nopp! Den ligger tydligen ute på internet! Oooohh... Det var kanske här alla intriger började. I alla fall så visste dom flesta om denna hatlåt och det tog Julia hårt, som är Jespers flickvän, för att ingen sagt något till henne, men vad ska man säga då? "Julia, vet du om att det finns en hatlåt om din pojkvän?" Nja, inte riktigt kanske...
Dom blir jättearga, ledsna, tar det som värsta, hårda grejen som hänt detta året! Personligen tyckte jag att det var liiiite löjligt, det är ju bara en låt, som de inte ens själva har hört!

Onsdagen blev ju inte bättre då de alla gick runt och var arga på varandra. De alla som varit bästa vänner, allt för länge. Det var en konstig dag och man märkte verkligen av spänningen mellan dem alla. Dessa blickar de kastade och bollade runt mellan varandra. Man bara väntade på bombnedslaget, men det kom aldrig.

Torsdagen blev väl domedagen för några.
Vi började med musikaldag, skulle kunna säga musikaltimme då jag inte tycker att vi fick särskilt mycket gjort. Klockan 13:00 så skulle jag och Lina lära oss lite stunttrix och att slåss med varandra utan att skada oss, skapa en koreografi. Ja, precis när vi ska börja stormar Julia och Jesper in och säger att Amanda och Lina ska gå till rektorn, jag tänkte bara what the fuck?! frågade lite snällt och halvt panikslagen "varför ska de till rektorn?" fick ett lite vassare svar av Julia "Det har du inte med att göra" Nähä, nej men vad bra!
Jag och Lina ska precis öva in vår koreografi, en halvtimma kvar sen slutar vi, men nej, vi fick inte träna klart! För när vi frågade om de kunde vänta en halvtimma, nej de gick ju bara inte, då fick vi bara som svar "Men nej, kom nu, vågar ni inte eller?" Lina svarade snabbt "Klart vi vågar, varför skulle vi inte?!" Ja, det var lite irritersamt, men de följde väl med dem till rektorn. Dagens intriger var slut, men bara för dagen antar jag...

Fredagen har börjat ganska lugnt, men dem alla är så irriterade på varandra, och det förstår jag!
Här kommer alla och dömer varandra en efter en. Vad jag inte riktigt förstår är varför Lina och Amanda skulle till rektorn.

1. Det är inte de som gjort låten.
2. Det är inte de som lagt ut låten på internet
3. Den ene hälften känner inte dem som gjort det

Allt är så jävla löjligt.
Och hittills i min blogg har jag väl varit för den ene hälften, mer än den andre, MEN... Att tilläggas är att jag faktiskt inte dömer någon i detta. Inte Jesper, inte Julia, inte Amanda, inte Lina, inte Sofie, ingen av dessa! Det jag kan döma är att Julia och Jepser blandar in Amanda, Lina och Sofie som inte har någonting med detta att göra överhuvudtaget. Jag dömer att det är de som blivit skickade till rektorn och inte de som gjort låten. Sen en grej, om någon gjort en hatlåt om en, då måste man väl ha gjort något jävligt dumt, eller?
Jag tycker bara att det är så löjligt och det känns som att vi gått tillbaka till dagistiden då alla klagade på varandra och alltid skulle ha rätt. Sen har jag upptäckt att vissa gör vad som helst, och då menar jag vad som helst, för att få sin vilja igenom! Det är sjukt.

Behöver väl inte säga mer än att jag är arg och less på detta, eller?

Puss // Ems ♥

I'm leaving Sweden!

Om bara ett och ett halvt dygn ungefär så sticker jag!
Bort från Strömsund, bort från Jämtland, bort från Sverige och jag landar i Ungern, TADA!
Ja, Ungern är väl kanske inte ett land som är högsta semesterprioritet i mina ögon men tänk om jag inte ska dit på semester då!
Jag ska faktiskt dit och tävla! Så de så! :) Och jag längtar så jag kan döööö!

Kollar man på resschemat så kommer det bli en helvetes mardrömsresa! Men... det kommer nog antagligen att bli så jävla roligt så att det inte gör någonting! Resan dit kommer jag ju önska att någon annan jävel kunde ha gjort åt mig så att jag var pigg och kry när jag kom till Ungern och dagen efter när jag skulle träna och så, men nu är läget som det är och det är bara att gilla det! :)

Jag är så nervös!
Det känns som att jag har glömt att göra någonting jättejätteviktigt inför resan! Jag har inte packat än, det kommer jag att göra i morgon bitti, jag har kollat vart mitt pass är så att jag inte ska stå där i sista minuten utan pass, jag har en väska att packa i, jag har gjort en packlista så att jag absolut inte ska glömma något absolut jätteviktigt! :) Så, jag borde väl vara ganska lugn, eller?

