MENINGSLÖST

Det är idiotiskt att ens FÖRSÖKA ha speedway ikväll, det spöregnar ju! Och det har det gjort ta mig fan hela dagen, jag kan ju bara gissa hur banan ser ut, som en swiimingpool antagligen!
Det är ju idiotiskt för funktionärerna som jobbar på själva banan, fatta vad de får slita med att skyffla på banan och gud vet vad! Och sen har ni ju stackars mig!

Som MÅSTE släpa mig dit en FREDAGKVÄLL för att JOBBA, (egentligen brukar matcherna vara på torsdagkvällar) men sen så kommer dom vid matchens egentliga starttid. alltså 19:00 meddela alla funktionärer och besökare att matchen är inställd på grund av det dåliga vädret, MEN! Då kommer jag ändå ha suttit där i vind och kyla och en massa massa regn och frusit arslet och fingrarna av mig och försökt sälja sittplatser, men sen vet vi ju alla att det inte finns några folk som har någon större lust att ta sig upp till Tallhult när det är såhär fult väder. (om man bortser från stammisarna och de riktiga fansen)

Så, visst är det helt jävla meningslöst att gå dit?

De kommer ju gå back något åt helvete, för det kommer inte ens komma en fjärdedel av den befolkningen som brukar komma dit, bra jobbat!

Arga Emelie masar sig ut i regnet!

_

Vissa människor, är helt utan förklaring, fruktansvärt korkade!

Jag undrar bara varför?

Det är ju så konstigt om man tänker efter.
Och varför är det så att männniskor man litar på kan visa sig vara ett par riktiga rötägg och äckliga kötthuven?
Det är ännu konstigare...

Jag älskar dig

Jag saknar min älskling, faktiskt.
Jag saknar honom något gruvligt!
Jag önskar han var här, nu!
Jag önskar han kunde vara här och hålla om mig, bara hålla om mig, jag behöver det.
Jag önskar jag fick höra hans röst och se honom le.

Jag önskar helt enkelt att han kunde vara här hos mig nu, okej?Jag älskar dig
Mitt plommon, min våffla, min gräddbakelse.

Du betyder allt och lite därtill!

Jag vet vad jag vill!

Ja jag säger då bara det, fan vad folk är tråkiga!

Förbannat jävla tråkiga, usch säger jag..Nu har jag gjort det, tagit mitt liv ett steg närmare verkligheten och vuxenvärlden. Jag har nämligen gjort mitt första lån, vilket betyder att jag numera kommer att ha skulder på, ja, det vill jag inte ens tänka på! Men skulder på en jävla massa pengar när jag är färdig med mina studier om tre år, jippi jippi jippi! (Vem kunde ana att det skulle vara så roligt att bli vuxen?)

Du vet, när jag var liten så drömde jag alltid om att bli vuxen. Jag skulle ha den perfekta lägeheten, de glamorösa kläderna och det högst betalande jobbet. Jag skulle gifta mig rikt, bara för säkerhetens skull liksom! En riktig snygging skulle han va också och vi skulle resa världen runt! Han skulle visa mig alla de exotiska platserna jag har drömt om och han skulle visa mig Grekland, pyramiderna i Egypten, Eiffeltornet i Paris, han skulle skämma bort mig, på bästa möjliga sätt! På jobbet skulle jag svassa omkring i mina nyinskaffade klackar och den eleganta kostymen med den snygga portföljen under armen. Portföljen med mina nyskissade klädesplagg, ja det är sant! Jag skulle vara en modedesigner, men den drömmen gick ju i uppfyllelse.

Ju mer jag växte så insåg jag vad det innebär med att få sina drömjobb, jo, att man har en förbaskat bra utbidning i sitt bagage, ja det innebär ju att jag hade varit tvungen att läsa upp till MATTE D, för att bli inredningsarkitekt som jag har velat bli sen jag var 12 år, men vet ni vad?

Jag tycker att det är förjävligt att man måste ha en massa matte och naturkunskap på nacken för att inreda, som egentligen är kreativt och en smaksak! Bara för att världens smartaste unge kan alla matteformler så kan han till 100 % inte inreda ett hem praktiskt och snyggt, det krävs mer för att lyckas med det!

Ja, vilka jävla bekymmer man har!

