Ömmande muskler och värkande leder

Jag är trött, förbannat trött, ursinnigt trött, ledsamt trött, trött så jag vill gråta.
Varför går jag inte och lägger mig då undrar ni?
Ja, jag är inte trött i huvudet, nej där är jag fortfarande klarvaken. Jag är helt slut i min kropp. Min stackars lilla tunna kropp som orkar mindre och mindre för varje dag på grund av allt släpande på tunga saker...

Jag hatar att bo i Karlstad när det kommer till mitt skytte. Jag hatar att inte ha körkort när det kommer till mitt skytte. Jag hatar att ingen jävel i min vänskapskrets har körkort när det kommer till mitt skytte. Jag hatar att jag inte får lämna kvar mina skyttegrejer i skyttehallen!

Idag skulle jag iväg och träna. Det spöregnade. Jippi. Så där gick jag, den där långa långa oändligt långa förbannade biten till busshållsplatsen, väntade på en buss, hoppade på och stressade som fan med min skytteutrustning. Satte mig ner, höll på att slå ihjäl mig då busschauffören körde som en idiot (hon borde aldrig få ha tagit körkort!) hoppade av bussen vid Sundsta Badhus. Gick den där långa långa oändligt långa förbannande biten till skyttehallen i blöta löv och stora sjöar av vatten. När jag kom ner var jag dyblöt (tur att man är rutinerad och har extrastrumpor med sig i skytteväskan!) sköt två timmar, det gick riktigt bra faktiskt. Gick tillbaka den där långa långa oändligt långa förbannade biten, väntade på bussen i 25 minuter. Det blåste. Det var kallt. USCH. Steg på bussen, stressade, det var massa folk, svårare att ta sig förbi med skyttegrejerna. Sen klev jag av, en hållplats för tidigt! Jag var trött och less och nu fick jag gå ÄNNU LÄNGRE! Det spöregnade, jag blev dyblöt, jag trodde jag skulle svimma av utmattning när jag tog mina sista kliv upp för de långa trapporna.

Nu sitter jag här, kan inte lyfta mina armar, de har burit för mycket idag. Min rygg smärtar av allt bärande upp och ner för trappor, mina axlar värker, riktigt värker sådär ohyggligt som det bara gör när man har ansträngt dom FÖR MYCKET! Jag är helt bombsäker på att jag kommer åka på en muskelinflammation om jag fortsätter såhär!

Jag älskar Karlstad och jag skulle kunna leva utan körkort under tiden jag bor här, FÖRUTOM NÄR JAG SKA TRÄNA VILKET JAG GÖR GANSKA OFTA OCH DÅ BLIR JAG SÅ FÖRBANNAD PÅ MIG SJÄLV! VARFÖR HAR JAG INTE (MIN IDIOT) SKAFFAT KÖRKORT??????!!!!!!!

Sen är jag arg över att jag inte får lämna mina skyttegrejer i skyttehallen, så de så!
Eller ja, geväret får jag lämna men då är det inte säkert att jag får ut det ur vapenskåpet för att människan med de nycklarna kanske inte dyker upp för det gör de tydligen inte alltid har jag hört, och märkt!
Så nej, jag litar inte på att de alltid kan fixa fram mitt gevär, i torsdags var det ju knappt så att de fick ut det! Och gubben som kunde få ut det till 100 % dök aldrig upp, fast det var HANS träning!

NEJ! JAG HETER EMELIE LARSSON OCH JAG LITAR INTE PÅ NÅGON SOM INTE HAR FÖRTJÄNAT DET!

Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0