Valborg

Rolig dag, rolig kväll, rolig natt?

Dagen är tråkig för tillfället, jag har en känsla av att kvällen kommer bli sådär men natten kommer att vara ung och toppen! Vill inte gå in på detaljer angående kvällen, det är egentligen ingenting som ni har någonting med att göra. Jag har ju faktiskt pratat med mamma som peppat mig till 100 % nu, så nu jävlar är jag på topp! (Go with the flow, som Per så fint citerade på religionen idag!)

Annars då?
Molnigt.. Det blir säkert regn ikväll. Om jag inte minns fel så började den förra Valborgsmässoaftonen precis som denna, men slutade istället i en massa sol och värme. Annars kommer kvällen vara nästan en exakt kopia från förra året.

Vi börjar med pizza, dock allihopa och inte bara jag och Alex som förra året, vilket kommer vara roligare! Fortsätter sedan med fest hos Carl i hans stuga, precis som förra året, fotboll kanske? Tjejerna mot killarna, precis som förra året, se på brasa, precis som förra året, sen kunde vi faktiskt, eller i alla fall jag, ha avslutat detta vid Kråkslottet, men nej, inte nu längre för nu har Lina och Sofie skippat den idén totalt och gått skilda vägar istället resulterande i Ulriksfors för den ena och Östersund för den andra! Så nu får vi tillbringa kvällen hos Carl mycket längre än förra året, men annars så är det en exakt kopia, om man bortser från folket. Hoppas Amanda hänger med! :)

Sen måste jag bara säga till Amanda att jag vill bli fotad när som helst och var som helst! ^^
Egentligen vore det skitcoolt att fota ikväll om man står framför brasan, fatta vad häftigt! Att ha en stor, brinnande eld i bakgrunden, supercoolt! :D (fast det är nog lite sent påtänkt och kanske inte en fullt så bra idé asså.. Om man tänker på alla folk som står omkring en!)

Nej, nu ska jag gå faktiskt!
Skriver mer om kvällen som var i morgon :)

Puss!

Jag fick bara lust att visa upp mitt ego

När jag sitter där, lyssnar på Bruce Springsteen för att komma igång inför fjärde juni så får jag sån jävla lust att fota! Eller ja, egentligen att någon fotar mig, ego som jag är, så därför tar jag all inspiration jag fick från Top Model tidigare under dagen, sminkar mig, rufsar till håret och börjar fota mig själv.

Ego? Vem fan bryr sig! Jag ville fota, jag ville bli fotad, så därför gjorde jag det!

Egentligen ville jag ju fota hela mig så att jag fick göra lite moves, men nu är det ju såhär att det inte är det lättaste med min digitalkamera, egentligen borde jag ha en systemkamera, men det har alla som sin nya innegrej (bara vissa, andra för att verkligen använda den på bästa möjliga sätt!) så nej, jag skulle inte göra någon nytta med en sådan, så därför håller jag mig till min lilla digitalkamera, som för övrigt är jävligt snygg!

Eftersom jag varit lite av en egoist hela dagen, (skippade till och med lite mys med Alex för att plugga), så tänker jag dela med mig lite av mina bilder.
Jag vet att de ser ut som de gör, men jag gjorde det bara för att jag hade lust till det! Och ja, det är meningen att jag ska ha den där minen på bilderna!





Så, vad tycker ni? :)

Puss!

Att tatuera ett namn

Jag har aldrig förstått det här med att tatuera in någons namn på sin kropp.

Uppfatta mig inte fel!
Jag tycker att det är okej om man vet att man alltid kommer att ha ett evigt band till den personen, som till exempel ens syskons namn, sina föräldrars, sina barns namn, det är okej, mer än okej, det är riktigt fint gjort! Det skulle jag till och med själv kunna göra, tatuera in mina syskons namn, mina föräldrars eller mina kommande barn.

MEN... Att tatuera in en pojkväns eller en flickväns, älskare, första frus, vad fan som helst, det tycker jag bara är löjligt.
Man kan ju omöjligt veta om man ska vara tillsammans med den personen hela livet, okej, det är fint gjort för tillfället, men om man tänker såhär:

Om jag till exempel tatuerar in min pojkväns namn och sen så gör vi slut. Sen så blir jag tillsammans med en annan kille, tror ni inte han skulle tycka att det är jobbigt att jag har min gamla pojkväns namn intatuerat på mig?
Och tänk om det är den killen jag ska leva med resten av mitt liv, då kommer det vara en ständig påminnelse om att killen innan honom verkligen betydde så mycket att jag till och med tatuerade in hans namn på min kropp, men varför har jag inte tatuerat in hans namn? Hm hm, mystiken tätnar! Han skulle väl bli knäckt, om han inte har ett jävligt bra psyke och inte påverkas av det, men vi vet ju alla att någonstans djupt inom en så finns det faktiskt ett tomrum där man ofta lägger saker som man inte vill acceptera..

Nej, jag förstår mig faktiskt inte på det där med att tatuera in namn på det sättet.
Egentligen borde man aldrig tatuera in någons namn om man inte har ett biologiskt band.
Det spelar ingen roll hur mycket du älskar din flickvän eller pojkvän, det spelar ingen roll att du varit gift med din fru eller man i 27 år, det spelar ingen som helst jävla roll! För man kan aldrig vara säker, eller hur?