Men det är så mycket som ska göras!
Och det känns som att jag har varit så mycket sjuk och missat så mycket, fast jag egentligen inte alls har det! Bara jag inte glömmer att lägga schampo, tvål och min parfym i bagaget som ska checkas in! (Vi skyttar kan ju bara checka in vår skjututrustning för att man bara får checka in 20 kilo, och ja.. skjututrustningen tar upp all den vikten och lite till!) Så alla kläder måste gå som handbagage och ja.. jag går alltid runt med min parfym i handväskan, tänk om jag glömmer att ta ut den, då kommer dom ta den i säkerhetskontrollen och hälla ut den och då kommer jag gå runt och lukta illa i Ungern hela helgen! (men jag smälter nog in i så fall bland alla Ungerbor, hur bra hygien kan dom ha i ett sånt land?)

Nej, resan kommer att gå bra!
Jag är bara lite smått orolig såhär bara för att jag inte vill glömma något, det går över när jag sitter på planet och har tagit mig igenom alla säkerhetskontroller utan några problem alls! :)
Appropå planet, jag är nervös för att flyga! Det är inte själva flygningen som jag är rädd för utan mer när vi ska landa. En gång så gick piloten ner så jävla snabbt att det slog lock i mina öron och det gjorde så jävla ont, jag kunde inte andas för att det bara sprängde i öronen och det kändes som att någon tryckte in något vasst föremål och sprängde trumhinnan, det gjorde asont! Sen gick jag runt med lock i öronen i fyra dagar och hörde absolut ingenting i ena örat, totaldöv kändes det som att jag var! Men, det gick över, men jag minns det fortfarande och det är det som oroar mig lite..

Men som dom säger:
JAG KAN FLYGA JAG ÄR INTE RÄDD!

Så nu ska jag med hande på mitt hjärta säga att resan kommer att gå asabra!
Jag har rest överallt i hela Sverige, jag ahr flugit flera gånger, allt kommer att gå galant! Eller vad tror ni? :)

Puss // Ems ♥

Staka mig hit och staka mig dit!

Idag har jag varit jätteduktig! :)
Dagens väder gjorde att jag redan tidigt på morgonen kände mig glad och pigg. Solen lyste och det var inte särskilt kallt, vilket gjorde att jag fick lust att göra något roligt idag!
Så.. efter lite om och men så kom jag och Alex fram till att vi skulle ut och åka längdskidor! (Ja, jag och längdskidor går ju inte sådääär bra ihop om man säger så!) men i alla fall. Efter flera ton av kläder så begav vi oss ner till Rotnäset för att åka i spåren, det här var andra gången som jag stod på ett par längdskidor om man bortser från när jag var liten och ja, det märktes! Redan i första backen fick jag problem med att ta mig upp, men egen som jag är så kämpade jag mig upp för backen med världens mjölksyra i armarna. Men väl uppe var det nedförsbacke, något jag fasade för då det inte gick allt så bra sist jag åkte i en lång och brant nedförsbacke. (Vi kan väl säga såhär att jag tyckte att det gick på tok för fort och att jag var rädd att jag skulle köra in i ett träd så jag kastade mig åt sidan och stukade nästan handleden) men idag, till min stora förvåning, så var det inte en förskräckelse som jag hade kommit ihåg att det var, tvärtom! Helt underbart med lite fart! :)

Efter någon kvart eller så, så fick jag ju in stavtekniken som spred sig nedåt till mina ben också och sen kunde man ju tro att jag hade varit proffs i sju år eller nåt! (I alla fall i mina drömmar!)
Men dessa uppförsbackar, dom var inte roliga. Det var inte för att det var jobbigt som de var tråkiga utan mest för att jag kände mig så kass när jag skulle åka i dem! Jag bara gled bakåt och bakåt, jag var arg och svor och mössan gled ner och det blåste och jag var trött i armarna och jag var helt enkelt bara så jävla förbannad! Och tror ni att det blev bättre när Alex bara stod och skrattade åt mig, eh.. NEJ!

