Fångarna på fortet återvänder

Åh! Såg precis att "Fångarna på fortet" kommer tillbaka nu i höst och jag kan inte ens beskriva med ord hur jävla glad jag är! Det här gjorde helt klart min dag! När jag var yngre så ville jag inget hellre än att vara med i programmet och jag såg ALLA avsnitt, missade inte ett enda! Åh, det kommer bli kanon! :D Nu när de ändå kommer tillbaka med "Fångarna på fortet" så kunde de väl komma tillbaka med "Gladiatorerna" det var också något jag älskade och ni ser väl likheterna? Tävlingar och utmaningar mina vänner och det är det jag älskar och lever för - tävllingar och utmaningar.

Nu är det nästan så att man vill hoppa direkt ill hösten och mysa ihop sig i tv-soffan och se hur de kämpar om sina nycklar! Men först ska det bli vår och sommar och det är inget som man bara kastar bort, nej! Här ska tas tillvara på varenda liten ynka sekund! :)

Puss

Last minute update

Snart aker jag till lilla Hagfors, igen, och Alex aker till Stromsund, fast nu ar han i skolan och jag fick se en liten skymt av honom innan han stack ivag i morse och sa slutar han klockan fem idag sa jag kommer inte fa se honom pa evigheternas evugheter ju! Jag vet inte hur lange han hade tankt stanna uppe i Norrland men sa lange som mojligt och det forstar jag, absolut! Han traffar ju inte sin familj sa mycket nu for tiden sa det ar klart att han ska stanna sa lange han kanner for det :)

Jag hade ocksa velat bli med upp till Strom faktiskt, men det far bli nagon annan gang det. Jag har inte "tid", jag som ar saaaa upptagen ocksa! :P HA HA HA! Nej men nu kanner jag att jag faktiskt hade velat bli med, kan man andra sig i sista minuten? Jag har inte varit i Strom sen i borjan av juli! Det ar ju skitlange sen ju! Fast da var ju alla dar ocksa, nu vettu tusan vart alla tagit vagen. Amanda ar ju i Ghana och fightas med skorpioner och termiter och krokodiler och Julia ar i Australien och fightas med surfdudes och ja, sa ar det. Jag far aka dit till sommaren istallet nar alla forhoppningsvis ar hemma igen :)

Men jag saknar i alla fall att ga ner pa byn och ta en fika pa simonssons och ga in pa helens klader fast de aldrig har natt hemma!
Tank att man kan sakna det sa mycket, lilla stromsund, otroligt.

Puss

Jag saknar 50-meter!

Gud vad jag saknar att skjuta utomhus!
Forbannat mycket ocksa, det gar knappt att beskriva! Bara tank nar man ligger dar pa korthallsbanan och ska skjuta forsta skottet for sasongen, man laddar och far gora det med ett riktigt skott och inte natt fjuttigt litet skitskott som en luftegevarskula och sa skjuter man och sa ar det lite rekyl och sa far man kanna lukten! Och ni ska veta att detta ar underbart pa 50 meter, sa ni ska bara veta hur javla underbart det kanns att skjuta forsta 6,5-skottet for sasongen! Javligt javligt bra! Det ar bland den basta kanslan som finns :)

Nej, ta bort den forbannade snon sa att jag kan borja panga med de riktiga gevaren ^^
Och ge mig sommar sa att jag far uppleva alla roliga tavlingar igen! En av sommarens hojdpunkter ar SM-veckan och i ar ska jag forsoka att hinna med ALLA tavlingar som ar den veckan, vanligtvis sa skjuter jag dam-junior ligg och stallning och nationellt ligg och stallning, alltsa fyra olika tavlingar, men i ar tankte jag aven hinna med dam ligg och stallning och kanske kanske falten pa den nationella sidan, ja vi far se. I ar gar den i alla fall i Vasteras vilket ar bra for jag har slakt dar! Och kompisar i narheten vilket betyder gratis boende, thank god! :D haha!

Ja man blir snal nar man bor sjalv och betalar alla rakningar sjalv och all mat och allt annat och det kommer alla ni som annu inte flyttat ocksa upptacka en vacker dag, be prepared!

Puss

SM-veckan 2009 i Jonkoping

Varmland tog guld i stallning nationellt :)
My babe is one of a kind

Min alskling ar sa snall :) Haromdagen kom han och fragade om jag behovde nya skor. Behover och behover svarade jag, behover gor jag val inte direkt. (men sjalvklart VILL jag ha nya skor!) stod jag hela tiden och tankte, haha! "Jo for jag har sett ett par skor som jag vill ha pa skopunkten och da tankte jag att vi kunde ju kopa ett par till dig ocksa, sa far vi ju det ena pa halva priset" Haha! Sjalvklart behover jag nya skor sa jag och skuttade glatt omkring i lagenheten hela dagen sen och igar sa kopte vi skorna och antligen, antligen har jag skorna som jag har tranat efter i en manad, it was a hallelujah moment! ^^ (men sjalvklart sa visste inte Alex att jag hade spanat in skorna)

Nej nu ska vi aka ner pa stan och fixa och dona lite och sen sa ska vi tvatta och sen ikvall blir det afrodans pa sats, langtar! :)
Och i morgon sticker jag till Hagfors igen for att pa torsdag aka och skjuta in skott till korthall <3 alskade korthall! Och sen kommer jag vara dar hela pasken sa da kommer jag ha en dator som fungerar med riktiga bokstaver OCH att man kan komma at sina filer, yes!

Puss

. . .

Idag blev det stan med Linda :) Och icke att forglomma! IKEA, bara sadar liksom, hihi!
Linda skulle kopa en tavelram och darfor stack vi till IKEA foratt kopa det. Det var kul att se tjejen igen, var ju sa lange sen ju!

Och i morse sa gjorde jag i ordning en helgskinka och mm! Fy satan vad god den vart! Alex alskade den och jag gjorde detsamma, den blev alldeles saftig och skitgod, mums! Sa det blev det till middag med potatis, kottbullar och brunsas :)

Alltsa, jag kanner att jag bara skriver om trakiga saker nu for tiden, men vad ska man skriva om liksom?
Ska jag skriva om Linnea och Jennifer? Nej, det klarar jag inte av for jag blir sa forbannad varje gang jag tanker pa det, det ar forjavligt! Ska jag kanske skriva om hur jag gick bet pa lotto i lordags da jag hade kant pa mig hela dagen att jag skulle vinna och kamma hem dromvinsten men bara lyckades fa tre ratt? Nej, da blir jag ocksa arg, tank allt roligt jag skulle kunna gora med 215 miljoner kronor! Och tank vad givmild jag skulle bli! :D Alla skulle tjana pa det, sa halla?! Give some money!
Eller nu vet jag! Jag skulle kunna skriva om alla gubbar och lador som Alex har staendes i koket bland alla mina fina grejer, fast nej. Da blir jag bara ocksa forbannad och det ar det ingen som tjanar nagonting pa sa jag tror jag skiter i det faktiskt.

