Today is the day

Idag åker vi till Göteborg, och det ska bli så jävla skönt och roligt! :)
Ska packa nu under dagen. Både väskan till Gbg och väskan till Ström, kommer ju hem så sent på söndag så jag hinner inte packa då och så rullar bussen 08:00 på måndag morgon, gud vad jag kommer vara trött! Jaja, den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge som det ju heter ;)

Ha en bra dag!


Kofta: Gina tricot
Linne: H&M
Shorts: Avklippta levis
Sjal: Indiska
Väska: Gina tricot
Hatt: H&M


?

Sitter och velar om jag ska ta bussen 14:10 eller 16:30?
Den första bussen är, plus att jag kommer fram så jag hinner äta lite innan jag ska träna, minus är att den tar så jävla lång tid då den åker över munkfors, dåligt. Den senasre bussen, plus för att den går snabbt. Minus att jag får skutta direkt in på skyttebanan eftersom jag hoppar av vid vågbacken då och då hinner jag inte äta...

Å andra sidan har jag ändå ingenting att göra.
Anna och jag skulle egentligen ha åkt till Marieberg och solat och badat idag men har vi fint och varmt väder eller? Nä. Så vi skippade det, annars skulle vi ligga där och frysa arslet av oss, dåligt. Jag som var så sugen på att bara ligga och lata mig i solen med en bra tidning och Anna, jävla skit.

I morgon åker jag till Göteborg, jaohoooooo!!! :D
Det ska bli roligt och jag längtar! Längtar!

Puss

Nu får det fan vara nog!

Vet ni vad jag stör mig på?
Idioter som köper upp halva jävla lagret på H&M när de har sina specialkollektioner som The garden collektion och Fashion against aids kollektionen. Ja, grejen är den att jag stör mig på att de köper ett plagg i alla storlekar eller dubbelt upp i varje och sen säljer de det för det dubbla eller det trippla priset på Tradera. Det suger! Visst det är smart, jävligt smart, de får ju mer pengar men jag stör mig så in i helvete eftersom det var så mycket jag ville ha från aidskollektionen, men fick jag något? Nä. För kollektionen sålde slut på 0 och det är de jävla pengagalna traderajävlarnas jävla förbannade fel!

De kan dra åt helvete för nu är jag arg.

Ja, jag vill ha grejorna som ligger uppe på tradera nu, men va fan. Kunde jag köpt byxorna som jag vill ha för 199 kr den korta tid de fanns så vill jag väl inte betala 600 för dem nu! Det är ju galet ju!

Sen tycker jag faktiskt att H&M kan göra mer av varje plagg i deras kollektioner när de vet hur jävla eftertraktade de är. Jag vet att en kollektion är begränsad, men de skulle ju tjäna mer om de producerade mer av varje!

Jag ska ta mig fan skriva ett brev till H&M!

200610

Har precis varit ute och skjutit ett pass och fy vad bra det gick!
Men allt kommer med ett pris och nu är jag helt slut efter förra veckns skjutningar och förkylningen och gud vet vad så nu ska jag ta lite ledigt. Ja, bara i en och en halv dag men i alla fall! ;)

Åker hem till Karlstad om en timme :)
Det ska bli riktigt skönt att få komma hem men jag vill inte tänka på all post som måste ligga där i en stor hög! Uschameja. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och ta ett långt och härligt bad och fixa naglarna också och äta glass i stora lass! Mmm...

För på torsdag åker jag till Göteborg och på fredag och lördag blir det Liseberg. Vi skippar allt vad traditionell midsommar heter! På söndag blir det shopping och så kommer vi hem sent på söndag kväll. Och det grämer mig lite för sen på måndagen ska jag upp tidigt för att sätta mig på bussen mot Strömsund och min älskling och Amanda och Weronica och Julia och alla de andra som är där! LÄNGTAR SOM FASEN! :D

Mat väntar!

Puss

And I'm back in the game!

Åh åh åh, ÄNTLIGEN så BÖRJAR förkylningen och hela jävla influensagrejen bättra sig och det är en stor lättnad! Febern är borta, huvudvärken är borta, öronvärken är borta och det som stannar är täppt näsa, tjock hals och ont i ryggen (men det är nog mest för att jag har skjutit/tävlat i helgen) och det ska jag säga er! Att tävla när man är/har varit sjuk är jobbigt! Det är som om all ens kondition och ork har försvunnit och man blir andfådd av minsta lilla, men det gick och det gick bra men det var jobbigare än vanligt om man säger så.