Jag var bara tvungen att avreagera mig och verkligen få säga min åsikt! (Jag har ett så stort behov av att göra det ett x antal gånger per dag!)

Puss!


Duktiga jag

Idag känner jag mig riktigt duktig, riktigt pepp faktiskt till att fortsätta vara duktig!

Idag har jag faktiskt haft Nationella i Engelska - Writing. Gud vad jag hatar alla B-nationella när det gäller skrivdelen, man får ju inte skriva om vad man vill och det är skittråkigt att skriva om de ämnena vi får! Vore det inte bättre om vi fick skriva om precis vad vi ville, yttra våra åsikter, säga precis vad vi tyckte? Men nej.. skolverket har ju så fint bestämt ämnena vi skriver om i år, alla år, det är ju ingenting man kommer undan precis.. Tråkigt är det i alla fall!

Jaja, ovanpå mitt Nationella så har jag faktiskt skjutit och gjort en jättebra träning! Speciellt i knä, ja herre gud vad det stod stilla när jag sköt och det var så jävla underbart! Stå också, totalt blickstilla! ^^
Efter skyttet har jag sprungit sju kilometer, det satt fint i benen.

Sen så har jag fått en chokladbeställning av Lina som resulterade i tre olika sorter så jag har varit jätteduktig och bakat nu ikväll. Ja, jag känner mig faktiskt riktigt nöjd med mitt bakande och wienernogaten blev, moooah! Den var delicious, perfekt! Chokladhattarna också för den delen, vi får se hur det går med tryffeln i morgon, men smeten smakade utsökt den med så det ska nog bli bra det här. :)

Beställ mer hos mig! Klicka på länken Emelies Choklad längre ner på sidan så ska du se att du kommer dit snabbt och enkelt, tada! :)

Puss

Less

Tråkiga, hemska, djävulska dag!
Jag är så jävla trött och jag vill sova! Jag skulle kunna somna vilken sekund som helst, jag skojar faktiskt inte. Det här är tortyr, på hög nivå!

Sitter på ARL:n nu, fattar inte ens varför, jag behöver ju inte ens vara här, men alla andra musikare skulle ju ner på skolan på lektionen så jag följde med. Egentligen har jag en uppfigt kvar på ARL:n, det är ingenting som jag måste göra, bara om jag vill få MVG i kursen, men vad ska jag med ett MVG till i arbetsmiljö och säkerhet? Det är ju inte direkt så att det kommer ge mig något jobb, bara en onödig kurs som jag inte ens kan förstå varför vi måste ha.

Visade Babro min ARKO förut också, bara för att en som inte har hört låten ska spela igenom den, hon spelade rätt och det lät precis som det ska göra, men hon tyckte ju att låten skulle gå i 6/8 och inte i 6/4 som jag hade skrivit, typiskt.. Vad spelar det för roll? Takten är ju likadan i alla fall. Men visst, jag kan väl ändra de där noterna och skriva om ALLTIHOP igen! Roligt roligt.. jävla student..

Det är inte ett dugg jävla roligt att snart ta studenten!
Tusen läxor och uppgifter att göra i skolan, massa planering fram och tillbaka, massa slöseri av pengar på onödiga grejer, massa prat om jobb, utbildning, flyttande, lägenhet, sånt där som man bara vill få på beställning utan att behöva anstränga sig. Nej, det är säkert underbart den dagen man väl står där iklädd min fina mössa, men helvetet man går igenom innan gör att det nästan inte ens är värt det!

Puss ♥

Romantiska underbara dag

Det här har varit en av de bästa dagarna på väldigt väldigt länge!

Solen lyste i morse när vi vaknade, Alex och jag, så vi tänkte att vi skulle ut å ta oss en springtur, men det kändes bara jobbigt efter frukosten, så därför kom vi på idén att åka på picknick istället. ^^

Alex var lycklig då han faktiskt fick äta så många chokladtryfflar han ville från mina chokladläckerheter, vi tog nämligen med dem på picknicken. Chokladtryfflar, chokladhattar, ett äpple och två stycken coca cola, iförd min nya trenchcoat (som jag fullkomligt älskar!) nya väskan, solglasögon med en man iförd jeansjacka och sunglasses så bar vi iväg på våra cyklar! Cyklade och cyklade och till slut kom vi på att vi kunde åka ner på Hempan och ha vår picknick.

Väl framme damp vi ner på vår filt med en massa massa gott och låg i solen och bara myste, tillsammans. :)
Solen värmde, men Alex värmde ännu mer, för det kändes som att det bara var vi två.

Efter lite solande och ätande tog vi oss en rundvandring runt Hempan och Alex berättade exakt, i detalj, vad som fanns i alla husen, vad de var till för, hur det brukade se ut på Dundermarknaden (som jag för övrigt faktiskt ska försöka närvara på i år!). Efter att ha gått runt där ett tag gick vi ner till kajen och satt på bryggan ett tag, men det blåste på tok för kallt så vi gick ner och gick längs "stranden" istället, som Alex så fint kallade den stenade längden som annars brukar vara fylld av vatten. Det var mysigt. Hand i hand gick vi tillsammans och ja, det kändes faktiskt som att vi gick längs en strand i Grekland eller nåt :)

Efter lite promenad gick vi tillbaka till ursprungspunkten, nämligen vår filt och picknickplats, solade lite mer, gosade lite mer, men sen kom det ett evighetsmoln och då bestämde vi oss för att åka hem.