Men nu har jag i alla fall bestämt mig för vad jag vill bli!
Jag ska bli journalist, och jag kommer lyckas med det!

Puss

My BIG problems

Gah vad det här är jobbigt!
Nu kommer jag med mina "stora" bekymmer igen, som är såååå jävla viktiga! (yeah right...) Men i alla fall, det måste göras och jag skulle vara väldigt tacksam för din åsikt!

Vilken av följande bilder ska jag använda som tackkort?

Tack för din åsikt och för att du gjorde din röst hörd!
(Visst låter jag som en politiker, usch..)


I've done it!

Nu har jag gjort det, jag har tryckt på den första knappen och jag har tryckt på den andra.
Vad har jag gjort, undrar ni?
Jag har tackat JA till att läsa på Karlstad Universitet. Jag ska läsa media och kommunikation - visuell kommunikation och design. Måtte det vara rätt, om inte, kan man sluta då?

Det vore inte jag, det vore inte jag att ge upp, men om man måste, är det då tillåtet?
Till och med för Emelie Larsson?

Älskling ska läsa till Historielärare och lägga till engelska som andra ämne när han börjar sitt andra år. Han verkar ju riktigt nöjd med sina val, faktiskt förvånansvärt positiv! Det gläder mig faktiskt. :)
Nu väntar vi bara på svar. Svar från STUB om vilken lägenhet vi har fått, måtte det bli den som jag vill ha.

Puss

Idag?

Vaknade skitförbannad i morse av tre stycken skrikiga ungar, närmare bestämt 08:12, HURRA! Ner på Hagfors, fikade med Johanna, som för övrigt var underbart roligt då jag inte har sett henne på evigheter! Gå genom Hagfors i HÖGKLACKAT (som inte var bekvämt), hem, springa, styrketräna, skjuta och nu sitter jag här. Idag har jag minsann hunnit med en massa, utom det som jag kanske skulle göra, delvis i alla fall. Jag sökte inte studielånet och jag beställde inga tackkort, men.. det är en dag i morgon också! :)

Jag måste ta tag i det här nu, bara måste måste!
Annars får jag inga pengar, kan inte betala lägenheten, kan inte bo i Karlstad, kan inte bo med älskling, jaja, sånt som händer. Men, inte mig! Jag ska fixa det där i morgon, TADAAAAAAA!

Puss

Att leka präst

Är vad jag har sysselsatt mig med den senaste stunden!
Jajamensan, min lillasyster har gått och gift sig (igen) med samma man som hon redan var gift med, vi kan säga att de uppdaterade sina bröllopslöften! Ja, det är prefekt!
De var ju i desperat behov av en präst, så jag fick rycka in, och om de tyckte det var roligt! Jag tror Albin mest skrattade än han var tyst faktiskt, men usch vad pinsamt det blev när jag sa att de skulle pussa varandra, men inte var de skraja för att säga "Jag älskar dig" till varandra. Ja, barn är allt bra konstiga!Jag bakade en blåbärspaj och en kladdkaka faktiskt. :)
Ska fixa såsen och sätta den som pricket över i:et på kladdkakan. Hoppas den smakar gott, för jag mitt klantiga klantarsel glömde bort att jag hade kladdkakan i ugnen och hade den inne en hel kvart för länge! Den förlorade all sitt "fluff", men.. det kanske gick bra i alla fall.

Snart ska jag ut och köra, wiiii!
Å förresten, jag har fått tag på körkortstestet och jag gjorde det förut. Ska jag vara ärlig så har jag bara läst ett halv kapitel i den där boken och nu när jag gjorde testet så var jag bara 10 poäng ifrån godkänt, jag menar hallå? Om jag bara läser lite så kommer det här å gå galant ju! Nu är jag inte ett dugg jävla skraj för testet, svaren är ju egentligen självklara!

Vilket gör mig glad, glad, GLAD! :D

Puss

Baka baka kaka

Ikväll kommer det folk, vilket betyder att jag måste baka något på mammas beordran! Nej då, jag älskar att baka. Fick jag chansen så skulle jag faktiskt öppna ett eget konditori där jag bakar allting själv, med lite assistans antagligen. Jag skulle öppna fiket i någon stor stad, så att man inte går i konkurs det första man gör, som alla fik gör här i Hagfors. Eller ja, de har klarat sig riktigt bra alla de nyöppnade, men då är ju priset att de måste jobba 24/7, kul kul. Nej, ett mysigt fik med snygg inredning och jag själv som chef, det vore något det!