Men, han var ju ganska så söt när han stod där i slutet av backen och log sådär sött som bara han kan. :) Stod där och väntade på mig och när jag väl var uppe så gav han mig en puss och kommenterade efter varje backe att han tyckte att det var jätteroligt att jag hade vågat sätta på mig dessa skidor och följt med honom ut för att åka. :)
Kunde faktiskt hålla med om att det var ganska så snällt och gulligt gjort av mig då han vet att jag är kass på skidåkning, men han tyckte i alla fall att jag var jätteduktig, då blev jag glad. :)

I slutet av vår åkning återstod bara mördaren! Den jättejättelåååååååånga uppförsbacken!
Alex sa att vi kunde ta av oss skidorna och gå upp, eh, nej.. inte ens ett alternativ!
Här var det hårdträning som gällde och jag ska vakna med träningsvärk i morgon efter allt slit jag har gjort idag! Jag stakade och stakade och stakade, och flåsade och flåsade och flåsade, och svettades och svettades och svettades och kämpade och kämpade och kämpade och tog i allt jag kunde i det sista av backen och ja, äntligen! Jag var uppe! Framme, färdig för dagen, HURRA! :)

Det var faktiskt skönt att åka skidor idag, och det kan ju bara bli bättre och bättre om jag fortsätter åka, så jag tror att jag och älskling ska åka i morgon också ifall det är fint väder, för han vill det och jag vill bara bli bättre helt enkelt! :)

Puss // Ems ♥

Suget är tillbaka :)

Äntligen!
Som jag har gått och väntat och väntat, och väntat och väntat och... väntat, men nu, äntligen så har det kommit tillbaka.
Mitt skyttesug är här för att stanna!
Det känns som att jag vill träna hela tiden, så fort jag inte gör något viktigt, ja men, jag kan ju gå ner och skjuta!

Jag har längtat efter att få tillbaka min lust till att träna, i ungefär en månad för att vara exakt!
Jag har varit så jävla less på all jävla träning och allt som hör där till. Har velat spytt bara jag hört ordet träning, velat göra andra saker som jag aldrig annars gör, farligt. Det kunde ha förstört min skyttekarriär, men... som sagt, min lust väcktes till liv igen och nu kommer den leva kvar ett tag, som det känns och verkar i alla fall! :)

Skyttet går allt bättre och bättre för varje dag och jag känner att det är skönare och roligare att skjuta varje dag.
Körde lite finalträning idag på träningen då jag känner att det är något som jag verkligen måste jobba med, speciellt efter gårdagens finalfiasko! Då jag får panik av de där 75 sekunderna som vi har på oss att skjuta ett skott, och NEJ! det är inte alls gått om tid, inte om man heter Emelie Larsson, men, träning ger färdighet. Så jag vann finalen idag med poängen 103,1 :) Så det var lite roligt. Giss vad jag vann?

Den berömda kronan som delas ut med allt jämnare mellanrum på varje träning känns det som!

Ska man verkligen sätta värde på dom då? Tycker att dom har förlorat sin glans.
Det var mycket roligare i ettan då man verkligen fick kämpa hårt för att vinna en, då det kanske bara delades ut en krona per träning och mer sällan, men.. en krona är alltid en krona. :)

Nope, nu ska jag gå och gosa in mig i mitt täcke, hämta mig lite glass och sätta på O.C - finns det något bättre?
I don't think so!

God natt // Ems ♥

När ens hjärta känner smärta...

Det kändes som att jag hade levt i en lögn,
Det kändes som att jag hade levt i en dröm,
Det ländes som att jag hade levt i en fantasi,

Men jag hade fel, det är på riktigt, det är äkta. Det är ingen fantasi, ingen lögn, ingen dröm, det är min verklighet, mitt liv, något jag lever i.
Allt kändes bara så jävla fel, jag visste inte vad jag skulle göra, säga! Jag visste inte hur jag skulle hantera det, det var för jobbigt för att förstå, det gjorde bara ont...

Puss // Ems ♥

So what? I'm a rockstar!

Vakna trött som fan, pallra sig iväg i blåsten, ljudteknik, inställd religion, hem till Alex, laga mat, pallra sig ner på skolan, inställd naturkunskap, hem, skjuta, trafikkunskap. Min dag kan sammanfattas som helt jävla meningslös!

