- - -

Jag drabbas av panik, ångest!
Jag är inte redo för det här, jag är inte redo att lämna Strömsund.
Det känns som att det är så mycket som jag inte har avslutat...

Jag är trygg här,
och nu ska jag lämna allt, om bara några få dagar.

I mitt huvud fantiserar jag att det är flera veckor kvar till studenten, kanske till och med månader. Jag vet att jag kommer hinna fixa allt till den 12 juni då jag lämnar Strömsund, men det är ju inte så!
Det är faktiskt den 1 juni i morgon, JUNI. Det är bara några få dagar och jag vill inte lämna.

Varför måste man alltid välja?

Det slutar alltid med att man går vägen man inte vill...

Köpmanna

Igår kväll, eller ja, dag, så var det Köpmannamarknaden här i Strömsund.
Dagen började med att hämta upp Amanda för att bege oss ner till byn och scenen för att titta på min älskling och Carl när de uppträdde med en massa låtar. Gud, jag blev så stolt när de spelade! Tänk att de har utvecklats så mycket under tre år, det är helt sjukt! Knappt tre år, snarare ett år, det har gått från 0-10 liksom, direkt!Efter att de hade uppträtt så var det paus i någon timme, så då passade jag, Frida, Sanna och Amanda på att gå runt och titta lite på marknaden. Det fanns ju inte direkt något man ville ha och jag tyckte det mesta var skräp, usch...
Nej, klockan 14:00 befann vi oss vid scenen igen för att titta på IDOL-OLA (Ja, säg vad ni vill, men han är faktiskt snygg och han sjunger jävligt bra!) Så ja, han började sjunga och jag blev så besviken över hans hår! Usch, det såg inte klokt ut, jaja, ingen är perfekt. Han sjöng i alla fall låtarna jättebra, men efter bara tre körda låtar så pajade ljudtekniken och hans playback så han fick inte sjunga mer, HELT SJUKT! Jag SKÄMS över Strömsunds kommun som har tagit hit honom och så får han inte sjunga det han ska, usch...

Jaja, sången var i alla fall underbar!Efter att ha varit ute på marknaden till 15:00 drog vi hem för att gå på tårtkalas till småtussarna som fyllde fem år.
Gud vad de var glada över att äntligen få ha fyllt fem härliga år! Tyvärr stannade jag inte särskilt länge då jag var tvungen att gå hem för att göra mig i ordning inför festen som skulle vara på kvällen.

Jag och älskling gick hem till Frida för att vi skulle grilla med Amanda, Sanna och Carl. Åh, det var så gott med mat! Vi grillade kött och majskolvar med kroketter, sallad, baguetter och min förbannat goda sås! Mums! :) Efter maten blev det bad för killarna och kubb för oss tjejer. Jag och Frida mot Amanda och Sanna, jag och Frida vann, tada!


Sanna och Amanda var glada, även om de förlorade

Men sen så krävde de en retur match men då ville självklart killarna vara med och spela så ja, det kunde de väl få. Killarna mot tjejerna. Jag vettu fan vad killarna sysslade med, men det slutade i alla fall med att vi tjejer vann, med alla våra kubbar ståendes på vår sida, vilket betyder att killarna inte fick ner en enda en! HAHAHAHAHAHA!!! (De var lagom kaxiga senare under kvällen) Killarna var för oss LOSERS!

Sen blev det lite posing och roliga bilder. :)

Efter att ha varit hos Frida ett bra tag drog vi ut på byn, träffade en massa folk, pratade med en massa okända ansikten. Vi drog på Hotel Nordica, festade där och hade svinroligt! Jag och Sanna var kungarna på dansgolvet, helt klart! ;)
Det blev lite drinkar, lite öl, mycket dans, mycket skratt, MÅNGA toalettbesök och jag fick reda på en hemlighet som verkligen värmde i hela själen! Åh.. :)

Kvällen var underbar och svinrolig!
Jag och Sanna träffade en kille, Peter hette han visst, han var brandman och han hade sökt till polisskolan, men han hade inte kommit in. Däremot hade han klarat sig igenom alla stegen, förutom det sista då de bestämmer vilka som kommer in eller inte. Han var ju skitcool ju! Berättade allt för mig och Sanna, det är skitbra för vi vill ju båda bli poliser! Så det var skitbra! Vi drog på efterfest med den där människan och några andra, men den sög så vi gick hem istället.
Jag var hemma 04:00 och gick och la mig så fort som möjligt, svintrött.. Men älskling var vaken och satt uppe och vänatde på mig när jag kom hem, han är allt för söt! ♥

Puss! ♥

Peace and love

Jag vill på festival i år!
Jag vill, jag vill, jag vill!

Skulle jag åka på någon festival i sommar så skulle det nog resultera i Peace and love festivalen i Borlänge eller Arvikafestivalen i det underbara värmländska Arvika. :)
Fatta vad roligt att träffa en massa nytt folk, sitta vid tältet och spela gitarr och sjunga till, prata med en massa människor, vara inne på festivalområdet och lyssna på en massa bra band, åh, en massa musik, en massa folk, en massa massa massa! Åh...

JAG VILL PÅ FESTIVAL!

Problemet är att jag är pank.
Det är faktiskt så när man är student, men har inte ett jävla öre att spendera på någit roligt. Att jag inte ens har fått ett sommarjobb gör ju inte saken bättre direkt! Fan...

Det kommer bli en pissommar.
Inget jobb, inga roligheter, inga pengar, inga roligheter, ja, så enkelt är det.

GE MIG EN LOTT SÅ ATT JAG KAN VINNA LITE PENGAR! (Eller så kan Amanda spela på hästar åt mig, det är hon ju tydligen EXPERT på!) haha!

Puss

A-a-amanda, A-a-amanda, ja, tiden stannar när du går förbi!

Vet ni en sak?
Nu när man är såhär på sluttampen till att stiga ut med den vita mössan och hålla i sitt kuvert med sina betyg, ja, det är då man tänker, ni vet på när man avslutar alla kurserna, när man går in i det klassrummet för sista gången, när man träffar en lärare för sista gången, när man känner den där lukten för sista gången, det är då man verkligen uppskattar allt man hade, och jag kan inte ens beskriva med ord hur mycket jag kommer att sakna Strömsund och alla dess människor när jag flyttar!

Det finns en människa som jag kommer att sakna något gruvligt och det är Amanda, min lilla disneyprinsessa och chokladdrottning som har varit med vid de mest betydelsefulla ögonblicken under min tid här!