The point is that I am out of words!

Puss

Triangle

Har precis kollat pa filmen Triangle, fan va bra den var!
Lite jobbigt ar det, att man sitter dar alldeles forbluffad, men det ar ganska roligt att det ar sa ibland ocksa. Det var en valdigt genomtankt film maste jag saga, det var ingenting som saknades nar filmen var slut. Det varsta som finns ar nar nagon glommer en jatteviktig del eller om dom inte forklarar hur det kunde vara sa, men thank god sa gjorde de det i den har filmen! :)

Jag tyckte synd om henne i filmen, vad annars kan man gora liksom?
Om ni ser den sa kommer ni att forsta vad jag menar, hey! Vanta nu, vada OM ni ser den?
Ni maste se den, det ar en order!!! :D Den ar cool, den ar sevard, absolut!

Nej nu ska jag ta mig en titt i min garderob, jag alskar den sa mycket, hihi! ^^
I alla fall sa later det sa idag, om nagra dagar kommer jag sakert sta och sucka over att jag inte har nagra klader, ha! Vilket skamt, jag har for mycket klader, but then again, man kan faktiskt inte ha for mycket klader, god I love it. ;)

Puss

what?!

Vet ni vad som suger riktigt javla forbannat hart?! Att Alex dator ar trasig! Kolla, bara kolla!
Det gar ju inte ens att skriva ordentligt och alla tecken pa tangentbordet sitter kors och tvars pa fel stallen och jag vill ha en ny dator nu!!!!!  Coolt ar i alla fall att vi ens tagit oss in pa internet som for ovrigt ser forbannat konstigt ut, det gar inte ens att beskriva. For in pa sjalva datorn kommer vi inte... Nej, javla skit, och snart sticker han ivag till Stromsund och da ska jag sitta har sjalv i lagenheten utan dator och utan ett fungerande internet, fan fan fan! Jag kommer antagligen do eller trana ihjal mig genom att tillbringa all min tid i traningslokalen, yey.

Nej, nu ska jag ata frukost och sen ska jag sticka ner pa sats och trana ett pass for det var evigheter sen och jag kanner att det ar valbehovligt! Lika valbehovligt som en fungerande dator skulle vara nu!

Puss

God morgon

God morgon!
Idag är det tävlling i Ekshärad och det ska bli väldigt roligt att skjuta faktiskt.
Träningen igår gick super så jag hoppas verkligen att det går minst lika bra idag! :) För nu känns allt bra och allt går bra så konstigt vore det om det inte gick bra.

Sen ska jag försöka hinna med bussen hem till Karlstad så att jag får träffa min älskling :)

Och Let's dance igår, kom igen! Claudia skulle ha vunnit, hon har ju för fan varit bäst hela tiden! Aldrig gjort ett dåligt resultat, nej, det var bara löjligt. Löjligt!
 
Ha de gött! Puss

Skruvat

Herre jösses amalia, ni skulle se vårt hus!
Mamma och pappa (mest mamma) har pratat om att flytta Jonatans dörröppning till andra sidan väggen så att han slipper gå igenom Matildas rum för att ta sig till sitt, för det blir alltid ett jävla liv det. Så då skulle de stänga igen den dörren och öppna upp en i vardagsrummet så att han kan gå in den vägen och nu är det gjort!

Igår kom pappa hem från jobbet vid fyra och helt utan förvarning så säger han att det ska göras ikväll, what..?
Ja, det var bara att sätta igång och det var skitkul när man kunde se igenom tre rum, det har aldrig hänt förut! :D haha! Det är jätteovanligt att ha dörren i vardasgrummet nu, det har vi aldrig någonsin haft, men det passar jättebra att ha den där också så det var lika bra :) Men det känns som om hela huset är skruvat! Jag går hela tiden fel när jag ska till datorn, haha! Men grejen med denna ombyggnad är den att Matilda och Jonatan ska byta rum eftersom Jonatan börjar bli i den åldern då han kommer hem sent om kvällarna och allt vad det innebär och då är det smartare ifall hans rum ligger närmast ytterdörren, jajemen!

Nej, nu ska jag åka iväg och skjuta ett pass faktiskt och sen ska jag hjälpa mamma att göra i ordning inför Matildas kalas som är ikväll :)

Puss


Halvåtta hos mig

Igår var det en väldigt trevlig dag här på Stålnackesväg 23 ska ni veta!
Det var ju min lillasysters födelsedag så hon fick ju i princip bestämma hela dagen och nu är det såhär att denna unga dam älskar programmet "Halvåtta hos mig" så ja, det lekte vi hela kvällen.

Jag och mamma hade gjort i ordning en meny för kvällen och skrivit ut en alldeles fantastisk en! Så sen fick Matilda sitta och kommentera vad hon tyckte om denna mat, självklart så var filmkameran med oss hela kvällen så väl som vid läsningen till alla tre rätterna, till kommentarerna till betygsättningen. Matilda var så glad! Hon tyckte att det var jättehäftigt det här!

Till förrätt serverades: Gratinerade nachochips med creme fraiche och skinkröra toppad med ost och färska grönsaker.
Dryck: Cider

Varmrätt: Fläskfilé och potatiskroketter på en solgul bädd med färska grönsaker.
Dryck: Coca-cola

Dessert: Chokladvåffla med vaniljglass toppad med frukt och varm chokladsås.
Dryck: Champis

Klart att det skulle vara olika drycker till allt! Som förrättsvin, och sen rött vin till köttet givetvis och dessertvin ;) Vi fick även en välkomstdrink i form av passionsfrukt med en apelsinskiva på en frostad kant, mums!

Ja, Matilda tyckte det var skitkul och allra roligast var nog att kommentera emellan varje rätt och att sätta poängen förstås. Vi döpte om "vårt program" till "Åtta hos mig" hon fyllde ju faktiskt åtta år! ^^

Ciao!

Vad är det för en dag?

Vad är det för en dag?
Är det en vanlig dag?
Nej det är ingen vanlig dag för det är Matildas födelsedag
Hurra hurra hurra!

Idag fyller min lillasyster åtta år :)Hon kommer att bli nästa friidrottsproffs, de ni!


Förbannade jävla fuckhelg asså

Min helg har varit riktigt hemsk! På alla sätt och vis!

För det första: I fredags fick ju jag och Alex lite smått panik när vår vän Simon skulle komma på besök, vi missade träning och så, vet ni vad som händer sen? Mamma ringer. 
- Hej! Vad gör du?
- Jag skalar potatis
- Jag hoppas du gör mycket mat då!
- Nej, nej, du skämtar med mig? (fan tänker jag)
- För vi kommer om en timme!

