Valborg

Idag är dagen då tonåringar som jag super skallen av sig, blir full som ett as och springer runt och skriker en massa, men dagen till ära så ska jag skippa detta i år. WHAT?! Tänker ni, men så är det!
I fem-sex år har detta varit en dag då jag har festat för full rulle och ärligt talat så är jag lite smått less på det. Så ikväll ska jag och min älskling vara tillsammans med min familj och äta en god middag och dricka gott och så ska vi spela wii och lite roliga sällskapsspel, ja det låter faktiskt inte helt fel! Vi ska ju såklart se majbrasa också här på området och pappsen ville att Alex skulle ta med gitarren ner så det kan ju bli mys det med, annorlunda, men roligt :)

Tänk vad skönt!
Nu när det ändå är så fult väder så slipper jag vara ute och supa och springa runt i höga klackar till tre på natten, great! Bara det gör att det är värt att göra som vi valt att göra i år! Ludvig ringde i och för sig förut, han skulle ha fest och ville att jag skulle komma, men det får bli en annan gång. Jag kan supa 364 gånger av de andra dagarna på året och just idag vill jag vara med min underbara familj :)

Puss

VIP-shopping, jao!

Att kliva upp halv sju var ingen höjdare.
Nä, verkligen inte! Jag hann ju knappt göra mig i ordning eftersom jag har blivit så seg på morgonen av att gå och vara arbetslös och så hann jag inte ens äta frukost! Visst, jag skulle få frukost på HM men jag visste ju att det säkert bara skulle vara en macka (jag hade så rätt så rätt!) och en liten ynka macka räcker inte för Emelie Larsson, jag behöver mycket mat annars svälter jag ju!

Men det var mys att shoppa på HM så tidigt, och vad mycket folk det var!
Jag kunde ju inte ens i min vildaste fantasi tro att det faktiskt skulle vara sååå mycket folk redan vid halv åtta, men tänk! Det kunde det, galet egentligen.
Jag köpte en lååååååång randig klänning! Och ett nagellack och en svart transparent topp med spets som jag tycker är fin som satan. Det blev billigt! Sen gick vi vidare till massa affärer men det var tråkigt och sen avslutade vi på Bik Bok och där köpte jag två finfina, ja vad ska man kalla dom? Bh:ar fast det inte är det, ja det är sånna fina som man ska ha under transparenta plagg och så, en leopardmönstrad och en korall blev det.

Jag har fastnat för leopardmönster! Och jag har ingen aning om varför?
Kan det vara för de svenska hollywoodfruarna som praktiskt taget badar i leoprad? Nä... De har ju så dålig klädstil så jag skulle aldrig låta mig själv, eller ens kunna för den delen, inspireras av de där tanterna på 50 år.

Ikväll ska jag och älsk ner på mer VIP.
Det är ju badmopdevisning och så en massa roligt, kanske ska ta och äta lite gott också, vi har inte betsämt oss än. Och vet ni! De hade värsta brittiska marknaden på torget med STOOOOOORA kakor och bröd och godis! Som ligger på fina fat och ser så förbannat jävla goda ut! Fudge, choklad, mmm... och så var det mat förstås och ost, vilket jag gillade mindre, men skit samma. Alex verkade ju tagen av det hela så vi ska dit ner sen :)

Puss

VIP-shopping i morgon ^^

I morgon ska jag på VIP-morogn på HM och det ska bli hur jävla roligt som helst!
De kommer bjuda på frukost, förhoppningsvis god frukost eftersom antalet platser är begränsade och så får vi 20% rabatt, yey! Och än har ni inte hört det värsta! VIP-shoppingen är mellan 07:30 och 09:30! Haha! Jag kommer vara inne på HM och shoppa halvåtta på morgonen xD Hur ofta händer det? Nä just det, det är ju därför som det är sååååå coolt! :D

Men fy fan för att kliva upp så tidigt.
Idag klev jag upp strax efter sju för att ringa en jävla skitgubbe och i morgon lär jag ju få gå upp ÄNNU tidigare då jag faktiskt måste göra mig i ordning och vara klar till sju! Nej dra åt helskåtta! Men det kommer bli roligt så det går nog bra ^^

Sen är det ju VIP-dag i karlstad hela dagen i mitt i city, men det känns inte lika speciellt eftersom alla kan gå dit då, eller hur? Men vi får hoppas på att det är rabatter hela dagen i alla fall ^^

Älsk och jag har precis varit på restaurang och ätit, ja, vi unnade oss lite vardagslyx, det var vi värda! Alex var värd det för att han har pluggat som en tok i flera dagar och gått på helspänn och jag var värd det bara för att jag är jag! Nä då, jag bara skoja, jag var värd det för att jag har storstädat hela jävla dagen! Det har aldrig varit så rent i lägenheten skulle jag gissa på!

Nej, nu ska jag och min älskling sjunga och spela gitarr tillsammans, det var evigheter sen!

Puss

Pling pling

Idag hände något mysko. Roligt, men weired.

Jag var i full gång med att storstäda lägenheten, ni vet hela paketet. Dammsuga, moppa golven, damma, diska, tvätta, putsa fönster, bla bla bla. Helt plötsligt ringer telefonen! Dyblöt om händerna blir jag irriterad och tror att det är mamma som ringer, nu ska jag få höra en massa skvaller tänkte jag! Vilket genast gjorde mig på bättre humör vill jag erkänna men sen när jag skulle svara så såg jag att det var ett norskt nummer!

Till denna historia hör att jag registrerade mig på norska manpower IGÅR och IDAG ringde de och frågade om jag bodde i Oslo (där jag hade sökt). Jag kände mig dum som ett fån som sa att jag fortfarande bodde i Sverige men då frågade han om jag tänkte flytta dit inom en snar framtid och då sa jag att det ska jag absolut men först måste jag ha ett jobb. Jag var också snabb med att säga att jag har släkt som bor i Oslo i faaaaall. Han sa att jag skulle slå honom en "pling" som han så fint uttryckte sig om två-tre veckor för att se hur det såg ut för mig då för att se om han hade något jobb åt mig då de har börjat samarbeta med en ny leverantör som jag veeeeerkligen är intresserad av! Han tyckte mitt CV såg bra ut ^^

Bara sådär?
Så om jag nu skaffar boende och så snarast, var det verkligen så jävla enkelt att få ett jobb i norge då?
Jag hoppas verkligen att det är det i alla fall!

Puss

HM-feber

Åh jag är så sugen på att fylla på min garderob med nya saker! Och jag hittar ju såååå snygga saker HELA tiden! Den är inte ens medvetet, men visst fan dyker det upp mitt framför ögonen på mig hela tiden, åh!

Här är ett liiiiitet urval av vad jag vill ha från HM





Den ombloggade klänningen. Men nu ska vi reda ut en sak här!
Jag såg den redan första dagen den släpptes och jag blev totally in love direkt! Kruxet är bara att jag inte vet om jag vill ha den gula eller gråa..?



Sen vill jag ha denna baddräkt!
Tänk er den med ljusa jeansshorts tillsammans med guldsmycken, massa armband, ringar, örhängen och ett par snygga glajjor såklart! Här nere är exempel, själv har jag redan allt. Thank god!




Sen vill jag ha den här underbara färgsprakande klänningen som jag har trånat efter hur jävla länge som helst!



Och icke att förglömma! Dessa UNDERBARA skor!


Money money money, must be funny, in a rich man's world!


Alla utom... jag

En del reser till Mallorca, andra reser till Rhodos, andra man känner ska resa till USA och Los Angeles, en annan åker på week-end semester och andra åker till ett sommartorp. The point is att jag också vill resa någonstans! Snacka om att man får sug nu när man ser alla broschyrer som skickas ut om alla semesterresemål inför sommaren. Jag och Alex är väl de enda tråkiga som inte reser någonstans, jävla skit. Jag vill jag vill jag vill resa!!! Det är det bästa jag vet!