Det är någonting med mig!
Jag tror jag kan ha någon magisk kraft, något som jag känner av, i mitt undermedvetna!
Seriöst, let's have a little talk!
Alla morgonar när jag är trött, sådär jättejobbigt trött när man bara måste ta fem minuter till och fem minuter till tills man stänger av klockan, jag bara måste blunda en liten stund till, jag somnar om, tills någon kommer och skriker att man måste gå upp, ja, snart! När man är så trött att det gör ont i kroppen, för att du helt enkelt inte orkar!
Ja, när jag är så trött så är det ett tecken! För varje gång jag har varit så trött och pallrat mig iväg till skolan så har lektionen varit inställd, läraren har varit sjuk eller så har lektionen bara varit helt jävla totalt meningslös!
Det har inte skett en gång, inte två, inte tre, det har hänt för många gånger! Idag var likadant, nej, jag orkar verkligen inte gå upp! Det jag skulle ha gjort var att vända mig om, släcka lampan och gå in i dimman igen. :) Men nej, vad gjorde jag? Släpade mig ur sängen, kravlade mig fram till garderoben, kisade med ögonen då jag försökte hitta kläder och verkligen försökte hålla ögonen öppna när jag skulle sminka mig, pallrade mig till skolan och...

TADA!

Första lektionen var hyfsat rolig, sen gick det utöver, som för Ingmar Stenmarck. (HA HA, dåligt skämt!)
Religionen var inställd, gick hem till Alex och lagade mat, gick ner på skolan, BOM! Naturkunskapen inställd em(Inte mig emot!) Gick hem, tick tack, tick tack, väntade på att klockan skulle gå framåt så att jag kunde gå ner och skjuta lite, sen... trafikkunskap, helt jävla meningslöst! Vi har ju inget mer prov, vad fan ska jag lyssna för? Allt han säger vet man ju i alla fall!

Ljudtekniken var i alla fall, FAKTISKT, för en gångs skull rolig!
Delades in i grupper. En grupp skulle repa in något, en annan skulle vara ljudtekniker och testa ett filter. Jag, Alex och Carl fick vara första trio att spela och bli försökskaniner, vi spelade Sweet home Alabama. :) Kände verkligen att om jag hade en liiite bättre röst så skulle det vara askul att vara sångerska i ett rockband! Ett häftigt rockband som skriver egna låtar som bara toppar alla listor! Jag skulle inte vilja sjunga i ett tjejrockband, det är så jävla lamt och så jävla töntigt! Men... jag skulle vilja blanda, eller bara ha killar bakom mig! :) Ja, häftigt!

Du kan säga vad du vill om mina drömmar, so what? I'm a rockstar!

Puss // Ems ♥

Mat mat mat mat...

Zzz... mat mat mat mat Zzz...

Ja, det är pumbaa i lejonkungen som snarkar så!
Och just nu är jag såååå mätt! Lagade lasagnette till Alex och hanf familj och det var verkligen supergott! Men det blev nog lite för mycket för nu har jag bara ont i magen. :(

Asså, det här med balen, jag har verkligen panik och jag menar verkligen panik!
Jag vet exakt vilken modell jag vill ha på min klänning, jag vet exakt vilka smycken jag skulle kunna tänka mig att bära till klänningen, men nåt som jag absolut inte vet är vilken färg klänningen ska ha, vad jag ska ha för frisyr, om jag ska ha sånna där långa handskar eller om jag kanske ska skippa det, vilken typ av skor jag vill ha, åh, allt är så svårt! Och själv så vill jag ju verkligen att det ska bli perfekt!
Jag vill att dagen jag går på bal ska vara min dag, en dag där jag blir ompysslad före balen med massa styling av hår och någon som sminkar mig. Jag vill känna mig som en prinsessa! Bara för en dag så vill jag ha allt fokus på mig och ja, det kommer jag få den dagen jag gifter mig, men vi kan leka att det här är som en slags övning inför mitt framtida bröllop! :)

Det jag stör mig förbannat mycket på är att ingen jävel vet vilket datum som balen äger rum!
Jag menar, hallå?
Tänk om jag vill att mina föräldrar ska se mig när jag går på bal, då kan det ju vara ganska så jävla bra om vi fick veta vilket datum balen är så att dom kan ta ledigt från jobbet och fixa boende, eller hur?!
Men ni kanske inte tänker på att det finns folk på skolan som har sina föräldrar 60 mil bort! Eller som skåningarna, 120 mil, har ni missat det kanske?!
Det är ju inte så lätt att fixa boende om ni ska vara ute i sista minuten med allting!

Jag blir arg!
Allt är så jävla lamt, slappt, meningslöst och absolut ingenting på den skolan jag går på! Man blir så jävla besviken, allt är ju så B! Strömsundsbor, det är inte ert fel att kommunen och skolan inte har pengar nog för att fixa en fin bal, men jag tycker faktiskt att alla kunde engagera sig bättre! Det gäller även mig!