AAAHHAHAHAHAA!!! Som om inte Simon vore nog så kommer hela min familj och ska sova över i min etta! På 45 kvadrat, ja herre jävlar. Självklart skulle de ha mat också. Så Alex fick skynda sig ner på affären efter mer potatis, vitlöksmarinad, chips och läsk och jag fick skynda mig att panikskala den potatisen jag hade och vad händer inte? Jo jag skär mig i fingern med den jävla potatisskalaren och det blöder som fan, det slutade aldrig heller utan bara fortsatte så i drygt en timme!

Slutresultatet av hela vistelsen är att det är jobbigt att sova sex pers i samma lägenhet när det bara är en etta, men samtidigt är det riktigt roligt. Vi hade roligt, vi hade roligt hela kvällen :) Vi var ju faktiskt åtta pers i lgenheten under kvällen och det var så roligt att träffa Simon igen :)

På lördagen var det tävling i Karlstad och det var därför min familj hade kommit på fredagen.
När jag kommer ner till skyttehallen och ska fylla min vattenflaska får jag veta att det är en vattenläcka i Karlstad och att det knappt finns något vatten! Men va fan tänkte jag. Dessutom var jag pissnödig som fan men de hade låst toaletterna, hurra! Hemma hade jag ingen brist på vatten, jag bor ju faktiskt i den bästa delen av stan ;) HAHA! Under dagen var jag skjutledare i tre skjutlag och trodde jag skulle svälta ihjäl och svimma av den kvava luften där nere och när jag skulle köpa mig en korv så var den slut. NOOOOOO!!!!

Slutresultatet av lördagen blev så att jag inte fick dricka något vatten på hela dagen och när jag kom hem fick vi inte heller dricka vattnet för att det kunde vara bakterier i det, i så fall hade vi varit tvungna att koka det, hallå? Det kändes som att jag var i Tjeckien eller Ungern eller nå annat B-land när jag inte fick dricka av vattnet! Och på stora torget så stod de och delade ut vatten i flaskor, ja, Afrika nästa.

På söndagen så händer det ofattbara. Det börjar snöa en helvetes jävla massa snö! SNÖ! I slutet av Mars! Fan, fan, fan. Det var inga dåliga snöfingor heller, stora och tjocka som fan! Gud jag var så arg! Men det smälte bort någorlunda när solen kom fram.

Slutresultatet av söndagen var det att när jag och Alex anlände till Hagfors var det typ en halvmeter jävla snö och där kom jag, i skinnjacka och tygskor, ja men heja! Inte fan visste jag att det skulle va så jävla mycket snö! Bortsett från snön i Karlstad så var det vår där, det var vår i Hagfors också och sen så kastas den jävla snön ner från himmelen, jävla faaaaan! Med den här stilen kan jag ju lika gärna flytta till alperna eller nåt, för jag blir ju aldrig av med snön i alla fall!

Nä, ni ser, ni ser! Fan vilken jävla helg! På plussidan denna helg var att potatisgratängen och kycklingfilén blev asgoda och att jag vann tävlingen och att jag påskpyntade köket så nu är det alldeles ljust och fräscht i köket. Love it.

Puss

BAM BAM BOOOM!

Idag har jag och Alex köpt oss en termometer, en sån som mäter inom- och utomhustemperaturer, yey! Dessutom var vi inne på Clas Olsson, vuxenpoäng va? ;)

Det var en bra dag nere på stan, men det är riktigt kallt ute! Usch, det är mulet och grått och kallt och blött och inte alls roligt väder. Jag trotsade i alla fall vädret och satte på mig en av mina snygga vårjackor :)

När vi kom hem bestämde vi oss för att åka ner på sats och träna ett pass (efter många om och men bör tilläggas) så vi satte på oss träningskläderna och gick iväg. BAM! Vi missade bussen, den åkte förbi oss och blicken följde den med stor häpnad, fan. Den var för tidig. Jävla bussjävel. Vi gick och väntade på nästa buss, stod och frös och skakade. BAM! Alex kommer på att han har glömt sitt busskort, fan. Vi måste gå hem igen och hämta det, nää... vi vart så less så vi bestämde oss för att skita i träningen för Simon och Carro kommer snart och vi måste hinna äta innan dess, ja det bör tilläggas att de ringde när vi stod i dörren ut på väg till träningen så det var inte planerat, därav vår stress!

Men det ska bli roligt att träffa Simon igen, det var så länge sen :)

Puss


/

Det blev seeeen middag idag. Åt lasagnette klockan 20:50, yey. Men jag var i skyttehallen och sen handlade jag och sen lagade jag mat så det kan lätt bli så, helvete vad hungrig jag var.

Jag är i alla fall glad!
Skyttet med Felix gick jättebra idag och det kändes kanon! Och det är positivt, mycket positivt faktiskt för det känns som om det kommer att gå bra till helgen, om jag bara gör som vanligt så är det klart att det gör det. Men det känns så skönt att geväret funkar som det ska igen, äntligen säger jag! Äntligen!

Fast med varje ros kommer det ris och det är att jag har ont i ryggen, i min muskel som inte alls är bekväm att ha ont i, uschameja. Det gör inte så ont när jag skjuter (än så länge i alla fall) men efteråt, god! Give me some painkillers! Efteråt gör det förbannat ont så jag får be Alex vara min massör de närmsta dagarna.

I morgon blir det mer skytte och möjlitvis stan, det var något jag skulle göra som jag totalt har glömt bort nu, det blir så, jag har så mycket att tänka på! Dessutom måste jag upp 07:00 i morgon och ringa besiktningsmannen om nya tapeter som det står i protokollet att vi SKA FÅ. Så fan om de nekar oss det! Vi ska faktiskt få nya i både köket och vardagsrummet, det står det klart och tydligt på vårt fina, rosa papper, thank god för det!

Puss


Me and Felix in action ;)


En hälsning från andra sidan jordklotet

Är precis hemkommen från stan och jag hittade en födelsedagspresent åt Matilda :) En skitsnygg blus i färgen nude, är det inte typiskt! Man hittar det man själv vill ha till sin lillasyster, hade det funnits större storlekar skulle jag fan ha köpt den till mig själv, den var skitsnygg, verkligen! Sen fick det bli ett par snygga leggings till också, skitsnyggt tillsammans och jag hoppas verkligen hon blir glad för det :)

Fixade även med lägenheten och så blev det en fika med älsk på Espressohouse. Åh, jag älskar deras Manhattan brownies, så jävla goooood! Jag önskar jag kunde lista ut receptet, men nja.. lite krångligt.

Och vet ni vad som hände när jag klev innanför dörren?!
Jag hade fått ett vykort från Disney! :D Gud jag blev så glad att veta att hon faktiskt lever där borta i Ghana, en lättnad må jag säga! Hon hade det bra i 45 graders värme, lyllos. Fatta vad brun hon kommer vara när hon kommer hem i maj! Tre månader i 45 grader, oboy! Jag längtar tills hon kommer hem så det kan bli tårkalas ^^

Puss


God morgon

Idag är en tråkig idag för idag är det molnigt och inte alls så varmt och underbart som det har varit i tre veckor, typiskt. Ska i alla fall ner på stan idag och köpa födesledagspresent till lillasyster, hon fyller nämligen hela åtta år näsa vecka, hualigen vad fort tiden gick! Sen måste jag och älsk till stub också och fixa med lägenheten och sen ikväll blir det skytte för min del. Hade velat satsa också men jag tror inte att jag hinner det faktiskt...