Jaja, problemet som jag har just nu är att jag inte vet vad jag ska baka.
Min första tanke var att baka en kladdkaka, men nej, det är ju så tråkigt! Men då kom jag på att jag kunde göra den lite mer intressant med min hemmagjorda choklad-kolaglasyr och sånna där dumlekulor på, men nja, jag vet inte. Jag tycker att jag bakar samma hela tiden, tråkigt. Så nu sitter jag här med en enda tanke i skallen:

Vad ska jag baka?

Vilka bekymmer man har...

Kan jag, ska jag, vill jag?

Är jag verkligen menad att fastna här?
Ska jag verkligen fastna i Karlstad, Värmland, Sverige. Är det verkligen min framtid?
Är det verkligen meningen att jag ska läsa visuell kommunikation och design på Karlstad Universitet?

Jag tycker det här är skitjobbigt, faktiskt.
Igår träffade jag en kvinna, mamma började prata om att jag ska flytta till Karlstad, vi pratade om lägenheten och vet ni vad hon säger då?
- Men gud så roligt! Tänk att ha hela livet framför sig!

Men vet ni vad?
Det känns inte som om jag har det, vet ni jag blev faktiskt olycklig när hon sa så där. Vadå hela livet framför mig? Vad kan jag göra för val egentligen. Ska jag flytta någonstans så måste jag se till att jag kan skjuta samtidigt, att det finns tillgång till en bra skyttehall, jag kan ju inte bara lägga det åt sidan. Jag vill resa, egentligen vill  jag det, men vet ni vad man behöver då? Pengar. Så enkelt är det.

Jag vill flytta till Los Angeles, där skiner alltid solen och vet ni hur lycklig det skulle göra mig att slippa all jävla snö och slask, all kyla, allt förbannat jävla regn!

Men nu är ju inte livet så enkelt att man bara kan sticka och lämna allt, eller hur?

Run to the hills

Vet ni vad en av de bästa sakerna är?
När man har varit i igång hela dagen och egentligen är dödstrött, när man sitter  och tittar på tv och inser att det inte alls finns speciellt mycket roligt att titta på, när klockan är runt nio tio, det är då det är så jävla skönt att sätta på sig träningskläderna och sina skor och gå ut för att springa en runda.

Det näst bästa är ovanstående + att det duggar lite lätt, precis som igår.
Igår fick jag världens sug efter att springa där på kvällskvisten så jag satte på mig skorna och sprang en runda, och om det var skönt! (Tills jag hade lite mindre än hälften kvar då jag började känna av den där pizzan som jag hade ätit en halvtimme innan, typiskt..) Men hur som helst så gav jag fan i den och sprang ännu snabbare, SKÖNT!

Hade velat springa nu på morgonen också, men nu spöregnar det och det är inge lockande att gå ut i det vädret och bli dyblöt det första man blir, så jag avvaktar...

Puss

...

Vet ni vad jag kom på när jag stod i kassan för att betala mina senaste inköp?

Att jag inte har köpt en vanlig t-shirt på över ETT HELT ÅR. Jo, det är sant!
Mycket har jag shoppat det senaste året, alldeles för mycket för min plånboks bästa, men av alla dessa tusen som jag har spenderat så har jag inte köpt en enda vanlig t-shirt, är inte det helt otroligt?
Istället har jag handlat klänningar, tunikor, byxor, väskor, halsband, örhängen, armband, SKOR!, koftor, ja, sånna saker. Jag måste erkänna att det är fan så mycket roligare att köpa en klänning eller ett par snygga klackar istället för att köpa en t-shirt, men nu när jag var i Karlstad sist så fick jag sýn på de där söta t-shirterna och då kunde jag inte låta bli, man behöver ju faktiskt "vanliga plagg" också, även om de inte är lika roliga som alla andra plagg jag har.I morgon är det tävling i Arvika, wiii!

Jag tycker verkligen om Arvika, för att inte snacka om hur mycket jag tycker om deras dialekt! Den är verkligen i en klass för sig :) Ska i alla fall bli skönt att tävla nu igen, känns som att jag inte har gjort det på evigheter. Nu när jag tänker efter så var det en evighet sen, faktiskt!