Vi hade ju drömmar och planer om att åka till Paris nu i sommar. Tänk er! Åh! Men det sket sig ju totalt och det kan jag erkänna är mest mitt fel faktiskt. Men i alla fall! Jag tycker faktiskt att det är orättvist, alla borde få resa och det borde inte kosta skjortan av en för att komma någonstans. Löjligt.

Ge mig några miljoner så att jag kan resa till mina drömresemål! ^^ (och shoppa huuuuuur mycket jag vill!)
Sen sa jag investerna en miljon eller så i aktier som stiger i värdet och förökar sig till 70 miljoner inom loppet av 10 år, tror ni mig inte? Vänta ska ni få se! Jag har riktiga snillen i min släkt som kommer hjälpa mig och då säger jag bara: Skrattar bäst som skrattar sist! HA! HA! HA!

Pusselipuss

Arvika i bilder

Lite bilder från i fredags :)
Mmm... Grillat! <3

























Bilutställning lördag, haha!










Trötter Larsson

Jag känner mig helt död, helt jävla död och det är inte för att jag är bakis! Nej det är för att jag fick nada sömn inatt och det skulle inte ni heller ha fått om en stor, fet, jävla måne lyste er i ansiktet och ögonen fan hela jävla natten, usch!

Älsk och jag lämnade Arvika halv elva i morse. Jag såg fram emot frukost så mycket när jag vaknade och jag smörade en macka och skulle precis ta första tuggan när jag såg att brödet var mögligt! Åh! Kan ni förstå min besvikelse? Min ilska?! Jag vár svinhungrig! Nej, vi packade ihop oss och promenerade bort till tågstationen och där köpte vi oss frukost, nybakade rosenbröd och iskall apelsinjuice och fy fan va gott det var! Satt och njöt med det i strålande sol ^^ Vi fick dock en smärre chock när vi nådde torget då det var karuseller där och loppis/marknad och en veteranbilutställning! Ja tänk vad Arvika har att erbjuda va? Haha!

Annars har vi bara tagit det lugnt idag. Varit ute och gått en promenad, handlat, haha! Och när vi kom till Pekås så stod det en stor, vit, fet limosine där och som om inte det vore nog så var det också en röd matta utrullad! WHAT?! Jag tyckte det var mer än weired för jag hittade ingen som passade in i den bilden inne i affären, jag hittade ingen som bar Vera Wang och jag hittade ingen i en flott kostym, inte heller någon i en elegant dräkt och ingen med svindyra, gorgeus shoes, nä, weried var bara förnamnet, vem fan tar sin limosine till en mataffär?

Lagade kyckling och kesotortillas nyss och mmm!!! Det var SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR jävla gott! :D
Dom stillade min hunger totalt och nu, äntligen! Börjar jag få tillbaka min energi, passa er!

Ha en bra lördagkväll, ikväll ska jag bara slappa, yey! ^^

Pusselipuss

Mmm... jag njuter av livet

Jag sitter här och njuter av jordgubbar och grillad mat, öl och superdupersällskap! Kan livet bli mycket bättre nu? Svårt att toppa men jag kan! Vi toppar med bowling och kareoke, lovley! ^^

Nu är ni allt bra avundsjuka! Ja det kan jag tänka mig att ni är! HAHA!

Puss

Arvika tomorrow

I morgon ska jag och min älskling åka till min värmlänning Simon i Arvika. Han är min värmlänning men för Alex är han Simon paj och det finns en mycket rolig historia bakom det namnet men den är på tok för lång så jag tänker inte skriva om den här ;)

I alla fall så ska vi grilla coh dricka öl och så kanske det blir en match i bowling. Lätt att jag och älsk kommer slå han och Carro (hans flickvän), jag menar, hallå? Hur bra kan Simon spela när han är full? Och vi vet alla att jag heter Emelie Larsson och suger på bowling MEN när jag har fått lite i mig så är jag kungen av Kungsan ungefär! Fast på bowling istället för boxning HAHAHA!!!

Ska bli riktigt skoj att träffa honom igen i alla fall :)

Nope, nu ska  jag sova och ladda batterierna för det är no way in hell att jag tänker förlora den där bowlingmatchen! Vi vill ju faktiskt inte att Simon ska bli kaxig, det är bara jobbigt, nej jag skulle nog säga att det är bättre med en kaxig Larsson då, för jag är tjej och alla unnar mig att vinna! (jag kan i alla fall försöka intala mig själv det) gud vad jag ska reta dom alla när jag vinner och jag tänker inte låta dom glömma att det var jag som tog hem högvinsten på hela kvällen, hahaha!! Ja kommer må så jävla bra^^

Puss

Lite outfits, yey!

Ja nu tänkte jag visa lite outfits som jag har satt ihop och dagen till ära så kan jag väl visa er :)
Dags för inspiration!

Kanske ska tillägga att nyckelplagget i alla är den ljusa kavajen (förutom den sista) som jag är totally in love with och som jag köpte idag. Har letat och letat efter en exakt sån med exakt den färgen och inte hittat någonstans! Men idag hittade jag en och den är faktiskt second hand, och jävlar vad man kan fynda second hand!





Kavaj: Second hand
Vit spetsklänning: HM
Väska à la chanel: Gina tricot
Ormskinnsmönstrade skor: Skopunkten
Armband: HM



Ljuset suger på den här bilden och det blir lätt så när man måste ha självutlösaren!

Puderrosa klänning: HM
Skor: Din sko (mina balskor) <3
Rosa väska: Louis Vuitton





Spetslinne: HM
Shorts: Vero moda



I give you the evil eye!

Linne: L-store
Byxor: Manhattan
Väska: Gina tricot
Halsband: Second hand





Kavaj: HM
Linne : HM
Byxor: Monki
Skärp: HM
Skor: Fått av svärmor :)

Ja jag vet, jag är ett riktigt HM-freak, men deras senaste kollektioner har ju varit sååå underbara ju!

Så idag fyndade jag alltså den ljusa kavajen och ett smalt brunt skärp som jag letat efter hur länge som helst, gud vad glad man blir!

Pusselipuss!


Love love love!

Jag lever! Jag andas! Det känns som om jag har fötts på nytt för idag har jag shoppat! <3
Bra energi och det toppades med att jag hade fått paket från svärföräldrar :)
Och det bästaste bästa av allt var att jag fyndade gryyyyyymt! Och jag fick precis det jag har letat efter i flera månader nu, damn I'm good!

Visar sen kanske, men bara kanske kanske :P Ni vet ju hur det är med mig och mina löften ;)

Pusselipuss!

(Bara för att jag är så nöjd och vill vara som Julia Roberts i Pretty Woman ger jag er denna magnifika och underbara scen ur en av mina favoritfilmer. Det här är nog ta mig tusan en av mina favoritscener av allt scener i alla filmer jag någonsin har sett!)


220410

Idag skiner solen, yey! ^^
Fast det gör den i och för sig alltid såhär tidigt på morgonen och sen framåt elva så försvinner den, så jag får vänta med spänning och se hur det går! Vill ju så gärna ha den kvar ju... Hoppas kan man ju alltid! Fast det blåser ute, så inte fan kan det vara varmt ute och det suger för jag vill använda alla mina snygga sommarkläder! Men igår var det ju bara fyra grader här så då vart det ulljackan som kom på igen, ja inte fan kan man städa bort dem för då blir det väl svinkallt här igen. Drygt.

Nej, ska ner på stan sen och så får vi se om jag tar bussen till Hagfors, om inte så är det för att det är kallt ute och då är det nästan meningslöst för man fryser så mycket om handen så att man till slut inte känner att man trycker av skottet, förresten är det inte bara handen utan hela kroppen som skakar som en vibrator! Jag skulle ju behöva träna, det behöver vi alla (utom Joel, jävla turunge!) men jag tänkte att jag kanske kunde åka till Hagfors på söndag och vara där och träna söndag, måndag, tisdag. Kanske skulle funka bra det, ja, jag får ta mig en funderare på det här! Fan att man alltid ska ha beslutsångest!