Tänk bara när hon var med och fotade mig när jag köpte min alldelses egna första tandkräm, eller varför inte när hon var med och jag delade med mig av hemligheten att jag var kär i Alex, eller varför ska jag inte ta och nämna det ögonblick då Alex dissade mig och hon gav mig en massa hjärtslag så att det skulle kännas bättre, BONK BONK BONK! Jag kan nämna det ögonblick när hon fotade mig för första gången och hon gjorde så att jag verkligen kände mig vacker och trygg inför kameran, jag måste även nämna när vi hade disneykväll och hon färgade mitt hår och missade en massa slingor (inte för att det gjorde något, hon gjorde för övrigt ett väldigt bra jobb genom att bara använda EN flaska färg till mitt långa och tjocka hår!) Disneykvällen följdes av en massa sång, en massa åååhh, en massa naaw ^^, en massa prat, en massa godsaker, åh ja, jag måste nämna att en av de mest betydelsefulla sakerna var på ölbrännbollen när hon klättrade in genom fönstret på sörgård, välte ut min öl, tog sig in som den mest osmidigaste människan jag nånsin sett och sen satt vi och pratade jättelänge! Det är dessa saker som BETYDER något.

Nej usch, jag kommer bli blödig om jag fortsätter såhär, men det har faktiskt Amanda lärt mig att det är okej att vara, så vad gör det om jag gråter en liten skvätt?Den här bilden säger mer än tusen ord, men... jag nöjer mig för tillfället med
HELGALNA och UNDERBARA

Puss ♥

Jag älskar känslan

Jag har kommit på att jag älskar musik.
Jag älskar piano, vi är ett, det är jag och mitt piano mot världen. När jag sitter vid det så känns det som att det bara finns vi och förstår ni vilken skön känsla det är?
Man glömmer tid och rum, man bryr sig inte om någonting förutom musiken, man spelar och spelar, man analyserar inte, man bryr sig inte om hur det låter, man bara är!

Om någon kom och tog ifrån mig den känslan skulle jag vara död.
Tack Strömsund och mina tre år här för att du förde mig samman med något jag har saknat i hela mitt liv, känslan av att vara ett med något.

Egentligen är det inte pianot jag är ett med, snarare tonerna jag skapar, känslan jag framhäver. Jag har aldrig varit ett med mitt gevär, men däremot har jag varit ett med skotten och smällarna som har skjutits, lukten fårn 6,5-skotten, rekylen som man får i axeln, när jag har tittat i kikaren och sett att jag skjutit en tia, det är DET som jag är ett med, inte geväret, inte pianot, utan känslan.

Vad vore en människa utan känslor?
Inte existerande

Bara för att!

Vem var inte med på vimmelbilderna från Stockholms Club Toxic då? ;)
Okej, jag syns inte sådär jättemycket, men i alla fall! Och det fanns faktiskt två bilder till där jag var med, så de så! :)Fy fan så jävla roligt jag hade på den där nattklubben! :)
Och jag önskar att vi kunde åka tillbaka och festa järnet!

Det är ju bara några få minuter

Jag önskar att jag inte var rädd, jag önskar att jag var modig och bara gjorde saker!
Jag önskar att jag kunde sluta bry mig om vad alla andra tycker och tänker hela tiden!
Jag önsar att jag bara kunde vara och göra det jag vill...

Our last summer

Att våga, eller icke våga, det är frågan...

Yes man

Jag har sett filmen "Yes man" och den var verkligen skitrolig och skitbra! :)
Jag älskar Jim Carrey, han är så jävla rolig och det som många inte vet med honom är att han ofta improviserar sina scener, cootl va?!

Jaja, jag orkar inte sitta och dra en recension av filmen, men som lite kort fakta kan jag säga så mycket som detta:

Jim Carrey spelar huvudrollen, Carl. Carl har varit skild i tre år, han har ett arbete som han hatar och han är helt enkelt deprimerad. Så fort hans vänner ringer för att ta med han ut på roliga saker så säger han att han inte har tid, eller så kommer han på någon annan löjlig anledning. En dag träffar han en gammal polare som har gått med i ett förbund där man måste säga JA till allting. Vill du köpa en bil? JA! Vill du resa jorden runt? JA! Vill du skjutsa en hemlös främling till en skog? JA! Carl går med i detta förbund och därmed måste han säga JA till allt, till och med till att ha sex med hans 80-åriga granne, iiiiuuh.. Genom att säga JA till allt märker Carl att han är lyckligare när han gör vad som faller honom in och ja, han hittar tillbaka till livet. :) Givetvis stöter han på kärleken och han märker att om det händer något dåligt så måste det hända något bra efteråt, inte sant?

Filmen var skitbra och det var länge sen som jag skrattade så mycket som jag gjorde nu! Det här är faktiskt en av de bättre nya filmerna som har kommit och jag tycker verkligen att ni ska se den, det vore en skam annars! Så nus ka jag fråga er en mycket lätt fråga:

- Ska ni se filmen?
- Yes man!

Puss :)

Jag kan andas

Fattar ni vilken jävla lättnad det här är för mina små axlar?
Fattar ni hur jävla skönt det känns just nu?
Fattar ni hur jävla nöjd jag är nu på en skala 1-10?

Äntligen har jag gjort färdigt mitt allra sista arbete på Hjalmar strömerskolan, äntligen är alla uppgifter inlämnade och jag kan ÄNTLIGEN andas igen! 
På fredag sätts betygen. Vissa har det jävligt förbannat stressigt just nu eftersom betygen som sagt sätts på fredag och jag gissar att det är väldigt många som har väldigt mycket kvar att göra, men inte jag!

Jag är färdiga, tralalalala! Och jag är lycklig! Tralalalala och jag ska fira med att jag äntligen kan andas genom att poppa mig lite popcorn ikväll. :) Sen så ska jag fortsätta firandet genom att ta en fika med Amanda och Josefina på fredag (alla som vill får följa med, helt klart!) Sen så ska jag fortsätta att fira detta ögonblick på lördag då jag tänkte fira min skolgång med en höjdarfest. (Egentligen är det köpmanna, men man kan ju ta två flugor i en smäll, inte sant?)

Idag redovisade jag mitt arbete på ljudtekniken, idag gjorde jag MVG-provet i religion, idag skrev jag klart min MVG-uppsats i ARL:en och ja, vad kan man säga? Nu är de där jävla kurserna som bortblåsta, jag kommer aldrig mer behöva ägna mig en massa tid åt dem! HAPPY HAPPY! :D

Nu väntar popcornen!

Puss! ♥

Stockholm

Jag är hemma från Stockholm och det grämer mig!
Vi hade så roligt och jag hade gärna stannat en vecka till, helt klart!
Men icke att förglömma är att jag ska tillbaka till Stockholm om bara en och en halv vecka :)

Så, nu tänkte jag berätta om vad vi gjorde under resan. :)

Resan startade med buss till Östersund för att sedan följas upp av en tågresa på sex timmar. Väl framme tog vi tunnelbanan ut till våra stugor där vi skulle bo, Ängby Camping. När vi hade nått vår slutdestination så blev man ju en aning brydd. Vi möttes av två stugor som var lika stora som rummen på Sörgård, om ens det! Och i de stugorna hade de tryckt in fyra sängar, ett bord, ett kylskåp + en byrå med en tv på, tänk er alla de sakerna i den lilla stugan! Ja, det var ju en aning trångt så därför höll vi oss mest utanför.

