Fångad av en stormvind

Ja, det kan man verkligen säga, för att uttrycka sig helt korrekt!

Usch.. Jag sparkar och spottar, hånar och klagar på Strömsund just nu för det här vädret som vi har är fan inte normalt, det är ju för in i helvete mitten av maj! Det är sommar nu, inte någon jävla årstid som kan likna en kall höst! Idag har det som mest varit 4,7 grader varmt ute, 4,7! Det BORDE vara minst 20 grader ju för in i helvete!

Nej usch, jag är så jävla less på den här jävla kylan och all blåst som den har med sig. Idag har det blåst som, ja jag vet inte ens vad, det har blåst förbannat mycket, så kan vi väl säga om det hela. Det känns som att det laddar upp för en storm, alla har väl hört om stormen som var här i Ström för några år sedan? Ja, den var ju inte direkt att leka med, tänk om det inträffar en ny? Det var visst en tornado förra gången, aouch!

Var ute på skjutbanan idag och det var roligt. :)
Älskar verkligen när vi åker ut istället för att ligga inne i den där avdunkade äckliga skyttehallen. Det är så skönt med frisk luft! :) Ligg coh knä gick jättebra men stå, ja du, vi kan väl bara säga att ståträningen är ett pass att glömma.

Så i morgon är det tävling, wiihoo! ^^
Har verkligen längtat efter att få tävla lite så det ska bli riktigt skoj faktiskt. :)

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0