Puss

Helvetesdag - JA

Idag snöade det när jag vaknade och det sög balle måste jag säga.
Tack våra varma breddgrader här i Värmland så smälte den bort fort som fan men sen hade vi ju oturen att få mer snö på eftermiddagen, och det var inga dåliga flingor heller! Nej det var gigantiska! Och ni ska veta vilka fula ord det flög ur munnen på mig samtidigt som jag stod och kastade kuddarna mot väggen och på golvet, ja jag hatar snö efter december, okej? Ingen hemlighet!

Men argast var jag nog när jag skulle kliva på bussen ner till stan. Jag var glad och munter som vanligt, jag kliver på bussen, visar busskortet samtidigt som jag passerar busschauffören, precis som vanligt, men nej, han stannade mig och var arg och sa med en elak ton:
- Du har inte fyllt i numret!
- Oj, det har jag glömt, har du en penna?
Den arga gubben ger mig en penna och jag fyller i siffrorna och börjar gå bakåt i bussen och då gasar den jävla fittgubben hårt som fan innan jag hinner sätta mig och jag höll på att ramla! Och då ska ni veta att jag har förbannat bra balans! Och vad fan skulle det spela för jävla roll om jag fyllde i de jävla sifforna eller inte, klisterlappen satt ju fastklistrad och det är aldrig någon som har stannat mig förut!

JÄVLA PRÄKTIGA, ÄCKLIGA, FÖRBANNADE, SMUTSIGA, SURA, ELAKA, GAMLA GUBBJÄVEL! DITT JOBB ÄR ATT KÖRA OSS SÄKERT OCH ATT VARA TREVLIG, OCH JAG LOVAR ER, ATT HADE JAG INTE HAFT EN KOMPIS PÅ TELEFON SÅ HADE JAG FAN GÅTT FRAM TILL DEN JÄVLA IDIOTEN OCH SAGT PRECIS VAD JAG TYCKTE OM HANS SÄTT OCH UPPFÖRANDE. JÄVLA ÄCKEL!!!



I morgon får jag se om jag möjligen åker till Hagfors för att skjuta 50 meter, ja är det inte förjävligt när banan är 10 mil bort va? Och den som hör till Karlstad är drygt 3 mil bort men det finns inga bussförbindelser dit? Ja, förjävligt, det var ju det jag sa.

Nej, nu ska jag sova, är så förbaskat trött och det kan jag inte ens förstå själv.
Jag som sover så länge på morgonen!

G'natt (like they say in Pistvakt!)

Det här kan man väl inte kasta bort heller!






WHAT?!

Om det här hade publicerats den 1 april hade jag trott att det var ett skämt, men va fan?
De kan väl inte flytta det bara sådär! Alla vet att skyttegym hör hemma i Strömsund! Tänk vad Strömsund förlorar nu! Och tränarna! Tänk de som bor där och har familj där, de kan ju inte bara flytta heller. Jävla skitbeslut. Nu är jag fan arg!

Med anledning av beslutet att flytta RIG

2010-04-20 10:22

Förbundsstyrelsens, FS, beslut i lördags att förorda flytt av skyttets Riksidrottsgymnasium, RIG, från Strömsund till Sävsjö har väckt många känslor och FS vill därför lämna några förtydliganden kring beslutsprocessen med anledning av de kommentarer som publicerats på webben.

I juni 2010 kommer Riksidrottsstyrelsen, RS, att fatta två beslut, dels om lokaliseringen av samtliga idrotters RIG, dels om antalet platser på respektive RIG för perioden 2011-2014. Inför RS beslut har en utredning gjorts av Riksidrottsförbundet, RF, angående dimensioneringen och när det gäller val av RIG-ort har intresserade kommuner kunnat ansöka om att få driva RIG. När det gäller placeringen av RIG är det Skyttesportförbundets ansvar att lämna förord för en eller maximalt två orter, dock minst 12 elever per ort, varefter RS tar det slutliga beslutet. 

För skyttesportens del gäller att:

  • SvSF idag har 34 platser vid RIG i Strömsund, men endast 27 platser utnyttjas
  • 8 elever sökt till Strömsund inför höstterminen och om alla sökande antas kommer elevantalet att vara 20, dessutom har tre elever valt att gå ett fjärde år
  • RF's utredningsgrupp föreslår en minskning till 30 platser - "främst utifrån outnyttjade platser"
  • Strömsund ansökt om fortsatt drift av RIG som etablerades 1980
  • Sävsjö ansökt om att få starta RIG - första gången kommunen ansökte var 2004
  • Sävsjö sedan 2008 driver ett regionalt skyttegymnasium med för närvarande 9 elever och 11 sökande till höstterminen 2010, dvs 20 elever i två årskurser
  • RS tillåter delning av RIG på max två orter, men såväl de bägge sökande kommunerna som vår egen utredningsgrupp motsätter sig en delning då detta skulle ge resurssänkningar som motverkar full elitsatsning på något av alternativen

Vid FS-sammanträdet i februari 2010 tillsattes en utredningsgrupp som inför styrelsemötet den 17 april presenterade sin utredning med följande förslag till beslut:

Mot bakgrund av ovan redovisade förhållanden anser vi att Hjalmar Strömerskolan i Strömsund är mest lämpat att även i fortsättningen driva SvSF:s RIG. Detta förutsätter dock att berörda sektioner förlägger en betydande del av sin verksamhet som träningsläger, landslagssamlingar och tävlingar till Strömsund.

Hela utredningen finns att läsa här.

Efter en mycket lång diskussion i FS under lördagens möte klubbades beslutet att föreslå RS flytt av Skyttesportförbundets RIG från Strömsund till Sävjö från höstterminen 2011. Eftersom det i webbkommentarerna förekommer osanna spekulationer om att allt inte gick rätt till vid beslutet vill vi förtydliga att:

  • sju röstberättigade ledamöter var närvarande
  • gevärs- och pistolsektionerna, vilka är de som har elever vid RIG idag, hade före FS-sammanträdet haft styrelsemöten med sina respektive sektioner. Både gevärs- och pistolsektionerna uttryckte oro över det vikande ansökningstalet till RIG. Efter ekonomiska och tidsmässiga överväganden hade sektionerna kommit fram till att det inte är försvarbart att förlägga en betydande del av läger, samlingar och tävlingar i Strömsund, dvs utredningens förutsättning för att valet skulle falla på Strömsund. Med detta som grund blev sektionernas förslag Sävsjö.

Efter lång diskussion uppfattade ordförande läget så att mötet var för RIG-placering i Sävsjö och föreslog att det skulle bli beslutet. Ingen ledamot begärde votering. Beslutet att föreslå flytt av RIG till Sävsjö klubbades varefter Josefine Karlsson och Claes Johansson reserverade sig mot beslutet.

FS har full förståelse för att gamla och nuvarande elever vid Hjalmarströmerskolan, tränare, skolledning, Strömsunds kommun med flera, är mycket besvikna över beslutet.

 

För Svenska Skyttesportförbundets styrelse
Kerstin Bodin
T.f. ordförande


Resultatet

har ni här!
Bortse grejerna på väggarna, har inte hunnit flytta om dom och det lär nog inte ske förrän jag har fått mina nya tapeter uppsatta.







Längtar så mycket tills jag får nya tapeter, då ska det bli vitt och fräscht här inne.
Titta på väggarna! Yuck! Man undrar ju vad fan de höll på med de som bodde här förut.
Nej, när de nya tapeterna är uppsatta ska jag kasta ut allt svart, precis allt! Utom min älskade tv-bänk <3 hihi!


Fixa och trixa i lägenheten

Idag har jag möblerat om i lägenheten, igen... och fasen så skönt!
Nu kan man gå in och ut på balkongen hur mycket man vill utan att vara rädd för att man ska slå i sitt känsliga lilla smalben i hörnet på den jävla tv-bänken.