Efter uppackningen så grillade vi hamburgare och fan va gott det var! Maten följdes upp av några öl och partymusik. Våra grannar var Estländare som vi pratade med, men fan va tråkiga de var, så istället hittade vi våra andra grannar som var australienare och de var bra mycket roligare. Efter ett tag fortsatte vi med vårt party vid stugorna och kan ni gissa vem som blev fullast av dem alla? Nej, det var inte jag men det är ju inte svårt att lista ut vem den skyldige var om man säger så att det behövdes två öl och att han avslutade med att sjunga: I see a bad moon risin' ;)

Nästa dag var det stan som gällde, eller ja, stan och stan förresten. Jag trodde att vi skulle göra stan, men istället åkte vi till tekniska museet och tittade på en massa saker. Det var ganska tråkigt egentligen förutom när man kom till avdelningen som jag tror var till för barnen mest, alltså den avdelningen när man fick använda kroppen och testa den på alla möjliga sätt. Efter lite lekande gick vi och tittade på en sån där film, (ja vad heter dom?) Men ni vet när man tittar på en film och har 3D-glasögon på sig och stolarna rör sig på alla möjliga sätt? Ja, vi tittade i alla fall på en film om hur det kommer sig att fåglar kan flyga och hur vi människor kan göra det. Egentligen skulle vi se på filmen om rymden, men den var slutsåld...

Efter tekniska museet drog vi in till stan och jag förväntade mig lite shopping, men de andra var ju så stressade så nej, det fick jag inte. Hittade en skitsnygg tröja på Gina Tricot som jag hade kunnat döda för! men hade jag testat den så hade de väl dödat mig för att jag tog så lång tid på mig så ja, jag får helt enkelt köpa tröjan när jag ska ner till Stockholm om nån vecka igen.

Istället för shopping fortsatte vi mot slottet för att sedan följa upp med gång i gamla stan. Jag älskar gamla stan, det är så fint där och så mysigt med alla gatorna som är så smala. :) När vi var färdiga åkte vi tillbaka till stugorna för att göra oss i ordning inför kvällen då det väntade nattklubb. :)

När vi hade gjort oss i odrning tog vi oss några öl hemma vid stugorna och spelade lite ölspel, vilket kanske inte var en hit om man hette Niklas Karlsson. När vi tyckte att det hade blivit nog för honom beslöt vi oss för att stoppa spelet och dra in till stan för att käka finmiddag och för att dra på nattkklubb. När vi kom fram så skulle de andra köpa cigg och då stötte Emil ihop med fransmän som vi alla började prata med. De hade tydligen en massa hästar, men jag var inte så insatt i det där samtalet då jag ansåg att de var drägg och inget att ha. Så vi fortsatte vidare mot vår restaurang och goda mat. För min del blev det grillad fläskfilé med sån där god potatis och barbecuesås och grillade grönsaker och en cider på det hela som inte smakade alkohol överhuvudtaget, (Konstigt...)

När vi hade käkat klart gick vi ut och letade efter en nattklubb. Vi hittade en genom ett tips från en av Emils kompisar så det fick bli den. När vi alla hade betalat in oss tog vakten tag i Niklas och pratade vett med honom och jag tänkte att nu jävlar kommer han inte in och jag undrade vad han hade gjort för fel (Jag märkte inte något) men när han hade sagt förlåt eller nåt så fick han komma in. Vi gick ner en våning, köpte oss en öl, drack den och sen var det dansgolvet som gällde!

De spelade jättedålig musik, men folket var roligt, om man bortser från de äckliga idoterna som trodde att de kunde göra vad fan de ville med en där på dansgolvet. Jag dansade med den ena killen, som följdes upp av en andra, för att sedan bli tre och innan jag visste ordet av var vi uppe i sju stycken, jajemen, jag hade fullt upp hela kvällen. Den sista var roligast så han beslöt jag mig för att prata lite med. Han hette Magnus och var värsta Stockholmsbon, en sån där typisk med skitsnygga kläder och perfekt hår, det var ju inte direkt svårt att lista ut att han läste ekonomi på gymnasiet. Han var riktigt rolig i alla fall och jag snackade med honom jävligt länge (det var nästan så att jag glömde bort tiden...)

Jaja, kvällen bjöd på en massa roliga saker, eller ja, man kan ju tolka dem som man vill. Sara hittade ett ragg på dansgolvet som hon tillbrinagde halva kvällen med, Wewe och Karin möttes av raggningsrepliken:
- Jag har klamydia, vill du lbi smittad?

Jag och Niklas träffade två killar ute på balkongen, den ene var spansk och den andre var född i USA, men hans pappa bodde i England och hans mamma i Frankrike så ja, han kunde engelska och franska, flytande! Ett stort plus var ju att han var så jävla snygg! ;) Madde träffade en millitär som hon snackade med ett bra tag men var för feg för att göra något med, Emil spenderade närmare 700 kronor på krogen, Niklas ungefär 500, jag fick fyra nummer till efterfester, ja, det var en rolig kväll helt enkelt och jag hade kunnat festa flera timmar till! Vi kom hem vid 04:00 ungefär och gick och la oss vid 04:30, god natt.

Följande dag var det Grönan som gällde, kanske inte helt jävla fantastiskt roligt när vi upptäckte att det regnade som fan, men, vi trotsade vädret och åkte iväg till Grönan vid ett någon gång. När vi kom dit hade det slutat regna och det såg ut att kunna bli riktigt fint väder faktiskt. :) Nu jävlar skulle vi åka karusell!

Vi började med Berg-och-dalbanan, fortsatte med kvasten, fortsatte med tilten och det var nog bland det roligaste jag någonsin sett. Jag, madde, Emil och Karin åkte först. Om ni inte vet det så är Tilt = Fritt fall fast man lutar framåt istället för att sitta rakt. När vi väl var färdiga så var det Wewes och Saras tur och ja, vad ska man säga? Jag har aldrig sett någon skrika så mycket som Sara gjorde och det var nog bland det roligaste jag sett på länge! Vi fortsatte med att åka den nya karusellen, Insane och ja, den var helt jävla galen! Första gången vi åkte den gick ju allt som smort, men andra gången ja, vi kanske inte behöver gå in på några detaljer men jag kan ju säga så mycket som att jag och Karin, Madde och Malin fastnade i den jävla karusellen och satt fast i närmare en timme. Tror ni att det är roligt att hänga framåt i 45 graders vinkel i närmare en timme? Nej, inte direkt...

Jaja, jag är inte skadad för livet. Jag tänker åka den där karusellen igen när vi ska till Stockholm om nån vecka. :) Vi fortsatte att åka en massa karuseller. Kärlekstunneln, blå tåget, flygande mattan, pop-expressen, Extreme och ja, en massa helt enkelt! Vi var hemma typ vid 01:30 och då var det bara att sova eftersom vi skulle åka hem tidigt som fan nästa dag.