Fast helst av allt hade jag velat stanna inne hela dagen, det är så jävla kallt och inte fan har jag någon lust att gå ut i skitvädret som är och använda vinterjackorna! Nej du! Här är det vår, det borde i alla fall vara vår, det är ju för fan nästan slutet av mars! Mars! Men tur som fan är väl att jag inte bor i Ström fortfarande för då jävlar hade jag inte fått någon vår förrän i maj, om ens det. Det snöade ju faktiskt på min baldag, det snöade den åttonde juni, sjukt! Sjukt!

Nej, nu vankas frukost :)

Puss

Kiss kiss bang bang

Vaknade med tuppen och har flängt över hela Karlstad idag.
Efter mina ärenden så åkte jag ut till Bergvik och roade mig i nån timme, det var så länge sen jag var där så det var lika bra, och nu sitter jag och väntar på älsk, han kommer hem från sin praktik snart! När som helst! ^^

Fan va skönt det ska bli att ha honom i lägenheten igen, det blir så tyst utan honom och tomt, för tomt, men om bara dryga tjugo minuter kliver han innanför dörren, wiihoo! ^^

Skulle baka foccaciabröd också och började med allt tills jag skulle hälla i mjölet och insåg att jag inte hade tillräckligt, och det var faktiskt på tok för kallt för att gå ut en vända till så jag sket totalt i det, jävla skit, jag som längtade så! Jag kunde i och för sig ha gått till någon av grannarna och lånat, men gud så förargligt, man ser dom aldrig och jag har bara pratat med gubben på 70 år som bor där nere, så nej, det sket jag också i.

Puss

Uschameja

Åh gud, jag är så nervös så jag vet knappt vart jag ska ta vägen...
Sån här nervositet när man är så nervös så att man vill börja gråta är inge bra har jag hört.

Men va fan, jag har bara en chans och det här är min så jag tänker ta den!
De där jävla fjärillarna kan stanna inne i magen så kan jag vända dem till något positivt! Dom visar att jag bryr mig och verkligen vill detta. Så de så!

Puss

Daylight, I must wait for the sunrise

Jag har musikalabstinens! Jag andas musikal för tillfället. Sitter här i lägenheten och sjunger och spelar piano och det är underbart, god I love it. Memory från Cats är så jävla mäktig, power asså, power! Gud jag ryser bara jag tänker på det, det är en härlig känsla.

Och vet ni vad det bästa är?
Orginalet av musikalen Mamma mia kommer till Karlstad på min födelsedag så då ska banne mig jag vara på plats! Amanda var och såg den i somras och hon sa att det var det värsta hon hört, love it. Den är på engelska och det kommer vara såååå underbart! Jag längtar! Och hallå? Det är min födelsedag, how great isn't that? ;)

Puss


En dag med sol och blåst

Nu har jag varit iväg på ett möte på arbetsförmedlingen, väldigt intressant faktiskt. Har lagt upp en handlingsplan med min "jobbcoach" som det så fint heter, bara ett namn för att deras jobb ska låta bättre.
Den där tanten jag hade var varken rolig eller lättroad men jag fick henne att skratta en gång faktiskt och det var när jag sa att jag inte har svårt att komma på positiva saker om mig själv för att jag är så egoistisk, snacka om humor.

Annars så har jag skjutit idag och det gick ganska bra faktiskt.
Sen så har jag lagat mat och fixat med räkningar och papper och nu sitter jag här, är faktiskt sugen på att åka någonstans med någon stadsbuss, ut till Bergvik kanske, men klockan är rätt mycket och jag skulle vara hemma runt åtta då kanske och det är på tok försent, usch jag vill inte vara ute själv i mörkret när det är så många våldtäkter här i Karlstad! Jag får inte ens vara ute på strikta order från Alex, men jag förstår honom.

Puss

Jag är... stum

Kolla in det här! Bara kolla!
Det är bland det värsta jag sett!
Och han är från Filipstad!


Ganska lättroad - jo men visst

Hahaha! Jag tittade precis på Svenska Hollywoodfruar och i det här avsnittet så kom Marias mamma från Sveirge och hälsade på och jag har aldrig varit med om maken! De pratar EXAKT likadant. De låter EXAKT likadant, hur jävla roligt är inte det?!

Jaja, jag vet, jag roar mig med vad som helst nu, men man blir ganska lättroad när man bara har isg själv som sällskap, testa själv! Gud, jag skulle aldrig kunna leva ensam, jag skulle bli galen ju!

Nej, i morgon är det jag som tar mig ett snack med Linda och försöker få över henne på vår tjejkväll vi skulle haft förra veckan egentligen, om hon inte är upptagen i och för sig. Människan har en tendens till att vara det.

Puss


Jag skrattar nästan ihjäl mig här!

Hahahahaha!!!
Jah hittade precis mina underbara balskor och jag har inte haft på mig dem sen balen som var den 8/6-09 och vet ni? Jag känner fortfarande smärtan när jag sätter på mig dem!

Jag har aldrig någonsin haft så jävla ont i fötterna i hela mitt liv som jag hade de sista timmarna under balen!
Och jag plågade mig och plågade mig de sista timmarna, fast allt var underbart helt klart! Förutom skobiten... Men skit samma, det var hur kul som helst och en oförglömlig kväll så det gör inget att jag inte kunde gå på tå på tre veckor eller att jag fortfarande inte kan använda skorna för att jag påminns om hur jävla ont det gjorde, men det ska vi trotsa snart! Snart är det sommar jag och jag tänker definitivt använda mina gorgeus shoes!

Men lite roligt är det, såhär nio månader efteråt, åh herre gud! Är det NIO MÅNADER sen vi tog studenten?! Vart in i helvete tog tiden vägen?! Gud, jag blir ju nästan mörkrädd...

Puss

Hemmaspa

Ikväll ska jag ta och unna mig ett litet hemmaspa och ta hand om min kropp.
Jag ska börja med att ta ett långt och härligt bad samtidigt som jag läser nån smaskig tidning och sen ska jag använda min underbara tvål med kulor i som skrubbar, den är så jävla skön! Sen ska jag smörja in mig med brun utan sol (man måste ju faktiskt börja jobba på brännan nu!) och sen ska jag lägga en ansiktsmask och måla naglarna, både på händerna och på fötterna men innan det så ska jag fila dom och göra dom så fina, åh, jag riktigt längtar!