Alex vet förstås ingenting om det här då han är på universitetet, men gud hjälpe mig när han kommer hem, han gillar inte förändringar påstår han, men av nån konstig anledning så blir han alltid lycklig över hur det slutar! Och han ska ju faktiskt vara glad att jag gjorde det när han var i skolan för då slapp han hjälpa till och se alla dammråttor under sängen (hjälp vad många det var, yuck!) och han slapp att släpa ner en massa saker i källaren (ja, det blir ju jobbigt att gå upp och ner upp och ner fem trappor med tunga saker och låsa och öppna och låsa igen och öppna igen, ja ni fattar) och han slapp slita häcken av sig genom att dra alla möblerna och lyfta alla tunga sakerna, nej, det här är ju bara positivt för honom ju! HA!

Men det blev skitsnyggt, gjorde rummet spegelvänt och vi har aldrig haft det såhät förut. Sängen har alltid stått på samma plats sen vi flyttade hit men nu jävlar är den flyttad! :)

Nu ska det bara införskaffas ett vitt överdrag till soffan och ett vitt överkast och så ska jag sy flera spetskuddar, sen är jag nog fit for fight inför sommaren 2010. ^^

Puss


En tankeställare

Idag är jag en smart och intelligent kvinna och det är jag glad för, men med detta så inser man ju också vilka misstag man har gjort i sitt liv, usch, jag vill inte ens tänka på alla. Ett misstag är att jag önskar att jag hade njutit mer av Strömsund mot slutet, men jag var så arg på allt och vissa personer så jag kunde inte, jag ville bara bort därifrån!

Nu när jag tänker på det så förstår jag hur jävla bra jag hade det där, hur enkelt allt var.
Jag gick till skolan och på lektioner och fick lära mig saker, jag fick skriva om saker (som jag älskar!) jag fick hålla på med det jag älskar - skytte och show/musik. Jag fick lära mig att spela piano och det är nog bland det bästa jag gjort och jag vet också att det bästa valet jag någonsin gjort i mitt liv var Strömsund.

När jag bodde i Strömsund så fanns skolan inom 500 meter, skyttehallen fanns fem minuter bort, träningsmöjligheter fanns alltid runtom mig, och nu, nu inser jag att det var bland det bästa man kan önska sig, för nu, när jag har skyttehallen tio minuter bort med buss och jag måste släpa på grejerna upp och ner och nu när korthållsbanan ligger tre mil bort och gymmet kostar en förmögenhet, så inser jag hur dum jag var som inte tog bättre vara på det. Nu ska vi inte glömma bort att Strömsund också hade sina brister men det mesta var alltid bra och jag saknar det. Nu har man så mycket bekymmer med jobb och träning och mat och gud vet vad! I Strömsund gick jag till skolan,  jag tränade, jag fick maten serverad utan att bekymra mig över det, enkelt.

Nej, alla skyttegymmare som är less, ta vara på det! Alla säger det till en men man förstår inte förrän det är borta.

Puss

Dead ringer for love

Jag är inne i ett musikstim!
Men den här låten, den här är GULD!
Varje gång jag är förbannad så sätter jag på skivan med den här låten och sjunger med i fullaste fart and I love it! Så jävla cool och förbannat bra låt, jag får gåshud, på fullaste allvar! Och när man sjunger den så känner man sig som en rockstjärna och ifall jag skulle göra en musikal med låtar som redan finns, ni vet som de gjort i filmen Moulin Rouge (som jag för övrigt är totally in love with!) så skulle denna låt vara en av låtarna, lyssna på texten, den har sån power! :D Och jag har en känsla av att jag skrivit om denna låt förut här i bloggen, men wtf, who cares? Den förtjänar allt utrymme!


Bakom mina solglasögooooooon!

Gud vad jag älskar den här låten!
Den är ascool och jag vill bara dansa och röja loss! :D


Gårdagens

Gårdagens outfit, det korta tag jag hade det på mig i alla fall innan jag hoppade i mjukisbyxor och en stor goströja ^^ Jag älskar att gå i snygga kläder och klackar, det gör jag verkligen, men känslan av att svassa omkring i mjukiskläder kan inget övervinna, what a feeliiiiiiiiiing!


Sol och 50 meter - det kan inte bli bättre

Oj oj! Jag var uppe med tuppen idag!
Uppstigning: 06:45, inte illa Larsson! Ner på stan: 08:03, wow det här blir bara bättre och bättre! ;)
Det var faktiskt underbart väder i morse, solen skiner och det är riktigt varmt ju! Trodde det skulle vara svinkallt, men icke, love it.

Idag ska jag skjuta 50 meter and I'm so fucking happy! Som jag har saknat att hålla i mitt älskade, fina anschütz, kan inte ens beskrivas med ord! Visserligen sköt jag in geväret redan i mars, men då sköt jag utan skyttekläder, handske, ögonlapp, you name it. Idag blir det the real deal så att säga och jag kan knappt bärga mig! Bara tanken på att skjuta första skottet och känna krutlukten får mig nästan att svimma av förtjusan, det är faktiskt en av de bästa dofterna, det håller nog alla skyttar med om ;)

Men, vad är detta?! Nu börjar det blåsa ute!
Uschameja... Jaja, jags ka ju ändå sitta på bussen hemåt så det var väl inte så noga kanske.

Puss

Älskade O.C

Åh vad jag saknar O.C, jag önskar att det kunde börja sända igen!
Okej, säsong fyra var en av de sämsta jag någonsin varit med om men det var ju för att en av huvudkaraktärerna dog, och det var bara stupid! Hon hade inte behövt och dött, hon skulle ju ändå åka iväg på en båt med sin pappa och då kunde hon ta kommit tillbaka i serien igen ifall hon hade ångrat sig, jag snackar såklart om Marissa spelad av Mischa Barton.

Jaja, jag saknar O.C och jag tycker att de kan sända de gamla säsongerna, för de är faktiskt riktigt riktigt bra coh amn får drömma sig bort till sol coh palmer och rikemansliv i California, dit ska jag en vacker dag!

Här är första avsnittet av första säsongen.
Jag älskar när Marissa och Ryan möts för första gången, så jävla sexig replik av Ryan! ;)

- Hey, who are you?
- Who ever you want me to be.


Storstädat

Har städat Alex garderob idag, fy fan vilken jävla bra och snäll flickvän jag är ibland asså!
Plockat ut alla hans kläder, vikt dem fint och gjort mer plats i hans garderob då han alltid tjatar om hur lite plats han har och att jag har mer, och bla bla bla, men nu har jag fan visat honom att han har hur jävla mycket plats som helst och att man kan få in alla hans kläder, ha! Ja men visst är det konstigt? Jag lyckas få in alla hans kläder men att han ska få in dom är en omöjlighet? Killar... Ibland önskar man ju att de hade fått mer av det feminima, men nej.

Jag tänke ta min garderob också men det skulle ju ta ungefär hela dagen, och jag kan faktiskt klaga på att jag har för lite plats! Gud vad jag skulle vilja ha en BIG WALKING CLOSET. Jag har en walking closet, men fan så mycket snyggare det skulle vara om jag fick göra om som jag ville och bara ha mina kläder och skor och smycken och väskor där, lovley. Some day I say, some day.

Puss

Bergvik och paket från HM

Idag har jag och älsk varit ute vid Bergvik köpcentrum.
Jag hade ingen som helst lust att gå ut överhuvudtaget idag, hade tänkt sitta ute på balkongen i solen och plugga lite, men i mitt horoskop stod det att jag skulle göra något aktivt med min partner, men trots det hade jag ingen lust. Men Alex kunde inte ta emot ett nej, för han ville verkligen dit ut, så jag hängde med. Och tänk, han handlade KLÄDER till sig själv! Jag blev alldeles chockad!

Han köpte sig en tunn kofta som är perfekt nu till sommarens sena kvällar och så matade jag på honom ett par nya solglasögon då hans gamla har blivit lite sneda. Han var verkligen skitsnygg i båda och jag har kommit på att det är mycket roligare att shoppa till Alex än mig själv, eller att jag shoppar till mig själv när någon annan betalar :D HAHAHAHAHA!!! Ja, det var ju inte så mycket Alex fick med sig idag men heter man Alexander Myrén så var ju det där näst intill guldstämplat. Ute vid bergvik så bjöd han mig på lunch också, thaibuffé, njami! Man får ta hur mycket man vill och det gillas! :D

Och idag fyndade vi tvättmedel till det kanonbra pris, 15:-, och det var ariel, det gillas skarpt!