På vägen hem cyklade vi förbi Saga och då fick Alex syn på en affisch, "I taket lyser stjärnorna", den skulle gå på bio ikväll och Alex visste att jag ville se den, så ja, då bjöd han med mig ut på bio nu ikväll också. :)

Tack underbara älskade vän!
Jag älskar dig och det här har varit en underbar dag, fast att vi bara har varit, så har vi verkligen varit tillsammans.

Puss // Slem :)


Kväll med Amanda

Kvällen ska tillbringas med Amanda och vi ska ha Disneymaraton!
Detta Disneymaraton har planerats i snart tre år, vilket betyder att det har planerats ända sedan jag flyttade hit ungefär, vilket betyder att det äntligen är dags nu!
Detta är en kväll man bara inte får missa!

Dessa filmer ska ses:
Pocahontas <3
Skönheten och Odjuret
Den lilla sjöjungfrun
Djungelboken
Aladdin

Åh, underbara UNDERBARA disney! <3

Jag älskar disney!
Fast jag kom att tänka på en sak häromdagen. Varför älskar vi alla disneyfilmer? Det är ju faktiskt sagor som redan finns och som de tecknar till, men ändå! Amanda hade världens bästa svar:
- De gör dem så söta och sätter in mer känslor än vad som kanske skall finnas där. (Helt rätt!)

Disney fångar verkligen allt på bild, alla röster, allting och jag bara älskar alla Sveriges sångerskor som lånar ut sina röster till disneykaraktärerna, för vet ni en sak? De sjunger fan så mycket bättre än vad de amerikanska gör, så de så!

Tjejkväll + Amanda + disney = Succékväll med massa massa sång och kärlek! ^^

Puss // Slem :)


50-dagars

Igår var en av de värsta dagarna i hela mitt liv.
Igår höll mitt liv på att gå sönder, rasa samman.

Fest, full pojkvän, arg pojkvän, bråk, slut.
Det var så det var, det var så det var på väg att bli, trasigt!
Hela kvällen satt jag och försökte luska ut vad det var, vad han kände, analyserade och verkligen försökte förstå, men jag förstod inte! Jag kunde inte förstå, hur mycket jag än ville och försökte så gick det inte, ingenting gick ihop.

Det var som att försöka lägga ett pussel och man försöker sätta fel bit på fel plats eller att det helt enkelt fattas en eller två pusselbitar och därför får man inte hela bilden och därför kan man inte se eller förstå.

Jag har sovit två och en halv timma inatt, fattar ni hur jävla lite det är på ett dygn?
Resten av tiden har jag tänkt, försökt förstå, tänkt igen, vridit på det fram och tillbaka, hit och dit, upp och ner, utan resultat.
Hela natten har jag haft en stor klump i magen, en i halsen också. Jag ville inte att det skulle vara så.
Jag såg hur mitt liv rasade samman, allt blev förstört, hela mitt liv, med de personerna, med de minnena, med de vardagssysslorna.

Ingenting skulle bli detsamma, allt skulle bli annorlunda. Jag skulle inte fungera, jag skulle vara trasig, sönder, förstörd, tom, ihålig, hård, skör som en ros...

Jag tror aldrig att jag någonsin känt mig så rädd, ändå har jag varit med om mycket innan, men det här var den värsta känslan av dem alla. Det här är faktiskt den värsta känslan jag någonsin har känt i hela mitt liv!

Nu är känslan borta i alla fall, den finns inte längre i nuet, men den finns ändå i mitt förflutna och det är ju inte direkt någonting jag glömmer över en dag.
Jag är bara så jävla lycklig att du älskar mig och att du vill vara med mig, att du ångrar allt du sa, allt du gjorde. Allt var egentligen så jävla löjligt.

Men vi lever, vi andas, vi älskar varandra och vi är tillsammans.
Behöver jag något mer?

Jag älskar dig...

Emelies Choklad

Nu, kära vänner, har jag startat försäljningen av min choklad!
Dessvärre så kommer sidan att uppdateras i alla fall en gång i veckan då jag känner att det inte finns så mycket att välja på som jag vill att det ska finnas! (just nu...)
Hittils är det väl pralin och tryffelsidan som fått mest till sig, men jag ska självfallet utveckla de andra kategoriernas sortiment också, när jag får tid.. :)

Känns i alla fall skönt att ha kommit igång med det nu, och det verkar ju redan gå bra för när jag öppnade mejlen i morse så hade jag redan fått fyra beställningar, första säljardagen! Wiihoo! ^^

Men nu måste ju självfallet du också gå in på sidan och beställa något! Det är bara att klicka på länken längre ned på sidan, Emelies Choklad, givetvis. Om du har något önskemål som du vill ska läggas till på hemsidan och i mitt sortiment så är det bara att komma med en massa förslag! Det blir jag bara glad över. :)

Gå in och beställ nu! :)

Puss // Slem :)

Dag med tjejerna

Idag har jag tillbringat dagen med att umgås med mina älskade gymnastikvänner som jag inte träffat på evigheter, fy skäms!