Jag har verkligen sett fram emot balen ända sen, ja, barnsben! Första gången jag satte på mig en fin klänning, det vill säga ALLTID! Jag har alltid drömt om den perfekta klänningen till min bal, den perfekta dejten, ja, ni fattar! Men enligt min pojkvän och de övriga medlemmarna i Black Mamba så var det så jävla lamt och skittråkigt på förra årets bal, något som dom inte alls såg fram emot att behöva gå på, kul..

Man blir besviken...

Puss // Ems ♥

Musikal- och bal-feber!

Åh, jag är så jävla glad, så fucking jävla glad!
Fick låna musikalskivan av Barbro så att vi kunde bränna en egen åt oss eftersom den vi fick av henne igår inte funkade och vad upptäcker inte jag?!
Att världens mest mäktigaste låt är med på skivan, nämligen den låten när Simba/Jag går upp för lejonklippan och tar min plats som kung, när jag tittar upp mot himmelen och hör min faders röst "Glöm inte" DEN låten är med på skivan, och jag är så lycklig! För nu kommer det ögonblicket bli lika mäktigt som i filmen, OM inte mäktigare så att säga nu när det är jag som ska ta min plats som kung! :)

Inte nog med att den låten var med, utan även låten då gnuerna springer och Mufasa dör, den låten var också med = mäktigt! och det kommer att bli så jävla bra! :D
Lyssnade även på Vänta snart är det jag som är kung, älskar bongotrummorna i början, älskar hela låten! Så jävla bra! Började dansa och kände att dom där movesen, dom bara MÅSTE få vara med, annars tänker jag som blivande kung abdikera och strejka och då blir det inte roligt för dom andra, HA HA HA! (I'm evil today!)

Jag ser verkligen fram emot musikalen, det känns så mycket bättre nu när allt börjar falla på plats liksom, musikalen är ju snart! Om bara tre månader, ja, det kan låta mycket för dig, svenssonmännsika, men tänk på oss stackars esteter som ska sätta ihop en hel musikal på bara några få timmar! HA! Det var ju det jag sa, jag visste att du skulle få lite dåligt samvete! ^^

I morgon ska jag och älskling åka till stan, det ska bli roligt!
Ska shoppa lite smått och gott och så ska jag försöka se om jag kan finna något passande tyg till min balklänning, det är ju så svårt det där!
Men nu tror jag i alla fall att jag verkligen har bestämt mig för att sy en egen, jag vet precis hur den ska se ut! MEN... Jag har ett STORT problem! Jag vet inte vilken färg jag vill ha, det typ skiftar fram och tillbaka mellan svart eller rött, jag vet faktiskt inte, jag har lite ångest, inte så lite heller. Vad tycker ni?

Svart eller rött?

Svart är ju elegant och fruktansvärt snyggt, men samtidigt så är rött att döda för, men då är det ju det att det är svårt att hitta en röd nyans som verkligen är IT, det finns ju så jävla många nyanser av just färgen röd, svart är ju liksom bara svart. Åh, jag döööör!

Puss // Ems ♥

Americas next top model is...

Emelie Larsson!

Åh, jag hatar att jag är så kort, att jag har för feta lår för att bli modell, att mina höfter skulle se hemska ut i en modevisning med badkläder och att jag inte är fotogenisk!
Jag vill bli modell!
Jag skulle vilja packa resväskan, sticka till USA, komma med i americas next top model och vinna! Utan tvekan!
Men det går ju inte... jag är ju bara 173 cm, minimum är ju 175 cm, så fatta vad jag skulle ha problem med att slå mig in i den branchen!
Men åh, det är ju så roligt att bli fotad, och det är så roligt att gå i snygga kläder och jag fullkomligt älskar att springa runt i höga klackar, jag älskar när någon pysslar med mitt hår och jag bara älskar när någon sminkar mig och gör mig fin, jag vill bli modell, modell, modell och åter modell! :)

Men sen är det väl inte alltid så flott, de får ju kliva upp tidigt som satan ibland, fota hela dagarna och de blir ganska slitna och trött, so what?! JAG VILL BLI MODELL!