Att inte förglömma är att jag ska trycka i mig massa melon och apelsin eller mörk choklad, jag har inte riktigt bestämt mig än, mörk chokladmousse kanske? :) njami!

Det är viktigt att unna sig något ibland och ikväll väljer jag detta då Alex är i Hagfors och jag är alldeles själv, måste ju fördröja tiden med någonting ;)

PussVem önskar INTE att de hade det här badkaret format som en klacksko?!
JAG VILL HA!!!!!!!!!!
Dove's frun utan sol ska det vara, den är kanoners!Sen blir det ansiktsmask och gurkor på ögonen såklart ;)Och avsnlutningsvis Fransk manikyr på naglarna :)
Love it.


- - -

Det blev en massa klädprovande till slut i alla fall :)
Men bara för att jag har testat en massa så betyder ju inte det att problemet är löst, eller hur?
Uschameja, jag fasar för den dagen men jag ser fram emot det också, jättemycket faktiskt! Who wouldn't? ;)

Jag får nog ta mamma till hjälp faktiskt, Alex är ju inte hemma och Ludvig var inte mycket till hjälp då han såg fem stycken och sen skulle han sova. Jaja, det löser sig, det gör det alltid!

Glöm dina bekymmer - i morgon kommer nya.
Så sant så sant, tyvärr. Vem vill ha fler bekymmer när man redan har en massa? :O
Fast nu känns det faktiskt som att det mesta håller på att ställas till rätta faktiskt and I love it! (och bara för att jag sa sådär så vill gud straffa mig och göra livet till ett helvete igen...) Så jag tar tillbaka det!

Puss

Alone again - I don't like it at all

Nu har älskling åkt och jag är alldeles själv.
Usch, jag tycker inte om att vara själv i lägenheten, det är så tyst och inget liv alls. Jag har till och med stängt av tv:n, för det är inget bra att se på den ändå och inte känner jag för att sätta på någon musik, så det är tyst som i graven här, inte heller något liv från grannarna! Det är mycket konstigt...

Hade ju på schemat att jag skulle testa en massa kläder idag, men inte ens det har jag lust med. För det första så vet jag inte vilka kombinationer jag ska testa och för det andra så vill jag testa en massa ljusa kombinationer, snygga färger, med pumps, gladiatorskor, you name it och så tittar man ut genom fönstret och så ser man snö snö snö och åter snö och för det tredje så är det inge roligt att rota ut allt ur garderoben och sen vika allt snyggt och ställa in det igen.

Men jag ska inte klaga.
Det har varit soligt i hur många dagar som helst och riktgt värme från solen också! Dessutom så smälter snön jävligt fort nu och på trottoarerna och gångvägarna finns det ingen snö alls, hurra! :D Det är bara på sidorna liksom och det kan jag väl leva med ett litet tag till, men bara ett litet tag. ;)

Puss

Vuxenpoäng

Ge mig vuxenpoäng!
Jag har precis beställt ett Coop medmerakort, grattis Larsson!
Du gick precis från att vara 19 till 38, bra gjort på mindre än en minut.
Bollywood

Åh fy helvete vad jag är trött i HELA kroppen!
Jag har varit och dansat Bollywood nere på sats och det är så jävla roligt OCH så jävla jobbigt! Det kan man inte tro, men mjölksyran sätter sig ju in fort som fan och sen ska man dansa EN DRYG TIMME TILL MED MJÖLKSYRA! Men det är roligt, skitkul faktiskt! Men fy fan, jag trodde jag skulle spy där på sluttampen, ja långt ifrån var det inte, jag hade pumpat ut den allra sista energin jag hade, och grejen är att man ALDRIG får någon paus, aldrig. En vattenpaus på tio sekunder är det som ges, väldigt generöst. Fick man vila någon minut, hämta andan och köra då skulle man orka mycket mer och mycket längre än fjuttiga 90 minuter.

Ja, det var skitkul att dansa i alla fall. Speciellt finalen!
Då körde vi med låten "I got the power", ni vet den som är med i Bruce den allsmäktige, skitcoolt att dansa vår dans till den låten, så jävla snyggt med stegen! Häromdagen körde vi afrodansen till låten "Pump it" och det, DET var ASCOOLT! Man får mer energi när de byter till någon sån där cool låt som man känner igen för annars anpassar de musiken till dansen, afromusik med bongotrummor till afron och massa och indiska stråkar till bollywood, ja ni fattar.

Hoppas de kör bollywood snart igen, finns ju inte med på schemat utan kommer och går...
Men det är så uppskattat så det är klart det kommer snart igen! :)

PussFan va coolt!
Bollywood och massa massa färg och glitter ^^


Shabby chic i påsk

Snart är påsken här! och ni vet väl vad det innebär? Precis! Påskpyntet ska fram!
Personligen så är jag ett big fan av påsken när man får ta fram alla färgerna igen, cerise, limegrönt, gult, åh åh åh! Men det kan bli för mycket faktiskt och titta vad jag hittade!

Det var när jag hjälpte mamma med hennes reklamkampanj och vi skulle hitta en massa saker i shabby chic stil eftersom det var hennes tema och eftersom det snart är påsk så slog vi två flugor i en smäll och hittade dessa skönheter. Visst är de underbara?! :)Enkla och fina och faktiskt inte all svåra att göra själv, perfekt för mig som älskar att pyssla men har dåligt tålamod ;) Och tänk så fina att ge bort till någon eller ha som fin dekoration i hemmet. Love it.


Desperate Housewives

BUHUUUHUUHHUUUUUU!!!!!
Nu har jag sett klart på Desperate Housewives, säsong fem, och jag känner bara BUHUUUHUUHHUUUUUU!!!!!

Det är ju så jävla bra! Så grymt jävla bra!
Jag vill se mer! Jag vill se sjätte säsongen, men jag har ju missat massa...
Egentligen skulle jag vilja se om alla säsonger igen för man glömmer ju seriöst bort vad som händer i de första säsongerna. I need to refresch my memory!

Men varför var Edie nödvändigtvis tvungen att dö?
Visst hon var en pain in the ass men det kommer ju inte vara samma sak utan henne!
Det roliga är att det allra sista avsnittet av säsong fem hade jag sett när det gick på tv, något jag bara stannade till vid när jag satta och zappade vid tv:n, eller ja, jag såg sista halvan, så då förstod jag väl inte särskilt mycket, men det var ju då allt spännande hände i alla fall så jag missade ingen action i början av avsnittet.

Men åh! Give me mooooore Desperate Housewives!
Den dagen de lägger ner serien, då gråter jag! Jag kommer gråta som aldrig förr och det vill vi inte se (man blir så röd om kinderna och så får man ont i huvudet av all spänning det kostar att trolla fram lite tårar) så det är bäst för dom att de fortsätter göra bra säsonger för annars får de med mig att göra!