Nej vet ni vad, nu ska jag och mamma ta och åka iväg på bilbingo och vinna pengar, MYCKET PENGAR! :D
Hoppas jag vinner några tusen så att jag kan shoppa till lägenheten och spendera hur mycket jag vill på "onödiga" saker (som Alex så fint kallar det) , som kuddar och bord, gardiner och massa massa inredning! Min lägenhet kommer bli så snygg så snygg, det ska jag se till!

Puss


Emelie goes Top Model

Asså, jag har haft sådan väldans tur att Ludvig har redigerat några bilder på mig. Jag hade inte bett honom göra det eller så, men han tyckte att det var roligt, så nu har han fixat några i alla fall. Han redigerade bland annat denna bild, som jag fullkomligt älskar! Jag fullkomligt älskar den i orginal också, när den är svart, vit och röd.Den är verkligen hur jävla läcker som helst! Å nu när den är svartvit så blev den så mystisk på något sätt, och jag bara älskar Amanda som har varit sån jävla DUKTIG fotograf och tagit den här bilden och många många fler! Hon är hur grym som helst! Måste tillägga att jag älskar den människan också, hennes personlighet, allt! Även fast hon är en bestämd och envis liten jävel så älskar jag henne! Det var så jävla roligt att träffa henne i torsdags. :)

Puss

Ack Värmeland du skööööna!

Jag och älskling kom in på Karlstad Universitet, så...
Jag tror jag flyttar tillbaka till mitt Värmland ^^

Grattis älskling!
Jag är så stolt över dig! ♥Puss

Dunder - Första kvällen

Ja, den första Dunderkvällen var ju faktiskt inte så pjåkig trots allt, tvärtom!
Jag träffade en massa gamla klasskompisar, som jag faktiskt inte sett på en hel månad, det är ju en evighet om man tänker att man såg dem varje dag förut! Det var så jävla roligt att se dem igen så jag började nästan grina vid varje tillfälle som jag kramade om någon av dem, jaja, vad gör man inte?

Nej, vi började hos Frida med lite förfest. Gjorde oss i ordning å så, sjöng lite och spelade lite musik med Fridas pappa som kom upp. Vi begav oss mot Hempan och Dunder. Den första jag ser är... Amanda! Jag sprang som en galning! KRAM KRAM KRAM! Vi gick iväg mot scenen för att se på Kevin Borg, vår lille idolvinnare från Kreta som sjunger som en gud! (men han sjunger fel låtar...) MEN... Jag måste tillägga att man tappade suget när man hörde alla skrikande små fjortisar som stod vid scenkanten och nästan bokstavligt talat kastade upp sina bh:ar på scenen, så nej.. Jag, Amanda och Frida gick iväg till banken för att ta ut pengar.

Väl tillbaka nere på Hempan så trotsade vi fjortisarna och kollade på Kevin, och ja, han sjunger faktiskt amazing! Så vi stod och hoppade och dansade och skrek lite då och då, bara sådär lagomt. Vi tog oss en titt i öltältet, tog oss en öl, träffade folk, tog oss en tripp till discotältet och skakade loss på asset och sedan träffade jag min värmlänning! ^^ Å sen träffade jag Viktor! Å Martina! Å en massa annat folk! Det var sååååååå roligt! :)

Kvällen flöt på bra.
Dansade, drack, dansade på dansbanan, träffade en massa folk, blev blöt, frös, gick hem, sov.
Vaknade med en pojkvän som är bakis som fan och som därför nog inte kommer att dricka nåt ikväll, nej, vi får vara glad om han ens klarar av att gå ut ikväll, vilket jag tvivlar väldigt starkt på! Han har inte tagit sig ur sängen en enda gång idag, nej, han bara ligger där och sover, och vaknar, spyr, och somnar och så har det hållit på hela dagen. Jaja, han lär väl inte dricka på ett bra tag igen i alla fall. ;)

Puss

Dunder

Ikväll börjar det - Dundermarknaden.
Det här är faktiskt min första, så det blir spännande att se om det är så bra som alla strömsundsbor skryter om att den är. Kommer jag inte dit med några förhoppningar eller visioner så kommer det säkert gå bra, då är jag ju neutral och då kan jag bedöma den på ett rätvist sätt.