Klockan 12:00 rullade vi, jag, Erica och Anna Eriksson mot Lesjöfors för att hämta upp Anna "Skymaan" Schyman. Vi hade konstaterat att Anna inte skulle ha någon skjuts in till Hagfors så därför bestämde vi oss för att göra oss en roadtrip mot urskogen och hämta upp henne. När vi väl hämtat henne och åkte vidare mot Hagfors igen så började hon babbla på om en turk som hade gjort sitt bästa för att stöta på henne, men det hade inte funkat något vidare.
Skrattade som fan gjorde jag i alla fall när hon berättade alla hennes historier.

Åh, underbara människa! Hon är faktiskt den som jag saknat mest av dem alla!

Väl tillbaka i Hagfors så tog vi en fika på Telehuset och snackade om en massa minnen, och inte att förglömma, en massa nyheter! Vi berättade historier som ingen av oss tidigare kände till och jag hade jätteroligt!
Efter tre timmars fika och prat drog vi vidare på stan och kollade in en massa kläder.

Efter att Anna E och Erica hade testat kläder i säkert 20-25 minuter (och det inkluderar inte tiden som hade gått innan de kom in i provhytten!) så trodde väl jag och Anna S att vi var på väg ut ur butiken, men nej nej.. Då fick de syn på en massa mer kläder och ja, då hände ju det som inte ska hända om man heter Emelie Larsson eller Anna Schyman. Vi blev trötta och less på att vara i klädbutiken och gjorde därför som våra pojkvänner alltid gör, vi satte oss på en stol och såg trötta ut, (ja till och med jag gjorde det!) Illa, jag vet..

Dagen slutade i alla fall bättre när vi kom ut från klädbutikerna.

Vi skrattade, vi grät av lycka, vi fumlade och vi gjorde det vi alltid gör, vi hade roligt som fan!
Vi MÅSTE ses snart igen tjejer! <3

Puss // Slem :)


Påskdagen

Det här har varit en skitrolig dag, verkligen! Och för att ni inte ska gå runt och undra varför jag har haft så roligt så ska jag ge er en inblick av vad jag sysslade med under påskdagen. :) Bara för att det är ni!

Vaknade 09:32, men låg och drog mig i någon timme. Drog upp rullgardinen och möttes av soligt väder och knallblå himmel, åh underbart! Klev ut i det varma vårvädret med min frukost och satte mig på altanen för att njuta min frukost. Efteråt satt jag och latade mig i solen någon timme till innan jag väl bestämde mig för att gå in och skriva klart min PA-rapport, bara för att göra lite nytta i alla fall.

Senare under dagen så gick jag och pappa ut och gick stavgång, vilket var väldigt effektivt och väldigt bra för min stackars rygg. Vi gick en slinga, som tar en timme och fem minuter när pappa går själv, men nu gick vi den på 59 minuter, haha!

Att spara sex minuter. ^^

Under slingans gång gick vi upp på ett berg som hade världens utsikt så det var riktigt roligt att se då jag aldrig ens sett platsen förut! (Skäms på mig..) På vägen hem fick jag sms från Johanna som undrade om jag skulle hänga med på fest och eftersom jag inte skulle ha något bättre för mig under kvällen så hängde jag med.

Vi började förfesten hos Erik, hennes pojkvän. Det kom en massa folk och vi drack och vi drack och vi lyssnade på musik och spelade wii - Killarna mot tjejerna. Killarna sög om jag ska vara riktigt ärlig! Dåliga som fan var de och eftersom de var så jävla dåliga så trodde ju de helt klart att vi tjejer fuskade, men nej nej.. Vi var bäst helt enkelt! Wii-spelandet följdes av suparspel och "Jag har aldrig", och då kan ni ju tänka er hur det slutade?

Efter några timmar skulle vi dra in till Exär fick vi för oss och därför åkte vi alla in dit. (Föraren var faktiskt nykter!) Men när vi kom till krogen så var det bara en massa småttingar och gamlingar där så vi drog hem till Dennis lägenhet istället.
Vi var väl där någon timme tror jag och sen bestämde vi oss för att åka till vår slutdestination - Folkan i Hagfôrs!

Vägen dit tar ungefär en kvart i vanliga fall men nu hade vi ju faktiskt Erik med oss i bilen och han mådde inte alls bra utan var tvungen att spy flera gånger på vägen in till Hagfôrs. Väl framme vid krogen var det partydags och vi var riktigt pepp! Jag och Johanna drog ut på dansgolvet och ägde allihopa! Efter ett tag kom Lisa också och joinade oss.

Efter ett tag så började en kille komma och dra i mig och visst kunde jag väl dansa med honom, han var ju riktigt snygg ju, men när han försökte trycka sitt tryne mot mig och göra ansats till att trycka sina läppar mot mig så kände jag att det var tajm att gå. Lättare sagt än gjort!

Den där killen var och drog i mig hela kvällen och skulle dansa med mig, det slutade med att Johanna och Lisa drog i min ena arm och den där killen drog i den andra. (Snacka om att vara eftertraktad!) Haha!
Han var helt klart värst av dem alla, men sen fanns det ju två andra som var där och trodde de skulle få sig något, men nej nej, inte av mig inte!

Träffade en massa gamla kompisar under kvällen och det var så jävla roligt att se dem alla igen! Man känner hur jävla mycket man saknat dem när man träffar dem. :)

Kvällen var gryyymt rolig och det var, helt utan tvekan, den roligaste kvällen på evigheter! Och tänk att den inträffade i Hagfôrs av alla ställen på jorden! ;) haha!