Puss


CHIC

Det här är min favorittidning och jag köper varje nummer, varje. Missar jag ett enda blir det som ett tomt hål inom mig, så nej, det går absolut inte för sig! Sen så är det stora +:et att den bara kostar 25 kronor :)

Har precis avslutat det senaste numret, som dock inte är det på bilden.
Du som har kroppskomplex och vill dölja din kropp med hemska kläder, köp den!
Du kommer lära dig ett och annat som gör att du vill visa det du har :) Såhär i efterhand känner jag att numret inte gav mig det det brukar eftersom jag inte har några kroppskomplex. Skulle väl vara att jag önskar att jag hade längre ben, modellben, men det kan man fuska till sig med klackar och byxor med hög midja, enkelt. ^^


Jag och min älskade ^^

Det är ett hallelujahmoment ... Jag är hemma med min garderob igen!
Och det är en obeskrivlig känsla, det är det faktiskt!

Nu, ÄNTLIGEN, kan jag börja se ut som folk igen! :D
Att gå i samma kläder får mig att inse att jag aldrig skulle överleva om jag tvingades flytta iväg någonstans där de inte hade det så bra, kalla mig löjlig och egoistisk, jag är i alla fall ärlig och är inte rädd för att säga vad jag tycker. Period.

Dessutom uttrycker kläder hur du är som person! Och det tycker jag är underbart.
Varje gång jag sätter ihop en outfit tänker jag att jag är ett levande konstverk och det är roligt! Jag vill att folk ska reagera, det gör man med konst. Det är roligt med kläder och skor och väskor och smycken och smink och lite kläder till. Tänk om alla visste det! Gud vilken bra värld vi skulle leva i, om alla gick runt och var såååå snyggt klädda! (så slapp man ju se de där tråkiga som jag inte ens orkar prata om...)

PussSå! Nu ser jag normal ut :)


.

Om två minuter är det Let's dance!
Och nu är jag hemma i Karlstad igen och det är riktigt skönt :)

Och nu bokar jag in mig i soffan, tack!

Bye bye

Om två timmar ungefär lämnar jag Hagfors och sticker tillbaka till Karlstad :)
Ska bli skönt att komma hem faktiskt, även om det känns lite vemodigt, man hade ju börjat göra sig hemastadd här ju :) Men nu ska jag hem och njuta av helgen, måste gå och handla direkt jag kommer hem också, yey. Vuxenbekymmer!

Äsch, man ska inte klaga, kunde ju vara mycket värre. Tur är väl i alla fall att lägenheten är tipp topp och att jag slipper städa! Men åh! Nu måste jag ju börja tänka på vad vi ska äta, det är jobbigt. Tror du mig inte? Försök lista ut vad du ska äta varje dag i flera månader och variera dig, lycka till säger jag! Om du inte fått psykbryt inom loppet av en månad ska jag med en ära ge dig en medalj.

Puss

Fashionshow

Jag har suttit och tittat på en massa modevisningar på youtube. Jag tänkte: Jag kanske inte var där, men det finns inget och ingen som hindrar mig från att se på det jag älskar. Så nu har jag suttit ooch tittat på vår/sommarkollektionerna för, ja jag vet inte hur många designers, men det här med designers, jag tycker det är svårt. Jag tittade på massor av designers kollektioner, men det är ingen som direkt tilltalar mig, de som kanske lyckades en gnutta i alla fall var Stella McCartney och Marc Jacobs i sin kollektion Marc by Marc Jacobs, sen var det platt fall liksom!

Stellas var cool, coola byxor och STORA volanger, underbart! Jacobs var coola färger och coola mönster och det gillas! För att inte tala om de snygga rosetterna som han dekorerade sina modeller med.God morgon alla glada

Man kan ju fråga sig vad fan jag gör uppe vid den här tiden då jag varken jobbar eller pluggar?
Ja, det är en bra fråga utan svar. Alex gick upp, syskonen nere vad högljudda och likaså min pappa innan han drog iväg på jobbet strax före klockan sju. Sen är det ju ljuset som bländar en, och så kom katten och ville ha en sängplats, så nej, ingenting var bra längre och fast jag var dödstrött så klev jag upp för jag tänkte:

"Kliver jag upp nu så hinner jag se fler Desperate housewivesavsnitt" ^^

Så, god morgon alla glada!
Här vankas intriger i den gråa marsdagen. Och idag är det den 11 mars, vllket betyder att jag och älsk har varit tillsammans i två år och fem månader, bara en tanke som slog mig nu, men jag måste erkänna att det blir svårare och svårare att hålla reda på alla månader, förut hade man stenkoll! Nu är det liksom bara go with the flow.

I like it.

Puss 

Det börjar tryna

Tredje dagen i streck med sol, härligt!
Har njutit av morgonen med frukost och Desperate housewives och sen har jag färgat håret och tittat på Svenska Hollywoodfruar, missade ju avsnittet i måndags.

Funderar på om man kanske skulle ta och gå ut i det fina vädret och leka med min lillasyster, hon kom precis hem från skolan och mamma har åkt akut till tandläkaren för hon bet av en tand, när hon åt skumgodis! Har ni hört! Snacka om otur asså, ni skulle sett! Hela jävla tanden var avbiten, usch det ryser fortfarande i mig när jag tänker på hur jävla ont det måste göra, jag hatar tandläkare, usch och fy och blä!

Ikväll står skyttet på schemat och i morgon får jag se om jag beger mig till Karlstad igen.
Skulle egentligen ha stannat tills på fredag, men jag känner att jag har varit här så länge nu och jag saknar min lägenhet, för att inte tala om min garderob! Jag hade ju bara planerat att stanna här tills i söndags, max måndagen, men nu är det onsdag och jag är fortfarande kvar och grejen är den att jag bara packade kläder för de få dagar jag skulle vara här så nu springer jag runt i t-shirtar och gud vet vad som jag redan har använt, och jag hatar att använda samma kläder två dagar i rad! Tur var väl att jag packade ner underkläder för åtta dagar. Varför vet jag inte, det kanske var mitt undermedvetna som gjorde det.

Nej, ut och njut i solen!
Fast jag vet inte om jag vågar, får så jävla mycket fräknar av solen, uschameja.
Men vem kan motstå värmen och luset? Not me!

Puss

Leka i snön är så roligt!

Åh herre gud, jag är helt slut!
Vädret har ju som sagt varit underbart idag så därför satte jag och mamma oss ute i solen för att sola och spela yatzy förut runt lunchtid, men sen blv vi rastlösa och tog oss ett varv runt området på sparken med Matilda och sen när vi kom hem igen hade jag och Matilda snöbollskrig och sen mina vänner så byggde jag en snölykta och sen byggde vi en stor snögrotta! Och helvete vad lågn tid det tog, men det var det värt för den blev jättefin.

Så ikväll ska jag och Matilda ut dit och tända en massa ljus och dricka varm oboy, det gjorde jag alltid när jag var liten ooch det var så mysigt, man blir ju lite nostalgisk faktiskt :)

Så nu efter allt bärande av stora snökocklar och massa snöbollar och massa snöskottade och massa snökastande och massa trampande genom djupsnö som räcker upp till höften så är jag helt slut i hela kroppen, gissa vem som kommer sova gott i natt?