Idag har jag minsann införskaffat pricket över i:t i min outfit och köpt ett svart nagellack, tycker att det är så jävla snyggt! Det ger ens kläder en liten extra puff i rätt riktning. Sen har jag minsann varit duktig och köpt både pappas OCH mammas födelsedagspresenter. (Mammas kanske var onödig då hon inte fyller förrän i augusti!) Men presenten var absolut nödvändig för den kommer passa henne perfekt! Pappas också, han kommer inte bli besviken! (Hoppas jag i alla fall) Han fyller förresten 40 år så jag slog på extra stort denna gången. Jaja, jag ska inte avslöja för mycket..

Ska snart sticka till Frida på förfest.
Och jag hoppas, HOPPAS, hur innerligt mycket som helst att Amanda får sluta tidiagre från hennes jobb så att vi kan partaja hela natten lång! :)

Puss

Larsson is back!

Och hur bra är det inte att LARSSON är i Jämtland
För att göra Strömsund osäkert på DUNDER då? ;)

I'm back in Electricity suuuuuuuund! (Som vi på skyttegym säger!) HAHAHAHAHA!Strömsund är nu osäkert,
Slem is back in town!

Förbundsmästerskap = ett, två, tre...

Igår var det Förbundsmästerskap - korthåll i Eda och jag var självklart på plats för att göra upp om årets medaljer!

Steg upp klockan 06:00 trött som fan och trodde jag skulle somna när jag stod och borstade tänderna, men jag lyckades på någon vänster hålla mig vaken. Satte på mig jeans och en kofta för att jag tyckte att det var lite småkyligt där på morgonkvisten då får jag kommentaren:

- Ska du verkligen ha långbyxor på dig i denna värmen, är du inte klok?!
- Ja, det ska jag. Jag FRYSER faktiskt!

När vi kommer fram till tävlingsbanan så är det mulet väder och svinkallt! HAHAHAHA! Där fick pappa för att han tyckte jag var dum som satte på mig långbyxor. Istället trevade han runt i kortbyxor och sandaler i ungefär 12 graders värme och han frös hela dagen. Somliga straffar gud med desamma! ;)

För att berätta lite mer ingående om det absolut vackra vädret så kan vi ju säga såhär att jag hade förbrett mig hela veckan på att det skulle vara varmt som det har varit i alla andra dagar och därför hade jag ju druckit flera liter vatten på lördagen och innan tävligens start på söndagen och under tävlingen, grejen var bara den att vädret slog om och resulterade i spöregn, åska, mulet väder och kyla hela dagen. Så jag, duktig som jag varit i två dagar och hällt i mig flertals liter med vatten, fick ju springa och pissa var och varannan minut! Eftersom det var så kallt så svettades jag ju inte ut något, så jag tror jag pissade elva gånger igår (onödig information, jag vet...)

Tävlingen gick strålande bra faktiskt!
Den resulterade i ett, två, tre GULD, ett SILVER, en KLASSEGER och en andraplats i LAGTÄVLINGEN. Ovanpå allt detta så sköt jag faktiskt personligt rekord totalt i den ÖPNNA STÄLLNINGSFINALEN, de ni! :)
Jag är verkligen supernöjd, skönt att det börjar ge lite resultat för all den träning man lägger ner. Så äntligen, äntligen, har jag tagit mitt efterlängtade GULD som ju faktiskt resulterade i tre stycken, det är ju inte direkt så att jag kan klaga.
Det kunde faktiskt ha blivit fyra guld, för efter den ÖPNNA LIGGFINALEN så hade jag och han på bana ett samma slutpoäng å då måste man särskjuta och jag mitt klantskaft skjuter en niklas (nia) och han en tia, så då var det ju klart. Men jaja, en hårsnudd ifrån fyra guld av fyra möjliga!

Jag är hur nöjd som helt i alla fall över alla medaljerna som jag tog! :)
 
Grattis till mig själv!
(man får faktiskt skryta ibland!)

