Älskade saknade

Åh... Jag har en sån där riktig tänkar- och mysdag :) Det slog mig något när jag satt vid datorn och spotify förut - jag har totalt glömt bort musiken jag älskade för tre-fem år sen. Jag mindes inte ens namnen! Jag mindes inte vad jag gillade och jag tyckte inte om det, så jag letade upp mina gamla brända skivor och började lyssna igenom och jag tror jag har fått gåshud efter varje låt på alla mina 17 skivor som jag lyssnat igenom - UNDERBART.

Varför glömmer man musiken man älskade?
Är det för att man låter sig påverkas av alla andra och kanske radion allt för mycket?
Jag vet inte ja, men jag vet att jag ska hålla fast vid mina älskade låtar som har återförenats med mig idag. För idag har jag verkligen lyssnat på musiken, idag har inte musiken varit en bakgrundsvägg, en skärm, ett bakgrundsljud som bara finns där för att fylla ut tystnaden, nej, idag har jag lyssnat och förstått musik igen.

Och jag mår fantastiskt underbart :)

Älskade saknade, välkommen hem.

Gottigott

För ett tag sedan när jag och Mr. Sambo var på en restaurang så beställde han kyckling med klyftpotatis, och denna klyftpotatis var bland den godaste jag någonsin hade ätit! Efter många smakprov (jag åt mer av hans mat än min egen, mooooaahahahahahhaaaaaa!!!) så kom jag på EXAKT hur jag skulle göra för att få till den. Sagt och gjort. Idag stod denna klyftpotatis på menyn tillsammans med vitlöksmarinerad fläskfilé och grekisk sås, mumma och gottigott!

Potatisen må se bränd ut, men icke! Den ska vara precis så! :)
RSS 2.0