Fram med det fina!







I Köket har jag en liten hylla som jag har proppat full med fina burkar och porslin. Ser nu att det tsår en ful vattenkokare i hyllan som är kvar där sedan Alex åkte men i övrigt så gillar jag att det ser lite stökigt men ändå personligt ut :)


Citrus







Jag har stuvat in mig på citrusfärger, gult och orange! I löööööööv them! Så igår när solen stod som högst på himmelen så svassade jag runt i denna underbart fina, blommiga sommarklänning och matchade det med orange läppar, I lööööööv that too! :) Lite ledig men ändå sommarfin :)


Cupcake







I lördags åkte jag och min familj till Göteborg och Liseberg och jag lyckades få med mig lite småsaker hem, naturligtvis! Vad annars? ;) Dessa två supersöta cupcake-tavlor fick följa med mig hem till ett väldigt bra pris. Trycket på tavlan som är till vänster har jag redan på en bricka så jag blev överlycklig, de är ju så fina! :)


Get dressed



Detta inlägget är tillägnat Klara :)
Hon säger alltid att hon vill att jag visar mer outfit-bilder så varsågod!
Lite dålig bild kanske, men jag hade brådis och skulle på jobbet.


Tempoväxling











När jag har tråkigt eller absolut ingenting att göra så brukar jag tempoväxla lite i lägenheten och städa och jag brukar alltid må så gött efteråt och vara så himla lycklig över hur städat och fint det är :)


En ny liten älskling











En liten vän har fått flyttat hem till mig och det är jättebra för den håller mig lite sällskap när Alex är borta, vilket ju är hela sommaren :( Jag inbillar mig hela tiden att den ska börja prata som kistan i Skönheten och Odjuret, fast det gör den ju inte och tur är väl det kanske :) I alla fall, denna har jag gått och trånat efter i flera månader men varit för snål för att köpa så nu när den till och med var på rea så slog jag till! Den är så himla fin och mysig på alla sätt och det allra bästa är att man kan öppna den och i där finns det massvis med guldpengar! :D Okej, där ljög jag... men man kan i alla fall lägga massa saker i den så man slipper se allt bråte man har :)


Du gamla du fria





Idag är det Sveriges nationaldag och detta har jag firat med att äta asiatisk mat, oops! Men Sveriges nationalrätter smakar faktiskt inget vidare om vi ska vara riktigt ärliga, vad är det förresten, rotmos och fläsk? Snacka om gammaldags mat.

Nåväl, jag älskar Sverige väldigt mycket och hyllar dess dag med att gå klädd i gult och blått och ta stämma till vår vackra nationalsång :)

I köket pryder nu underbara blommor från ängen och jag måste säga att svenska blommor som växer vilt är bland det vackraste som finns :)


Balkongen










Nu är det såhär att jag har lovat Sandra i flera veckor att jag ska lägga upp bilder på min balkong, men jag har en oerhört bra förmåga att vara alldeles för seg med saker som folk ber mig göra.. Men nu så, nu är de här! Bättre sent än aldrig, eller hur? :)

Sommarlunch




Ja, en riktigt fräsch och härlig kycklingsallad med fetaost och vettenmelon är väl ändå livet!
Lätt och härlig lunch när solen steker :)


Äntligen sommar

 




Jag har aldrig förstått det här med att man måste sitta samlade och äta frukost när man var yngre. Jag ville ju sitta och dega framför tv:n med min frukost och inte sitta runt köksbordet, men nu sen jag började jobba på Telia så förstår jag verkligen varför man vill sitta tillsammans!

Jag som har börjat tidigt varje morgon får ju stiga upp runt sex och då hinner man inte äta en ordentlig frukost, jag slänger i mig nåt på 10 minuter. Så när helgerna kommer vill jag unna mig en låååång och mysig frukost tillsammans med min älskling!

Idag vaknade vi av solstrålarna genom persiennerna och när jag steg upp 09:30 var det 22 grader i skuggan! Sommartecken - Man äter frukosten ute på sin balkong, så det var precis vad vi gjorde, jag hade till och med jordgubbar och allt, hihi! Myyyyyyssss.


RSS 2.0