Puss // Slem :)

Utmanad

Ja, jag är då utmanad av älskling, så jag får väl lyda.

Hur gammal är du om fem år? 23 år
Vem var den sista du träffade? Mamma
Hur lång är du? 1,73 meter
Vilken var den senste filmen du såg? The weddingdate
Vem ringde du senast? Alex
Hur löd ditt senaste sms och till vem? Oj, oj då! De hälsar tillbaka, hälsa du med. :) - Till Ludvig
Vad är helgens planer? Att bli brun inför balen då jag kommit hem till sommarväder! ^^
Föredrar du att ringa eller skicka sms? Ringa, helt klart!
Är dina föräldrar skilda eller gifta? Varjen eller, de är förlovade och har varit det i exakt 19 år idag :)
När såg du senast din mamma? 10 minuter sen
Vilken ögonfärg har du? Grönbruna
När vaknade du idag? 09:32
Har du någon gång hittat en katt? Yes
Vilken är din favoritplats? Min speciella plats
Vilken plats föredrar du minst? Hjalmar
Var tror du att du befinner dig om 10 år? I Los Angeles för att spela in min 17 film! ;)
Vad skrämde dig som barn? Spöken (Det gör de fortfarande!)
Vem fick dig att skratta senaste? Mamma och pappa
Sover du med eller utan kläder på? Med kläder på
Hur många kuddar har du i sängen? sju stycken
Hur många landskap har du bott i? Två stycken
Har du någonsin spytt på någon? Nej, asbolut inte!
Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Snygga skor eller barfota på sommaren :)
Är du social? I rätt sällskap, helt klart!
Vilken är din favoritglass? Magnum Double
Vad skulle du göra om du vann en miljon? RESA!
Tycker du om kinamat? Älskar det!
Tycker du om kaffe? Nej, usch..
Vad dricker du till frkost? Apelsinjuiceen
Sover du på någon speciell sida? Försöker hålla mig till mitten men det är svårt när man har en karl att brottas med!
Kan du spela poker? Jag är en mästare!
Tycker du om att mysa? Ja.. ^^
Är du en beroendemänniska? Jag är beroende av kläder och att shoppa kläder, så är det bara.
Känner du någon med samma födelsedag som din egen? Simon
Vill du ha barn? Ja, en pojke och en flicka :)
Kan du några andra språk än svenska? Engelska och franska.
Har du någonsin åkt ambulans? Ja, när jag bröt armen kom de och hämtade mig, sen så körde jag på en sten med cykeln som liten och då fick jag också åka ambulans eftersom jag blödde i huvudet.
Föredrar du havet eller poolen? Havet, åh..
Vad spenderar du helst pengar på? Kläder! <3
Äger du några dyra smycken? Nja, det tror jag knappt.
Har du testat narkotika? Nej
Vad var det sista du stoppade i munnen? En nybakad bulle :) Det är allt bra att komma hem ibland.
Vem är den roligaste människan du känner? Känner ingen sådan, de är lika roliga hela bunten!
Välj ett ärr på din kropp? Det i pannan efter att jag cyklat på den där stenen.
Vad har du för ringsignal? El route
Har du kvar något klädesplagg från din barndom? Jaha då
Flirtar du mycket? Om jag är singel, helt klart! Men inte för tillfället nej..
Vart togs din profilbild? Världens bästa Amanda tog den när vi fotade! ^^
Kan du byta olja på bilen? Nja...
Har du fått fortkörningsböter? Jag har inte ens tagit körkort än
Vilken var den senaste boken du läste? Djävulen bär prada
Läser du dagstidningen? Oftast.
Prenumererar du på någon veckotidning? Inte nu
Dansar du i bilen? Alltid ;) haha!
Vilken radiostation lyssnade du senast på? P4
Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Recept till min choklad
När var du i kyrkan senast? Fjärde april
Vilka utmanar du? Haha! Jag utmanar Amanda, Julia, Lina ;)

JAG ÄR STOLT

Jag är så jävla stolt över mig själv!

Idag har jag haft mitt tal i Nationella Svenska.

Trodde jag skulle dö innan.
En timme innan började det. Bultandet som ökade, skakandet som gjorde att jag spände alla mina muskler, det dimmiga framför mina ögon, darrandet i benen, den paniken och prestationsångesten jag kände, allt fanns där.
Jag trodde seriöst att jag skulle spy innan. Det kändes som att jag skulle börja gråta innan för att jag var så jävla nervös!

I klassrummet.
Antonia började med sitt tal som var hela sex minuter långt. När hon var klar så kände jag att jag aboslut inte kunde hålla mitt tal för jag tyckte att hennes var så bra och roligt, hur fan skulle jag kunna mäta mig med det?
Som tur var så skulle Oscar hålla sitt tal efter Antonia. Förväntade mig inget storartat och det fick jag inte heller. Så när Oscar väl hade haft sitt tal så började jag skaka ännu mer. (Helst av allt hade jag bara velat springa därifrån!) Men, jag tog ett djupt andetag, samlade mitt mod och klev fram till "Talarstolen". (Här kändes det seriöst som att jag skulle spy rakt ut!) Jag började mitt tal:

- Mina föräldrar röker dagligen, det gör jag med, Det har jag gjort nu i nio månaders tid, men det är väl inge konstigt? Mina föräldrar röker ju hela tiden, så varför skulle inte jag få göra det?
Mina föräldrar dricker alkohol dagligen, det gör jag med. Det har jag gjort nu i snart ett år, de märker ingenting, men det är väl inge konstigt? Mina föräldrar dricker ju alkohol hela tiden, så varför skulle inte jag få göra det?
Mina föräldrar slår mig dagligen, jag slåss också. Jag slår oskyldiga människor utan någon anledningen, men det är väl inge konstigt, mina föräldrar slår ju mig hela tiden, så varför skulle inte jag få slå andra människor?