Och när jag kom hem hade jag fått paket från HM så det blev en tripp ner till rud centrum och jag vart så glad när det var min döläckra jumpsuit i leopardmönster, fan så mycket snyggare i verkligheten än på bilden! Visste jag väl! HA! Och så var det två spetslinnen, ett svart och ett vitt och så var det en puderrosa klänning och jag älskade alla plaggen. Beställde detta för evigheternas evigheter sen men det spelar väl ingen större roll om det kom nu eller för tre månader sen, kan ju ändå inte använda det förrän i varmare grader och dom är på intågande så snart blir det premiär för de nya kläderna, yey! ^^

Kan ta bilder och visa i morgon, kanske.
Jag ska aldrig lova något för jag håller sällan vad jag lovar, dålig egenskap Larsson, dålig.

Puss

Dagens outfit

Nu har jag tvättat och lagat mat, blev en riktigt god rätt som jag lagade för andra gången, men för älsk var det första gången att sätta tänderna i det och han fullkomligt älskade det! Han sa: Mmm... Hela tiden, konstant! Då vart jag glad ^^ Kanske inte var så konstigt att han älskade maten då det var hans favoritingredienser med ;) Det blev kyckling kryddat i färsk vitlök, oregano, salt och peppar kokat i grädde, sen har man bandpasta till och så toppar man med fetaost och tomat, man kan blanda i dem båda två och koka tillsammans med grädden och jag brukar köra 50/50, det får en skön kontrast :)

Här är vad jag hade på mig idag :)
Jag tycker det är riktigt roligt att visa upp sina dagars outfit, det tycker jag alla borde göra! Då skulle man kunna få stilinspiration från allt och alla och det vill vi väl? ;)


130410

Bank bonk bank bonk bank bonk, gud vad jag har ont i huvudet! Det är som en jävla hammare som bankar inne i skallen och jag står inte ut snart, usch!

Idag har jag varit nere på sats och tränat så in i helvete. Benen, magen och ryggen stod på schemat och ni ska veta att det blev riktigt jävla mycket ben, fan vad skönt det känns nu i efterhand! :) Efteråt kände jag mig så nöjd och att jag förtjänade en glass i det fina vädret så det fick bli en liten en och när jag väntade på bussen hem kom det fram en gubbe från vänsterpartiet till mig och älsk och pratade på en massa. Jag vet faktiskt inte vad jag tycker om politik, jag har aldrig varit intresserad och jag tycker att de alla säger samma sak, på fullaste allvar.

Nej ni, nu ska jag tvätta och sen ska jag laga en underbar middag till mig coh min man :)

Puss

Vårstädning

Idag har jag minsann varit duktig och det är ingen som kan eller ska påstå något annat!
Jag sket totalt i stan och städade ute på balkongen och gjorde fint, ställde ut möbler och växter och ljus och gjorde så fint så fint. Vår balkong fungerade mer eller mindre som en soptipp under hösten och vintern så ni kan ju tänka er hur det såg ut!

Det låg papperspåsar och plastpåsar överallt, massa massa gammal reklam, plastlådor, burkar, flaksor, glas överallt, och tänk er att det har varit snö ovanpå allt det där också så det var alldeles fuktigt och äckligt. Jag kan i alla fall säga att jag lärde mig en läxa och kommer aldrig någonsin använda balkongen som en soptunna igen, no way!

Är i alla fall skitnöjd med resultatet och när jag var färdig satt jag och njöt av solen och fick mig lite bränna och gottade mig med glass, det var mumma det! Hoppas det är lika fint och varmt i morgon och jag hoppas att det kan sluta blåsa för då sanckar vi riktigt sommarhetta! Men jag tror det skulle vara 50/50 mellan sol och regn i morgon, tyvärr... Men det kan ju ändra sig! HOPPAS! ^^

Puss

Dagens outfit

Idag tänkte jag inviga min jeansjacka eftersom det är så varmt och solen skiner ^^
Önskar bara att det var den där riktigt heta sommarvärmen som gör att man känner att man måste kasta sig i sjön, för då kan man gå i bara ben och klänning med snygga klackar till, längtar!

Körde enkelt idag, fan jag orkar inte anstränga mig och sätta på mig några 10cm-klackar och jag orkar verkligen inte gå i klänning eller kavaj eller skinnjacka eller kjol eller konstiga byxor, nej, det fick bli en bekväm outfit som jeans och låååååga klackar :)

Nej, nu ska jag ner och träna ungdomarna, see ya!


Mmm...

Lovley day #2! :D
Solen skiner, det är jättevarmt i skuggan redan nu så jag antar att det kommer bli en riktigt varm dag idag, hallelujah!

Älskling står och steker pannkakor nu till frukost, riktigt mysigt faktiskt. Det är så roligt att se honom vid spisen, haha! Vi samarbetar alltid när det gäller pannkakor - jag gör smeten och han steker. Jag suger verkligen på att steka pannkakor, men jag har blivit mycket mycket bättre! ^^

Idag ska jag träna de autistiska ungdomarna och bara njuta av solen och det vackra vädret, kanske får bli en runda på stan också, kanske ett köp av glass! :D Det är väl typ det enda man har råd med nu ;)

Puss

Picknick och failad köttgryta

Idag har solen lyst hela långa dagen och det har varit riktigt varmt! Och idag har jag och älsk varit tillsammans i två och ett halvt år så detta och solen gjorde att vi ville göra något liiiiite speciellt även om vi inte tar så allvarligt på våra månadsdagar, så vi bestämde oss för att åka på picknick till Mariebergsskogen :)

Och vilken känsla det var att kliva in där! Jag var där ganska ofta när jag var liten, då hade de i och för sig ett nöjesfält där och det var mycket roligare att vara där då, men de tog bort det tyvärr. Vet inte hur många år sen det är jag var där, för många antagligen och det var så mysigt att kliva in där igen. Det var jättemycket folk, massa barnfamiljer, massa kärlekspar och massa old couple :) Alex blev helt till sig! Han tyckte det var skithäftigt, haha! Vi gick och tittade på djuren, det är en djurpark där med djur från bondgårdar och jag gillade tuppen mest! Så snygg och ståtlig med sina mörka, turkosa fjädrar och sin starka, gälla röst. Såg lite kycklingar, lite hästar, lite får, lite grisar, lite getter, lite kaniner, lite hönor, några gigantiska gåsar (fast det var nog inte det) och slutligen så såg vi kossor som gjorde något som är barnförbjudet, ja ni kan ju tänka er uppstyåndelsen! Jag och Alex höll på att skratta ihjäl oss när kossorna stod där och sexade loss.

Vi fikade och hade det mysigt, satt i solen och bara mådde gött.
När vi kom hem skulle vi laga en köttgryta, något vi aldrig gjort förut och jag kan säga att vi failade totalt och det hela slutade med pizza. Ja, jag ska aldrig mer göra det och om jag ska det ska jag följa ett exakt recept!
När vi var nere på pizzerian så var det en kvinna som kom in och skulle beställa och hon ville ha cashewnötter på och då sa han i kassan att det kostar extra och då sa kvinnan: Äsch, skit i det. Ni vet sådär spontant som vi svenskar säger. Sen gick kvinnan och gubben blev jättearg!
- Man säger inte skit i det, vad fan är det? Man kan säga det till sina kompisar men inte i en affär bland vuxet folk, då kan man fan uppföra sig. (och allt detta med bruten svenska) Jag och Alex trodde ju att han skämtade med oss först så vi skrattade ju bara men sen såg vi ju att han var ju skitarg över det kvinnan hade sagt så jag kände väl att jag var tvungen att hålla med, jag som aldrig tycker det andra tycker!

