+++

Vi treor på skyttegym har fått en utskällning via mejl. Tydligen tränar vi för dåligt, vi skjuter för dåliga resultat helt enkelt, inte alla, stod det väldigt fint i mejlet. Vissa tränar på väldigt bra, vissa skjuter väldigt bra resultat, men inte alla. Skulle nog tro att det gäller 1-3 personer ungefär.
Nu är det såhär att det är några saker jag skulle vilja säga angående detta!

1. Tränarna varierar inte vår träning ett jävla piss och hur kul är det då att träna om man bara gör samma sak om och om igen?
2. Tränarna hjälper sällan oss treor, man ska ju tydligen kunna allt när man går i trean, ja men om så är fallet så kanske vi ska korta ner skyttegym till två år!
3. Tränarna tror bara att det finns en sida av myntet, en väg till att man inte skjuter bra, eller tränar bra eller vad fan som helst! Men tänk på att man kan skada sig och inte kan träna på grund av det, man kan bli sjuk, ha en förkylning som sitter i ovanligt länge! Och om det blir så, då kan man inte träna och då är det väl klart som fan att resultaten blir sämre!
4. Om man inte tränar bra eller skjuter bra så sjunker man i tränarnas ögon för att de anser att man inte bryr sig om sitt skytte, vad fan tänker dom med?
5. Ni är våra tränare, det är ni som ska hjälpa oss. Ibland hamnar man fel, och man vet inte hur man ska hitta tillbaka, är det då för mycket begärt att ni tittar på en och hjälper en då? Nej, jag trodde inte det!

Tränarna är så jävla lata och man blir så besviken. Jag är besviken. Tränarna känns som en nära vän. Dom ska finnas där och hjälpa en om det känns tungt och jobbigt, men i stället så ignorerar dom en och jag tycker att det är en sån jävla dålig stil! "Idag ska vi skjuta en 57-skottsmatch" Ja men bra, vi gör det och så kan ni gå i väg och fika och sitta och skratta inne på ert gamla sunkiga kontor medans vi står här och behöver hjälp!

Puss Ems ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0