Livet




Ja det här är då rena livet för mig!
Nybakad kladdkaka i världens bästa och finaste formar från IB Laursen med vaniljglass och jordgubbar! Mmmmmmmmmmmmmmm!!! Jordgubbar är som en drog för mig, precis som lakrisal. De skulle hamna överst på listan över saker jag inte kan leva utan!

Den fina skålen som jordubbarna ligger i är ett rent fynd som jag hittade igår och det var kärlek vid första ögonkastet och tänk att den stod där alldeles ensam i hyllan, det var ödet att jag skulle ha den ;)

Vitsippor



In med sommar och ut med det trista vädret som varit!
Det har bytts ut lite kuddar och flyttat in lite vitsippor (uj uj uuuuj så gott det luktar här vill jag lova!) i vardagsrumsavdelningen, vilket gillas skarpt! :) och SURPRISE SURPRISE, jag har sytt kuddarna alldeles själv, haha! ;)

Att sy är inte tantvarning, det är en avkopplande terapi och helt klart underskattat!

Idag har jag för övrigt varit hos Becca och myst och stekt i solen med deras små sötingar till hundar (och lilla bebisen i magen såklart!) och sedan drog jag en snabbis till IKEA och där införskaffades endast det som jag åkte dit för att handla, fantastiskt! Två innerkuddar, två burkar och en korg till en kostnad av 77 kronor, jag kan det där med shopping jag! ;)

Frukost







En riktigt god start på morgonen ger en riktigt bra dag!
Ja, det är vad jag har hört i alla fall. I brist på bröd och youghurt på morgonen, och brist på motivation till att gå ner till affären så sätter man igång ett brödbak!

Nybakade tekakor och iskall apelsinjuice, kan det bli bättre?

Pssst! Brödkorgen har jag pysslat ihop själv :)


Bäddat







Nu äntligen har jag fått ihop de sista pusselbitarna så att jag kunde bädda precis som jag har föreställt mig i huvudet i flera veckor. Påslakanen är från IKEA, överkastet från Ellos (50% off, me like!) och de prickiga/blommiga kuddarna har jag sytt själv :)

Äntligen ser sängen pampig och maffig ut istället för töntig och supertråkigt enkel.


Vackert






För ett tag sen investerade jag och mr. sambo i en rustik trälåda. Den är så fiffig att den har massa fack som det kan stå flaskor i, exempelvis fina vinflaskor tänker jag då, eller så kan man pryda grönska i den, fina blommor piggar alltid upp! Eller så kan man göra som jag har gjort här och lägga i lite smått och gott :)

Burken får förvara mina värmeljus och likaså den vita ljuspåsen som jag har sytt själv. I ligger också kronljus ihopknutna med fint notpapper och rustikt snöre, en gammaldags flaska, ett par glasögon som aldrig används samt ett påskägg som jag pysslat ihop själv :)


Min dröm



Är att mitt sovrum, någon gång i framtiden, ska se ut såhär, på ett ungefär :)
Älskar sängen (önskar en dubbelsäng dock) älskar kuddarna (fluffiga, vita och underbara!) och älskar älskar älskar verkligen den där kristallkronan! Är på jakt efter en men de är ju så satans dyra, MEN, (icke att förglömma!) så är de klassiska och väl värda att investera en extra slant i eftersom de aldrig går ur tiden :)


Black & white

That's my style - älskar svart och vitt! :)
Det fick bli en strikt och lite boyaktig look igår men icke att förglömma, pricken över i:t är mina naglar i knallorange färg! :) De kanske inte syns på bilden, men de lyfte hela outfiten :)


Underbara du

Igår var det en fantastisk dag.
Solen sken, det var den varmaste dagen hittills i år och det var sommar i luften och dagen blev bara bättre. När min älskling kom hem så hade han köpt med sig några underbara rosor! Långa, stora och fylliga rosor i färgen rosa som passar så fint nu på vårkanten, och ännu bättre, de passar in perfa i lägenheten! :)

Jag blev i alla fall hur lycklig som helst. Tänk vad det kan göra, små gester och små detaljer, de är så fruktansvärt fina! Jag blandade upp dem med vita tulpaner för att fylla ut vasen ordentligt så att det såg maffigt ut :)

Underbara du, jag älskar dig ♥










Detaljer

Ingen har väl undgått att jag älskar att inreda och speciellt de små detaljerna, det där pyttelilla, men som gör så jättemycket. Mr. Sambo brukar säga att vårt hem är överstylat men underbart, jag håller med! Det är överstylat men vet ni vad? Det är så det ska vara! Det ska synas att det ligger en tanke bakom, att det är någon som har suttit och pysslat och skapat fram det som finns :)

Jag älskar att fixa till ljus. Ett vanligt, tomt blockljus = Boring.
Ett blockljus med massa fina detaljer = AWESOME!






Kryddor

Mmm... Det luktar kryddor i hela köket, så underbart! Hela dagen har varit underbar förresten!
Idag har det varit sån där riktig kvav värme ni vet, sån som man egentligen hatar, men idag mina vänner har jag ÄLSKAT den, nu är det vår! Nästan sommar och fasen vad det känns gött!