Vi fick hämta älsk i Exär också, han mådde så jävla dåligt och jag tycker så synd om honom, han sov flera timmar från det att han kom hem, men nu är han lite piggare i alla fall, tur det :)

Puss

Klipp klipp klipp

Och just ja!
Igår tvingade Alex mig att klippa hans hår, och det är inte det att jag har något emot att klippa folk, jag älskar det! Det är så roligt att ha fria händer i någons hår och bara klippa och klippa och se hur nöjda de blir. Har ju klippt mamma förut och när hon kom till frisören många veckor efter det så frågade hennes frisör vem det var som hade klippt henne så fint, eftersom hon visste att det inte var hon själv. - Men gud vad snygg i håret du var nu Ulrika, vem är det som har klippt dig?

Där ser ni! Vilket beröm va! Det är inte dåligt betyg från någon som varit frisör i över 25 år ^^
Jag borde ha blivit frisör, det var min dröm när jag var liten, men sen vettu fasen vad som hände?

Jo jag sa att jag inte har nåt emot att klippa folk, men killar, det är så svårt att klippa dom, för deras hår står överallt! De har ingen mittbena, bara ett jävla rufs och virvlar, usch ja, jag tycker inte om det, men det blev bra och Alex blev jättenöjd så då är jag nöjd :)

Förövrigt så älskar han mina glasögon och vägrar att ta av sig dom!

Puss

Skärpning Larsson, säger Linda

Jag har fått en utskällning av fröken Linda som vill att jag skriver oftare, oj oj, jag måste ju göra henne till lags, naturligtvis!

Så, igår kväll så letade jag efter min t-shirt som jag skulle sova i och jag letade och letade och frågade Alex om han visste vart den var, nej jag har inte sett den sa han, så jag letade vidare tills jag till slut gav upp! Fick sova utan t-shirt och frysa som fan. MEN! I morse när jag kliver upp och Alex har gått till skolan på sin praktik, då hittar jag den! Min t-shirt! Och vart var den då? Jo, den var i sängen, I SÄNGEN, Alex hade legat och sovit på den hela natten. Ja, killar asså. De borde ju känna att de ligger på nåt sånt tycker man.

Sen så skickade jag ett retsamt sms till honom direkt och vad får jag till svar?
Jo, att han ligger hos skolsystern och tror han har fått vinterkräksjukan :S Stackare, då fick jag lite skuldkänslor som retade honom... I alla fall så skulle jag kolla när nästa buss gick hem, men han missade den precis och det skulle inte gå någon förrän halv fyra, (Ekshärad asså, rena urskogen) men jag sa självklart att mamma kunde hämta honom, men han skulle ligga och vila i en timme och se om det gick över.
I alla fall så ringde jag till honom och han lät som en nyopererad liten unge som knappt kan prata för att de är trötta och har ont... :/

Vi får hoppas han blir bättre, jag är livrädd för vinterkräksjukan och vill helst slippa den, tack.

Men idag är en underbar dag och solen skiner.
Jag ska ut och sola sen i det vackra vädret och jag lovar att om jag bara tittade uppåt mot himmelen så skulle man kunna tro att det är sommar nu, så underbart är det! Men sen tittar man ner och ser 70 meter snö och då förlorar man sitt leende som man nyss fick...

Puss

På semester

Hej alla glada!
Jag är i Hagfors och vilar upp mig och bloggar från brorsans minidator och det är mycket svårare än man tror att skriva på en sån liten dator!

Helgen har varit bra hittills :)
Igår var jag på tävling i Filipstad och det glädjer mig att säga att det var min teori om geväret som stämde till 100 %. Igår sköt jag bättre än jag gjort på hela den här säsongen och kanske till och med förra. Jag var jättenöjd med de första fyra tavlorna men de två sista blev riktigt dåliga. Vad hände? Jo, jag hade träningsvärk i armarna som fan efter afron i torsdags ochdå kanske ni undrar varför jag dansar afro om jag får träningsvärk av det och då kan jag meddela er att jag aldrig någonsin fått träningsvärk i armarna av afron ni skulle sett passet i torsdags, galet!
Så mina armar bara skakade där på slutet.. Men slutresultatet blev ändå bra men jag var arg för att det kunde gått så jävla mycket bättre om mina armar hade orkat.

Sen har vi tittat på Wallander - dödsängeln. Riktigt bra och riktigt sjuk! Men se den :)
Och Luftslottet som sprängdes, har sett den förut, men den är ju så jävla bra.
Sen har vi sett Bröllopsfotografen, me den var inte alls så bra som jag trodde. Jag trodde det var en komedi men icke.

Vi har spelat Alfapet också och nu ska vi spela Yatzy :)

Puss

Mmm... Curry i ny form

Har varit och dansat ett afropass nere på sats och så tog jag mig en långdusch där borta, gud det var så skönt.
Passet var också skönt, helt slut i mina lår nu känner jag och lite i armarna också, körde rodd innan.

Nu på kvällskvisten har jag lagat gomat!
Baguetter med curryröra och det blev så jävla gott och så var de jättefina.
Det kändes lite lyxigt, som att man tog en lunch ute eller något, eller att vi var på café Saga som ligger i ström för där hade dom sånna mackor och de var så goda, men mina var godare, faktiskt! För i de man köper på restauranger och cafén är det så mycket majonäs i och jag hatar majonäs, så jag gjorde utan det och de blev fan så mycket godare.

Tror jag ska skriva ett brev och klaga över att de förstör mackan med majonäs faktiskt och att det borde vara strängerligen förbjudet att blanda majonäs med curry!

Puss


Steg I

Nu har jag varit och sökt jobb på BIK BOK och jag hoppas verkligen verkligen att jag får det för jag vill verkligen verkligen ha det! Jag behöver det! Jag behöver det för att kunna fullborda min plan och jag vill ha det för det är det jag vill arbeta med. Jag vill arbeta med kläder, enkelt.

Jag gjorde en sak med min ansökan som jag inte vet om det var bra eller dåligt.
Istället för att bara lämna in ett tråkigt brunt kuvert så klippte jag ut en bild på en modell i snygga kläder och klistrade på och så skrev jag "Emelies ansökan till BIK BOK" med snygga bokstäver. Nu såhär i efterhand vet jag inte om det var roligt och uppskattat att få ett sånt brev eller om det var löjligt? :S


Alice in Wonderland - fantastisk

Jag har varit på premiären av Alice in Wonderland :)
Den var underbar, helt fantastisk och en av de bästa filmerna på väldigt länge.

Den var magisk.
Mer behöver inte sägas, den talar för sig själv :)
Tim Burton has done it again.