Puss

Från H till S

I morgon åker jag upp till Strömsund igen.
Jag ska dit på Dundermarknaden, (spännande, spännande! Har aldrig varit på den förut!), och jag ska träffa  en massa folk, umgås med mina vänner och sist men inte minst umgås med min pojkvän. Ska jag vara helt ärlig så känns det faktiskt inte så lockande att sätta sig på en buss i 16 timmar, nej faktiskt inte! Jag önskar att någon kunde hämta mig i Östersund, då skulle min resa bara ta 12 timmar, vilket betyder att jag skulle ha sparat 4 timmar, fyra! Jaja... Man kan ju alltid hoppas att någon anmäler sig frivillig att hämta mig i stan, drömma går ju...

Packa packa = Boooooooring

Shopping

Jag var ju som sagt och shoppade i Karlstad i lördags. OJ! Är det verkligen en hel vecka sen? Slarviga jag! Jag som lovade bilder så snabbt som möjligt, jaja, bättre sent än aldrig!
Det här är vad jag shoppade i alla fall: ( + en mintgrön tunika från Gina Tricot, trosor och bh:ar)Hittade denna pärla som har blivit en av favoriterna som får bestiga hyllorna i min garderob. Åh, den är sååååå läcker!
Klänning från HMVit kofta från Gina Tricot
Gladiatorskor köpta i Stockholm.

Skitcoola byxor från VILA
Svart och vit randig body från Koola AnnaParfymer blev det också!
Tiara med fräsch och fruktig sommardoft

Och min älskling som jag haft ända sedan den gavs ut, investerade i en ny nu då min gamla har tagit slut.
Christina Aguilera

Puss

Är detta normalt?

Asså jag satt och bläddrade igenom en massa bilder nu på datorn och kan ni gissa vad jag hittade?
En massa massa kort på bland annat mig när jag står, ligger eller sitter i knäställning i mitt hus och tränar, i köket, i hallen, ja ni fattar. Jag måste medge att det ser ganska roligt och onaturligt ut att ligga med full skytteutrustning på mig och så siktar jag inomhus och alltså inte mot varken en tavla eller kulfång.

Jag kan ju lugna er läsare med att jag inte har geväret laddat, utan tomt men säkrat för säkerhetens skull. (se så ordentlig jag är!) Men visst är det väl ganska ambistiöst att ligga och träna utanför skyttebanan och skyttehallen?

Här tränar jag till och med UTAN skyttekläderna!
(och lillasyster slänger sig med på ett hörn)Matilda satsar också mot något stort inom skyttevärlden!
Tränar ju hemma i köket redan vid sex års ålder.

Sen så måste jag bara visa detta kortet!
Det är ifrån JSM i Stockholm 2008 och ja, man kan ju tro att vi har vunnit alla mästerskap!Helt galna!
Men roligt hade vi i alla fall :)

puss

Saker som händer

Wiiii!
Mitt förra inlägg resulterade i att tre personer visade lite stake och berättade vilka de var, och det är inte illa det! MEN, jag är ju som sagt så nyfiken och jag vill veta! Ingen av dem var ju överaskande precis, jag hade faktiskt en liten aning om att de läser min blogg. Sen så finns det ju några stycken till :)

Äsch, det hela kanske ska förbli en evig gåta?
Kanske är det bra om man egentligen inte vet vilka som läser ens blogg, det kanske blir bäst så.
 


Vet ni?
Jag har flyttat ut i min lekstuga igen! ^^ (bara för att jag älskar att leka och måste dölja det med tanke på min ålder!) Haha, nä då, inte precis. Jag flyttade ut för att jag helt enkelt inte överlever en enda natt till uppe på loftet, det är rena rama bastun, det går helt enkelt inte att sova, knappt att andas! Jag skojar inte när jag säger att det säkert är närmare 40-50 grader däruppe, tänk er att sova i den värmen! Och man kan ju inte direkt öppna fönstret för då resulterar det i tusen myggbett nästa morgon + en orsak till att man inte kan sova (tänk så hemskt de låter de där små myggen!)

Så därför flyttade jag ut.
Har gjort i ordning jättesnyggt och inrett det perfekt! Temat är svart + vitt med kända stjärnor. :) Varför kända stjärnor?
Jo, jag har så många tavlor och bilder på stjärnor som Elvis och Marilyn Monroe (älskar Monroe för övrigt!) Så därför fick de  följa med ut. Har tänkt att jag ska få in lite Hollywood-tema där någon dag också. Mitt nya hem har blivit skitsnyggt och ett STORT + är att det är kallt därute! Thank god!

Puss

RSS 2.0