Vi satt på tåget 07:58 och hade varit vakna sen 05:00, jag var skittrött och ville sova. Vi var hemma i Ström igen vid 16:45 och solen sken, det var varmt och det var underbart att vara tillbaka. :)

Jag hade svinroligt i Stockholm och det fattar ni väl alla som har läst, inte sant? ;)

Puss! ♥

Mösspåtagning

Nu är mössan på! Vet ni vad det betyder?
Att det endast är 22 dagar kvar tills jag tar studenten, och som jag har längtat!

Klockan 13:30 befann vi oss ute på skolgården. Viktor hade sprungit upp på Gula skolan och hämtat den hederliga studentflaggan som det står ESTET på, mycket vacker om jag får säga mitt! ;)
BF:arna stod och skrek sin dåliga hejaramsa så då satte väl vi självklart igång med lite hogachaka! (För övrigt min hejaramsa uppfunnen på fyllan under ölbrännbollen! Lite stolt faktiskt..) Sen efter det så överröstade vi alla med:

ES3 tjalalalala! (Uttjatad med ingen man tröttnar på!)

Sen tågade vi iväg, allihopa bort mot torget, sjungandes och skrikandes med våra klassers namn, den ena klassen värre än den andra och självklart så vann vi tävlingen! Vi överröstade allihopa. Vi esteter lär oss ju faktiskt hur man använder rösten på maximala sätt, man skriker med magen och inte med halsen. (Det funkade dock inte så länge då jag tror alla glömde bort det och bara skrek ändå!)

Framme vid torget stod rektorn och höll tal om...? Ja, vi hörde ju inte vad han pratade om för han hade ingen mick, vad gör man? Äsch, istället inväntade vi att han skulle sätta på sig mössan och när det väl hände så kastade alla på sig mössorna och bara skrek av glädje! Sedan sjöng vi studentsången:

Sjung om studentes lyckliga dar! (Ja, ni vet hur den går!)

Sen tågade vi runt hela byn, i alla skolorna, i alla korridorer och bara skrek! (Så JÄVLA roligt!)

Så nu sitter jag här, jätteont i halsen, men det är så det ska vara faktiskt, man tar bara studenten EN gång i sitt liv så det gäller att ta reda på den tid som är och göra det ordentligt! ;)

När vi var färdiga på skolan så gick jag, Amanda, Sanna och Sofie och fikade på Ica. :)
Vi försökte proppa i Amanda tanken på att INTE GE UPP! Men jag vet inte om hon lyssnade..
Hon gör som hon vill, den där envisa människan! ;)

Ikväll blir det krogen och dans, inget supande för jag ska åka tåg hela dagen i morgon, för då sticker jag som sagt med skyttegymmarna till Stockholm! :)

Puss! ♥

Just a little talk

Om bara någon timme så är det mösspåtagning här i Strömsund. Då undrar alla ni där hemma förstås vad det är?
Jo, det är så att alla klasserna sätter på sig sin studentmössa för första gången, sedan går man runt och skriker som en galning och sedan super man, kort och gott kan man säga. :)I morgon åker jag och mina skyttegymmare till Stockholm!
Det ska bli så jävla roligt! :)

Vi har hyrt stugor på någon camping, det lär bli jättemysigt ju. Sen så ska vi gå på Grönan och på Cosmonova, kanske göra oss en runda på stan och naturligtvis ska vi bombardera Stockholms kroger och nattklubbar! :)
Jag tror vi kommer få asroligt! Jag längtar till Lustiga HusetGrönan och alla fartfyllda karuseller som snurrar och hoppar och som går jättesnabbt! ^^ Jag är en människa som åker allt, precis ALLT! :D

Puss! ♥

Att inte våga

Barbro tycker att det skulle vara jätteroligt om jag ville sjunga och spela piano i kyrkan på avslutningen.
Jag vågar inte...

Vad skulle jag spela?
Vad skulle folk tycka?

Tänk om jag skulle spela fel och skämma ut mig totalt...

Jag är nog rätt feg egentligen, tänka sig. Emelie Larsson, feg?
Människan som aldrig skullem visa att hon är feg, människan som skulle hoppa från 1000 meters höjd om någon sa åt henne, människan som alltid tar kontakt med människor, hur rädd och blyg hon än är, ja, hon är feg...

Det känns förjävligt, jag vill vara stark...

Hej jag heter Emelie Larsson och...

Youtube är fuckat och det suger! Varför funkar det inte, vad ända in i glödhetans helvete är det för fel?! När jag för en gångs skull hittar ett par hörlurar liggandes vid datorn, ja, då funkar det inte! Fan vad arg jag blir, jävla fittdag, oj, jag ursäktar mitt språk, men jag blir ju förbannad. Här hade jag sett fram emot en lugn och skön morgon med bra musik, istället får jag lyssna på pladdrandes papegojor och apor, ja, mina klasskamrater. De snackar bara en massa skit justr nu, boooring..

Och ja, jag ÄR irriterad!Ikväll är det ölbrännboll, höjdpunkten på mina tre år här, näst efter studenten och balen vill säga. :)
Vårt lag kommer att äga skiten ur alla (Om vi ens får ihop till ett lag...?) Det ser ju ganska mörkt ut, de jag vet säkert ska spela är:

Jag
Amanda
Antonia
Sanna
Bergvall
Oscar
Alex
(ska iväg och spela gitarr, kommer senare)
Carl (ska iväg och spela gitarr, kommer senare)

Lina?
Sofie?
Julia?
Simon?
Josefina?
Marie?

Viktor ska plugga, ja men heja...

Jaja, de har ju mig! ;) Och tur är väl det! Jag är som en peppande och skrikande maskin som vägrar att förlora! Så de så!
Dessutom kommer vi ha skitkul! Jag, Amanda och Sanna kommer ju vara i farten! ;) Förresten så ska jag och Sanna bli poliser så vi behöver båda köra stenhårt! ^^

Puss! ♥

Alla tjejer gör detta testet - NU!

"ALLA  TJEJER GÖR DET HÄR TESTET "

OM JUST DIG

NAMN: Emelie Anita Margaretha Larsson
FÖDELSEDATUM : 17 oktober
BOR: Strömsund för tillfället (Annars i Hagfors)
SMEKNAMN : Disney, Slem och Ems
FAMILJ :  mamma Ulrika, pappa Johan, lillebror Jonatan, lillasyster Matilda och katten Prinsen.
INTRESSEN : Skytte, musik, dans och teater
SKOLA/JOBB : Hjalmar strömerskolan


HAR DU UNDER DENNA MÅNAD...Maj
SAKNAT NÅGON :
ja
ÅNGRAT NÅGOT: ja
SVIKIT NÅGON : Hoppas inte..
KÄNT DIG SÄMST: Mm..
GRÅTIT : ja
SKRATTAT : ja
VARIT SJUK : Nja..
VARIT UTOMLANDS : nej


KÄNSLOR
GRÅTER DU OFTA :
Inte mer än nödvändigt
HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU: Solbränd! Och lycklig över värmen :)
HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN:  Jättebra! dock lite orolig inför framtiden, skit samma, de löser sig!
HAR NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/ER FÖR DINA FÖRÄLDRAR : Hemligheter, vem har inte?