Våra föräldrar är mer än bara föräldrar, de är våra vägledare, våra förebilder.

Det var inledningen på mitt tal och jag trodde seriöst att jag skulle skaka sönder när jag höll det!
Efteråt kändes det som att jag pratat i två minuter eller nåt för det kändes som att jag pratat så jävla fort! Bosse (vår lärare) tar tid på alla tal då alla tal ska vara runt 5 minuter. När jag var färdig så hade jag pratat i 4 minuter och 58 sekunder, alltså bommade jag med två sekunder, men det var ganska så perfekt tajmat måste jag säga! (När jag övat hemma har det tagit 5,20 eller nåt.)

Innan talet hade jag sagt till Bosse hur jävla nervös jag var, så efter att jag var klar så frågade han klassen:
- Var det någon som märkte att hon var nervös?
- Aboslut inte! Svarade alla i kör. (Då kändes det väldigt betryggande och jag kände mig lite som Peter Haber när han fick scenskräck!)

När jag var färdig så släppte allt!
All panik och all ångest flödade bort och då brast det, jag var bara tvungen att släppa ut det.

Alla sa att talet var jättebra! :)
Efteråt fick jag även en kram av Julia och Lina för de tyckte att jag var så duktig, tack ni underbara människor! <3
Dessutom så fick jag världens finaste sms av Amanda, tack vännen! <3

Nu känns det så jävla skönt att jag gjort talet!
Nu kan jag bara ta det lugnt och njuta av påsken utan att ha det där som gnaver mig i nacken, hallelujah!

Puss // Slem :)

Utbildning, jobb, lägenhet?

Hela dagen efter skolan och skytte har gått åt till att leta jobb, leta utbildning och leta lägenhet, inte helt lätt om ni frågar mig och det gör mig så jävla irriterad!

Kollade en massa utbildningar först.
Hittade några intressanta, bland annat en arkitektutbildning och en idrottsledande utbildning. Då var ju kruxet att jag behövde ha behörighet till Matte D och Naturkunskap B om jag skulle gå arkitektutbildningen och Matte C, Naturkunskap B, Fysik A och Kemi B för att gå den idrottledande utbildningen, förjävligt! (Om ni frågar mig)

Det är ju inte direkt någon som säger det när man ska söka in på gymnasiet, eller hur?

Jaha, då sket sig allt vad utbildningar hette!
Då fick jag leta jobb istället. Finns ju inte mycket att välja på som passar till min utbildning. (Svårt att gissa!) Det enda jag kan är musik just nu och alla grundämnen, så som Matte B, Svenska B, Engelska B, Naturkunskap A, (Eh.. har vi något mer?) ja, sådana saker, som de säger att man ska ha behörighet till en utbildning med! (Men nej..) 

Efter att jag och älskling letat jobb utan resultat i nån timme så började vi kolla in lite lägenheter i Karlstad.
Hittade en som var ganska billig i ett bra område och en som kostade dryga tusenlappen mer, men då var den dyrare nyrenoverad i fjol och planlösningen var riktigt charmig! Det som jag hatar när man tittar efter hyresrätter på internet är att det inte finns några bilder inne i från lägenheten, utan det finns bara på själva huset som lägenheten ligger i, vem fan vill se det?

Usch, jag blir så less.. Jag hatar det här!
Hatar att behöva välja jobb, hatar att behöva hitta lägenhet, utan någon som helst jävla hjälp!

Någon som vet någon som kan vägleda en när man ska hitta sig en lägenhet?

Det här går mig på nerverna...

Puss // Slem :) 

Bad luck VS Good luck

Det här har varit en helsikes dag!
Så jävla mycket otur som jag har haft kan väl ingen människa ha!

Dagen började med sovmorgon till 11:20. Klockan 09:53 ringer min kära moder och berättar att hon har hittat en balklänningen till mycket bra pris. Trött och sur kliver jag upp ur sängen (hade inte kunnat somna under natten) och tittade på balklänningen, nja.. Jag var lite osäker på den faktiskt.
Sen var det skola, sen skytte. Under skytteträningen ringer Sara och vill att jag ska boka tågbiljetter till vår klassresa. (Jag, boka tågbiljetter..?) Självklart, inga problem!

Skyndade iväg till banken för att sätta in pengarna som  behövdes för att betala biljetterna, kanon! Gick hem till datorn och skulle boka våra biljetter, kanon! Skulle betala våra biljetter, STOPP! Min internetbank funkade inte av någon konstig anledning och förtvivlad som jag var ringde jag hem till mamma i förhoppning att få något smart tips!
- Du får gå ner till banken och fixa det där, sa hon.

Åh nej! Inte ända ner till banken igen! Det är blött ute, det är slaskigt ute, det snöar ute! Varför in i helvete skulle jag vilja gå ut i det vädret? Jag hade inget val. Fick ta på mig skorna och traska ner till banken. Fixade internetbanken och gick hem igen.

