Jag älskar min gröna väska

Ja, gud vad jag älskar min gröna väska! Den är så härligt grön och den lyser upp vad som helst. Kör jag en helsvart outfit så gör väskan pricken över i:et, den piggar upp helt enkelt!

Såhär såg det ut häromdagen :)


Kannor

I lördags var det soligt och helt underbart väder här i Karlstad. Jag och älskling tog oss en långpromenad i det strålande vädret och sen vandrade vi ner till Blomsterlandet för att införskaffa lite smått och gott.

Jag kom hem med en murgröna på dubbelbåge, och två andra små blommor som jag har glömt vad de heter (oops!) en jättefin kruka och en jättesnygg kanna!

Jag har snöat in på att plantera blommor på udda ställen som i koppar, kannor, ugnsformar, you name it. Jag tycker att det är riktigt sött att ha i kannor. Det ger ett mer personligt intryck (även om ALLA börjat göra så) plus att det byter ut den klassiska (läs tråkiga) krukan. Här nere har vi en kanna som jag köpte för länge sen på Boulevard och kannan jag köpte på Blomsterlandet får ni vänta på, och tro mig, den är värd väntan ;)


2/2-11

På order från Julia så börjar jag att visa lite outfit-bilder igen. Hon sa att hon behövde lite inspiration och det var roligt att höra vill jag lova! Även om hon gottar sig på andra sidan jorden i Los Angeles (avundsjuuuuuuuuuuuk, jaaaa!). Så, såhär såg jag ut på jobbet idag.

Ja just det, förvänta er inget spektakulärt eftersom jag har en dresscode att följa! ;)

I lööööööööööv mitt nya halsband från H&M, spektakulärt!
Och plommonfärgade läppar med en gnutta rött, just the way I like it :)

Bilderna är tagna precis när jag kom hem från jobbet så därför ser jag lite sliten ut ;)
Det är jobbigt att stå upp konstant i åtta timmar!


RSS 2.0