KÄRLEK!
BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD: Ja, det kan man lugnt säga.
ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN : Absolut!
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID: Ja, det gör jag
ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU:  Så förälskad som man kan bli! :)
OM JA, VEM: Alexander Myrén <3
HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN: Ja, det har jag
HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN: Ja, mer än jag har blivit sårad
VILKEN SORTS KILLAR GILLAR DU:  Antingen den där heta hunken med snyggaste magen och biffmusklerna, han med beach-hår och modekläderna, eller den där som är lite småtöntig men samtidigt såååå charmig! (Adam Brody - Seth i O.C)
SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET: Helst vill man ju ha båda, men söt är nog ett större måste.
SKA EN KILLE VARA LÅNG ELLER KORT : Längre än mig!
SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT: Brunhårig ^^


UTSEENDET PÅ DIG

BRUNETT ELLER BLONDIN:
 En gång brunett, alltid brunett
ÖGONFÄRG : Grön/brun
LÅNGT ELLER KORT HÅR : Långt
NÖJD ÖVER DIG OCH DITT UTSEENDE: Nej det kan jag inte påstå
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG, SÖT, VACKER: Ja
HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL: Haha, ja det har några stycken sagt
HAR DU LÅNGA NAGLAR: Jag försöker, men de går av stup i kvarten!
SMINKAR DU DIG: Varje dag
VARFÖR ÄR DU INTE VACKER UTAN: Vilken fråga? Jag är ALLTID vacker! ;)


Jag älskar även om jag klagar

När solen sjunker och solnedgången stiger, då vill jag vara med dig.

Det är vid sådana där små tillfällen som man förstår, då allt klarnar och man vet att nu är det så, det här är verkligheten. Det är vid de tillfällena som man ska lyssna, lyssna och förstå. Förstår man inte så kan man i alla fall försöka, hellre det än att bara strunta i det.

Jag sitter här och försöker förstå vad jag har som är så bra, varför jag alltid klagar över saker som är positiva.

Jag har en familj. En familj som älskar mig och som vill mtt bästa, ändå blir jag arg och skriker åt dem ibland, varför?
Jag har en pojkvän som jag älskar och som älskar mig, ändå kan jag inte låta bli att bli irriterad på honom ibland, varför?
Jag har en sport som jag är duktig i, en sport som har fört mig dit jag är idag, ändå blir jag less och vill inte se ett gevär ibland, varför?
Jag har bra betyg i skolan i många ämnen, ändå kan jag inte låta bli att tycka att skolan är meningslös, varför?
Jag kan laga mat jättebra, ändå klagar jag över att jag kan laga för få rätter, när det i själva verket inte är sant, varför?
Jag kan baka jättegoda sötsaker som alla gillar, ändå kan jag inte undvika att tycka att jag bara bakar samma saker hela tiden, varför?

Varför är det så att vi klagar hela tiden på allt och alla när vi egentligen är bra på det eller när vi i själva verket älskar personen/personerna, åh, jag blir galen!

Jag har ett jättebra liv!
Jag har det egentligen så jävla bra och ändå sitter jag alltid och klagar, men det gör väl alla? Det är väl ett sätt att avreagera sig på något sätt så att man hittar kraft att börja om på nytt. Det är synd att det ska behöva bli så..

Jag vill i alla fall ta tillfället i akt och säga att:

Jag älskar min mamma Ulrika
Jag älskar min pappa Johan
Jag älskar min lillebror Jonatan
Jag älskar min lillasyster Matilda
Jag älskar min pojkvän Alex
Jag älskar min övriga släkt
Jag älskar mina vänner
Jag älskar att skjuta
Jag älskar att laga mat
Jag älskar att baka

Jag älskar mitt liv, ändå om man jag blir trött ibland, men det är bara för stunden..

Puss ♥

En ljusglimt i mörkret

Nyfiken på vad mina vänner håller på med, (eftersom man knappt ser dem i dessa tider!) så kollade jag runt och läste lite bloggar och till slut landade jag hos en människa som alltid får mig att skratta, men när jag läste hennes blogginlägg så ville jag ju bara gråta.

Hon berättade om en sak som jag tror är varje människas mardröm.
Hon berättade att hon möjligen kan har reumatism.
Bara det ordet gör att man stelnar, man får panik, JAG får panik!
Hon är pianist, hon är fotograf, hon lever med sina händer, ska någon komma och ta dem ifrån henne?
Ska någon komma och ta ifrån henne det hon brinner för? Det är inte rättvist..

När jag läste om att hon möjligen kan ha reuatism så fick det mig att tänka på hur jag skulle reagera om någon sa att jag kan ha det. Jag skulle ALDRIG mer få skjuta, jag skulle ALDRIG mer få spela piano, jag skulle ALDRIG mer få spela innebandy, jag skulle ALDRIG mer kunna hålla i ett band, tunnband, ett par käglor, en boll, ett rep, ingenting! Jag skulle dö, det skulle ju inte kännas värt att leva om jag inte får göra det jag älskar.

Jag ber till gud att denna underbara människa inte har reuatism.
Jag ber till gud att denna underbara människa ska få ha sina händer och leva med dem.
Jag ber till gud att denna underbara människa ska få göra det hon älskar.

Hon är inte värd att straffas på detta sätt...

Puss

Let's dance - Strömsund

Ja, nu i helgen var det ju Let's dance - Strömsund och det var faktiskt jätteroligt!
Det började precis som det gör på tv-programmet med signaturmelodin och så kom alla dansarna ut. Viktor var med och dansade, han var "proffsdansaren" och det var så jävla roligt att se honom dansa på riktigt! Det har jag aldrig gjort förut så det var riktigt roligt, å sen att han var så duktig! Och en ren bonus var ju att han såg så jävla snygg ut när han dansade, o la la la, haha! ;)

Juryn kan jag ju dock sitta och snacka en massa skit om i all oändlighet.
Vi hade en mes på vänsterkansten, en satkärring i mitten och en cool värmlänning på högerkanten, värmlänningen var helt klart på samma nivå som de på riktiga Let's dance, men de andra två, nej usch! De visste ju knappt vad de pratade om kändes det som, okej, satkärringen och mesen hade varit dansare, den ene i latindans och standarddans och den andre i bugg, men kom igen! Det var ju uppgjort redan från start kändes det som. Viktor och hans partner klassade ju ut de andra redan från början coh de hade ju vunnit som skit! De BORDE ha vunnit för de var bäst!
Jag säger det inte bara för att jag känner Viktor, nej, till skillnad från de två felade länkarna i juryn så bedömmer jag efter talang och kvalité och show!

Jaja, Viktor och hans partner slutade i alla fall på en tredjeplats. Det var ju inte illa pinkat ändå men när jag vet att de förtjänar en förstaplats så känns det ju lite vemodigt..