Bröllopet!
Victorias och Daniels bröllop igår, det var ju så jävla vackert! Jag började nästan gråta under vigseln när de hade sagt JA och Daniel grät en liten tår. Och de såg så lyckliga ut! Och kära! Och gud va fina de var! Och Pappa Westlings tal var riktigt bra, för att inte snacka om Daniels! Vilket fucking jävla underbart kanonbra älskvärt tal han höll, ja då brast det, då började jag gråta. Underbart fint bröllop var det och jag kan knappt bärga mig till den dagen jag gifter mig med min prins :)

Igår var det tävling, raskt hem för att hinna se vigseln och vi kom hem precis när den började! Snacka om timing! Och på kvällen var vi på studentfest hos Johanna. Idag var det tävling igen och nu på kvällskvisten har jag sett film: Beck - levande begravd. FÖRBASKAT BRA FILM! GRYM!

Såg den nya Wallander - Indrivaren häromdagen också och det var också en av de bättre! Bra där, svensk film!
Både Beck och Walllander lyckades ni med, trodde jag aldrig efter era föregående katastroffilmer (filmen som kom precis innan deras sista, de andra tycker jag om)

N väntar ännu en film - Har du hört ryktet om Morgans?
Har inte sett den men hört att den är dålig... Jaja! Jag vill ha min egna åsikt!

Puss


150610

Jävla fitta. Jag är sjuk.
Redan igår kände jag att halsen började tjockna igen och snabbt tog jag esberitox och gosade ihop mig med varma kläder och Sex and the city. Sen var det näsan. Jag blev jättesnorig strax innan jag skulle sova och så vaknade jag mitt i natten och kunde inte svälja för att jag hade så ont i halsen, åh! Jag hatar att vara sjuk!

Jag har inte varit sjuk på ett helt år!
Vilket är förjävla fantastiskt för att jag alltid blir sjuk varje sommarmånad och varje vintermånad(er). Men jag blev aldrig sjuk i vintras och jag trodde att det berodde på att jag inte bodde i Ström längre för innan jag flyttade dit var jag aldrig sjuk men när jag hade flyttat dit så blev jag dödssjuk varje vinter.

Nä, jävla skit.
Nu måste jag ner på Hagfors och köpa halstabletter och glass, och ikväll är det speedway också, kul kul. Hoppas det blir varmt och soligt för jag har ingen regnjacka! Bara en sketen liten skinnjacka som jag säkert kommer frysa arslet av mig i.

Fan.

140610

Jag har städat loftet och jag säger då det, jag tror inte att jag någonsin har sett så mycket damm i ett och samma rum, det var galet! Men nu har jag tokstädat som sagt och inrett det snyggt med det som fanns så nu ska jag nog klara av att sova där uppe ett tag till, haha!

Jag är sugen på att springa!
Men givetvis så glömde jag mina springskor i Karlstad... Men jag ska dit på onsdag elle torsdag igen så då kan jag ta med dem till helgen igen :) Ni kanske undrar varför jag åker till Hagfors så mycket?

Jo det är ju så att skyttebanan (korthållsbanan) i Karlstad ligger 2,5 mil (eller nåt sånt) utanför Karlstad. Givetvis går det inga bussar dit och jag har ju som bekant inget körkort då jag inte behöver det i Karlstad. Enda gångerna jag behöver ett är just vid skytteträningar, annars går stadsbussarna så ofta så. Så jag åker till Hagfors för att träna, för att skjuta och jag vill lova att det är jobbigt! Men det får gå, det måste gå. Jag önskar bara att jag kunde träna liiite mer varje vecka, har blivit så jävla lite nu på senaste för att jag har varit upptagen med annat. Ja, sen blir det ju till att åka hem nästan varje helg då det är tävlingar nästan varje helg.

Jaja.
Det löser sig, det gör det alltid!

So long!
Nu ska jag baka kladdkaka ^^



Jag skjuter 6,5 :)


Give me!