Ja, då var det bara att boka om biljetterna igen då eftersom jag inte varit aktiv på datorn på ungefär 40 minuter.
Det första jag möts av är att det inte finns några platser kvar på vägen ner till Stockholm! Men va fan, tänkte jag, vad in i helvete ska vi göra nu då? Ringde Sara, inget svar. Ringde Karin, inget svar, ringde Sara igen, inget svar, nähä. (Paniken flödar!) Förbannad uttav bara helvete går jag därifrån och förväntar mig att de snart ska ringa.

Efter en halvtimme går jag in på datorn för att se om det finns några andra biljetter, men då upptäcker jag att platserna faktiskt finns kvar! Perfekt, tyckte jag, ända tills jag fick se priset på biljetterna. Nu kostade biljetterna 2000 kronor mer än innan bara för att de platserna var så angelägna, tror ni att jag var glad då eller? NEJ!

Men, oturen vänder...
Efter någon timme ringde Karin och hon hade hittat andra biljetter som jag bokade istället, klart!
Nu hade vi äntligen våra tågbiljetter. Efter det bokade Karin våra stugor som vi ska bo i, klart!

Dessutom har jag hittat skor till studentdagen och möjligtvis min balklänning, klart!
Och icke att förglömma är att jag faktiskt har hittat en jättefin balklänning idag! (Och om jag har tur så får jag köpa den i morgon) Wiihoo! ^^

Så idag kan man säga att det har varit 50/50.
Otur och tur, men det är väl kanske så det ska vara? :)

Puss // Slem :)

Dansgala

Dansgalan igår kväll var en succé!
Jag har då aldrig skådat så mycket folk på ett dansgolv, det var enormt mycket!

Kvällen började hemma hos Kikki med en tjejkväll. Mycket prat och mycket skratt! :)
Vi hade så jävla roligt så att jag hade kunnat sitta kvar där hela kvällen, faktiskt, men jag hade ju en pojkvän som hade gått till dansen tidigare med Viktor och han kände sig lite ensam där borta på dansfältet då han fick bjuda upp en massa okända människor och främlingar. Efter tre samtal från honom så sa jag till tjejerna att vi skulle gå ner och dansa loss!

Färden dit bjöd på repliker från Lejonkungen av mig och Amanda, massa gymnastikövningar som hopp, piruetter, balanser och flexövningar utförda av mig och Frida under ledning av Kikki. Sen stötte vi ju på en massa folk som var på väg ner till dansgalan, inte minst Pär som var sådääär lagomt full, om man ska bedöma det på hans röst. (Det lät som att han pratade i falsett) Haha! När det var dryga 150 meter kvar så fick vi nog av de andras långsamma walk så jag, Amanda, Frida och Sanna började springa som idioter! Ja, Sanna sprang till och med i högklackat, ten points to her! ;)

Väl framme bemöttes vi av hundratals människor och underbar musik som gör en så jävla glad och danssugen!
Jag gick in och började spana efter min älskling efter att vi hängt av oss jackorna. Titta höger, vänster, höger, vänster, upp, ner, ingen älskling. Nähä... Börjar gå runt i lokalen då jag plötsligt känner att någon nyper till mig i röven! (Vad är det för jävla idiot till snuskgubbe som grabbar mig på röven?!) Men det var ju min älskling som hade fått syn på mig. :)

Vi kastade oss ut på dansgolvet!
Dansade foxtrott, tryckare och så höjdpunkten, bugg. (Jag och Alex har en väldig speciell stil när vi dansar bugg, det är så förbannat jävla roligt!) Efter nån timme var dock älskling trött och ville vila då han varit där i en timme längre än mig. Jaha, då fick jag väl gå på spaning efter någon annan att dansa med. Men innan jag hann hitta någon så var det någon som fann mig, Erik hette han, visst kunde jag dansa med honom så länge. En snabb låt blev det, perfekt! Efter den dansen behövde jag luft och gick därför ut och vad hittar jag inte? En massa skyttegymmare! ^^

Stod där ute och snackade ett tag och sen så bestämde jag och Johan oss för att gå in och dansa loss lite, då jag faktiskt hade lovat honom en dans dagen innan. :)
Jag förväntade mig en stel "liten" pinne till danspartner då han själv sagt att han absolut inte kan dansa, men nej då. Så dålig var han faktiskt inte, helt okej faktiskt! Så vi dansade några danser och jag hade riktigt jävla roligt! :)

Efter att ha dansat med Johan några danser så började jag sakna min älskling och skulle leta upp honom, men det var ju typ omöjligt i den där folkmassan! Titta höger, vänster, höger, vänster, upp, ner, ingen älskling. Nähä... Plötsligt bemöts jag med en kyss och min älskling har fått syn på mig! Jag drog med honom upp på dansgolvet och vi började dansa, igen.

Vi dansade hela natten lång och det var så underbart.
Det är vid sådana där tillfällen som man verkligen känner att man hör ihop med en person. :)

Kvällens outfit


Såhär går det om man heter Alexander Myrén



Man får sig ett pussmärke på kinden!

Kvällen var oerhört rolig i alla fall!
Jag dansade som en tok hela kvällen, men konstigt nog så fick jag inte ens lite ont i fötterna! WOHO! Ten points to me! ;)

Puss // Slem :)

Let's twist again!