Men att bli modell får nog förbli en dröm, för all evighet. Jag har alltför många brister för det yrket, så jag kanske ska satsa på att bli kriminalinspektör istället. Kriminalinspektör Larsson! :)
Eller... Inredningsarkitekt Larsson, ja.. det är svårt att välja, hur ska man veta vad man vill pyssla med i framtiden?!
Jag vill gå i snygga kläder dagarna i ända, jag vill också bli journalist, men åh.. jag kan ju inte bli allt heller! fan vad jobbigt det ska vara att välja vad man vill göra i framtiden! Usch och fy och blä säger jag!

Puss // Ems ♥

Skönhetsakuten

Igår när jag vaknade och klev upp för att kolla mig i spegeln så fick jag nästan panik!
Håret bara hängde där som en hösäck på mitt huvud, det såg dassigt ut, jag var jättetorr i hyn, (det blir jag alltid på vintern) jag hade en finne här och var, mina naglar såg trasiga ut för att jag inte har tagit hand om dem på bästa tänkbara sätt och jag såg helt enkelt bara hemsk ut! Sen så har jag vänt upp och ner på dygnet under lovet. Klivit upp vid tolv, halv ett på dagarna och gått och lagt mig vid två på nätterna, så förbannat jävla korkat! sömn.com gör dig till en vackrare och sundare människa!

Som den människa jag är skyndade jag mig ner på affären för att köpa en förpackning med färg för att ge håret sitt liv tillbaka i alla fall, en riktig färgning kan jag ta senare, men det här var akut!

Så nu sitter jag här, med färg i håret, senare väntar ansiktsmask, vård och rengöring åt mina naglar, en rejäl vaxning på mina ben (det känns som att jag inte vaxat eller rakat dom på evigheternas evighet!) och en hel del massa vatten!
Vatten är det bästa skönhetstipset som finns och det blir ju lätt så, nu när det är vinter och kallt, att man inte alls dricker lika mycket vatten som man gör på sommaren. Det är ganska dumt egentligen, man borde dricka minst två liter vatten om dagen!

På sommaren verkligen dränker jag min strupe i vatten, dagligen!
Kanske inte mest för att det är varmt, men för att mina tävlingar kräver mycket vätska när det är varmt för annars försvinner koncentrationen och fokus och då blir det kanske bara så att jag fortsätter dricka om dagarna och sen... hur jävla gott är det inte egentligen med ett stort glas iskallt vatten med is i när du ligger och solar och bläddrar i en tidning?

It feels like heaven to me!

Nej, nu måste jag återgå till skönhetsgöra!

Puss // Ems ♥

Lakritsfrossa!

Asså, jag dööör!
Jag måste ha lakrits, jag måste ha den där salta pastillen och lägga på tungan!
Man skulle nästan kunna tro att jag är gravid eller nåt, eftersom jag har sånt sug efter saltlakrits, man brukar ju få det då, men det är jag inte med 100 % säkerhet!Åh, äntligen...
Nu har jag varit iväg på solbacken och köpt mig en påse med djungelvrål och en lakrisal, jag har smaskat i mig lite av det goda så nu mår jag prima ballerina! :)

Tänk att jag har sånt stort behov av lakrits, det är helt sjukt!
Det kan vara en helt vanlig dag, jag vaknar på morgonen och har ett oerhört stort sug efter saltlakrits! Skitmysko!
Jag menar, på morgonen ska man ju vara hungrig och längta efter smörgåsar och jucie och sånna saker, nähä då! Jag kan ha världens sug efter en salt lakritsbit som får smälta i munnen, visst, det går ju över efter nån timme, men i alla fall, det kan vara lite småjobbigt ibland.

Och om två dagar börjar vi skolan! :)
Ska bli riktigt skönt att träffa alla igen och att köra järnet den sista terminen, för vad kommer sen...?

STUDENTEN! :)

Jag kan inte fatta det, att jag har gått i skolan alla dessa år som man ska innan studenten kommer, gud, jag tycker inte att det var länge sen jag klättrade runt i skolans klätterställningar på skolgården eller lekte med barbiedockor eller bara var liten och lekte! Men nu står jag här, 18 år gammal, vuxen, med en utbildning av lågkaraktär, men skit samma... För jag ska ta studenten om bara en termin, fatta! :D

Snart är det musikal också. I helgen har jag suttit och skissat på vilka kläder jag vill ha till min roll, Simba - Lejonkungen, och visst, jag har lite idéer, men jag vet inte riktigt om det passar som ett lejon, men jag tyckte att det var coolt! Fan, jag vill bara vara sminkat i ansiktet som ett djur, jag vill ju inte springa runt med lejondräkt och svans heller, jag tycker att vi ska ha coola kläder, som ser moderna ut, fast jag vill blanda det moderna med 80-talet, åh, älskade 80-tal! :)

Jag vill ha harembyxor och stövlar, så de så! :)

Puss // Ems ♥

I have only one left...