Ahhahahahahhh!!! Jag har filmabstinens!
Jag måste se en bra film! Och helst någon som jag aldrig har sett förut, men jag vet inte vad! En riktigt jävla bra tjejfilm eller en riktigt jävla bra komedi vill jag se!

Är det någon som har något förslag? :D

Nya som gamla spelar ingen roll ^^

Jag saknar mitt hjärta...

Du är min och jag är din och vi är varandras


Last night was a good night

Nu är jag i Hagfors och Alex har lämnat mig. Eller ja... han åkte runt två i morse så jag har hunnit vänja mig vid känslan av att inte ha honom i närheten. Eller nä, jag kommer aldrig att vänja mig.

Igår var en bra kväll!
Jag och Alex var ute på Tempel och åt finmiddag med Sara, Linda och Linda. Simon drog mot storfors istället, haha! I alla fall. Maten var skitgo! Verkligen! Vi delade först på vitlöksbröd till förrätt och till huvudrätt åt jag någon kycklingfilé som var fylld med bacon/vitlök/konstigost röra med bakad potatis som var grillad i folie och vitlösdipp och bea.sås, mmm!!! Skitgott var det! Till efterrätt blv det brownies (förbaskat goda var de! Över förväntan!) och vaniljglass dekorerat med jordgubbar, och som jag har längtat efter jordgubbar!
Det var en riktigt jävla god middag och fan va trevligt vi hade det :) Sen var meningen att vi skulle stanna kvar och se på Timo Räisänen men det regnade och var kallt så vi åkte hem och gosade ihop oss i mjukiskläder istället :)

Ja, det var min gårkväll.
Tog inga bilder tyvärr... Gud, jag har blivit så dålig på att ta med kameran!
Men det var en riktigt bra kväll och så lyxig känsla! Tempel är så jävla fint och allt är lyxigt, jag älskar deras uteservering! För trots att det spöregnade igår och var 12 grader varmt så kunde vi sitta på uteserveringen eftersom de har massa element och filtar och, ja, mmm.... Fem toast till Tempel! Och vi frös inte ens, tvärtom!

Puss

.

Det är få saker som jag gråter över.
Oftast är det när jag inte orkar mer eller helt enkelt inte står ut.

Men något jag alltid lyckas gråta över är när man är i kyrkan på skolavslutning och man sjunger Den blomstertid nu kommer. Det andra är när jag måste skiljas från de jag älskar, och ikväll är det min älskling som ska åka. Jag hatar det. Jag hatar när han lämnar mig, jag hatar när vi måste vara ifrån varandra.

Jag hatar att vara utan dig, en sommar till...
Man tycker ju att jag borde ha vant mig vid det här laget, men det blir bara värre och värre för varje gång.

Jävla fittsommar.

Ett dilemma

Idag skiner solen och jag är så glad! ^^
Det är skitvarmt ute så jag funderar på vad man ska hitta på! Marieberg kanske? Massa bad, minigolf och beachvolleyboll, ja det låter ju inte helt fel vill jag lova! :)

Jag har ett dilemma.
Jag vet inte om jag ska stanna i Karlstad ikväll och vara med Alex (och antagligen festa) för han åker hem på fredag natt eller om jag ska åka hem ikväll med mamma och pappa som ska hit på studentfest för att i morgon se min lillasysters första skolavslutning. Hon missade ju sin förra året för att hon var i Ström när jag tog studenten och det får jag fortfarande höra att det var egoistiskt. Haha! Alltså, vara med älskling en sista dag som jag inte kommer se i stort sett på hela sommaren eller åka hem för att se min lillasysters skolavslutning? Till saken bör också tilläggas att jag måste hem i morgon villket fall som helst för jag har tävling på lördag.

Matilda vill ju så gärna att jag ska komma för hon har övat på sina sånger så länge.

Ja, det är inte lätt inte...
Jag får då fan alltid välja!

Blogg.se är... segt?

Asså hallå?!
Blogg.se suger stort! Om jag skriver ett inlägg nu så kommer det antagligen inte att synas förrän i morgon kväll, eller sent på natten i morgon! Ett inlägg jag skrev runt sju igår har inte ens kommit upp än och det är inte första gången! Vad fan, har de så jävla dålig server, seriöst! Hur fan kan det vara så jävla segt?! Och det spelar ingen roll hur många gånger jag trycker på publicera, det kommer ju ändå inte upp! Jävla fittskit.

