Kärleken övervinner allt

Jag älskar när man blir rörd!
Sådär rörd som man bara kan bli när man är riktigt glad, eller ledsen..

Jag tittade nyss på en film, en typisk tjejfilm, romantisk komedi, en film som är så förutsägbar! Man vet precis vad som kommer att hända, det är alltid samma ordning.
Först är det oskyldigt, sen blir de bra, sedan blir det så bra så att man egentligen aldrig skulle kunna förstöra de ögonblicken, men ändå kommer det en anledning som gör att filmen måste få en punkt då allt bara skiter sig! Alla blir ledsna, man bråkar, man skriker, man gråter! Så kommer det ett kapitel i filmen då alla är ledsna, deprimerade, men sen.. som ett ljus från ovan så löser sig allt i slutändan! Allt blir bra, hon får sin drömprins, alla är lyckliga!

Allt detta vet man från den första sekunden man sätter på filmen tills det att den slutar  och eftertexterna rullar, och ändå måste man se filmen! Ändå gör det en lycklig, att drömma sig bort och verkligen önska att det var så i verkligheten! Att det var jag, du, som fick det där sagoslutet!
Men det är ju inte bara det som är bra med sånna filmer, det är ju handlingen på väg dit som är intressant! Hur hon desperat gör allt för att inte bli kär i den där killen och ändå så kan hon inte låta bli.
Hon bestämmer sig att det får vara slut med floder av tårar och ruiner av brustet hjärta! Hon vill inte bli kär, hon vill inte bli lämnad, sårad!

Men kärleken är stark, den övervinner allt!

Efter många om och men kan hon inte streta emot längre, hon måste, men hon vill inte...
Kärleken är svår, den gör ont, men den är också fin, underbar!
Bara man tillåter sig.. Det gör ont att få ett brustet hjärta, det gör ont att bli lämnad, sviken, det svider något grymt! Men klarar man sig igenom det, då klarar man allt!

Man måste bara våga satsa...

Filmen var Holiday
En mycket romantisk och rolig komedi som fick mig att skratta, att le, att gråta av glädje!
Att få se sådan kärlek på film, det är underbart, för det är egentligen ända platsen vi kan drömma oss bort till där allt är som en saga, där hon får sin drömprins, sitt slott, och allt hon någonsin drömt om, kärlek...

// Emla =)

RSS 2.0