Åh, jag är så lycklig!
Ikväll är det dansgala här i lilla Strömsund, vilket betyder att jag, om jag vill, kan dansa i totalt åtta timmar! Men det tror jag inte att mina stackars små fötter orkar med. Så därför satsar jag på sex timmar i stället! :)

Håller på att testa vilka kläder jag ska ha på mig ikväll, det är ju inte det lättaste om man heter Emelie Larsson. Har två alternativ, fast de gentligen är ganska lika varandra.
Men nu har jag i alla fall ringt till mamma och hon har gjort sin röst hörd så jag får väl lita på henne. Antagligen kommer jag stå och vela nu i några timmar innan jag slutligen bestämmer mig för kvällens outfit. Vilka problem man har...

Åh vet ni en sak?
Det kommer skyttegymmare på dansen ikväll! KORS I TAKET! Till och med Johan har jag lyckats locka dit med Jörgen som sällskap, det hade jag aldrig trott då han vägrade dansa på JSM, men se, folk förändras. :) Vi kommer få skitskoj hela bunten!

Nej, nu måste jag börja med mitt hår, det tar ju så jävla lång tid att locka det, men snyggt kommer det bli i alla fall. (Hoppas jag...) Och Amanda, jag lyckades få loss munstycket efter en halvtimmes slit idag! ^^ Extrapoäng till mig! ;)

Puss // Slem :)


Fotat med Amanda

Idag har jag fotat med världens bästa Amanda! ^^
Tanken var ju att temat skulle vara 80-tal, men ja, ingen av oss har levt på 80-talet och därför så kan jag ju inte direkt påstå att vi höll oss till temat. Det blev istället ruffsigt hår och skinnjacka för min del med mönstrade leggings till. (Men det funkade lika bra det)

Amanda är skitrolig när hon fotar!
Hon står på stolar, hon sitter ner på golvet, hon ligger ner på golvet, hon ligger upp och ner med kameran och hon är överallt, precis överallt, vilket jag älskar! Åh, människan är underbar när hon fotar! Dock så har jag inte riktigt förstått det där med att vara överallt när man fotar, men... Efter att vi tagit klart bilderna på mig så bytte vi roller. Amanda blev modell och jag blev fotograf! (Ja, skratta du!) Det var asaroligt!

Nu förstår jag varför Amanda flänger och far överallt på golvet när hon fotar. Dels för att det blir snyggare bilder och vinklar, (man kan "trolla" så att man får världens längsta ben!) och dels för att bilderna blir fan så mycket snyggare! Vet inte om jag är mycket till fotograf men det var fan så roligt i alla fall! :) Hoppas Amanda blev nöjd med bilderna jag tog på henne, för fan vad vi skrattade emellanåt när jag fotade. (Jag kan ju inte ha sett klok ut) Amanda försökte ju förklara att det inte är så bra att skratta när man ska fota, ja, det förstod jag ju faktiskt, men jag fortsatte nog skratta i alla fall! ;)

Åh, Amanda!
Jag hade jätteroligt idag! Jag vet inte vad det är, men jag känner mig alltid så vacker när du fotar mig! :)
Och jag blir alltid så lycklig när du fotar mig för det är så galet roligt! (Jag vill fota mer, some day!) Tihi.. ^^
Tack för en underbar dag! Och jag hoppas alla andra bilderna blev bra. :)

Puss // Slem :)




Stockholm

Jag ska till Stockholm x 2 på två veckor!
Ja, det är inte varje dag som det händer, men nu jävlar, så slog det till! :)

Det är ju såhär att vi treor på skyttegym har bestämt oss för att åka till Stockholm på "klassresa" tillsammans, eller vad man nu ska kalla det. Ja, en resa där vi ska ha roligt helt enkelt! :)

Stockholm ---> Grönan + shopping + krogen = SUPERROLIGT! :D

Det kommer att ske någon gång i maj.
Sen så ska jag två veckor senare sticka ner igen tillsammans med älskling på Bruce Springsteen, wiihoo! ^^

Stockholm ---> Grönan + shopping + Bruce Springsteen = SUPERROLIGT! :D

Så nu kommer jag göra två superroliga resor till Stockholm på två veckor, och när jag kommer tillbaka från den sista Stockholmsresan så är det bara fem dagar kvar av mitt liv som gymnasieelev. Vi kommer hem igen någon gång på lördag antar jag och vet ni vad? På måndagen efter lördagen så är det balen! Åh, denna efterlängtade bal som jag drömt om i hela mitt liv. (Dock så blir den inte lika sagolik som jag alltid föreställt mig, det fattar man ju nu när man har växt upp) Men i alla fall. För en dag kommer jag få vara sådär ljuvligt vacker som alla mina prinsessor när jag var liten. :)

Och vet ni vad som händer tre dagar efter balen? Då tar jag STUDENTEN!
Åh, denna efterlängtade student! <3
Testade mössan i förrgår och den satt som gjutet på mig och jag längtar så ja kan dööö tills jag står där med mössan på huvudet iklädd i vitaste vitt, åh... Det är ju bara två månader kvar! Snart inleder jag mitt sista påsklov också, det känns ju lite småsorgligt om jag ska vara ärlig.

Men skit samma.

För jag ska studenteeeeen, fy fan vad JAG är bra! ^^

Puss // Slem :)

RSS 2.0