Nu ska jag sjunga och spela musik med älskling.

So long!

Draktämjaren

Ikväll har jag och Alex sett Draktämjaren och helvete vilken fucking jävla underbar film! Den var så jävla bra!

Jag måste erkänna att jag inte ville se filmen först. Jag har sett omslaget till filmen och jag tyckte inte att det var lockande och det är ju hela grejen med omslag! De ska locka mig till att vilja se filmen, what's the point annars? Efter många om och men och massa tjat från Alex så gav jag med mig och så tittade vi på den och den fångade mig direkt! Jag älskar sånna filmer, som tar tag i en direkt vid början, annars kan det ju ta en halvtimma eller nåt.
Nej gud, det var en skitbra film!
Jag skrattade och jag grät och det var spännande och fint och romantiskt och hemskt och underbart! Den hade allt en bra film ska ha. Thank god att Alex tjatade på mig! När den var slut var det nästan att jag ville starta om den och se den igen, haha!

Den handlar om en kille som bor i en by full av vikingar. Hans pappa är vikingarnas viking och han vill ju inget hellre än att hans son ska bli en riktig viking. I den här byn slåss de inte mot myggor eller några löjliga djur, här slåss de mot drakar och så har det varit de senaste 300 åren och det är allt de vet. Den här killen som filmen handlar om är liten och smal och rädd och han vill verkkligen döda en drake, för då blir man en man! Men han är svag och spinkig... så han har uppfunnit en maskin som skjuter och gör jobbet åt en. En kväll skjuter han ner den farligaste draken av dem alla som ingen vet någonting om! Han berättar givetvis detta för byborna men ingen tror honom. Dagen efter letar han reda på draken han sköt ner och när han hittar den så lever den fortfarande. Han går fram för att döda den, men han klarar inte av det och det är här som det öppnas en helt ny värld för honom. En värld fylld av vänskap och att förändra en livstro för hela hans folk. Är han en krigare eller är han den som ser det ingen annan ser?

Superduperunderbar film, se den! SE DEN!

Puss

Färg

Idag kände jag för att vara en levande färgklick à la 80-tal.
Så det fick bli multifärgade klackar och limegrön väska :)

Och jag brukar inte bära färg så det här är stort! Haha!


Minnenas dag #1

Idag är det exakt ett år sedan jag gick på min studentbal. Det var bland det roligaste och härligaste jag någonsin gjort! För många handlar balen bara om att sätta på sig en snygg klänning och supa järnet, men för mig handlade det om någonting helt annat. Det här skulle bli ett minne för livet, ett minne av mig och min älskling. Den här dagen hade jag ju längtat efter i stort sett hela mitt liv! När jag var liten älskade jag att sätta på mig fina klänningar och klackar, och varenda chickflick jag och mamma såg gjorde att jag längtade ännu mer efter när jag skulle få gå på min egna bal.

Jag har alltid trott att min bal skulle bli bra, men jag kunde aldrig ana att den skulle bli så bra som den verkligen blev! Det var så underbart att gå bland alla människor på väg till Folkan för man visste att de var där för att kolla på en och jag kände mig så stolt över att jag fick gå på balen med den jag älskar, jag tror att det gjorde det hela betydligt bättre faktiskt. Sen fotograferades vi i evigheternas evighet och sen gick vi in och minglade och alla var så fina! Och alla gav en komplimanger och det var så härligt! Och sen åt vi en gooood middag och skrattade och sen var det dags för valsen och jag och Alex hade tränat en gång inför den och jag tänkte att det här går väl åt helvete, men det var som att det bara flöt på! För vi dansade så bra! :)

Jag och Alex dansade varenda dans för ingen av oss var där för att supa, det kunde vi göra alla de andra 364 dagarna på året, men just den här dagen, den 8 juni 2009 ville vi bara vara med varandra. De ögonblicken när vi dansade är ett av mina lyckligaste minnen från hela mitt liv, det var som på film!