Ja, det var min dag :)
Alex och jag har haft det så mysigt och jag var så snygg i bara ben och trenchcaot ^^ Ja man får tycka att man är snygg ibland, så de så!

Puss


Leklandet på Nöjesfabriken

Dagen har tillbringats på Leklandet på Nöjesfabriken och inte lek och buslandet som jag trodde att det hette, men det finns det en fullt logisk förklaring till att jag trodde det och det är för att min lillasyster säger det, ha!

Dagen har varit jätterolig, men visst fan märks det att man inte är 8-10 år längre då ens knän reagerar på minsta lilla och ens rädslor dyker upp, jag var aldrig rädd för någonting när jag var liiten! Men jag visste att jag var tvungen att möta mina rädslor och besegera dem idag, så första halten var fritt fall på 6 meters höjd. Det är en rutschkana som går rakt ner och som viker lite långt ner, annars är den spikrak och man bara faller och faller. Sex meter låter inte så mycket och det ser inte mycket ut för världen men när man väl sitter där och ska kasta sig ut i luften då är det en helt annan sak vill jag lova! Efter många om och men kastade jag mig ut och fick en pirrande känsla i magen och det var inte alls så farligt! Det farligaste var att verkligen VÅGA kasta sig ut i luften, resten var ju bara roligt :)

Andra steget var att ta den som var på åtta meter och här sanckar vi högt asså! Men jag skulle inte vara sämre här. Jag satt och tittade och tittar man rakt ner blir man ju scared to death! Men nä, jag ville inte vara en fegis som ångrar mig när jag åker hem så jag tog ett djupt andetag och kastade mig rakt ut i luften och vilken känsla! Oboy! :D Men läskigt som fan var det men det var bara att göra det igen och igen och när vi väl skulle gå hem så tyckte man ju att det var en baggis att åka den. Hörde av en gubbe som började snacka med mig när han såg hur rädd jag var efter sexan att det finns en på 14 i Göteborg, 14! Nej dra åt helvete, så är jag livrädd för en på sex meter, ha! Vilket skämt, därför var jag tvungen att klara åttan ^^

Förutom dessa fritt fall och rädslor så har jag klättrat som en galning upp och ner upp och ner, krupit i tunnlar (AJ! Mina knän!) åkt linbana, hoppat på studsmatta, haft bollkrig, byggt borgar, gått igenom pasager och åkt rutschbanor som snirklar sig runt runt och fått en miljon stötar igenom hela kroppen och vissa gjorde riktigt ont! Riktigt jävla ont så jag kommer aldrig mer åka i en sån där jävla sak!

Sen så delade vi upp oss två och två och turades om att vara med varandra och så jagade vi varandra och fan vilken tid det kunde ta att hitta varandra, det var riktigt skoj när man såg varandra och var tvungen att kämpa som fan för att inte bli tagen. Hihi!

Dagen var bra! :D Kanon faktiskt! Men nästa gång ska jag ha knäskydd och helst armskydd och öronproppar, tänk er ett ställe med hundratals skrikande ungar, det tar på krafterna det ;) och i morgon när jag vaknar slår jag vad om att jag har världens jävla blåmärken, men va fan! Ddet var roligt att leka igen ^^ och det här var ett GULD-träningspass! HA!

Puss

Utkast: April 9, 2010

Vet ni vad the Larsson's ska göra i morgon?
Vi ska nämligen åka till Lek och buslandet här i Karlstad. Mina syskon vill så gärna dit och mamma och pappa behövde en lekförälder till dem så jag hakade på och jag tar med mig Linda :) Kommer nog bli grymt roligt faktiskt! Hoppas jag i alla fall. Frågan är vad man ska ta på sig för kläder, hm hm... Först tänkte jag träningskläder men det kanske känns lite överdrivet så det kanske får bli mjukisbyxor och nån tröja, okej, jag ska bara leka men det kommer nog vara fan så jobbigt, efter vad jag har hört i alla fall...

Och jag måste kommentera Talang. Vad in i helvete är det för talang att sjunga? Vi har sett det! Vi har hört det i miljontals former, de flesta kan sjunga, vissa bättre än andra men alla kan det! Nåt som däremot inte alla kan är att trolla, att jonglera med 10 bollar, att göra cirkuskonster eller att dansa någon konstig dans och göra show av det, DET är talang! Något som man måste träna och träna och träna och nöta järnet för att man ska klara! Juryn säger hela tiden: Vi har sett det här, till en dans till exempel, jaha? Har ni aldrig sett någon sjunga förut då?

HALLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!

Talangjuryn är en av de värsta, låtsas vara stjärnor då de i själva verket är bortglöma kändisar, ha! Vilket skämt! Och Bert Karlsson då, som alla skryter med och säger att han inte har gråtit sen han hörde Carola sjunga Främling i Melodifestivalen 1983, och nu ikväll så lyckas han gråta hela TVÅ gånger på samma program. Bullshit med gråtandet! Du är säkert en lipsill. JA.

Puss

Fredagsfix

Haha! Jag måste säga att jag hatar när det är lov för alla, spelar ingen roll vilket lov det är men läsarna försvinner puts veck och sen kommer de tillbaka när skolan drar igång, vad kan det bero på? ;) haha!

Igår spöregnade det hela dagen och det var inte roligt att stå i kort bikerskinnjacka och vänta på bussen då vill jag lova. Idag regnar det inte men det är fortfarande blött ute, ser ut som världens fuktigaste plats just nu, likt en regnskog i mild grad skulle jag tro! :P MEN JAG SKYMTAR SOL! Solen kommer att komma fram idag, jag riktigt känner det, så idag kanske kanske det blir premiär för jeansjackan! Hade premiär med trenchcoaten häromdagen :) Egentligen ville jag hoppa i min snygga långklänning med kavaj över men det är nog lite för
kallt att bara ha kavaj över just nu...

Typiskt.
Varför är det fortfarande så kallt här? Vi har ingen snö och det har vi inte haft på länge, däremot snöade det för inte alls länge sen, men det smälte ju bort direkt. Men i Stockholm och Skåne har de ju hur jävla varmt som helst! Här får man vara glad om man når 10 grader ens! Och snittet ligger väl runt 7-8 varje dag, boring.

Nej men tapeter och handling och gymmet var det som gällde idag, kanske ska ta jeans och jeansjackan då? Så att jag inte stapplar in på sats iförd klänning och kavaj, då tror de väl. Fast å andra sidan så är ju deras personal iförd kavaj hela tiden så jag skulle kanske smälta in om jag hade en? ;) HA! Den ni!

Puss

.

Idag har dagen tillbringats med Linda nere på stan :)
Tänka sig, vi var där från halvtvå och halvsju var jag hemma, jesus! OCH jag köpte INGENTING! Ta mig fasen vad
jag är duktig! Fast att jag såg ett gorgeus skärp som jag har letat efter i evigheter så köpte jag det inte och fast jag såg den mest underbara, romantiska, söta, fantastiska kjolen i vit spets, så köpte jag den inte... Vilket jag nu ångrar såhär i efterhand, men grejen är den att jag inte köpte någonting och det är poäng till mig! Plus plus plus!

Och jag måste vara knäpp, för nu har jag precis startat om femte säsongen av Desperate Housewives, ja men de är ju så jävla bra, jag kan bara inte låta bli att följa intrigerna i deras värld på Visteria Lane, I just can't!

Men nu ska jag sova :)
I morgon ska det fixas nya tapeter, det ska handlas inför helgen och det ska gymmas! BIG TIME!

Puss

HM är fan ett stort dilemma

Jag har tänkt på en sak.
När jag handlar på HM, i alla fall här i Karlstad, så blir det till 98% av alla gångerna på avdelningen Devided, älskar kläderna! De är moderna, snygga, ungdomliga, stilfulla, roliga och bäst av allt, det är oerhört bra priser på kläderna! Men Devided på HM shop online suger! Det är jättelite kläder där och inte alls roliga. I butiken kommer det ju in nya varor ungefär två gånger i veckan till avdelningen, men shop online då? Jag menar, tänk på de som inte har butiken i närheten, som kanske bor 10-15 mil därifrån, de får ju inte samma chans att handla dett vi andra  handlar.