Här är lite bilder från Let's dance :)Puss! ♥

Muskelkramp - Borde jag ta en ipren?

Jag har muskelkramp i min vänstra överarm och det är inte skönt!
Det har nog en hel del med gårdagens tävling att göra, åh..
Det värker som satan och jag önskar att det kunde sluta, det är faktiskt tungt att träna när man har ont någonstans, speciellt när det nu har värkt hela dagen, usch..

Sen så har jag faktiskt varit jätteduktig och lämnat in min bokrecension på engelskan, tada!
Ikväll blir det mer läxgöra, fy fan vad tråkigt, men om man tänker såhär:

- Det är ENDAST några få veckor kvar av min skoltid! (Egentligen borde jag njuta av att jag får lite läxor, kommer säkert sakna det om 25 år..)

Jag har faktiskt bara fyra uppgifter kvar nu för jag har varit duktig och gjort klart handlingsplanen, krav och kapacitetsanalysen och hela årsreodvisningen för mitt tredje år på skyttegym, men egentligen så är det ju inte hela årsredovisningen för vi tränar ju nu i maj också, men det får vi ju inte räkna med, typiskt.. Sen så har jag gjort klart min PA-rapport, hurra! :) Nu återstår MVG-uppsatsen i ARL, att jämföra miljövänlig energi med energi som inte är miljövänlig i naturkunskap, att skriva ett formalletter på engelskan och att skapa en MP3-fil och en cd av vår inspelning på ljudtekniken, sen är jag klar, finito! :)

Jag känner mig faktiskt lite duktig och med tanke på vilken fart som jag har speedat mig igenom mina grejer så lär jag ju vara klar innan helgen är slut i alla fall, (men det är så jävla boooooring...).

MEN! Jag ÄR positiv till allt detta och det kommer att bli hur bra som helst!

Puss! ♥

Fångad av en stormvind

Ja, det kan man verkligen säga, för att uttrycka sig helt korrekt!

Usch.. Jag sparkar och spottar, hånar och klagar på Strömsund just nu för det här vädret som vi har är fan inte normalt, det är ju för in i helvete mitten av maj! Det är sommar nu, inte någon jävla årstid som kan likna en kall höst! Idag har det som mest varit 4,7 grader varmt ute, 4,7! Det BORDE vara minst 20 grader ju för in i helvete!

Nej usch, jag är så jävla less på den här jävla kylan och all blåst som den har med sig. Idag har det blåst som, ja jag vet inte ens vad, det har blåst förbannat mycket, så kan vi väl säga om det hela. Det känns som att det laddar upp för en storm, alla har väl hört om stormen som var här i Ström för några år sedan? Ja, den var ju inte direkt att leka med, tänk om det inträffar en ny? Det var visst en tornado förra gången, aouch!

Var ute på skjutbanan idag och det var roligt. :)
Älskar verkligen när vi åker ut istället för att ligga inne i den där avdunkade äckliga skyttehallen. Det är så skönt med frisk luft! :) Ligg coh knä gick jättebra men stå, ja du, vi kan väl bara säga att ståträningen är ett pass att glömma.

Så i morgon är det tävling, wiihoo! ^^
Har verkligen längtat efter att få tävla lite så det ska bli riktigt skoj faktiskt. :)

Puss

Edward Scissorhands

Jag har sett en film och det är inte vilken film som helst! Nej du, det här var en storslagen sensationell film som jag är så oerhört tacksam till att jag har fått se, så tack till min pojkvän som tvingade mig och se den och tack till Tim Burton, skaparen av filmen. :)

Alltså, Johnny Depp, behöver jag säga mer?
Han är, enligt mig, en av de bästa skådespelarna i hela världen! Har ni seriöst sett en enda film där han är sig lik en annan, nej, det kan ni inte för det är en omöjlighet! Han har alltid olika frisyrer, han har alltid olika sminkningar och det är så jävla svårt att känna igen honom ibland, men som den Johnny Depp fantast jag är så känner jag ju igen honom och jag beundrar verkligen det arbetet han gör! Åh, tänk bara på Sweeney Todd jämfört med Jack Sparrow, man kan ju knappt se att det är samma människa! Jämför man då de rollerna med Edward Scissorhands så vet man ju inte ens att det är han, och det tycker jag faktiskt är jävligt roligt. :) Sen ett stort plus med Johnny Depp är ju att han är så jävla snygg!

Jag älskade Edward Scissorhands, det är utan tvekan en av de bästa Johnny Depp filmerna jag har sett, nej nu ljög jag, det är faktiskt en av de bäsat filmerna jag någonsin har sett!
Den var så underbar och alla ni som inte har sett den, ni borde se den! Det är en skam om man inte ser den innan man dör, jag skojar inte!

Filmen handlar om en uppfinnare som skapar en människa.
Uppfinnaren ger honom hjärta, hjärna, en människokropp och till händer har han saxar. Uppfinnaren ska precis ge sin människa händer men får en hjärtattack och dör och därmed får människan leva ensam uppe i det ensamma huset, slottet. Människan är Edward Scissorhands.

En dag så är en kvinna ute i kvarteret och försöker sälja kosmetika och då ingen vill köpa bestämmer hon sig för att åka upp till slottet, hon vet inte vad som finns där och hon blir nyfiken. När hon kommer upp till huset möts hon av skulpturer klippta från buskar och träd och hon möter en sagolik trädgård. Kvinnan går in i huset och letar sig upp till övervåningen där taket har rasat in och längst in i hörnet hittar hon Edward. Kvinnan är väldigt vänlig och tar med honom hem till sin familj vilket ingen av dem har problem med. Familjen har en tonårsdotter som han självklart blir kär i men hon är ju inte intresserad av honom, hon har ju pojkvän, men det är bara till en början innan hon lär känna honom.

Edward blir väldigt populär snabbt då han klipper till skulpturer i familjens trädgård och efter bara några få dagar så vill alla grannarna få sina buskar klippta, även sina hundar och sina hår. Han är uppskattad av alla.
Edward vill alltid beskydda folk och vara en god människa, men är det verkligen så lätt när man har saxar till händer?

Filmen slutar på ett spektakulärt vis och man gråter av lycka, man gråter för att det är sorgligt, man gråter för att det är en så stark film och jag älskade slutet! Det är ett av de bästa sluten jag har sett och det var så jävla bra när de "knöt samman" filmen. :)

Edward Scissorhands

Puss


PA-mässan

Ja, nu har jag äntligen avslutat allt vad det innebär med projektarbetet.
Jag har genomfört mitt projekt, jag har deltagit på PA-mässan och jag har skrivit klart PA-rapporten, förstår ni vilken lättnad det är?!