Idag är det den 8 juni 2010 och idag är det exakt ett år sedan jag och Alex blev Balens Kung och Drottning och det ska vi fira med god mat! Haha! Ja, det kan tyckas löjligt men vi är stolta och det är ett fint minne :) Speciellt för Alex! Han har aldrig riktigt vunnit något i hela sitt liv men han blev balens kung och han sa att han var så lycklig över att äntligen få vinna något och sen på studentdagen så vann (eller ja, tilldelades) han och hans kompanjoner från deras band Black Mamba ett stipendium och det var också en vinst för honom :)

Jag älskar dig Alex, min kung och min själsfrände.



Min studentvecka var alla tjejers mardröm. Jag var bottenförkyld och kunde knappt prata och när jag är förkyld så blöder jag näsblod väldigt ofta och vad händer inte precis innan vi ska åka på balen! Jo, jag blöder näsblod, givetvis! Tror ni jag var glad då eller? Haha! Tur att jag skrattar åt det idag i alla fall :)













Och här har vi Black Mamba med sina partners.




Prickiga shorts

Här är mina nya, fina, prickiga shorts som jag fick förra veckan :)
De har två fina guldknappar och därav matchas det med ett guldhalsband, lite elegant sailor över dem, hihi.
Jag har redan blivit totalkär i dem och de är assköna så jag kommer bo i dem hela sommaren! :D Eller nja... där ljög jag. Jag klarar inte av att bära samma kläder två dar i rad, det finns undantag, jag lovar! Men det finns också gränser. Så de så! Haha!

I helgen införskaffades även ett par vita haremsbyxor och ett svart/vitt linne med etnomönster, love love love!


Nationaldagen

Igår var det nationaldagen och det firades med skyttetävling på dagen och middag hos familjen på kvällen. Äntligen fick jag användning av några få av alla mina hundra SM-priser, jajemen! JSM Stockholm var priserna i färgerna gult och blått och igår nationaldagen, perfekt!

Haha, innan vi fick sätta oss och äta så stod vi alla runt köksbordet och sjöng nationalsången, jag trodde jag skulle skratta ihjäl mig, det var en sån konstig situation! Men vi fick den genomförd, bra gjort Larssons + Alex :)

Och förresten!
Igår, alltså den 6/6, var det exakt tre år sen som jag var och badade och körde tån igenom en glasflaska och fick åka och sy fem stygn, i en liten förbannad tå! Det blödde som fan och var inte en särskilt rolig nationaldag :P och sköterskorna var sämst! De kunde inte ens linda ett bandage runt min fot utan fick göra om det tre gånger och sen när jag kom tillbaka till Sörgård så lindade Wewes mamma om det i alla fall (hon var också sköterska). Ni ser! Vilken jävla nationaldag :P Dagen efter slutade vi skolan och jag kunde inte gå på foten och jag kunde inte ha mina snygga klackar till min snygga klänning utan tvingades gå runt i fula flip-flops och just ja! Mina kompisar fick bära runt på mig för jag kunde inte gå, kul kul! HAHAHAHAHA!!! Vilka minnen.





Gult och blått ska det va! <3


Sex and the city 2

Ikväll har jag varit och sett Sex and the city 2 med världens bästa skymaaan :) Ja, Anna var ju hennes riktiga namn då och gud vad jag har saknat henne! Har ju inte träffat henne på över ett år eller nåt!

Filmen blev jag totalt kär i, den var ju skitbra ju! Så jävla mycket bättre än den första filmen, fy fan vad jag garvade, konstant! Fast, det är ju bara sån jag är, haha! Men den var rolig! :D

När filmen började så var den skitcool. Carrie berättade om hur hon flyttade till New York 1986 och så fick man se en tillbakablick på hennes outfit och olala! The 80's! :D Underbara kläder ju! Haha! Men sen några minuter in i filmen blev den tråkig, seg, jobbig och jag täkte bara det - fan. Ännu en skitfilm, Men sen ni! Sen tog den vändning och blev så grymt jävla bra! :D

Och i slutet började jag böla som fan. Jo visst det var fint på filmen men det var inte därför jag grät. Jag grät för att låten True colors låg i bakgrunden och den låten spelade Disney när vi tog studenten och då kunde jag inte hålla mig. Haha, vilka minnen. Fina minnen :)

Nej, nu blir det mys med älsk framför tv:n :) Ont i huvudet har jag också. För mycket sol och för lite vatten, not a good combination.

Puss



Amazing things can happen!


RSS 2.0