Och sen den vanliga damavdelningen, ja, den suger i butiken men den är skitbra på shop online! Varför varför varför?!
De kunde ta och ge av varandra för då skulle det blir hur bra som helst ju :)

Men nu ska vi inte vara såhär. Jag älskar HM och jag älskar deras vårkollektion! Fan vad de har jobbat upp sig de senaste åren, woho! Love love love åt dem! <3 och jag önskar jag hade en miljon just nu för fan vad jag skulle shoppa där och på Gina tricot och på en massa affärer, för de har så mycket roligt nu!

Puss


Den nya datorn

Jag sitter vid den nya datorn nu och bloggar, spännande va!
Jag tycker det är spännande, det är som en totalomställning för skärmen är såååå liten fast det är en full storlek och jag måste sitta drygt 20 cm från skärmen för att se vad jag skriver, ja, Alex får ta och fixa detta när han kommer hem, han är och leker i skolan, de har nämligen estetvecka så nu är han glad ska ni veta! Igår hade de dansat hela dagen och när han kom hem var han så upprymd att han ville leka en lek som de hade lekt: spegelleken, skitskoj! Det var ju egwntligen en avslappningslek men jag tyckte att det såg så dumt ut och man var tvungen att vara så koncentrerad så jag skrattade bara :D HA!

Igår fyllde Linda år så vi var hos henne och åt tårta, den var god! :)

Nej, nu ska jag titta på days of our lives, så de så!

Puss

Tisdag

Idag var jag munter av mig och akte ner pa stan for att titta lite och leta present till Linda. Hon fyller ar i morgon :) Men det var inte alls roligt att vara nere pa stan, jag var inte ens dar en halvtimme! Gud det var sa drygt och trakigt och massa massa folk for att det var lunchtid sa jag gav fan i det och akte hem istallet. Nar jag kom hem bestamde jag mig for att aka ner pa sats och trana ett pass och det var ett riktigt riktigt bra pass! Vaknar inte jag med traningsvark i morgon sa vet jag fan inte vad som skulle kunna ge det.

Jag kampade tills musklerna skakade och jag verkligen inte orkade mer!
Helt tom pa energi skyndade jag mig till bussen, akte hem, gjorde mat, stadade och nu vantar jag pa att Alex ska komma hem fran Stromsund, ska bli skont att fa hem honom igen :)

Det typiska med dagen var att det som drev mig i gymmet var den dar lakrisalen jag skulle kopa nar jag var fardig, om jag hade tranat hart nog och fortjanat den. Jag gick in och handlade det jag skulle och i kassan blev det stress pa hog niva da det var miljoners triljoners meter lang ko. Jag betalade, packade varorna, gick ut och nar jag gatt 200 meter kommer jag pa att jag glomde kopa min lakrisal! Ni ska veta att da kom det svordomar ur Larssons mun! Na, vi far se om Alex kanske orkar med en kvallspromenad sen for da kan jag ga in ohc kopa en ^^ Jag vill inte ga ut sjalv i morkret med tanke pa alla ackelgubbar och idioter tills valdtaktsman som springer runt har i Karlstad.

Puss

Mmm... Du ar efterlangtad!

 

Men tank att fa en HEL LADA med lakrisal!
God, det skulle vara heaven! :D


Fan ta den forbannade javla snon!

Varfor in i helvete snoar det?! Varfor varfor varfor?????!!!!!!!
Forbannade javla skitland som har ett javla skitklimat och jag vill inte bo i det har javla kalla skitlandet langre!
Det ar for fan april! APRIL! Det ska fan inte snoa, det SKA vara sol och 15 grader varmt, minst! Jag ska kunna skjuta korthall utmohus utan att frysa arslet av mig och jag ska for fan kunna anvanda min trenchcoat och jeansjacka utan att skaka som en radd javla katt!

Jag var sa glad nar jag visste att jag skulle spendera min vinter i Varmland och Karlstad i ar for i Stromsund varar ju vintern i fan ett halvar, minst! Och i Varmland brukar vi inte fa sa mycket sno nu for tiden, sa jag visste att den skulle smalta bort snabbt. Nar jag bodde i Stromsund ringde alltid foraldrarna i borjan av april och sa att de solade och grillade och ni ska veta hur javla avundsjuk jag var! Varen i ettan sa var det 25 grader varmt nar jag var hemma pa pasklov, runt den 7 april och da var det sa varmt att jag och johanna badade utomhus! Och titta nu! Gratt och trist och snoflackar och bara 2,7 grader varmt ute, what?!

Nej nu javlar. Jag som skulle ha akt ner pa stan idag och tranat, inte fan har jag lust att ga ut i det har javla skitvadret, glom det!
Bara att titta ut genom fonstret for det ju att rysa i kroppen pa mig. Blaser gor det ocksa, na! FAAAAAAAN!

Puss

update

Om exakt en halvtimme tar jag bussen hem till Karlstad :)
Jag och mamma har hållt på och pysslat och sytt en massa idag så ni får se hur fina kuddar jag har gjort! När jag har en dator som fungerar... Alex har ju köpt en ny nu och han kommer hem på tisdag så på onsdag kanske ni får se hur det blev :) Riktigt roligt var det i alla fall och jag är riktigt nöjd med resultatet! Det är så roligt att göra eget för det blir så personligt och exakt som man vill ha det.

Och solen skiner! Och det är jättejättevarmt! I like it alot ^^
Så jag och familjen har suttit ute och solat hela dagen typ och rullat upp byxorna och solat benen och det var gôrvarmt! :D

Nej, nu ska jag packa det sista och sen sticker jag :)

Puss

Mmm... Cupcakes!

Kolla vilka fina cupcakes jag och mamma gjorde förut  idag :)
Mums!





De ska vi gotta oss med i solen sen ^^


Glad Påsk!

Glad Påsk!
Nu får ni vara riktigt snälla så att påskharen kommer,
Och om ni inte är snälla så kanske det kommer en påskkärring och tar er med till Blåkulla!
(och det vill man ju inte, haha!)

Nu ska jag gå iväg och leta efter mitt påskägg, en tradition vi haft ända sedan barnsben och den tycks aldrig brytas, fast å andra sidan så vill man inte att den ska brytas, för man blir aldrig för stor för att leta påskägg ^^


Tillverkning i Normafabriken

Nu ni! Nu ska ni få se hur det går till att tillverka ett 6,5-skott! Det trodde ni aldi´rig att ni skulle få göra va? ;)
Var ju som sagt i Åmotfors igår och sköt in skott till mitt älskade korthållsgevär och sen fick vi gå på ett liitet studiebesök på Norma där de tillverkar alla mängder av skott :)



Det börjar i denna maskin!



Och här kommer hylsorna ut, färdiga och perfekta




Sen går de in i denna maskin som är tillverkad innan första världskriget!



Så ser den ut och hylsorna rullar runt i kugghjulen



och här har vi själva kulan
sen sätts de ihop och så har man ett färdigt skott!
Otroligt va? ;)



Denna dag hade de tillverkat 103 578 skott
och då kan man på skoj säga att det skulle kosta mig 517 890 kronor att köpa dem alla.

Ja, det är riktigt dyrt med 6,5-skott!
Och varje gång jag avfyrar ett ska jag skänka en tanke till de stackars satarna som sitter och kollar igenom alla skotten så att de inte är feltillverkade. Det är ett jävla arbete ska ni veta!


Maximalt Wii-spelande

Kolla!
Min lillasyster på åtta år slog 300 poäng i bowling på Wii.
Det är fan riktigt jävla bra gjort det!


Alla våldtäkter får det att rysa i kroppen på mig och jag vill bara skrika!