It's time for me to Kill Bill...

Det är ganska otroligt!
När jag såg Kill Bill - volym 1 första gången så hatade jag filmen, det var bland den sämsta, tråkiga skit jag någonsin hade sett, jag skämtar inte! Den va en plåga att se!
Sen blev jag tillsammans med en som älskar Kill Bill och som till och med har döpt sitt band efter huvudkaraktärens kodnamn, Black mamba och vad händer inte?
Han tvingar mig att se den där skitfilmen igen, en gång till! Jag måste nödvändigtvis se på Kill Bill, världens plåga utan undanflykter! men jag älskar honom och gör det för hans skull, thank god!

När jag såg volym 1 andra gången så var den så jävla mycket bättre, och när man ser volym 2 och man fattar hur allt hänger ihop, då är det så jävla bra! Man blir häpen! Tagen och så jävla stolt över skaparen av filmerna - Quentin Tarantino.
Jag är bara så jävla glad att jag fick chansen att se båda filmerna och förstå sambandet och historien, och det är faktiskt en grym historia! Och sen musiken! Musiken är så jävla bra filmerna rakt igenom, satta på rätt plats vid rätt tillfälle vid rätt tidpunkt. Allt är så väl planerat, och tur är väl det!

Jag minns när jag bodde hemma och höll på med gymnastik, som jag för övrigt saknar så förbannat mycket!
Jag hade temalåten i Kill Bill till i tunnband. Jag minns första gången jag hörde den och att jag skulle få den till ett program, jag kände mig som en hjältinna, en krigare, någon som kunde uträtta stora saker, den var så grymt jävla bra och jag kände hur låten spred sig i hela kroppen på mig!
En underbar känsla som jag även idag kan känna om jag bara sätter på låten, jag får rysningar och gåshud av nostalgi! :)

Denna Kill Bill nostalgi kommer nu för att den går på tv, dock volym två, vilket gör mig mer sugen på att kolla in volym 1 i morgon kanske. :)

I morgon har vi bjudit över Alex grannar så jag ska laga mat, Grekisk pyttipanna, den är oemotståndlig! Så förbannat jävla god och ni som inte har smakat den, skäms på er! Alla borde någon gång smaka den för det är min specialitet och den är så fruktansvärt god! Trust me ;)

Puss // Ems ♥

Happy new year!

2008 är över!
Det lever i ens minne, det kommer alltid att finnas där, men nu är början på något nytt, ett äventyr!
2009 är året då jag kommer att ta studenten, 2009 är året då jag ska in på en ny bana i mitt liv och skaffa lägenhet, 2009 är året då jag ska leva för en dag, för mig själv, och skita i vad andra gör, tycker och tänker!

Så jag firar här med in det nya året - 2009 - genom att bli en självständig kvinna som inte behöver någon eller något för att klara mig, jag firar in att jag kan göra precis vad jag vill och jag firar in att jag ska bli den jag alltid drömt om att vara, för nu vet jag vad jag vill!

Nyårsafton var underbar!
Började oskyldigt med att jag vaknade i älsklings famn på morgonen, bara det gjorde dagen bra! Fortsatte med ett samtal från Simon paj, min värmlänning, där han frågade om han och hans värmlänningar fick komma och joina oss över en kopp kaffe, självklart! Jag kan inte tacka nej till värmlänningar i Jämtland och jag kan absolut inte tacka nej till Simon, nej, det går bara inte!

Guess what?

Jag älskade hans värmlänningar! Vi är ett släkte för sig, helt klart!
Gänget bestod av Carl och Nils, de var tvillingar och raggers, underbara människor! Gänget bestod även av Daniel som kanske inte vara lika mycket raggers som de andra men som helt klart sysslade med brylcreme och skinnjacka, folköl och dunka dunka. :) Också han var underbar!

Efter att de varit här i ca tre timmar så åkte dom back to Näsviken och campingen där de hyrde en stuga. Jag snabbade mig upp, besviken över att jag inte skulle hinna locka mitt hår, satte på mig partyklänningen, plattade då istället håret, sminkade mig otroligt snyggt, käkade en utsökt trerätters middag och sen kom Fäng och hämtade oss.