Usch det här har varit många jobbiga veckor men nu äntligen så är de över, så tack! Det är verkligen ett hallelujah moment! ;)

PA-mässan gick för övrigt riktigt bra och jag sålde jättemycket choklad :)
Jättemånga frågade mycket om projektet och om jag ville fortsätta med det i framtiden, varför inte? (Mest som en hobby dock..) Det var så roligt att se när alla smakde på chokladen för det syntes att de riktigt njöt av den så det var ju hur roligt som helst! Sen så hade ju Pelle beställt en tårta tidigare i veckan och han älskade den och tyckte den var jättefin! :) Tänk, jag har bara fått bra kritik på det här projektet - Emelies Choklad. PA-mässan gick i alla fall superbra och den var i alla fall jätterolig och min monter var JÄTTEFIN! :) jag var verkligen stolt över vad jag hade åstadkommit. Så här såg det ut:Det var riktigt snyggt faktiskt, synd bara att inte hemsidan syns på bilden! (Vilken miss av mig!) Jaja, skit samma. Jag vet ju att mina trogna kunder har sett den så det spelar ju inte så stor roll. :)

Såhär såg min pojkväns monter ut:Ja, de ser ju lika engagerade ut som vanligt!
De fick i alla fall sålt 65 skivor! Jag är så stolt över min lilla älskling, och om jag ska vara riktigt ärlig så är jag faktiskt jättestolt över både Viktor och Carl också :)

Puss! ♥

Det lider mot sitt slut

Jag kan inte fatta det!
Tänk att det snart är över, hela min skolgång ska snart (äntligen) få ett slut!

Snart står jag där iklädd vitaste vitt med min fina älskade studentmössa på mig, skriker en massa och dricker champagne. Tänk att den stunden äntligen är kommen.
Jag minns ju när jag var liten och såg upp till dem som skulle ta studenten. De såg så vuxna ut och så graciösa, tänk att det är jag nu. Nu är det jag som står där. :)

Förut fick jag något fnatt när jag satt vid pianot och spelade så jag improviserade en egen studensång med melodin "Mitt sommarlov". Alex satt och skrattade som en tok. Först började den lite oskyldigt med att vi var i kyrkan, sen var vi på flaken, sen var det fest, sedan skildes vi åt och sågs aldrig mera, men sen så kom jag ju på att vi ska ha återföreingsfest och då sågs vi ju alla igen, efter 25 år! Texten hade blivit en guldhit! ;) (Borde ha skrivit ner den och skickat in den till ett skivbolag, helt ärligt!)

Idag fick jag veta att jag fick MVG i piano! Åh, jag är så jävla glad över det för jag tycker verkligen att jag var värd det! Så mycket som jag har lärt mig på ett halvår är det nog få människor som gjort, eller ja, det finns väl alltid jättemånga, men det känns som att många inte har motivationen till att lära sig så mycket på så kort tid. Jag är i alla fall jättestolt över att jag ÄNTLIGEN har lärt mig spela piano FINT! Och att jag FAKTISKT kan läsa noter, det kunde jag inte när jag flyttade till Strömsund för tre år, jag visste heller inte hur man byggde upp ett ackord, jag visste inte vad ett sus-ackord var, jag visste inte vad ett dim-ackord var, inte heller maj-ackord eller ett ackord då man lägger till fyran, sjuan, nian, vad som helst! Men nu vet jag det och det är jag jättestolt över faktiskt!

Sen fick jag ju veta på Valborg att jag fick MVG i musikalen också, och det lovar jag, hade jag inte fått det så vet jag fan inte vad jag hade gjort! Så jävla mycket som man har slitit med den där musikalen och allt jobb som man har lagt ner, ja, tur var det väl att jag fick det där MVG:t där också. :)

Ser bra ut det här!
Har fått veta betyget i två ämnen och de båda har fått full pott, MVG. Vi får hoppas att det fortsätter så. :)

I morgon har jag Nationella i Engelska B - Reading and listening, usch vad tråkigt..
Jag tycker inte om de nationella i engelska överhuvudtaget, jag blir alltid så nervös... Men man ska ju vara positiv och tänka positiva tankar (inte negativt!) så därför har jag inställningen till att det kommer gå skitbra och att jag tycker det är jätteroligt med dessa prov! :) Det kommer att gå hur bra som helst!

Jag kan, jag vågar, jag vill och jag ska lyckas!

Puss ♥

En dag i solens sken på skjutbanan

Åh, idag var det riktigt roligt och skönt att skjuta!

Solen sken och det var sådär lagom varmt, alltså inte kokhett så man svettas som en gris, men heller inte kallt så att man håller på att frysa ihjäl! Idag var faktiskt första gången på den här korthållssäsongen som det faktiskt var varmt när jag låg och sköt och första gången som jag inte frös om fingrarna! (Thank GOD! It was a hallelujah moment!)

Ligg gick faktiskt sådär idag, eller så är det bara så att jag börjar bli bortskämd med att skjuta 50 poäng på varje tavla. Det är nog bäst om jag skakar av mig den känslan så att jag slipper bli besviken när jag skjuter en 48 poäng, men i alla fall. En skytts strävan är ju att skjuta fullt, maximala 50 poäng på en tavla, det är nästan som hinduerna som strävar efter ett evigt liv. (Bara för att visa att jag faktiskt lyssnar på religionslektionerna!) Jaja, liggen gick väl inte fy skam men den hade kunna gå bättre känner jag, speciellt eftersom det kändes så jävla bra! (Ni vet den där känslan när allt bara flyter och man inte är medveten om vad man gör) Men jag tror faktiskt att solens ljus hade ett spratt med i leken, men skit samma.

Efter många tavlors liggande var det dags för knä och gissa om jag satt skönt or what?!
Det känns verkligen som att det börjar ta sig nu, det är bra mycket stillare än vad det någonsin har varit förut så nu måste jag bara finslipa det liiiite mer så att det bli blickstilla! Sen, när det är klart, då jävlar ska ni få se på en som kan skjuta! (Eller nja.. jag ska nog snarare bekräfta det för mig själv, än en gång)

Ja, vad ska man säga?
Det var riktigt skönt och riktigt roligt att skjuta idag!
I morgon blir det ett skyttepass till och jag hoppas verkligen att solen skiner i morgon också :) För jag ska även ut och springa efter skyttet och då är det en jävla fördel om solen skiner om man heter Emelie Larsson!

God natt :)

Chokladtårta och kalas

Idag hade vi barnkalas för Josefina! ^^

Jo, varför barnkalas? Vi är ju trots allt 18 år! Jo, det ska jag berätta för er!
Josefina vantrivdes över att fylla 19 år nu i veckan, hon tyckte att det lät så gammalt och det sista hon ville var att bli gammal, då är ju livet snart över och vips! så sitter man där på ålderdomshemmet, 78 år, ja ni fattar?
Därför kom jag på den briljanta idén att vi kunde ha barnkalas för henne! Så istället för att hon skulle känna sig som en 19-åring fick hon känna sig som en 9-åring, eller ja.. det var ju tanken men med tanke på allt vi snackade om så tror jag nog att vi misslyckades med det..