Först vill jag börja med att säga tack för boktipsen Sarabarab! :) Jag ska absolut läsa dom! Det är guld att ha en bok med sig när man reser så långt som jag oftast gör :)

Nu till en mer allvarligare sak, eller nej, nu ska jag inte ens skriva med snälla ord, nu jävlar är det allvar! Det här gör mig förbannad, så in i helvete att jag håller på att äta upp tidningen varje gång jag läser om det eller kastar ut tv:n varje gång det sägs på nyheterna, det är inte det att jag har problem med mitt humör (oftast i alla fall, haha!) det är bara det att jag tycker att det här har blivit ett stort problem de senaste åren och det är ALLA JÄVLA VÅLDTÄKTER SOM SKER.

Till att börja med kan vi nämna Linnea och Jennifer som ingen kan ha missat, det är vidrigt! Vidrigt!
Sen kan jag berätta om våldtäkterna som sker/har skett i Karlstad, där jag bor. I höstas var det en jävla våg av våldtäkter i form av en utländsk man som hoppade på stadsbussarna och gick av när han såg att en kvinna/tjej gick av ensam, om han inte innan hade provocerat dem på bussen. Det blev våldtäkter och försök till våldtäkt men de fick fast honom tack vare programmet Efterlyst som jag personligen tycker är jättebra för det hjälper verkligen, det gör det! Sen var det inte alls länge sen vi hade en våldtäkt i Karlstad igen.

Men nu ska jag berätta vad jag läste i tidningen idag, Atonbladet.
En 20-årig man våldtog en 20-årig kvinna i Örebro den söndagen den 28 mars. Kvinnan var på väg hem från en restaurang när hon våldtogs och fem timmar efter våldsgärningen hittades hon på brottsplatsen svårt medtagen och fördes till sjukhus. Polisen dömer detta som GROV VÅLDTÄKT men det här är inte nog! Bara kolla listan över överfallen i Örebro det senaste halvårt:

* Söndagen den 6 september - våldtäktsförsök
* Söndagen den 20 september - våldtäktsförsök
* Söndagen den 4 oktober - våldtäktsförsök
* Onsdagen den 14 oktober - våldtäktsförsök
* Söndagen den 1 november - fullbordad våldtäkt
* Söndagen den 6 december - våldtäktsförsök
* Söndagen den 14 februari - fullbordad våldtäkt
* Onsdagen den 24 februari - våldtäktsförsök
* Lördagen den 27 fbruari - våldtäktsförsök
* Lördagen den 6 mars - våldtäktsförsök
* Söndagen den 28 mars - fullbordad våldtäkt

Det här är skrämmande! Det är vidrigt, äckligt! Skamligt! Jag blir arg, jag blir så jävla arg och inte minst så blir jag rädd! Jag blir rädd för att gå utanför dörren på kvällen, när det är mörkt, för jag är så jävla rädd att jag ska våldtas. Alex är också rädd, han vill inte att jag ska gå ut själv eller gå själv ifrån bussen, så han kommer alltid och hämtar mig ifall jag har tränat på kvällen. Det var inte alls länge sen vi hade en våldtäkt i Karlstad och det var på samma gata som min bästa kompis bor! USCH säger jag, USCH!

Ska det verkligen behöva vara såhär?
Ska vi verkligen behöva vara rädda för att gå ut och gå på kvällen?
Ska vi verkligen behöva vara rädda och "tvingas" ha någon med oss varje gång vi går ut?
Det här är Sverige! Men man skulle fan kunna tro att vi befinner oss i nåt jävla B-land där kvinnorna våldtas hela tiden och där polisen inte ens reagerar. Här reagerar dom i och för sig, men vilka grips? Hm hm...

Men varför är det så många våldtkter då? STRAFFEN.
Straffen är alldels för svaga! En kille vet att det gör inget att våldta en tjej jag får några månader, kaske nåt år, kanske lite vård men sen är jag ute och har man ingenstans att ta vägen, vad fan spelar det för roll om man spärras in några månader? Inte ett jävla piss! Jag tycker att våldtäkt är ett brutalt och kränkande brott som absolut borde ha högre straff! 5-10 år, minst! Jag tror på fullaste allvar att våldtäkterna skulle minska om man höjde straffen och varför är de så låga än idag? När våldtäkter har ökat 3 gånger mer de senaste åren? Jävla idioter!

Det kommer krävas någon som tar självmord på grund av att ha blivit våldtagen eller någon som blir psykiskt sjuk på livstid innan de ändrar straffgränsen, och ja, har man blivit våldtagen så har man det, det är inget som försvinner och det kommer alltid att leva med en, men om man vet att våldtäktsmannen straffas för det han har gjort så tror jag att man mår en liten gnutta bättre i alla fall. Men jag vet inte, och uppriktigt sagt så hoppas jag att jag aldrig får veta, för jag vill inte bli ett offer, jag vill inte vara den som aldrig blir mig själv igen och som tvingas gå igenom en massa förhör, undersökningar och terapi och ständigt påminnas om vad jag råkade ut för.

Men jag vill finnas där för andra och därav detta inlägg, för jag bryr mig.

JAG ÄR RÄDDAD

Okej elva minuter efter mitt förra inlägg har jag gjort lite research och det visar sig att den finns ju en femte bok! Det finns en som kommer rädda mina resor och få mig att skratta hystersikt och den heter En shopaholic - i väntans tider, ja! Det kommer bli superduperultrabra! :D

Anledning till att jag trodde att det inte fanns en femte var den att jag aldrig sett den i bokhandeln där alla andra fyra böckerna står fint uppradade och förresten så publicerades den på svenska 2009, just det! Och vem vet om det var tidigt på året eller sent? Skit samma! Jag är glad att det finns en fortsättning, fruktansvärt lättad!
När jag komme tillbaka till Karlstad är det jag som går raka vägen till Akademibokhandeln och köper den! Hoppas vid min gud att den finns! Var ju ett tag sen jag var inne där. Anledningen till det? Jo, jag tycker egentligen inte om att läsa böcker men det var min sambo som prompt tyckte att jag kunde läsa en bok och då valde jag denna serien och thank god för det och för min sambo och älskade pojkvän! Annnars hade jag aldrig läst dem, troligtvis!

Puss

Mina älskade Shopaholicböcker

Nu har jag varit till Åmotsfors och skjutit in skott inför säsongen och på vägen dit så blev det en hel del läsande och nu vet jag inte vad jag ska göra längre! För nu, NU mina kära vänner har jag läst ut min älskade Shopaholic-serie och det svider i mig! Vad ska jag sitta och gotta mig mig med på alla buss och bilresor? Och vad ska jag sitta och fördröja tiden med när jag ligger i badet? Jag älskar de där böckerna! De får mig att skratta hysteriskt! Hon är ju så jävla cool Becky Brandon (född Bloomwood), så underbart jävla cool! Dom skriver så hela tiden i böckerna, Rebecka Brandon (född Bloomwood) ifall ni undrade alltså! ;)

Men egentligen så måste det finnas en bok till, det bara måste det!
Jag har ju läst fyra stycken: En shopaholics bekännelser - I New York - Säger ja - Får en syster. Men det borde ju verkligen finnas en till! Med tanke på hur sista boken slutade, hon är ju gravid! Ska jag inte få läsa något hysteriskt roligt om hennes graviditet och infall till att köpa massa till bebisen eller när hon får sug efter någonting som ett ton glas eller vad som helst! HALLÅ?! Fast å andra sidan kanske det inte är så roligt att läsa om hur folk blir mammor, men jag vet att Sophie Kinsella skulle skriva det sååå bra! Hon skulle skriva det med humor som skulle få mig att skratta rakt ut, mitt i en folksamling och vara så inne i boken att jag skulle märka att alla stirrade på mig först efter en minut eller nåt. Nä, jag får nog ta och skriva ett brev till henne, jag vill ha fortsättningen!

JAG VILL JAG VILL JAG VILL VILL VILL!!!!

Puss





Och en annan sak! Det här är nog ta mig fan de finaste bokomslagen jag vet!
Bara kolla på den tredje boken, vit och guld och bröllopstårta, åh!
Det är nästan så att jag vill läsa alla böckerna igen, fast jag började läsa dom i oktober/november, haha!






RSS 2.0