Nu fattas bara grillpremiären som vi hade lust att göra i helgen men som aldrig blev av.

NÅN SOM VILL JOINA MIG OCH MR. SAMBO PÅ EN GRILLKVÄLL? :)

I alla fall, i och med denna fina dag så tog vi en promenix till Blomsterlandet (vårt söndagsnöje numera!) och där blev det inköp av oregano och timjan som jag alltid använder i matlagning och lite smått och gott som rustika krukor i fransk lantstil, skyltar med kryddornas namn och små lyktor i spralliga färger som fick pryda balkongen. Dessa lyktor har Mr. Sambo suktat efter i två söndagar nu så nu äntligen slog han till, fantastiskt! ;)









Kryddorna ska flyttas ut när det blir varmare.
Men för tillfället får vi nöja oss med att ha dom ute under dagarna och inne på kvällarna :)


Lakritspipa

Jag har alltid älskat lakritspipor, det har varit en speciell godis för mig ända sedan barnsben. Dock har jag inte ätit knappt någon på flera år av någon konstig anledning så fatta lyckan när jag hittade en stor kartong med MASSOR av lakritspipor på Rusta! Jag haffade en direkt och sedan fick de pryda denna glasburk från IKEA, bra mycket finare än den fula kartongen (och bra mycket farligare när man ser dem direkt i burken där de frestar en nåt grymt!)




Soooooool

Åh, älska älska älska! Bara älska solen vettja!
Det har varit så underbart väder här i Karlstad de senaste dagarna. Solen har varit framme 24/7 och det har varit jättevarmt! Visst har det blåst en del också, det måste jag poängtera, men värmen! Den liknar sommarvärme när vinden står stilla and I love it! :)

Bjussar på en dagens och jag älskar mina nya vita brallor från H&M och den megalånga, transparenta västen från Monki (på rea dessutom, me like!)


E ♥ A

Ingen har väl missat att jag och min älsk har förlovat oss (i alla fall ingen med facebook) och efter fem dagars otroligt jättelång väntan så kom äntligen ringarna och de är så fina´. Enkla och rena utan massa krusiduller. Men sen när jag gifter mig så ska det ta mig tusan inte vara en skridskobana utan en stor diamant som pryder toppen! ;) Men just nu är detta den finaste ringen av dem alla i min samling för den symboliserar oss ♥


Är det samma lägenhet?

Jag satt och kollade igenom en massa bilder för några dagar sen och då hittade jag bilder från när vi precis hade flyttat in i lägenheten och jag måste säga att det ser förjävligt ut! Herre gud, har jag bott sådär?! Bor vi ens i samma lägenhet idag? Det är ju sjukt vilken dålig smak jag hade oktober 2009, galet. Fast då var jag helt besatt av svart, och lite vitt såklart, och allt i orange började med lamporna som står på golvet. Lamporna gillar jag visserligen men resten? Iiiuuuhh.

Här får ni se DÅ och NU, enjoy och varsågod att skratta! ;)







NU







NU





Om man inte hittar ett fint tidningsställ kan man vara lite kreativ och ta en korg eller vad som helst.
Denna är köpt på IKEA.


Pink

Knallrosa läppar och självfallet orange läppar är vad jag kommer att strosa runt i i sommar, lovley!
Älskar verkligen färgen på det här stiftet och det sitter som berget och det största pluset var att det bara kostade 49 kronor! Wet and wild heter stiftet och är köpt på Nelly.com

Bilden gör väl inte färgen rättvisa men det är rosa med en touch av lila :)


Färgblock

Ja, en av de största trenderna i vår är ju färgblock, alltså att man tar minst tre olika, enfärgade plagg i konstiga färger som inte passar ihop men som ändå gör det, till exempel rosa, grönt och gult. Jag är ju ingen färgmänniska egentligen utan jag älskar när det är stilrent, black&white-typen, men nu i sommar så känner jag att jag nog kanske ändå ska försöka mig på den här trenden, den är ju supercool!

Och appropå trenden så hittade jag dessa skorna på Have2have och de är ju sååååå coola! Riktiga färgblocksskor, I love. Dessa skulle gärna få finnas i min garderob, asballa! Om inte annat för att lighta upp en annars neutral outfit :)



Fjäder

Jag har fått dille på fjädrar, jag tycker att det är sååå snyggt!
Har redan införskaffat tre olika par på kortare tid än en månad ^^

Enkel outfit där örhänget gör jobbet, ni vet, jag och mina gröna accessoarer ;)

Idag har jag i alla fall varit iväg till blomsterlandet (älskar älskar älskar blomsterlandet ♥) och köpt lite blommor att ha ute på balkongen, det är så himla fint där nu med de nya möblerna. Hoppas på lite mer värme så att man kan sitta ute och njuta av god bit mat också! :)





Toppen kommer från H&M och örhänget (de är två egentligen) från Indiska :)


RSS 2.0