Jag hade i alla all bakat en Chokladtårta! (Från mina chokladläckerheter) Den var supergod och JÄTTEMÄTTANDE!
Josefina älskade tårtan, Amanda älskade tårtan, Lina älskade tårtan och Weronica älskade tårtan, så alla var glada och nöjda! :) Sen så hade ju faktiskt Amanda, Lina och Weronica fixat det jättefint med massa ballonger, serpentiner och en massa partyhattar ^^ Wiihoo! :)

Vi hade jätteroligt i alla fall och som avslutning så tittade vi på barnfilmer från när Amanda var liten och gissa om hon var sööt! ^^ Ja, det syntes ju redan då att Amanda skulle bli en envis liten jävel! Hon gjorde tvärtemot alla på gymnastikuppvisningar och var väldigt bestämd när hon skulle jaga fjärillar. (De som var där fattar!) Haha!


Josefina såg ut att ha roligt i alla fall! :)Vi hade till och med fiskedamm! ^^Såhär glad blir man för en godispåse faktiskt! :)Lina fick fixa Amandas fiske!Groupshot! ;)

Puss!I en himmel utan sluuuut

En helt ny värld!

Åh, jag säger då bara det, åh!
Jag sitter och spelar piano för fullt, eller ja, egentligen skriver jag noter, eller, jag SKA egentligen skriva noter, men det har jag sysslat med de senaste tre-fyra timmarna och jag orkar helt enkelt inge mer nu, det är så jävla tråkigt! så jag tror jag skiter i det för tillfället. Men bara för tillfället, för i morgon måste jag skriva klart allt, precis ALLT och ALLA noter, stämmor, melodier, bastoner, ja, ni fattar. För på måndag ska jag hålla min redovisning av min helt egna komponerade låt och gissa om jag är nervös?! Usch, jag vill inte. Tänk om alla tycker att den är dålig?För övrigt så har jag varit i stan idag med älskling. :)
Så jag har shoppat en massa massa! Det var jätteroligt och det känns som om jag kom in i någon form av flower-power för jag köpte en massa blommigt och en massa färg! Härligt nu när sommaren snart är här! ♥

Ni kan få lite smakprov på vad jag köpte :)Klänning - Indiska 299:-Body - Monki 200:-
Shorts - HM 98:-
Solglasögon - HM 79:-Body - Gina tricot 129:-
Shorts - HM 98:-
Sjal - Indiska 79:-Min älskling i helt nya kläder ♥
Sen köpte jag ett par svarta pumps att döda för! De blev mina nya älsklingar :)
Sen blev det ju helt klart en massa andra småsaker också. :)
Någon tröja hit och dit, lite smink å så.

Puss!


Små saker gör stora ting

Det är världens finaste solnedgång ute.

Den är sådär lagom, jag vet inte hur jag ska beskriva det, men det är en färgkombination som jag aldrig har sett förut. :) Det är rosa, lila, svagt gul och det är så fint! Det känns nästan som en himmel som hade passat i en disneyfilm, det känns lite Aladdin över den, när han och Jasmine flyger i väg på mattan och sjunger "En helt ny värld", åååhh...

I morgon ska jag till stan och shoppa lite inför studenten. :)
Det ska faktiskt bli roligt. Sen så ska vi hitta kostym åt älskling också.Man kan känna sig accepterad, man kan känna vänskap, man kan känna att man är älskad, men det är med ens egna styrka som man tar sig någonstans med och det är också den styrkan som representerar vilka vi är.

När allt känns tungt, när allt känns jobbigt, sådär riktigt jävla jobbigt att man inte orkar göra någonting, man vill bara försvinna, skita i allt, ge upp, ja vad fan som helst! Vet ni vad jag alltid tänker då?

"Slutar man att bli bättre, så slutar man att vara bra"

Valborg - Daa (K)night

Valborg var helt klart en av de roligaste kvällarna på väldigt väldigt länge, kan det bli annat när man har Amanda och Frida omkring sig? No way! ;)

Kvällen började med pizza på La marée, dock så var pizzan väldigt äcklig och jag var riktigt jävla avundsjuk på Viktor och Martina som satt och gottade sig i grekiska grillspett och Black and White, men jaja. Fick lite samtal hit och dit under middagen. Efter det cyklade Viktor och Alex iväg för att hämta en massa grejer, bland annat en massa chips och flera liter cola! Vi tjejer började trava över bron för att bosätta oss hos CarlNäsviken.

Party party!

Och partyt var igång!
Strax efter att vi kommit fram anländer de förlorade sönerna (Alex och Viktor) och vi börjar spela bussdriver, enbart för att supa ner de stackarna som aldrig spelat spelet förut, lyckads vi? Ja, om vi gjorde! :D
Men sen så ville jag ha tjejtime och däför gick vi ut och spelade fotboll, eller ja, spelade och spelade, vi trixade mest och jag måste säga att min bollförmåga var oerhört bra just ikväll! Frida och Amanda vart i alla fall helimpade, är inte lika säker på att Tilde var det, men ja, det är väl som det är!

Kvällen fortsatte med en massa drickande och sedan anlände vi till Näsvikens majbrasa och det var nog bland den mesigaste jag någonsin har sett i hela mitt liv! En lagom stor hög av skräp som skulle bli en brasa, men grejen var den att det bara brann mitt i brasan och det spred sig aldrig, jaja, det var ju faktiskt på Näsviken, det säger väl allt?

Världens knäppaste sak hände!

Det kom fram en kvinna till mig och Amanda som trodde att vi var kändisar. Vi berättade naturligtvis att vi hade satt upp musikalen Lejonkungen och hon var ju helimpad! Hon hade ju sett hur mycket det hade skrivits om den och hon ville ha filmen (ja, varför skulle hon inte?!) Vi stod och snackade med henne ett bra tag (vilket var skitroligt!) sen så var hon ju tvungen att föreviga det ögonblicket, när hon träffar kändisar och allt! Så då fotade hon sog själv med mig, Amanda och Frida. Hon ville ha våra autografer också, men hon hade inget papper..

Efter den konstiga men mycket roliga upplevelsen så gick vi tillbaka upp till Carls stuga och festade järnet! Ännu fler telefonsamtal strömmade in och sedan strömmade det även in mer folk där. Några av dem stötte på mig och jag tänkte hela tiden att de var patetiska. Alex gjorde i alla fall sitt och satte dem på plats (på sitt egna speciella sätt!) Det var bara på skämt dock och någonting som alla skrattade åt när de väl fattade det. :)

Vi fortsatte över bron när vi skulle hitta en efterfest, men då blev Carl lej och ville gå hem, då följde ju Frida med och sedan alla andra Näsvikenbor och då återstod det bara jag, Alex och Amanda. Jaha? Vad skulle vi göra nu då..? Jag ville festa ännu mer! Men vi hittade inget och därför begav vi oss hemåt istället.

Amanda möttes ju av en ganska så rolig upplevelse! ;)

Gööööörrolig kväll tjejer och killar! Bra jobbat!
I give us ten points! ;)

Amanda och Frida, vi måste fota!

Puss!

RSS 2.0