Och Johnny Depp, han är världens bästa skådespelare utan tvivel.
Jag älskar honom. Jag önskar jag fick träffa honom.

Puss


Chick flick

Istället för att säga "mina tjejfilmer" ska jag börja säga "Chick flick", det är vad de säger i staterna och det lät bra mycket coolare än det jag sa innan, bra, det kör vi på! ^^

Förresten, i morgon ska jag, Alex, Linda och Magnus på premiären av Alice in Wonderland av Tim Burton. Kanske Magnus. Han var sjuk och kände sig inte alls pigg idag :( Hoppas han blir bättre!
Annars lutar det åt att en av Alex vänner följer med. Ska bli så roligt att träffa Linda igen! Det känns som om det var evigheter sen! Jag är i alla fall sjukt spänd på att se filmen och det är något speciellt med att se premiären, det känns mer spännande och mer, ja jag vet inte, jag kan inte sätta ord på det. Roligt kommer det bli i alla fall! :)

Chick flick!

Desperate Housewives fortsätter att imponera på mig

Oh my god, oh my god, oh mygodohmygodohmygod!!!
Minns ni när jag skrev om Desperate Housewives och vilka snygga omslag de har till sina säsonger?
Well, check this out! Jag döööör! Så förbannat jävla snyggt och konstnärligt!

Det är klockrent, underbart! GOD I LOVE IT!
Titta, bara titta! Man kan ju inte annat än att gilla det, faktiskt.
Och nu har en ny säsong börjat! :D som jag inte kan se... :( för jag kom ju lite efter då jag trodde att det var en skitserie och började titta på första säsongen i höstas, och nu har jag sett fyra säsonger (hihi, jag såg den fjärde på mindre än två dagar, SÅ bra är det) och jag vill se femte och sjätte! Någon som har femte säsongen? :D

Snälla säg att du har!
Jag skulle bli så glad ^^


Mina drömmars mål

Jag har gått hemma nu i några veckor och när jag först bestämde mig för att hoppa av universitetet hade jag panik. Stor panik, panik som gör att man knappt kan andas för att man känner ångest.
Alla mina nära, verkligen alla, sa att jag skulle sätta mig ner och fundera på vad jag vill göra med mitt liv. När jag hörde det blev jag rädd, för jag hade ju ingen aning! Så hur skulle jag kunna lista ut det?
Jag blev rädd för att det kändes som om tiden sprang iväg ifrån mig, som att jag bara blev äldre och äldre, och det är ju sant i och för sig, men ni förstår känslan? Jag vägrade sätta mig ner och strövade bara omkring i hopp om att det vara skulle komma till mig.

Om någon hade sagt till mig just vid det tillfället att du kommer att veta vad du vill göra i framtiden, då hade jag skrattat åt dom, jag hade inte trott dom för en sekund! För man får alltid höra alla vuxna:
- Åh, vad roligt det var när man var i din ålder. Gud, jag vet precis vad jag skulle göra om jag fick leva om mitt liv.
Jag tycker inte om att höra det, det svider, det bränner, det gör ont när man själv inte vet vad man vill och man får panik för man vill inte bli en av dem, man vill inte bli den som kastade bort sitt liv och som inte tog tag i sina drömmar i tid. Jag vill inte vara den som sitter där om tjugo-trettio år och tänker tillbaka på allt jag inte gjorde som jag hade chansen att göra, jag hade ju alla möjligheter i världen!

Men vet ni? Jag vet vad jag vill göra nu.
Jag vet det och det är en väldigt befriande känsla måste jag säga!
Jag vill bli modestylist. (VÅGA skratta!) Jag har alltid älskar kläder, skor, väskor och accessoarer, så länge jag kan minnas! Och jag minns hur jag och mina kompisar brukade tömma min garderob varje gång vi lekte och sätta ihop olika klädkombinationer och nu när jag tänker på det så har det varit uppenbart hela tiden!

Jag vill bli modestylist, steg ett avklarat.
Steg två - hur gör man? Hur in i helvete gör man för att bli modestylist?!

Puss

Emelie <3 gymnastiken och allt vad det inkluderar

Jag saknar gymnastiken. Jag saknar det något grymt mycket!
Jag saknar att komma dit och så har inte tränarna kommit så man står utanför dörren och vänta, en efter en dyker upp och så startar man värsta samtalet, och det bara fortsätter och fortsätter under uppvärmningen och töjningen. Det var så jävla roligt! Sitta där och snacka en massa skit om allt och inget.

För att inte tala om alla resor vi har gjort i våra dar!
Resor till skåne som innebar att jag, Anna och Frida gick runt och snackade skånska hela helgen (stackars tränare!) eller resor till, ja skåne och vi kom ut ur duscen och posade i handduken, väldigt väldigt vackert! Gud, jag skrattar lika mycket varje gång jag tänker på det. Eller resan när vi åkte tåg och spelade Cirkus och Hej knekt hela vägen och skrattade och skrek så högt att vi nog väckte alla som sov på tåget. Eller resan där vi sov på spökhotellet och hittade en icke barnvänlig tidning bakom en av tavlorna (fråga inte ens varför vi kollade bakom tavlan) eller resan när vi bilade ner och jag åkte med Anna och Frida och vi satt och sjöng en massa schlagerlåtar och Fame Factory låtar, sjöng var nog väldigt generöst, vi skrek nog snarare. Ja, roligt som fan var det i alla fall!

Åh jag minns alla program vi har tränat in, alla shower vi har gjort, alla danser till Vårkavalkaden, alla tävlingar med truppen, de var de allra bästa, de roligaste. HAHA!!! Eller ja, tisdagarna när vi var tvugna att gå ut i pingisrummet för att innebandyn skulle ha hallen och så fick vi köra styrka och mjuka, men ibland hade vi turen att få leka också! Djungelleken, eller ledarleken, när en står i mitten och en annan leder och gör olika danssteg och konstiga rörelser och så ska den i mitten lista ut vem som leder, eller sångleken! När vår tränare sa ett ord och så skulle man sjunga en låt med det ordet i, åh åh åh!

Jag vill tillbaka till Asplundshallen, tillbaka tre-fyra år i tiden och tillbaka till alla mina vänner som jag tycker så mycket om! Jag vill vara galen med dom, jag vill skratta med dom och jag vill snacka förbannat mycket skit med dom, för gud ska veta hur jävla mycket jag grät när jag var tvungen att sluta för att flytta till Strömsund.

Och allra mest saknar jag att få röra mig på stora ytor till mina älskade låtar, Bergakkungens sal, James Bond, Kill Bill, Romeo och Julia och alla andra som jag inte kan namnet på. Jag önskar jag fick svänga med mitt band, kasta mitt tumband, röra mina käglor, studsa min boll och hoppa med mitt rep och jag önskar jag fick uttrycka mig till musik som jag älskar, bara en sista gång...

Anna S, Frida, Erica, Anna E, Rebecka - jag saknar er!

Puss

RSS 2.0