Fest blev det och vi började hos Ida där alla satt och käkade mat när vi kom, vi fortsatte med att börja dricka lite smått, ja, smått och smått förresten, Alex hade väl vid den tidpunkten druckit ungefär en och en halv flaska vin redan, SJÄLV!
Festen fortsatte i Martinas lägenhet som för övrigt var ganska rolig då det fanns jättemycket plats, varför? Hon hade inget onödigt köksbord, inga onödiga stolar och inget annat onödigt som tog plats. Hon hade dock en julgran på en meter lång och en aluminiumfoliestjärna som Viktor så fint hade klippt ut åt henne, ^^
Myckte dricka och mycket festande, sex minuter kvar till tolvslaget och PANIK!

Alla rusade ut livrädda över att missa tolvslaget, rusade ut med champagneflaskan i högsta hugg och ölflaskan i andra handen, såg en massa ufon på himmelen, tre minuter kvar till tolvslaget!
Frös, skakade, var glad, var spänd, var förväntasnfull, frös ännu mer, en minut kvar till tolvslaget!
Viktor försöker korka upp champagneflaskan, går inge bra, men han lyckas få upp den OCH hälla upp champagnen i glasen precis innan klockan slår och när väl det undebara slaget inträffar och klockorna ringa så smäller raketer över hela strömsund, ca 50 stycken ufon svävar på himmelen, jag är lycklig, alla skriker GOTT NYTT ÅR och älskling kysser mig på munnen, vilket tolvslag? UNDERBART!

Det blir puss och kramkalas, vi skriker GOTT NYTT ÅR till alla andra balkonger och fester i närheten, vi pussas ännu mer, vi skrattar ännu mer, vi skriker ännu mer, vi dricker ännu mer och jag fryser ännu mer!
Efter ca 20 minuter springer jag in, värmer mig och vi börjar leka "Jag har aldrig..." (Där fick man ju veta en massa smaskigt skvaller, det trodde man ju inte om vissa personer, OH MY GOD!)

MEN...

När klockan är 01:22 vill inte jag vara kvar i Martinas lägenhet, inte hon heller, så Fäng skjutsar oss ut till Näsviken coh Simons stuga och där var det party party, underbart! Värmlänningar, dricka, vänner, dansa och sjunga = SUPERBRA!
Jag festar hela natten lång till 04:17 och då bestämmer jag mig för att gå hem, då jag kommer på att jag ska gå ca 5 kilometer i 15 minusgrader, SJÄLV, i den mörka natten! Morgonen...?

Livrädd går jag hem, springer?
Möter en massa folk på vägen, småfolk ifrån ettan som NÖDVÄNDIGTVIS måste snacka med mig när jag är trött och fryser som aldrig förr, men artig som jag är stannar jag i alla backarna, snackar med folket, önskar dom GOTT NYTT ÅR och knallar hemmåt till älskling som hade gått hem tio minuter innan från Martina.
Väl inne på infarten är jag frusen och skyndar mig för att komma in fort, och pang! SKIRIK! AHHHH!
Där sitter älskling på trappen och väntar på mig och jag såg honom inte! jag blev livrädd men räddade situationen genom att säga hur otroligt söt han var. ^^

Vi gick in, la oss ner, höll om varandra, pratade, pussade varandra, god natt älskling, god natt, jag älskar dig, jag älskar dig också, log sådär sött, kollade in i varandras ögon, vände mig om, blev omhållen av älskling, blundade, somnade.

Det var min nyårsafton, och den var underbar! Tack alla som gjorde den så underbar!

MEN...

Till saken hör att jag någon gång, någon timme innan tolvslaget drog till Linas lägenhet och hennes nyårsfest och där mötte jag en massa folk och världens bästa Amanda! Och Amanda hade lockat sitt hår och var jättefin! :) Hon påpekade även att jag borde le HELA TIDEN eftersom hon ansåg att jag var så vacker när jag log! :) (Jag ska överväga om jag orkar att le 24/7, men för din skull så kan det faktiskt gå!)   :)

Och Lina har förlovat sig! :D Hon har nu en skridskobana på sitt finger och gud vad jag skulle vara lycklig om jag var henne! Jag har inte sett ringen men den är säkert jättefin och hon är säkert jättelycklig! ^^

Min nyårsafton bjöd på många överaskningar, många skratt och inga tårar, HURRA för sista kvällen på 2008!

Nu väntar 2009...

HAPPY NEW YEAR!

Puss // Ems ♥

RSS 2.0